ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال یک سیستم به دو شبکه

javadamirpoor
20-12-2013, 18:47
سلام به همه دوستای خوب
یه مشکل برام پیش اومده.ممنون میشم راهنماییم کنید.تو یه دفتر دو تا سیستم هست .یکیشون با یه مودم به انترانت و شبکه داخلیشون وصله و سیستم دیگه با مودم ای دی اس ال به اینترنت وصله.ای پی مودم اینترانت 192.168.0.1 هست و دومی 192.168.1.1 یه هاب 4 پورت هم هست.تا اینجا درست.حالا من میخوام کاری کنم که دوتا سیستم هم به اینترانت وصل باشن هم به اینترنت.اومدم دوتا مودم و دوتا سیستم رو به هاب وصل کردم.بعد اوموم تو کارت شبکه سیستم دوتا آیپی ست کردم و آیپی دوتا مودم رو به عنوان گت وی ست کردم.اما نمیشه همون آی پی که به عنوان دیفالت ست شده رو قبول میکنه با اینکه دوتا مودم رو پینگ دارم.اومدم آی پی رو روی obtain automatic گذاشتم در این حالت هم فقط همون مودمی که اول روشن میشه به عنوان گت وی قبول میکنه و فقط میتونه یا به اینترنت یا اینترانت وصل بشه.چطور میشه همزمان دوتا رو داشت؟:n14:

hraeissi
21-12-2013, 21:58
شما برای این موضوع نیاز به سرویس روت و یا سخت افزار روتر دارید که GW سیستم ها روتر شده و کار روتینگ و یا آدرس دهی به 2 شبکه را انجام دهد .

javadamirpoor
22-12-2013, 00:10
ممنون از راهنمایی تون.
1 میشه یه منبع خودآموز معرفی کنید
2 پس اینکه ما میایم تو قسمت advance کارت شبکه یه آیپی دوم با یه گت وی دوم تعریف میکنیم کجا و چه کاربردی داره؟

FerineFast
23-12-2013, 00:28
اگر رنج IP شبکه اینترانت شما مشخص باشه می تونید دستی به Route ویندوز Add کنید.

javadamirpoor
26-12-2013, 14:31
ممنون از راهنماییتون.ببخشید من رشتم برقه.میشه یکم بیشتر توضیح بدید.یا یه مثال بزارید :n13::n13:

یه سوال دیگه.من اگه آی پی مودم ای دی اس ال رو تغییر بدم و بیارم تو رنج مودم دیگه و همه تو یه رنج باشن مشکلم حل نمیشه؟

FerineFast
27-12-2013, 02:48
خیر Gateway اینطور عمل می کنه که می گه همه ی IP های خروجی شما به مقصد یک IP خارجی رو از دروازه ای مشخص عبور بده حالا اگر رنجی که شبکه اینترانت شما دارای رنج مشخصی باشه مثلا رنج زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید با استفاده از دستور هایی مشخص کنید از مسیر کدوم مودم خارج بشه.

برای اینکار احتیاج به اطلاعات بیشتری از شبکه اینترانت شما هست اینکه شبکه برای دسترسی به فایل هست یا وب پیج هست و دقیقا چه رنجی استفاده می کنه.(دقت کنید رنج مودمتون برام مهم نیست)