ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال فوری

galaxy_110
22-08-2006, 14:56
دوستان عزیز سلام

من میخوام Kingston ValueRAM بخرم. 512mb و 1gb . به من گفتن این بهترین brand هست.

یکی از دوستان به من گفت اینا remark و original دارن. البته اون گفت این مساله تو بازار ایران هست و فکر نمیکنم تو بازار UK اینجوری باشه. به هر حال من که نمیخوام از ایران بخرم ولی میشه لطفا به من بگید از کجا بدونم این رم originalهست؟

Cheers

XFXForce
22-08-2006, 16:48
بهترین نیست بلکه پرفروشترین هست. بهترین برند رم کورس ایر هست.

galaxy_110
22-08-2006, 17:22
دوست عزیز ببین تو بازار اینجا این brand ها خیلی معروفن که فکر کنم کینگ ازهمشون بهتر باشه.

VALUE
COMPO SHOP
PNY
COMPONENT SHOP

حالا کاش یکی به من میگفت که از کجا بفهمم Kingston اریجینال هست؟

Cheers

Lord_theOne
22-08-2006, 20:34
عزيز يك رم OCZ يا كروس بخر يا Geil اينها ريمارك ندارند

galaxy_110
22-08-2006, 21:16
دوست عزیز این brand هایی که گفتی تو بازار UK نیست مگه اینکه از Amazon بخرم. به هر حال میشه زحمت اینو بکشی و بهم بگی چه طوری kingstone رو تشخیص بدم؟ منظورم genuineش هست.

Cheers

mahdy2021
22-08-2006, 21:26
دوست عزیز این brand هایی که گفتی تو بازار UK نیست مگه اینکه از Amazon بخرم. به هر حال میشه زحمت اینو بکشی و بهم بگی چه طوری kingstone رو تشخیص بدم؟ منظورم genuineش هست

شوخی می کنی یا جدی میگی؟!؟!؟ مگه میشه توی انگلیس رمهایی غیر کینگ نباشه؟

خوب دوست من اگر حتما میخوای کینگ بخری برو سایت کینگستون و اونجا روش شناختن اصل نشون داده

الان لینک اون ص ندارم ! خودت برو پیدا می کنی

saviss
22-08-2006, 21:34
دوست عزیز این brand هایی که گفتی تو بازار UK نیست مگه اینکه از Amazon بخرم. به هر حال میشه زحمت اینو بکشی و بهم بگی چه طوری kingstone رو تشخیص بدم؟ منظورم genuineش هست.

Cheers

galaxyجان البته من ممکنه نتونم سوالتو درست جواب بدم(بچه های سحت افزار یا ساقی جان بهتر میتونن بگن)
ولی تا جائیکه خبر دارم قوانین اونجا UKکمتر اجازه جنس جعلی فروختن رو میده ضمنا اگه از فروشگاه معتبر وبا دریافت فاکتورخریدوبا ذکر Serial No(که تاجائیکه میدونم اجباریه)خرید کنی نباید مشکلی داشته باشی اگرنه پس After saleبه چه دردی میخوره

mahdy2021
22-08-2006, 21:35
اینم سایت برای تشخیص:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

galaxy_110
22-08-2006, 22:41
از همه شما عزیزان ممنونم. :happy:

درمورد اینکه ایجا رم غیر کینگ نیست باید بگم البته که هست :ohno: ولی اونایی که شما گفتید نیست.

درمورد گارانتی و اینجور چیزا باید بگم که مراکز اصلی فروش کامپیوتر اینجا PCWORLD, DIXONS هستن که اونا هم کینگ ندارن. درمورد فروشگاههای دیگه هم به برکت وجود چینی های BLOODY و قیمتا شون من اطمینان نمی کنم واسه همینم بود که دنبال اصلش بودم.

به هر حال با نمایندگی کینگ تماس گرفتم و قرار شد واسم خودشون بفرستن. :blush:

اینجوری خیالم راحت تره. :blush:

CHEERS

Lord_theOne
22-08-2006, 23:17
روي چيپهاي كينگ نوشته كينگ استون
دوست عزيز شما رمهاي OCZ يا Geil يا Crosial يا Twin رو مي توني پيدا كني اينها آخرشن

galaxy_110
23-08-2006, 02:18
Thank you all so much . Cheers :happy: