مشاهده نسخه کامل
: ایجاد سرور بی سیم
سلام دوستان،من میخوام کاری کنم که چندتا از دوستام بتونن به سرورم از فاصله زیاد بدون سیم وصل بشن،یعنی دستگاهی هست که من تو خونه یا رو پشت بوم نصب کنم بعد بقیه بتونن فقط با لپ تاپ یا کامپیوتری که کارت شبکه داره بهم وصل بشن؟
اگه هست خرجش چقده؟
کلا میخوام یه سرور کانتر تو خونه داشته باشم دوستام بهم وصل شن،بدون اینترنت یا هر چیزی جز وایرلس
من میخوام تا 2 کیلومتر برد داشته باشه،اگرم کمتر باشه بازم عیبی نداره
فاصله چقدره؟
من میخوام تا 2 کیلومتر برد داشته باشه،اگرم کمتر باشه بازم عیبی نداره
سلام
میتونید از لینک وایرلس استفاده کنید. منتها مشروط بر چند عامل هست : 1- فاصله 2- میزان حجم ارسالی و دریافتی 3- نویز محیط از نظر میزان ترافیک شبکه های وایرلس دیگر و وسایل نقلیه مثلا وسط تهران با حومه شهر فرق دارن
در کل کار شدنی هست اما بدلیل اینکه شما یک هات اسپات باید راه اندازی کنی در رنج 5 مگاهرتز و نیاز به تجهیزات خیلی قوی داری فکر نمیکنم اجازه ی همچین کاری رو مخصوصن تو تهران بدن چون نیاز به مجوز از سازمان رگولاتوری داری
من تو بخش زندگی میکنم،نه ترافیک نه شبکه ای داره،فقط و فقط خودمم،کسی کاری به مجوز نداره اینجا،میشه وسایلشو معرفی کنی؟با لینک؟بعد هزینه ش چقد میشه؟
سلام
میتونید از لینک وایرلس استفاده کنید. منتها مشروط بر چند عامل هست : 1- فاصله 2- میزان حجم ارسالی و دریافتی 3- نویز محیط از نظر میزان ترافیک شبکه های وایرلس دیگر و وسایل نقلیه مثلا وسط تهران با حومه شهر فرق دارن
در کل کار شدنی هست اما بدلیل اینکه شما یک هات اسپات باید راه اندازی کنی در رنج 5 مگاهرتز و نیاز به تجهیزات خیلی قوی داری فکر نمیکنم اجازه ی همچین کاری رو مخصوصن تو تهران بدن چون نیاز به مجوز از سازمان رگولاتوری داری
این جایی ه من زندگی میم همه چی ایده آله،بایدچیا رو بخرم؟
باو یه خط میدین و میرین چه وضعشه؟یکی نیست چواب مارو بده یک هفته س؟
دوستان کار ایندستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-24dBi-TL-ANT2424B)و این دستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟اگه کامپیوتر یا لپتاب بخواد بهشون وصل بشه دستگاه خاصی میخوان یا فقط وایرلس کافیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-24dBi-TL-ANT2424B
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کار ایندستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-24dBi-TL-ANT2424B)و این دستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟اگه کامپیوتر یا لپتاب بخواد بهشون وصل بشه دستگاه خاصی میخوان یا فقط وایرلس کافیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-24dBi-TL-ANT2424B
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دیوانه شده،به جای نقطه چینه بنویسین -------------
سایت دیوانه شده،به جای نقطه چینه بنویسین -------------
ئه ئه ئه بابا digikala دات com
ircodeproject
31-12-2013, 11:20
من تو بخش زندگی میکنم،نه ترافیک نه شبکه ای داره،فقط و فقط خودمم،کسی کاری به مجوز نداره اینجا،میشه وسایلشو معرفی کنی؟با لینک؟بعد هزینه ش چقد میشه؟
سلام،
دوست عزیز کار شما نیست.
این تخصص بچه های شبکه(وایرلیس کار) ها هست.
به ازاری هر خونه که میخواهی وصل بشی ، یک رادیو نیاز داری.
که قیمت رادیو و مدل هم این طوری نمیشه گفت.باید طرف محل رو ببنیه و ارزیابی کنه بگه چه نوع آنتنی لازم هست.
اما شدنی هست و مشکلی نیست
سلام،
دوست عزیز کار شما نیست.
این تخصص بچه های شبکه(وایرلیس کار) ها هست.
به ازاری هر خونه که میخواهی وصل بشی ، یک رادیو نیاز داری.
که قیمت رادیو و مدل هم این طوری نمیشه گفت.باید طرف محل رو ببنیه و ارزیابی کنه بگه چه نوع آنتنی لازم هست.
اما شدنی هست و مشکلی نیست
درسته اما راهی هست که حدود 20 نفر به من متصل بشن ولی فقط لپتاپ داشته باشن بدون آنتنن و دستگاه اضافی؟
ircodeproject
31-12-2013, 11:25
درسته اما راهی هست که حدود 20 نفر به من متصل بشن ولی فقط لپتاپ داشته باشن بدون آنتنن و دستگاه اضافی؟
سلام
این جا فاصله مهم هست و اصولا اگر در یک ساختمان باشند و یک AP گذاشته شود و با لپ تاپ بهش وصل شوند.
اما فاصله بیشتر خیر و نیاز به تقویت کننده هست.
سلام
این جا فاصله مهم هست و اصولا اگر در یک ساختمان باشند و یک AP گذاشته شود و با لپ تاپ بهش وصل شوند.
اما فاصله بیشتر خیر و نیاز به تقویت کننده هست.
بیا یه جواب درستی به من بده،قطعه ای وجود داره 20 تا از دوستامو به من وصل کنه؟دوستام فقط لپتاپ خالی استفاده کنن،ارتفاع همه خانه ها 3 متره و هیچ خانه دو طبقه ای نداریم،فاصله آخرین خانه حدود 1 تا 1.5 کیلومتره،هست؟
یکی نبود یه جواب درستی به ما بده؟؟؟سرور بیسم وایرلس میشه انجام داد یا نه با اون مشخصات که گفتم؟:47::angry:
یکی نبود یه جواب درستی به ما بده؟؟؟سرور بیسم وایرلس میشه انجام داد یا نه با اون مشخصات که گفتم؟:47::angry:
همه که موندین تو جواب این سوال،خودم جوابشو پیدا کردم،دلتون خوشه فروم دارین !!!:n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.