مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون 50 اینچ 3بعدی
ali_phd71
20-12-2013, 20:06
سلام به گرمی افتاب در این هوای سرد پاییزی به تمامی دوستان بزرگوار
بستگان درجه یکمون حالا تقریبا بعد از 15 سال میخوان یه تلویزیون بگیرن:n04:
خلاصه به ما گفتن یه تلویزیون 50 اینچ سه بعدی در مورد قیمت صحبت نکردن
خلاصه میخوام بهترین تلویزیون در معرفی کنید با کیفیت بالا و سه بعدی خوب دیگه خودتون استادید....در مورد اسمارت تی وی بودن هم اگه میشه قیمت بدید هم برای مدلی که اسمارت باشه یا مدلی ک نباشه
با تشکر فراوان
saeid_61u
20-12-2013, 20:17
سلام به گرمی افتاب در این هوای سرد پاییزی به تمامی دوستان بزرگوار
بستگان درجه یکمون حالا تقریبا بعد از 15 سال میخوان یه تلویزیون بگیرن:n04:
خلاصه به ما گفتن یه تلویزیون 50 اینچ سه بعدی در مورد قیمت صحبت نکردن
خلاصه میخوام بهترین تلویزیون در معرفی کنید با کیفیت بالا و سه بعدی خوب دیگه خودتون استادید....در مورد اسمارت تی وی بودن هم اگه میشه قیمت بدید هم برای مدلی که اسمارت باشه یا مدلی ک نباشه
با تشکر فراوان
نوشتی بهترین تلویزیون رو معرفی کنین؛ هرچقدر پول بدی آش میخوری؛ سامسونگ f8880 رو بگیر. سایز 46 و 55 داره. سایز 46اینچش 5میلیون و خورده ای در میاد. اگر هم از بانه بدون گارانتی بگیری 4.5 میشه
اگه ال ای دی میخوای باید بگم سایز 50 اینچ سامسونگ نداره ولی الجی داره. پلاسما هم در صورتی پیشنهاد میدم که خونه شون پنجره زیاد نداشته باشه چون پلاسما برای محیط کم نور خوبه
ali_phd71
20-12-2013, 20:21
نوشتی بهترین تلویزیون رو معرفی کنین؛ هرچقدر پول بدی آش میخوری؛ سامسونگ f8880 رو بگیر. سایز 46 و 55 داره. سایز 46اینچش 5میلیون و خورده ای در میاد. اگر هم از بانه بدون گارانتی بگیری 4.5 میشه
اگه ال ای دی میخوای باید بگم سایز 50 اینچ سامسونگ نداره ولی الجی داره. پلاسما هم در صورتی پیشنهاد میدم که خونه شون پنجره زیاد نداشته باشه چون پلاسما برای محیط کم نور خوبه
با تشکر از شما دوست عزیز:n16:
باقی دوستان اگه پیشنهادی دارن ممنون میشم:n12:
نظرتون در مورد ال جی و سونی چیه؟
کیفیت سه بعدی و دو بعدی؟
امکانات جانبی و پخش فرمت های مختلف؟
یه اشتباه بزرگ خودم برای خرید تی وی برای خونمون این بود که کیفیت تصویر خیلی مهم بود و دوستان این انجمن پاناسونیک رو بهم معرفی کردند که واقعا عالیه ولی هیچی فرمتی رو یو اس بیش پخش نمیکنه هارد رو هم شناسایی نمیکنه ولی سامسونگ ها همه ی این چیزارو دارن
ممنون میشم این مد نظرتون باشه
ali_phd71
20-12-2013, 21:51
من خودم به این گزینه رسیدم: نظرتون چیه؟
Sony KDL-46W904A
saeid_61u
20-12-2013, 22:22
با تشکر از شما دوست عزیز:n16:
باقی دوستان اگه پیشنهادی دارن ممنون میشم:n12:
نظرتون در مورد ال جی و سونی چیه؟
کیفیت سه بعدی و دو بعدی؟
امکانات جانبی و پخش فرمت های مختلف؟
یه اشتباه بزرگ خودم برای خرید تی وی برای خونمون این بود که کیفیت تصویر خیلی مهم بود و دوستان این انجمن پاناسونیک رو بهم معرفی کردند که واقعا عالیه ولی هیچی فرمتی رو یو اس بیش پخش نمیکنه هارد رو هم شناسایی نمیکنه ولی سامسونگ ها همه ی این چیزارو دارن
ممنون میشم این مد نظرتون باشه
زیاد روی سه بعدی تاکید نکنین، نمیشه به مدت طولانی نگاه کرد. ضمنا سورس سه بعدی هم زیاد نیستش و کمه.
ال جی و سونی هر دو خوبن. ال جی مرجحه (قیمت مناسب تر، امکانات جانبی بیشتر، تنوع سایز)
اگه پخش همه ی فرمت ها براتون مهمه سامسونگ و ال جی تقریبا همه ی فرمت ها رو از طریق USB پخش میکنن و سونی بیشتر فرمت ها رو پخش نمیکنه. که باید زحمت بکشی و یه مدیا پلیر وسترن دیجیتال بخری قیمتشم 250 تومنه.
از نظر کیفیت دو بعدی و امکانات جانبی هم بنده همون ال ای دی سری 8 سامسونگ رو معرفی میکنم. هرچند که اون مدل سونی هم کیفیت بسیار خوبی داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.