ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برترین بازی‌های 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی شوتر

vahidgame
21-12-2013, 01:45
بــرتــریــن بــازی‌هــای 2013
برترین هر ژانر
برترین بازی شوتر

Best Games of 2013
Genre Awards
Best Shooter Game

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Battlefield 4
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
Xbox One / PlayStation4

سازنده: EA Digital Illusions CE
ناشر: Electronic Arts

BioShock Infinite

سازنده: Irrational Games
ناشر: 2K Games

Metro: Last Light

سازنده: 4A Games
ناشر: Deep Silver
Payday 2

سازنده: Starbreeze Studios
ناشر: 505 Games

Reza31001
24-12-2013, 22:19
من هیچ علاقه ای به سری ندای وظیفه ندارم ولی چرا نسخه جدیدش رو نذاشتین؟
به هر حال فکر میکنم طرفدارای خودش رو داره و همیشه در بین شوترها حرفی برای گفتن داره

Layken
24-12-2013, 23:34
برای شروع، بدون کوچکترین شکی BioShock Infinite :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arrowtic
25-12-2013, 12:00
Bioshock . بازی های دیگه بدشانس بودن که در سال چنین بازی منتشر شدن !

siahkamar
25-12-2013, 12:13
بتلفیلد 4 رو بازی کردم و بازیه خوبیه گرافیک تمیزی هم داره

City 17
25-12-2013, 17:46
بهترین عنوان نسل بعدی: Battlefield 4
بهترین اتمسفر: Metro: Last Light
جالب ترین کو-آپ: Payday 2
بهترین داستان: BioShock Infinite
بهترین دنیا: BioShock Infinite
بهترین شوتر: BioShock Infinite

من هیچ علاقه ای به سری ندای وظیفه ندارم ولی چرا نسخه جدیدش رو نذاشتین؟
به هر حال فکر میکنم طرفدارای خودش رو داره و همیشه در بین شوترها حرفی برای گفتن داره
سلایق مختلف و طرفدارهای این سری قابل احترام هستن و اگه مبنای لیستمون "محبوب ترین عناوین سال" می بود، مطمئنا CoD: Ghosts حضور پیدا می کرد.
اما نظر اکثریت منتقدین و حتی عده زیادی از طرفدارهای این سری راجع به این نسخه چیز دیگه ای میگه، به عنوان نمونه توصیه می کنم نقدهای Edge و PCGamer رو یه نگاه بندازید.

جمع بندی Edge راجع به این نسخه:

Many will be satisfied by the simple existence of a COD game on the day next-gen hardware launches, but this is a missed opportunity nonetheless
The studio that defined the console FPS in the current generation has declined to do the same here. By the time it gets another chance, it may be too late

vahidgame
25-12-2013, 18:32
امسال توی سبک شوتر تعداد بازی های تاپ زیاد نبود و فکر کنم سال آینده از این لحاظ وضعیت بهتری داشته باشه
ولی فقط یه BioShock Infinite برای کل سال آدم کافیه!
اصلا نمیشه این شاهکار رو توصیف کرد و فکر نکنم کسی بتونه این بازی تاثیرگذار رو فراموش کنه
نه تنها به راحتی بهترین شوتر امسال بودش بلکه حتی جزو شوترهای تاپ تاریخ هم می تونه قرار بگیره

Bioshock . بازی های دیگه بدشانس بودن که در سال چنین بازی منتشر شدن !
آره دقیقا
شاید فقط نسخه هایی از بازی هایی مثل Half Life یا Halo در سالی که Bioshock هم بود می تونستن باهاش رقابت کنن!

ghoste
25-12-2013, 19:20
بابا call of duty رو ول کردید payday رو چسبیدید؟:n10:

MAHY@R
26-12-2013, 12:15
بین این چهار عنوان بتلفیلد سرتر از بقیه هست. بایوشاک با این که طرفدارش هستم اما از دو نسخه قبلی ضعیفتر بود.

Bahman Injust
26-12-2013, 14:57
دمتون گرم تنها جایی که میبینم به call of duty محل نذاشتن.:n29:
1.call of duty
2.Bio Shock
3.Battlefield
4. ...

mjorh
26-12-2013, 15:20
از نبود COD تو لیست تشکر میکنم ! چون واقعا یکی از ناامیدکننده ترین بازی امسال بود و در شان نامش ظاهر شد !

Metro Last Light بهتر از اون چیزی که انتظار داشتم بود ، اتمسفر قوی داستان خوب و گیم پلی درگیر کننده و کلاسیک در سبک Horror !

Battlefield 4 ...:n02: بازیی که خودم زیاد روش مانور دادم و خب جواب هم داد و یکی از بهترین بازیای این سبک و بدون شک بهترین تجربه ی بخش چند نفره !

Payday 2 هم تجربه ی Co-op اش خیلی جالب بود و واقعا لذت بردم ولی بازم جای کار داره ....

و و و بازیی که هرچقدر ازش تعریف کنم بازم کمه ، لذتی که تو 15 ساعت گیم پلی این بازی بردم جزو یکی از بهترین تجربه های گیمینگ ام بود و اگه اینم برا PC منتشر نمیشد رسمن خودکشی میکردم !دی ! حالا ایراداتی از گیم پلی گرفته میشه ولی من اونقدر جذب اتمسفر و داستان شده بودم که گیم پلی نقشی که باید داشت رو برام بازی کرد ....

BIOSHOCK INFINITE !

Fate2646
28-12-2013, 22:42
واقعا انتخاب بین این دوتا سخته

BioShock Infinite
بهترین داستان سال بدون شک - گیم پلی عالی - تنوع عالی واقعا فک میکردم بهترین بازی پی سی هم باید بشه -گیم پلی عالی که واقعا متناسب با داستانه -میشه چند بارتمومش کرد - ایده های عالی
Metro: Last Light
واقعا داستانش عالی بود و نحوه روایت - گیم پلی و تم اینو از بایاشوک بیشتر میپسندم -تجربه تکی بودن دوتاشون اما داستان بایاشوک واقعا تموم میکنه مقایسرو - البت ههیجان این بیشتره به نظرم

MUSK£T££R
29-12-2013, 00:09
منم بانظر اساتید موافقم که بازی COD Ghost رو تو لیست نذاشتن نه به خاطر اینکه بازی بدی بود ولی نتونست عنوانش رو سر بلند کنه ...باید تنبیه میشد:n02:
همونطور که قبلا گفتم Battle بجز گرافیک و صدا چیز خاصی نداشت و کلا دربارش چیزی نمیگم ..!
بازی payday 2 نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت زیادی داشت و هنوز جای پیشرفت داره ...!
ولی همونطور که حمید جون گفتن عنوان Mtro:Last light برعکس Ghost خوب ظاهر شد و تونست جوایز زیادی رو کسب کنه گرافیک خوب .گیم پلی عالی .سبک خوب وداستانی بی نظیر ...!
اما چون هنوز وقت نکردم بازی BioShock رو انجام بدم و دوستان روش زیاد تاکید کردن رای دادن رو میذارم بعد بازی و امیدوارم منم به این عنوان رای بدم ...!

Spaniuly
29-12-2013, 09:48
کال آف و بتل خیلی جالب بودن ولی بدشانسی از آن رقبای بایوشاک بود حالا کال آف هم توی لیست بود توفیری به حالش نمی کرد... با احترام به رای های دوستان عزیز به بتلفیلد به عقیده من رای های بتلفیلد برای کسانی هست که بایوشاک رو نزدن به رگ البته همه نه , اکثرا اینطوریه... ولی اگه راهی برای تحقیق این امر بود به حقانیت این حرف پی می بردید:n06:

mjorh
29-12-2013, 09:59
درمورد Battlefield 4 باید بگم این بازی تمرکزش روی بخش چند نفرس ، پس با بازی کردن یک بخش داستانی 5ساعته نباید نظر خاصی داد راجبش ، چند جا هم به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب شده فقط به خطر بخش چند نفرش بوده .....ولی خب با این وجود باز هم Bioshock Infinite واقعا اثری به یادماندی بود