مشاهده نسخه کامل
: خواهش میکنم کمک. باز کردن لپ تاپ وتمیز کردن فن و روشن نشدن دوباره سیستم
سلام دوستان عزیز من لپ تاپم که ایسر 4741 هست خیلی داغ میکرد و منم اولین بارم نبود و تصمیم گرفتم سیستمو باز کنم و فنو تمیز کنم همه چی رو هم خوب بستم و همه سیمها درست وصله ولی نمیدونم دیگه چرا روشن نشد. فقط یه چیزی هست که من بهش شک کردم این هست که من وقتی که فن رو باز کردم اون جایی که رو سی پی یو قرار میگیره رو از داخل فن و نه از رو سی پی یو یه نوع چسب سفید هست که بین فن و سی پی یو قرار میگیره من از روی فن اونو کامل تمیز کردم به نظرتون مشکل از این میتونه باشه؟ واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
بابا ثواب داره بخدا من کارم بد جوری گیره نمیدونم چرا لب تابم روشن نمیشه چند ساعت پیش سیم برقو چند بار گذاشتم و در اوردم روشن شد بعد از یه ساعت خاموش کردم دوباره روشن نشد. خواهشا جواب بدین.
اون چسب سفید که میگید چسب نیست خمیر سیلیکون هست که باعث میشه دمای سی پی یو به خنک کننده منتقل شه سی پی یو داغ نکنه شما باید خمیر سیلیکون جنس خوب تهیه کنید و سی پی یو و خنک کنندرو کامل تمیز کنید کنید و دوباره خمیر جدید بزنید. همین که دوباره خاموش شد بخاطر داغ شدنه.
afshin b
22-12-2013, 11:04
اون چسب سفید که میگید چسب نیست خمیر سیلیکون هست که باعث میشه دمای سی پی یو به خنک کننده منتقل شه سی پی یو داغ نکنه شما باید خمیر سیلیکون جنس خوب تهیه کنید و سی پی یو و خنک کنندرو کامل تمیز کنید کنید و دوباره خمیر جدید بزنید. همین که دوباره خاموش شد بخاطر داغ شدنه.
مثل اینکه خودشون خاموش کرده بودن و دوباره روشن نمیشه.
فکر نمیکنم مشکل از خمیر سیلیکون باشه.
اما دوست عزیز شما به هر حال باید خمیر جدید بزنین، امیدوارم مشکلتون حل بشه..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.