مشاهده نسخه کامل
: برترین بازیهای 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی اکشن/ماجراجویی
بــرتــریــن بــازیهــای 2013
برترین هر ژانر
برترین بازی اکشن/ماجراجویی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin’s Creed IV: Black Flag
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
Grand Theft Auto V
Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده: Rockstar North
ناشر: Rockstar Games
The Last Of Us
PlayStation 3
سازنده: Naughty Dog
ناشر: Sony Computer Entertainment
Tomb Raider
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده: Crystal Dynamics
ناشر: Square Enix
Zelda: A Link Between Worlds
Nintendo 3DS
سازنده: Nintendo
ناشر: Nintendo
siahkamar
25-12-2013, 12:14
هنوز تو حسرت جی تی ای وی هستم
و شدیدا منتظرش تا برا پی سی بیاد چون کنسول ندارم
تصاویر و ویدئو های بازی رو میبینم حسرتش برام دو چندان میشه
Iman-Emperatour
25-12-2013, 16:11
به ترتیب انتخابهای من:
The Last Of Us
و
Grand Theft Auto V با اختلاف خیلی ناچیز دوم!
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Tomb Raider
و بازی Zelda: A Link Between Worlds هم بازی نکردمش پس رای ممتنع میگیره:n02:
فقط assassins creed iv black flag
این سبک جز سبک هایی است که همیشه بهترین های بازی سازی در آن است.
GTA که معرف همه هست حالا ورژن جدیدش که برای PC رویت نشده فعلا. اصلا هر چی هم این بازی قشنگ باشه کسی انتظاری ازش نداره! اکثرا نمی خواهند ببینند چی اضافه شده،چی ممکنه باشه و این چیزا. فقط وسعت Open World و آزادی عمل این بازی آن را جز محشر ها کرده(صرفه نظر از حجم گرافیک). همین ها فاکتوری است که فروش این بازی را بسیار بالا برده. شما تا به حال دیده اید داستان این بازی را دنبال کنند؟ غیر از یکسری بازیکن خاص، دیگران ترجیح می دهند بروند و بچرخند و .... به نظر من اینگونه بازی کردن جالب نیست. از طرفی آنقدر داستان های این سری را قوی نمی بینم که همه ی مخاطبین را به خود جذب کند. البته طرفداران قبل احترام هستند.
The Last Of Us رو در حسرتش ماندم! چون PS3 ندارم:n02:. اما احساس می کنم بازی زیبایی باید باشد و با توجه به مطالب خوانده باید داستان زیبایی داشته باشد.
خداییش AC: black flag که دیگه هیچ! هر 9 ماه تا یکسال یک نسخه میدن شده مثل COD . یکی نیست بگه بازی به این قشنگی رو چرا خراب می کنید. کلا این سری داستان خوبی دارد(با حذف مسائل مفهومی، فلسفی، تاریخی، مذهبی داستان). اما پردازش آن به این نحو اصلا جالب نیست. واقعا چیز جدید برا گفتن ندارد. خصوصا در نسخه ی جدید. واقعا هیچ چیز جدیدی نسبت به 3 در این نسخه نیست. چیزهایی هم که بوده حذف شد! در هر صورت بازی خوب و قابل ستایشی است اما در رای گیری مطمئنا می توان گزینه های بهتری را بررسی نمود.
TR را شاهکار میدانم. شاید در این چند سال هم . وضعیت موسیقی، داستان بسیار قوی، گرافیک مناسب، گیم پلی شاهکار، گستردگی دنیای بازی. شما مرحله دکل آنتن، گرافیک تلالو امواج نوری در مرحله ی آخر، پرداختن به اسلحه ها در عین سادگی و مهم تر از همه رابطه ی حسی بین بازیکن و شخصیت های داستان خصوصا لارا، حس زندگی و خواستن برای زنده بودن و بسیار موارد دیگر در این بازی ببینید. نقاط ضعف هم دارد. مثلا برخی امور سخت که انتظار می رود پیچیده تر حل شود براحتی حل می شود و یا اینکه در حین بازی باید یک کار را سریع انجام دهید بعد می فهمید نباید به این سریعی انجام شود!
در هر صورت نظر شخصی من TR است.
موفق باشید.
سلام
نمیشد تو این سبک چند تا انتخاب میزاشتید ؟؟؟؟/
خیلی سخت بود gta بعدش tlou و tombrader تازه دیگه اساسین بماند
با همه این اوصاف gta با این نمایش درخشان مجال کمتری برای بقیه گذاشته. که احتمالا هم بهترین بازی سال میشه ( چه کار سختی دارن اونایی که قراره بهترین بازی سال رو انتخاب کنن)
تاپیکی که زجر میده PC بازارو ...:n02:
سه تا از شاهکارای امسالو بازی نکردم و کلن رای نمیدم برا این بخش چون واقعا معتبر نیست نظرم ....
Tomb Raider و AC IV هر دو واقعا عالی بودن مخصوصا Tomb Raider که بعد از سال ها اومده بود و ورود خیلی خوبی هم داشت ، AC IV هم مشکلات همیشگی Franchise رو با خودش داره ولی واقعا بی انصافیه از Naval Combat اش نگیم ، نبردای دریایی بی نظیر و تک که هسته ی گیم پلی این بازی بود واقعا تجربه ی به یاد ماندنی رو رقم زد ....
vahidgame
27-12-2013, 12:07
با احترام به همه این بازی ها من به GTA V رای دادم
فقط مشکلی که بازی داشت این بود که بازی های ورزشی مثل فوتبال و بسکتبال و والیبال و ... رو توی بازی قرار نداده بودن :دی
اگه توی طبقه بندی سبک بازی اونو توی اکشن ماجرایی نمی ذاشتن و فقط به عنوان اکشن ازش یاد میشد بازی های دیگه اکشن ماجرایی خیلی شانس داشتن :دی
بقیه بازی ها دو تاشون شاهکار بودن و دو تای دیگه هم اگه بهشون شاهکار نگیم ولی خیلی عالی بودن و یه ادامه قوی برای سری های خودشون داشتن
کلا از اون سال های فوق العاده این سبک بودش که شاید تا مدت ها برای همچین سالی برای این سبک ، باید صبر کرد
Fate2646
28-12-2013, 22:17
همیشه داستان برام تو همه بازیا اولویت اول بوده بعد از اون گیم پلی و...
The Last Of Us
واقعا انتظار هر کسی رو برطرف میکنه اما
Grand Theft Auto V
بازی که ادم ساعت ها توش مستونه سرگرم باشه و اینم خیلی مهمه به نظرم این دوتا تو موارد بالا از بقیه خیلی سر بودن
واقعا Grand Theft Auto Vهیچ رقیبی نداره تو ژانره خودش ولی با این حال بازم هیچ موقع درجا نزده و همیشه نواوری داشته برای من - بازیای بالا هر کدوم میشه گفت یه بازی هستن! اما gta پکیجی از بازی هاست که هر کدومم خیلی خوب تونسته به بالاترین حد اراءه بده و گیمر میتونه متها بدون هیچ دلزدگی و بیخودی چرخیدن سرگرم بشه
Spaniuly
29-12-2013, 10:02
Grand Theft Auto V
همین یه مورد رو می ذاشتید کفایت می کرد جون داداش دی:
ولی شخصا از قرار گرفتن این عنوان توی این نظرسنجی مخالفم آخه بقیه video Game هستن GTA V که گیم نیست قسمتی از زندگی ما انسانهاست که از یادمون می بره که متعلق به این دنیا هستیم و زمانی که ما داریم GTA V زندگی می کنیم سراسر شادی و هیجان می شیم پس این یک بازی نیست بخش جذابی از زندگیمونه که تجربه اش می کنیم... وقتی بازی تموم شد و اسامی
آرون گاربات، سم و دن هاوسر رو دیدم مثل همیشه علاقه شدیدم به این ابر مخلوقات اشکم رو درآورد. خدایا اینا کی هستن که اینقدر تبلور قدرت تو رو توی آثارشون رو میشه دید!
The Last Of Us
virus2009
30-12-2013, 01:38
این The Last of us چیست که عالم همه دیوانه اوست ......
انتخاب بین این عناوین خیلی سخته ؛ هر کدوم واسه خودشون یک شاهکار اند
Zelda رو که نتوستم افتخار آشنایی باهاش رو داشته باشم
Tomb Raider خیلی بازیه جذابی بود و نسبت به نسخه های قبلیش خیلی پیشرفت داشته بود
Assassin Creed Black Flag رو قبل از انتشارش خیلی ازش نا امید بودم ، ولی وقتی بازیش کردم کلا دوباره به این سری ایمان آوردم ، گیم پلی بازی خیلی جذاب شده و شخصیت پردازی بازی عالی کار شده ؛
The Last of US : .......( کلمه پیدا نکردم در وصفش شرمنده )
Grand Theft Auto V : یکی از بهترین سری های GTA ، بازی ای که از تک تک لحظاتش لذت بردم ، همه چیز دست در دست هم داده بود تا یک شاهکار رو خلق کنه
اگه رقابت خیلی نزدیک میبود رای نمیدادم ، ولی چون GTA نمیتونه به TLOU برسه به همین دلیل به GTA رای میدم ( Who cares حالا :n02: )
ولی خداییش اگه GTA V برای PC هم منتشر میشد الان نمودارش از صفحه مانیتور میزد بیرون....
Mohammad.F.M
30-12-2013, 03:22
خوب بعد از ماه ها توی انجمن گیم یه حاضری بزنیم :n02:
واقعا رای دادن کار سختیه و میشه گفت یه جورایی به سلیقه مخاطب بیشتر بستگی داره , 2 تا بازی توی این عناوین هست که 2 تا از شاهکارهای به تمام معنای این نسل بودن :
GTA V که از اسمش و از پیشینه و مهر تایید Rockstar از مدتها پیش مشخص بود به همون غولی تبدیل میشه که تمام اهالی گیم انتظارش رو میکشیدن !
از طرف دیگه ND با The Last Of Us بار دیگه اومده بود تا با خلق یه آی پی جدید و سبکی متفاوت قدرتش رو به رخ دنیای گیم بکشه و نشون بده همیشه موفقه و یه سر و گردن از بقیه بالاتر !
و 2 تا بازی AC:BF و TR هم به نظرم بیشتر با همدیگه رقابت دارن تا با اون 2 تا غول بالایی که اسم بردم :n02:
با احترام به شاهکار Rockstar رای من TLOU هست که همون اوایل نظر سنجی دادم . دوستانی که با من در ارتباط بودن میدون من برای GTA V کلاس های دانشگاهیم رو میپیچوندم میشستم خونه بازی میکردم !:n02:یعنی واقعا مجذوب عظمت و قدرتش شدم جوری که مثل قرص آرامبخش اگه روزی 1 ساعت بازی نمیکردم عصبی میشدم ! کلا 1 ماهی درس و زندگی برامون نذاشت خدا رو شکر تموم شد و به امتحانا ترممون نخورد:n02:
از اون طرف TLOU برای من تداعی بهترین خاطره ها با PS3 بود و اون حسی که در حین بازی بهم القا میشد رو هیچ وقت فراموش نمیکنم , فرقی که من بین این 2 بازی برای رای خودم گذاشتم این بود که ND اومد دست به یه ریسک جانانه زد , پروژه یGTA کاملا مشخصه و از قبل هم برنامه ریزی شده بود و مشخص بود چی به دنیای گیم میخواد عرصه کنه , با اینکه گیم پلی , گرافیک , داستان و تمام چیزای GTA V با GTA IV زمین تا آسمون فرق داره همه چی از نو ساخته شده و شکی درش نیست که 1% هم تکراری نمیشه مثل سری بازیهای COD ! ولی بازم در کل همه ی ما میدونستیم که آخرش GTA قراره بیاد و سبک و فرم بازی کاملا واضح بود :n06:
اما TLOU ماه ها همه رو مجذوب و معطل خودش کرده بود چون یه آی پی و سبکی کاملا جدید و ریسکی از ND بود که تمام اهالی گیم رو کنجکاو کرده بود این اثر و آی پی جدید چه جوری از آب در میاد و وقتی ریلیز شد با متای فوق العاده و نمرات کامل همه رو متحیر کرد , بر اساس این استارت کاری نو و ایده ی جدید و ریسکی که ND موفق به انجام اون شد من رای خودم رو به TLOU دادم:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.