ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد لپ تاپی

amirpcp30
20-12-2013, 14:13
سلام دوستان
من لپ تاپم(hp 6080) رو به یکی از رفقا داده بودم وقتی گرفتم حس کردم هاردش مثل قبل نیست روی لپ تاپ ssd گذاشتم و هارد لپ تاپ رو به عنوان اکسترنال استفاده کردم
با نرم افزار hdd regenerate در سی دی بوت تستش کردم ولی جالبیه این هارد اینه که یکبار درسته یکبار خراب کلا برام جالب بود بعضی وقتها کامل بدون بدسکتور میشناخت بعضی وقتها هم خیلی بدسکتور داشت بعضی وقتها کمتر بعضی اوقات هم کمتر نشون میداد حتی بعضی اوقات بالا اومدن هارد خیلی طول میکشید ، با فرمت هارد به صورت کامل بهتر شد ولی بعدا دوباره برگشت و همین مشکل ، البته بگم بعضی از الاعات مثل عکس ها و فیلم رو هم خراب میکرد
تا چند روز قبل که از داخل کیف لپ تاپ افتاد روی زمین و اینبار دیگه واقعا بدسکتور گرفت و من اینبار low level format کردم و رفع شد ولی اون مشکل شانسی بودن هارد بازم هست یکبار تست میکنم بدسکتور نداره یکبار تست میکنم داره... با همون hdd regenarate تست میکنم و تعمیر
این هم عکس hd tune:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخواستم ببینم راهی هست که درست شه اینطوری یکی در میان بد کار نکنه
هارد هیتاچی هست با ظرفیت 750
دوستان رهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس

absineh
20-12-2013, 20:59
اگر اطلاعات هارد خیلی مهم نیست بهتره یکبار پارتیشن های آن را پاک کنید ودو باره بسازید وبصورت عادی فرمت کنید منظورم low level format هست که اگر بدسکتورشده رفع بشه راه دیگه اینکه با نرم افزاری که نام بردید از طریق ویندوز هارد را تعمیر کنید .

amirpcp30
20-12-2013, 21:09
سلام
ممنون دوست عزیز
من بعد از این که زمین خورد همینکارو کردم low level format کردم بعد از اول پارتیشن بندی کردم و بعد با hdd regenerate تست کردم اون بدسکتور ها رفع شده ولی مشکل شانسی بودن هارد هنوز هست که یکبار خوب کار میکنه یکبار بد
با سپاس

absineh
21-12-2013, 09:06
هارد علیرغم اینکه که حافظه دائم خیلی خوب هست ولی وقتی زمین بخوره یا ضربه به آن وارد بشه از بین میره اگربودجه میرسه یک عدد هارد جایگزینش کن یا اینکه ببر تا تعمیربشه .

amirpcp30
21-12-2013, 10:17
سلام
ممنون عزیز
ولی چه مشکلی داره احتمال داره از هد باشه؟ چون اگه فقط از دیسکت هاست به نظرم بدتر میکنند بهتر نمیشه
سپاس

amirpcp30
03-01-2014, 18:51
سلام دوستان
من هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم و فرمت کاملشون کردم نه فرمت سریع - الان مشکلی نمیبینم فعلا جز یک مشکل جالب که سرعت رایت کردن روی هارد حدود 5-6 مگ هست ولی سرعت خواندن طبیعی هست
قبلا هم که مشکل دار شده بود فرمت کامل کردم برطرف شده بود مشکلاتش تا چند مدتی بعد که دوباره اون شانسی کار کردن هارد برگشت اما اینبار که زمین خورده بعد از فرمت این مشکل به وجود اومده
راستی در تمامی قسمت های هارد همینطوره هم درایو اول و هم اخر
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس