ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برترین بازی‌های 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی ماجراجویی

City 17
21-12-2013, 17:43
بــرتــریــن بــازی‌هــای 2013
برترین هر ژانر
برترین بازی ماجراجویی

Best Games of 2013
Genre Awards
Best Adventure Game

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gone Home
PC

سازنده: The Fullbright Company
ناشر: The Fullbright Company

Brothers: A Tale of Two Sons
PC / Xbox 360 / PlayStation 3

سازنده: Starbreeze Studios
ناشر: 505 Games
The Stanley Parable
PC

سازنده: Davey Wreden
ناشر: Galactic Cafe

Kentucky Route Zero
PC

سازنده: Cardboard Computer
ناشر: Cardboard Computer

The Wolf Among Us
PC / Xbox 360 / PlayStation 3

سازنده: Telltale Games
ناشر: Telltale Games

Arrowtic
25-12-2013, 19:40
به شدت تصمیم گیری برام سخته . از یه طرف Gone Home هست و از طرف دیگه TWAU که هر دوشون واقعا زیبا بودن و مطمئنم که TWAU در اپیزود های بعد از اینم بهتر میشه .
به Gone Home رای میدم به سه دلیل :
1 ) شایستگی خود بازی . واقعا بازی تکی بود از این نظر .
2 ) TWAU فقط یه اپیزود اومده و تصمیم گیری دربارش زوده .
3 ) TWAU یه جاش واقعا بد سوتی دادن توی داستان(با این که همین یه سوتی بود ، ولی خوب به هر حال بازی یه اپیزود بیشتر نبود و نمیشه از این سوتیا نگذشت) :
اگه بین خونه Toad و Lawrence برید پیش Lawrence وقتی اون یارو چاقه(Dum بود Dee بود کی بود : دی) رو میفتید دنبالش ، بلافاصله بعد از این که Snow میاد پیشتون میرید پیش Toad بدون توجه به این که Lawrence در حالت نیمه مرده بود تو خونش و نیازمند کمک و مهم تر از اون این که Lawrence اسم کسی به نام Georgie رو برده بود و وقت نشده بود ازش بپرسیم که شخص کیه !(البته اپیزود بعد معلوم میشه ولی خوب به هر حال واقعا این تیکه زد تو ذوقم )

Msba
25-12-2013, 23:04
واقعا بازی A tale of two sons زیبا بود. نشان داد که بدون گرافیک خاصی می شه بازی ساخت. می شه داستان پردازی رو جلو کشید. می شه ایده ی جدید داد. میشه همزمان جای دو نفر بازی کرد. اصلا میشه دو نفره بازی کرد( آدم رو می برده به کنسول های قدیمی نظیر میکرو و سگا) ما بخش هایی از این بازی رو دو نفری بازی کردیم. من داداش کوچکه بودم! واقعا لذت بخش بود. دقت ها. نکات.هماهنگی های این دو نفر و برخی پازل ها. البته خطاهایی هم در بازی بود که با توجه به شرکت بازی ساز واقعا قابل صرفه نظر کردن هست.
ایجاد منظره های زیبا و چشم نواز هم با این سطح گرافیکی نسبتا پایین که کل بازی داشت واقعا خیره کننده بود.
خصوصا در سرزمین کشتار غول ها حرکات این دو برادر برای آزاد سازی آن فرد جالب است.
پرواز دو نفری و همکاری آن ها جالب است.
حالا در نظر بگیرید این همه برای نجات پدر.
زبان گفتگو که نداشت! فقط نئی نئی و همچین چیزایی که می گفتن! ولی منظور همه مکالمات رو هرکی بازی کرده فهمیده!
من نظرم مشخص است.

موفق باشید.

Layken
25-12-2013, 23:17
من هم به Brothers: A Tale of Two Sons رای میدم.

به نظرم این بازی از بهترین بازی های امسال هست و داستانش نوع روایت داستانش منو مجذوب خودش کرد.

City 17
26-12-2013, 00:06
امسال از اون سال های واقعا درخشان برای ژانر ماجراجویی بود، خیلی راحت میشد عنوان های بسیار بیشتری رو کاندید کرد، خصوصا از عناوین مستقل.
سه عنوانی که بیشتر پسندیدم Gone Home، Brothers: A Tale of Two Sons و The Stanley Parable هستن که هر سه تا واقعا از عناوین تاپ امسال بودن.
اما اگه بخوام یه عنوان رو انتخاب کنم بدون شک The Stanley Parable هست، عنوانی که چیزی که فکر نمی کردم بشه انجام داد رو انجام میده و نحوه روایت
در بازی ها رو تغییر میده.

توی این عنوان شما به نوعی در حال صحبت با راوی هستید، اما جواب های شما به راوی نه با کلمات، بلکه با عمل و انتخاب هاتون منتقل میشه. توی سال هایی
که عمده بازی ها برای بالا بردن هیجان و درست کردن ست-پیس ها روز به روز خطی تر میشند و اطاعت مداوم از قوانین لحظه به لحظه بازی روز به روز پررنگ تر
میشه این عنوان شما رو دعوت می کنه که خودتون جواب های خودتون رو پیدا کنید، اگه مایل بودید از صحبت های راوی اطاعت کنید یا سرپیچی کنید و نتایج رو
ببینید و یک جورایی میشه گفت به طرز زیبایی از نحوه روایت عمده بازی های روز انتقاد می کنه.

The Stanley Parable قطعا از خاص ترین عناوین امسال هست و برای من جایگاهی که سال قبل Dear Esther پیدا کرده بود رو پیدا کرد:n06:

Fate2646
28-12-2013, 22:34
Brothers: A Tale of Two Sons
خوب واقعا خیلی خلاقانه بود - روایت عالی
Gone Home
واقعا باهاش حال نکردم
The Stanley Parable
اینم واقعا خلاقانه اما خوب به نظرم تکراری میشد ولی خوب برای یکسری هم جذابیت نداشت یعنی به نظرم مخاطبش خاص بود
The Wolf Among Us
چیزی که داشت داستان عالی علاوه بر خلاقیت بالا و تم بسیار جذاب و گیرایی بالا

mjorh
02-01-2014, 13:14
اوه ! من همش تو فکر این بودم که کاش Brothers رو برا PC هم میزدن ! الان داشتم ویدئو بهترین داستان GT رو میدم (که The Last of Usبرد)دیدم زده مولتی پلتفرم ! نگو برا PC هم اومده ....از رو ویدئوهاش میتونسم بگم که بهترین بازی این سبک امسال هست حالا بازیش کنم که دیگه... !
یه سروگردن هم از بازی های Indie بالاتره .....

ِÐÅŘĶ ŁŐŔĎ
04-09-2014, 08:56
بهترین و پر ترفدار ترین بازی استراتژی برای اندروید و IOS بازی Clash Of Clans است که در نرم افزار بازار پنج ستاره کامل رو کسب کرده البته بازی های دیگه ای هم هستند مثلا NFS Most Wanted 2012 که خیلی عالیه و بازی دیگه Asphalt 8 که برای IOS هستش و من اطلاع ندارم که برای اندروید هم اومده یا نه؟؟
ولی به نظرم برترین بازی ها این ها هستن :
Clash Of Clans:n19:
NFS Most Wanted 2012:n20:
Asphalt 8:4:

shabnam1986
11-12-2014, 13:43
تامب رایدر
چزا نظر سنجی بسته شده؟:n03:

City 17
11-12-2014, 14:55
تامب رایدر
چزا نظر سنجی بسته شده؟:n03:
Tomb Raider توی ژانر اکشن ماجرایی قرار گرفته.
+ نظرسنجی بهترین های سال معمولا حدود دو هفته بعد از ایجاد تاپیک بسته میشه تا نتایج نظر کاربرها مشخص بشه.

الان داشتم به گزینه های نظرسنجی سال قبل نگاه می کردم، باید بگم که عنوان Kentucky: Route Zero واقعا عنوان تاپی بود.
من به شخصه موقع تاسیس تاپیک هنوز فرصت نکرده بودم هر سه تا Act که به صورت جداگانه عرضه شده بودن رو بازی کنم
اما الان که تقریبا یک سالی از اون زمان می گذره و Act های مختلف رو بازی کردم، برای من در کنار The Stanley Parable بهترین
عنوان ماجراجویی سال قبل بود. یه داستان به شدت عمیق، با فضاسازی های بسیار قوی که تا مدت ها در خاطرتون باقی می مونه
Kentucky از اون معدود عنوان هایی هست که بین بازی و هنر قرار می گیره. اونم هنر معاصر با اون پیچیدگی های عجیب و غریب.

تنها موردی که شاید باعث بشه هرکسی نتونه لذت کافی رو از بازی ببره، میزان تکست زیاد و سطح نسبتا بالای زبانِ به کار رفته
در داستان بازی هست.