مشاهده نسخه کامل
: چه تلویزیونی بخریم؟ کدام تکنولوژی بهتر است؟ کدام برند قابل اعتماد تر است؟
saeid_61u
20-12-2013, 14:02
با اجازه ی اساتید و مدیران این تاپیک با هدف راهنمایی برای خرید تلویزیون ایجاد میشه. هدف ارائه ی کلیات و بیان مسائل عمومی و کلی در مورد تلویزیون های صفحه تخت هست و بر اساس تجربه ی شخصی 4ساله در زمینه تحقیق و بررسی و مقایسه ارائه میشه تا افراد بر اساس خواسته ها و اولویت های خودشون بهترین انتخاب رو انجام بدن.
saeid_61u
20-12-2013, 14:27
برای خرید هر نوع محصول دیجیتال باید گزینه های خودمون رو محدود کنیم در غیر اینصورت در میان صدها مدل مختلف سرگردان خواهیم شد و به گزینه ی واحد و نهایی نمیرسیم. اولین راه این کار اینه که تکلیف خودمون رو با تکنولوژی انتخابی خودمون مشخص کنیم. کدام تکنولوژی صفحه نمایش بهتره؟ LCD? Plasma? OLED? CRT TV? Projection TV
saeid_61u
20-12-2013, 14:46
در واقع هرکسی که قصد خرید TV داشته باشه باید از بین یکی از این 5 تکنولوژی که نام برده شد یکیو انتخاب کنه. بهتره مزایا و معایب هرکدوم رو با هم بررسی کنیم.
1.پروجکشن تی وی ها تلویزیون های بزرگ و حجیمی بودن که امروز سهمی از بازار تلویزیون ندارن. در انواع مختلف LCD based و CRT based و غیره ساخته میشدن. هنوز هم میتونین در صورت تمایل دست دوم این محصولات رو با قیمت پایین پیدا کنین. این تلویزیون ها عمر لامپ کوتاهی دارن و تقریبا دو سال یکبار باید لامپ اونها رو تعویض کرد. در اتاقهای با نور زیاد کیفیت تصویر خوبی ندارن و حجیم و غول پیکر هم هستن. شرکتهای سونی و جی وی سی در ساخت اونها تبحر داشتن. بهتره فکر خرید این نوع تلویزیون رو از سر بیرون کنیم و به سراغ گزینه های بعدی بریم!
2. تلویزیون های لامپی یا همون CRT TV ها که همه ی ما خاطرات خوبی از اونها داریم به شکلی دراماتیک امروز "تکنولوژی مرده" به حساب میان و شما فقط میتونین مدلهای دست دوم اونها رو در بازار پیدا کنین. شاید برای شما عجیب و باور نکردنی باشه که این تلویزیون های لامپی که امروزه با قیمتهای بسیار ناچیزی به فروش میرسند بالاترین کیفیت تصویر در بین انواع تلویزیون ها رو دارند و دارای کنتراست 1:15000 و توانایی نمایش طیف بالایی از رنگها، زاویه ی دید عالی و توانایی پخش با کیفیت فیلمهای با رزولوشن های مختلف هستن (برخلاف تلویزیون های دیگه نیاز به اسکالینگ ندارن و تصاویر SD رو با کیفیت بهتری نشون میدن)
و اما معایب زیادی هم دارند: 1.بسیار سنگین و حجیم هستند 2.محدودیت سایز دارن و فقط در سایزهای 14 الی 34 اینچ تولید میشن و در سایزهای بزرگتر تولید نمیشن 3.به نسبت سایز مصرف برق بالایی دارن 4.تولید گرما و اشعه های مضر دارن و در دراز مدت هم ممکنه باعث نزدیک بینی و مشکلات چشم بشن 5.جز در چند مدل معدود که این اواخر تولید شد مابقی اونها از رزولوشن بالا و فول اچدی پشتیبانی نمیکنن و شما اگه فیلمهای HD باهاشون نگاه کنی بخشی از کیفیت تصویر رو از دست خواهید داد. من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص سی آر تی ها بودم و انواع مختلفشو خریداری کردم ولی امروزه به هیچ وجه اونها رو توصیه نمیکنم چون تمام تولید کننده های برتر تلویزیون لامپی از تولید این نوع تلویزیون دست کشیدن. دو شرکت سونی و پاناسونیک در این زمینه پیشتاز بودن و تلویزیون های با کیفیتی تولید میکردند که هفت هشت سالی میشه خط تولید رو جمع آوری کردن...
saeid_61u
20-12-2013, 15:01
مورد سوم تکنولوژی OLED هست. این نوع تکنولوژی کیفیت تصویر بسیار بالایی رو ارائه میده (حتی بالاتر از سی آر تی یا پلاسما) ولی خرید این نوع تلویزیون هم فعلا توصیه نمیشه، مگر اینکه صرف هزینه براتون ملاک مهمی نباشه. فعلا فقط دو شرکت سامسونگ و الجی اقدام به تولید و عرضه این نوع تلویزیون اون هم فقط در سایز 55 اینچ کردن. البته شرکتهای سونی و پاناسونیک هم برنامه هایی دارن و قراره وارد بازار تلویزیون های OLED بشن. از بین دو برند سامسونگ و الجی که گفته شد مدل ساخت سامسونگ S9C کیفیت تصویر بهتری داره.
مزیت های این نوع تکنولوژی از این قراره: 1.عمیق ترین رنگ مشکی ممکن و کنتراست بسیار بسیار بالا 2.زاویه ی دید بالا 3.مصرف برق پایین به خصوص در صحنه های تاریک یا نیمه روشن ...
و اما معایب: 1.قیمت بسیار بالا 2.عمر پایین؛ در واقع عمر مفید صفحه ی OLED چیزی حدود 7000 ساعت استفاده هست که بسیار کمتر از پنل های ال سی دی و پلاسما هست.
saeid_61u
20-12-2013, 15:41
تکنولوژی بعدی LCD هستش. پرفروشترین و رایج ترین تکنولوژی موجوده که 88% بازار فروش تلویزیون مربوط به این پنل ها است. دوستان من اسمی از LED نمیبرم چون که تلویزیونی به این نام وجود نداره!!!! و ابداع این نام ترفند تجاری و هوشمندانه ی شرکتهای سامسونگ و الجی بود که موفق شدن به بازار اینطور القا کنن که LED ها نسل جدید تلویزیون هستند و از نظر کیفیت تصویر تفاوت فاحش و قابل ملاحظه ای با LCD ها دارن درحالیکه اینطور نیست. تلویزیونی که مردم عادی ، فروشنده ها، خریداران، و حتی در بسیاری مواقع افراد حرفه ای و خبره به نام LED میشناسند یک نوع LCD است که بعنوان نور زمینه به جای لامپهای فلورسنت از لامپهای ال ای دی استفاده میکنه و این موضوع تفاوتی در کیفیت تصویر ایجاد نمیکنه ولی ضخامت تلویزیون و مصرف برق اونو کاهش میده. نام صحیح این تلویزیونها LCD-LED Backlit هستش. از امسال تقریبا همگی تولید کننده های معتبر تولید پنلهای CCFL Backlit رو متوقف کردن و فقط انواع "LED Backlit" رو تولید میکنن. اگر که گفته میشه کیفیت تصویر ال ای دی از ال سی دی بالاتره به این خاطره که خود تولید کننده پنل های با کیفیت تر و بهتری در این نوع محصولاتشون بکار میبرن و دلیل دیگه ای نداره و تازه این تفاوت کیفیت هم ناچیزه و زیاد نیست. مزایا و معایب ال سی دی ها:
مزایا:
1.سایز: در هر سایزی تولید میشن. از 17 اینچ تا 70 اینچ و این تنوع باعث میشه هر سلیقه و نیازی برطرف بشه
2.مصرف برق: داشتن مصرف انرژی نسبتا پایین از مزایای این نوع تکنولوژی هست
3.قطر و وزن: این نوع تی وی ها البته نوع LED Backlit باریک و سبک هستن در مقایسه با پلاسماها و سی آرتی ها
4.برایتنس بالا: وجود این مزیت باعث میشه این نوع تکنولوژی برای استفاده در محیط روشن مناسب باشه
5.فراوانی محصول: بر خلاف انواع دیگر تلویزیون این نوع تلویزیون ها همه جا به وفور در مارکها و مدلهای مختلف یافت میشن
6.عمر بالا: بالاترین عمر مفید رو دارن در بین تکنولوژی های ساخت تلویزیون
معایب:
1.زاویه ی دید: از تمام انواع دیگر تلویزیون زاویه ی دید ضعیف تری دارند و شما اگه از جلوی تلویزیون بلند شی و جاتو عوض کنی متوجه افت کنتراست، افت رنگ مشکی و Color Shift خواهید شد. این مشکل تا حدود زیادی در پنل های IPS برطرف شدند ولی هنوز هم حتی بهترین صفحه های IPS زاویه دید محدودتری نسبت به پلاسما دارند.
2.عمق رنگ مشکی و کنتراست: ال سی دی ها به دلیل اینکه نور زمینه ی آنها همیشه روشنه بنابراین رنگ مشکی اون و در نتیجه کنتراست اونها زیاد عمیق نیست
3.Refresh rate : به دلیل رفرش ریت پایینتر این نوع تی وی ها در تصاویر سریع مثل حرکت توپ یا مسابقه ی اتوموبیلرانی جا میمونن و تصویر کمی مات میشه
4.عدم یکنواختی: در صفحات نمایش ال سی دی یکنواختی تصویر وجود نداره و اگه یک صفحه ی مثلا قرمز یا مشکی رو باهاش نگاه کنید می بینید که قسمتهایی از صفحه نمایش پرنورتر و قسمتهایی کم نورتر هست...
در کل میشه گفت اگه ملاکهای مربوط به کیفیت تصویر ملاک باشه LCD-LED گزینه ی خوبی نیست و اگه ملاکهایی غیر از کیفیت تصویر مهم باشه LCD-LED گزینه ی اوله (مثل زیبایی و باریک بودن، مصرف پایین برق، تنوع قیمت، تنوع محصول، تنوع سایز، خدمات پس از فروش، کم دردسر بودن، امکانات و پورتها و...)
saeid_61u
20-12-2013, 16:06
آخرین تکنولوژی که بررسی میشه پلاسما هست.
مزایا:
1.رنگ مشکی عمیق و کنتراست بالا: به دلیل تفاوت در تکنولوژی که در ساخت پلاسما بکار میره، این نوع تلویزیون بر حلاف ال سی دی ها قادر به بازتولید رنگ مشکی عمیق هست.
2.دقت رنگ: رنگ های تولید شده توسط پلاسماها طبیعی تر و واقعی تر هستن
3.زاویه ی دید: پلاسما زاویه ی دید بسیار بهتری نسبت به ال سی دی داره و از کنار یا از پایین که به صفحه نگاه میکنین با مات شدن تصویر مواجه نمیشین
4.Refresh rate : پلاسما دارای رفرش ریت بالاتر هست و مشکل جاماندن در تصاویر سریع رو نداره
5.uniformity: برخلاف صفحات ال سی دی در پلاسما با تصویری یکنواخت و همسان مواجه هستیم
6.عمر بالا: پلاسما نسبتا عمر بالایی داره و بخصوص در مدلهای اخیر به بالای 50000 ساعت رسیده عمر مفیدشون
معایب پلاسما:
1.مصرف برق: به نسبت پنل های ال سی دی، پلاسماها در سایز مشابه برق بیشتری مصرف میکنن. اما خیلی نباید مهم باشه چون تفاوت هزینه ی زیادی ندارن در طول یک سال استفاده
2.رزولوشن: در سایزهای پایین تر پلاسماها در قیاس با ال سی دی ها رزولوشن پایین تری دارند
3.عدم تنوع سایز: پلاسماها در سایز پایین تر از 42 اینچ تولید نمیشن
4.Burn in: این یکی از مهمترین نقاط ضعف پلاسماست، یعنی اگه یک تصویر به مدت طولانی روی صفحه بمونه بعد از عوض کردن اون کانال یا حتی خاموش روشن کردن تلویزیون جای اون تصویر بر روی صفحه میمونه. در پلاسماهای جدید این مشکلی تا حدودی برطرف شده اما نه بطور کامل. پس لزومی نداره تلویزیون رو یک شب کامل روی شبکه ی اخبار روشن بذارین چون اون آرم گوشه ی صفحه برای همیشه روی تصویر میمونه...
در مجموع برای کسانی که ملاک اول اونها کیفیت تصویر هست پلاسما بهترین انتخاب هست چون در عین حال که کیفیت تصویر نزدیک به OLED ها ارائه میدن، دارای قیمت معقول و قابل قبولی هم هستن. اما اگه فقط میخواین شبکه های SD رو با تلویزیونتون نگاه کنین و کیفیت تصویر خیلی براتون مهم نیست و دنبال دردسر و مشکل Burn in هم نیستین در اینصورت پلاسما مناسب شما نیست و ال سی دی- ال ای دی ها گزینه ی بهتری هستن
saeid_61u
20-12-2013, 17:05
کیفیت محصولات کدام برند بالاتر است؟
اگه بخوایم کالایی رو خریداری کنیم بهتره تصمیم بگیریم از کدام برند و مارک تصمیم داریم خرید کنیم تا هرچه بیشتر دایره ی انتخابهامون محدود بشه و به نتیجه ی دلخواه برسیم و هم اینکه با خرید یک برند غیر معتبر بعد از مدت کوتاهی یک کالای خراب روی دستمون نمونه.
برای اینکار و در مورد تلویزیون شما میتونین این عبارت رو از طریق موتورهای جستجو سرچ کنین:
HDTV brand reliability and satisfaction
نتایج مختلفی هست که مفید هستن و میتونن ما رو راهنمایی کنن. در واقع این شکل انتخاب و تصمیم گیری بسیار بهتر از شنیدن توصیه های دو سه نفر از دوستان یا افراد حاضر در فروم ها هستش. خب یکی دو نفر میان مثلا از فلان برند بد میگن بقیه هم تحت تاثیر قرار میگیرن و دیگه از اون برند چیزی نمیخرن! یا اینکه یه نفر یا دو نفر میان و از یه برندی تعریف میکنن و بقیه هم مجاب میشن. این شکل نتیجه گیری غلط هستش و درستش مراجعه به نتایج منتشر شده توسط منابع معتبر مثل Pcworld هست که با استفاده از نظر میزان قابل توجهی از خریداران نرخ خرابی و میزان رضایتمندی از برندهای مختلف رو اندازه میگیرن.
من خودم در تحقیق و بررسی جامعی در مورد وسایل صوتی و تصویری مثل تلویزیون و لپتاپ و دوربین دیجیتال و ... به این نتیجه رسیدم که این مارک ها کمترین میزان خرابی و بیشترین میزان رضایتمندی مشتریان رو دارن
1.اپل 2.سونی 3.پاناسونیک 4.کنون 5.ایسوس
و اما ادغام 50 سال نتایج consumerreports:
1.پاناسونیک 2.توشیبا 3.شارپ 4.سانیو 5.سونی
همونطور که گفته شد این نتایج مربوط به تمام محصولات صوتی و تصویری هست و نتایج فقط مربوط به HDTV علیرغم اینکه سالها شرکتهای سونی و پاناسونیک تولید کننده های برتر بودن اما با بررسی نتایج سالهای 2011-2013 به این نتیجه میرسیم که دو شرکت کره ای ال جی و سامسونگ در این رنکینگ در رتبه ی بالاتری قرار دارن (به قول خودمون هر کی خریده راضیه!) و شرکتهای سونی و شارپ و ویزیو در رتبه ی پایینتر قرار دارن و بعد از اینها هم نام پاناسونیک به چشم میخوره. در آخر هم برندهای توشیبا و فیلیپس هستن. همیشه گفتم که روی برندهای ژاپنی باید قسم خورد! به خصوص دو شرکت سونی و پاناسونیک. من نمیدونم پاناسونیک چرا رتبه ش تنزل پیدا کرده شاید دلیلش این باشه که در سالهای اخیر با توجه به اینکه شرکتهای پاناسونیک و سونی به شدت دارن ضرر میدن و شرکتهای کره ای و چینی با محصولات رنگارنگ و زیبا و ارزانتر سهم فروش برندهای ژاپنی رو شدیدا کاهش دادن برا همین شاید ژاپنی هم برای اینکه در گود رقابت باقی بمونن ناچارا کیفیت رو کاهش دادن و در عوض قیمت ها رو پایین تر آوردن...
در هر صورت انتخاب با شماست. در نهایت باید گفت معتبرترین برندهای تولید کننده ی HDTV چهار شرکت پاناسونیک، سونی، سامسونگ و ال جی هستن. توصیه میشه از این برندها محصول خودتون رو انتخاب کنین
saeid_61u
20-12-2013, 17:31
کدام تکنولوژی رو از کدام برند خریداری کنیم؟
اگه قصد خرید پلاسما دارید فقط سه انتخاب دارید: پاناسونیک، سامسونگ و ال جی. فقط این سه در حال حاضر پلاسما تولید میکنن. البته پاناسونیک اعلام کرد که تولید پلاسما رو متوقف میکنه و تا ماه مارس 2014 بطور کامل خط تولیدشو جمع میکنه. دو شرکت کره ای هم همین راه رو دیر یا زود خواهند رفت. در بین این سه انتخاب که در پیش دارید بهتر کیفیت تصویر رو پاناسونیک داره و بعد هم سامسونگ. الجی هم تمایلی به وارد شدن به دعوای پاناسونیک و سامسونگ نداره و کماکان داره پلاسماهای متوسط و خوش قیمت رو تولید میکنه. از نظر میزان خرابی هم همیشه پاناسونیک در بین تولید کنندگان پلاسما کمترین آمار خرابی رو داشته حتی اون موقع که پایونیر هم در جمع تولید کنندگان پلاسما بود رتبه ی اول متعلق به پاناسونیک بود. ولی اونطور که خریداران ایرانی میگن محصولات سری 30 که متعلق به 2011 هستن آمار خرابی بالا و مشکل سوختن برد دارن...
و اما اگه قصد خرید LCD-LED رو دارین تفاوت فاحشی در زمینه ی کیفیت تصویر ندارن هرچند که به نظر میرسه سامسونگ سال به سال بیشتر در حال پیشرفته و در مدلهای سری F که مربوط به 2013 هستن شاهد بهبود کیفیت تصویر و به خصوص دقت رنگ هستیم. ال جی هم محصولات بسیار خوب و مشتری پسندی در تمامی سایزها داره. پاناسونیک هم در مدلهای 2013 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته هرچند که کلا تلویزیونهای این برند به سختی در بازار پیدا میشن. شرکت سونی هم در سایزهای بالا و مدلهای برتر محصولات با کیفیتی داره اما متاسفانه در سایزهای زیر 46 اینچ گزینه های زیادی نداره و به خوبی گزینه های Top این شرکت نیست...
اگر هم یه وقت خواستین CRT بخرین و احیانا هم جایی موفق شدین پیدا کنین برند سونی و پاناسونیک کیفیت تصویر بهتری دارن. مدلهای فول اچدی یا 1080 هم در بین محصولاتشون دیده میشه.
اگر هم پولتون از پارو بالا میره و میخواین برین اونور آب و یه OLED بخرین دو شرکت سامسونگ و ال جی هستن که کیفیت تصویر اولی کمی بهتر هست...
farhadcg
21-12-2013, 21:29
تلویزیون های سونی bravia می تونه انتخاب خوبی باشه
saeid_61u
23-12-2013, 22:06
ملاک های کیفیت تصویر کدامها هستند؟
یا به عبارت دیگه وقتی که میگیم فلان تلویزیون کیفیت تصویر بهتری داره منظور چیه و دقیقا چه چیزش بهتر از دیگرانه؟؟
1.contrast:
یکی از مهمترین ملاک های کیفیت تصویر هست. کنتراست به تفاوت روشنترین و سیاهترین قسمت تصویر گفته میشه که هرچه این مقدار بیشتر باشه تصویر بهتری رو خواهیم داشت. اعداد و ارقامی که شرکتها اعلام میکنن مربوط به کنتراست داینامیک هست و ارزش خاصی نداره و مهم کنتراست تصویر هست که در مدلهای IPS حدود 1000 ، در مدلهای VA بالای 2000 .در پلاسماهای معمولی بالای 2000 و در پلاسماهای خوب بالای 4000 هستش.
2.color saturation:
توانایی صفحه نمایش برای بازتولید رنگهای متنوع، زنده و شفاف
3.color accuracy:
یا دقت رنگ، یعنی رنگهای تولید شده توسط صفحه تا چه حد با رنگ های واقعی و اصلی تصویر دریافتی منطبق است که باید مطابق با استاندارد REC.709 باشد. که دقت سه رنگ اصلی (green, red, blue) و سه رنگ فرعی (magenta, yellow, cyan) اندازه گرفته میشه و با یک عدد بزرگتر از صفر نشان داده میشه تحت عنوان average color error یا Delta E error که این عدد هرچقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتره. و بطور ایده آل باید کمتر از 3 باشه
4.زاویه دید: یکی از مهمترین ملاکهای کیفیت تصویر زاویه ی دید هست؛ در ال سی دی های قدیمی موسوم به TN که هنوزم در بعضی لپتاپ ها استفاده میشن زاویه ی دید وحشتناک و فاجعه آمیزی دارند. و شما با کمی خم شدن یا جابجا شدن، تصویر رو از دست میدی و چیزی نمی بینی! در ال سی دی های موسوم به VA که به دو نوع SVA و PVA تقسیم میشن شاهد بهبود نسبی زاویه دید هستیم و در ال سی دی های IPS شاهد بهترین زاویه دید در بین انواع ال سی دی هستیم هرچند که باز هم زاویه دیدی در حد پلاسما و تلویزیون لامپی ارائه نمیده
5.resolution:
رزولوشن به تعداد پیکسل هایی گفته میشه که صفحه نمایش دارا هستش. اکثر تلویزیون های موجود امروزه دارای رزولوشن 1920 * 1080 پیکسل هستند. که با توجه به فراگیر نشدن تلویزیون ها و همچنین منابع 4K در حال حاضر بالاترین رزولوشن همین 1080p یا full HD هستش
6.screen uniformity:
یکنواختی صفحه نمایش؛ اگر یک تصویر یکنواخت و مثلا کاملا سیاه رو با یک پنل ال سی دی نمایش بدیم در بعضی مدلها خواهیم دید که تمام قسمتهای تصویر یکسان نیست و قسمتهایی روشنتر و قسمتهایی تیره تر هستن. کمابیش همه ی مدلهای LCD این مشکل رو دارند اما در پلاسما چنین چیزی دیده نمیشه
7.refresh rate:
توانایی صفحه نمایش در بازخوانی سریع تصاویر که باعث میشه تلویزیون در تصاویر اکشن و سریع مشکل نداشته باشه و تار نشه
8.color temperature:
اکثر صفحات نمایش متاسفانه رنگهای سردی رو به نمایش میگذارن. استاندارد حرارت رنگ 6500k هست. بالاتر از 6500 موجب نمایش رنگهای سرد میشه و رنگ سفید کمی متمایل به آبی میشه. چشم افراد به رنگهای سرد عادت کرده و رنگ سرد رو میپسنده برای همین همه ی تلویزیون ها در حالت تصویر پیشفرض (استاندارد یا چیزی شبیه این) رنگهای بسیار سردی رو نمایش میدن. اما افراد حرفه ای و خوره ی کیفیت تصویر رنگهای گرم رو می پسندن
9.gamma:
اشعه ی گاما که در حالت استاندارد باید عدد 2.2 باشه. بیشتر از این مقدار باعث نمایش دادن تصویری تیره تر و سیاه تر از استاندارد و پایینتر از این باعث نمایش تصویری روشنتر از حد استاندارد میشه. در مجموع چیزی بین 2 تا 2.4 قابل قبول هست
...
در پایان باید گفت چیزی که جالب هست اینه که در تمامی این آیتم ها پلاسما بهتر از ال سی دی هست (در مورد گزینه 5 و گزینه ی 9 LCD با پلاسما برابری میکنه اما در هیچ یک از آیتم های کیفیت تصویر از پلاسما جلو نمیزنه) و در واقع از باب کیفیت تصویر LED LCD در مقابل پلاسما هیچ حرفی برای گفتن نداره.
سلام و با تشکر از بررسی شما
من یه مدتیه رفتم تو نخ پلاسما و در مورد Burn in انگار مدل های جدید پلاسما ها بندرت دچار این مشکل می شن و بجای آن image retention که شبیه burn in ولی غیردائمی است دیده میشه.
در ضمن فکر کنم این جمله برعکس نوشته شده:
اگه فقط میخواین شبکه های SD رو با تلویزیونتون نگاه کنین ... در اینصورت پلاسما مناسب شما نیست
-----
یک سوال:مدتی است مدل پلاسمای ال جی 42pn4500 توجهم رو جلب کرده.کیفیتش رو یه جا دیدم بنظرم خوب بود.قیمتش هم که نگو!تو سایت های خارجی هم ریویو های خوبی دربارش گفتن.مشکلی که هست وقتی تو سایت اصلی ال جی نیگا می کنم تو بخش آمریکا حداکثر مصرف رو زده 200 وات یه جای دیگه 270 وات برای ایران هم چیزی نداره!انگار تعداد ورودی هاش هم متفاوته!یعنی پنل های متفاوتی از یک نوع داره؟از طرفی سامسونگ مدلهای پلاسماش رو مصرف عمومی حدود 70 وات زده که به ظاهر خیلی بهینه میاد.آخه یکی از مشکلات پلاسما در قدیم گرمای زیادشه (فکر کنم:n13:)
saeid_61u
24-12-2013, 21:58
سلام و با تشکر از بررسی شما
من یه مدتیه رفتم تو نخ پلاسما و در مورد Burn in انگار مدل های جدید پلاسما ها بندرت دچار این مشکل می شن و بجای آن image retention که شبیه burn in ولی غیردائمی است دیده میشه.
در ضمن فکر کنم این جمله برعکس نوشته شده:
-----
یک سوال:مدتی است مدل پلاسمای ال جی 42pn4500 توجهم رو جلب کرده.کیفیتش رو یه جا دیدم بنظرم خوب بود.قیمتش هم که نگو!تو سایت های خارجی هم ریویو های خوبی دربارش گفتن.مشکلی که هست وقتی تو سایت اصلی ال جی نیگا می کنم تو بخش آمریکا حداکثر مصرف رو زده 200 وات یه جای دیگه 270 وات برای ایران هم چیزی نداره!انگار تعداد ورودی هاش هم متفاوته!یعنی پنل های متفاوتی از یک نوع داره؟از طرفی سامسونگ مدلهای پلاسماش رو مصرف عمومی حدود 70 وات زده که به ظاهر خیلی بهینه میاد.آخه یکی از مشکلات پلاسما در قدیم گرمای زیادشه (فکر کنم:n13:)
اون جمله رو شما کامل ننوشتین و فقط یه بخشش رو اینجا آوردین. منظور اینه که اگه کسی زیاد دیسک بلوری و منابع با کیفیت و HD نگا نمیکنه و بیشتر شبکه های ایران رو نگا میکنه معنیش اینه که کیفیت تصویر زیاد براش مهم نیست پس اگه پلاسما هم نخواست بگیره اشکالی نداره.
اون مدل پلاسمای ال جی انتخاب خوبیه. از اون بهتر Samsung f4850 یا همون f4500 هست. قیمت تقریبا یکسانی دارن ولی کنتراست مدل سامسونگ بیشتره. تغداد ورودیهاش عبارت از 2 تا HDMI و یک پورت USB هست. تقریبا تمام تلویزیون های ارزان قیمت همینطورن.
اگه میخوای سایز 42 بگیری اصلا نگران مصرف برقش نباش. زیر 200 وات هست؛ به خصوص در مدلهای جدید سامسونگ و ال جی مصرف برق بهینه شده. در ضمن توی بحث مصرف برق، تفاوت قیمت ماهیانه ش با یه LED LCD واقعا ناچیزه و در قبال کیفیت تصویر بهتری که پلاسما داره می ارزه.
اگه میخوای سایز 42 بگیری اصلا نگران مصرف برقش نباش. زیر 200 وات هست؛ به خصوص در مدلهای جدید سامسونگ و ال جی مصرف برق بهینه شده. در ضمن توی بحث مصرف برق، تفاوت قیمت ماهیانه ش با یه LED LCD واقعا ناچیزه و در قبال کیفیت تصویر بهتری که پلاسما داره می ارزه.
برای مصرف برقش نمی گم.آخه یکی قدیم داشت میگفت مثله بخاریه!میخواستم بدونم سری جدیدشم اینطوریه و اینکه فن داره صدای فنش در خانه ساکت چقدره؟در ضمن تاکید اصلی من روی این بود که مگه برای کشورهای مختلف پنل متفاوتی میده که خصوصیات مختلفی دارن؟فروشنده ها هم که تا در مورد پنل بپرسی فقط بلدن با مشت بکوبن توش:n25: انگار اومدیم کیسه بوکس بخریم :n02: در مورد سامسونگ به نظرم تصویر پلاسماش کدرتر بود.
saeid_61u
24-12-2013, 22:19
برای مصرف برقش نمی گم.آخه یکی قدیم داشت میگفت مثله بخاریه!میخواستم بدونم سری جدیدشم اینطوریه و اینکه فن داره صدای فنش در خانه ساکت چقدره؟در ضمن تاکید اصلی من روی این بود که مگه برای کشورهای مختلف پنل متفاوتی میده که خصوصیات مختلفی دارن؟فروشنده ها هم که تا در مورد پنل بپرسی فقط بلدن با مشت بکوبن توش:n25: انگار اومدیم کیسه بوکس بخریم :n02: در مورد سامسونگ به نظرم تصویر پلاسماش کدرتر بود.
من داشتم، نه بخاری بود نه صدای فنش آزار دهنده بود. البته مال من سایز 42 بود. نمیدونم ممکنه سایز مثلا 65 اینچش متفاوت باشه.
بله برای ایران که پنل میزنه خیلی مواقع امکانات و ویژگیهاش متفاوت از ورژنی هست که برای اروپا یا آمریکا میزنه. خودم همیشه سعی میکنم ورژن اروپاییشو بگیرم.
زیر نور شدید مغازه پلاسما رو مقایسه و قضاوت نکن.
احتمالا مدل سامسونگ روی مد تصویر استاندارد بوده و مدل ال جی روی مد تصویر Dynamic . برای همین روشنتر به نظر میرسیده. برای مقایسه ی صحیح باید هردوشو روی مد Cinema گذاشت
من داشتم، نه بخاری بود نه صدای فنش آزار دهنده بود. البته مال من سایز 42 بود. نمیدونم ممکنه سایز مثلا 65 اینچش متفاوت باشه.
بله برای ایران که پنل میزنه خیلی مواقع امکانات و ویژگیهاش متفاوت از ورژنی هست که برای اروپا یا آمریکا میزنه. خودم همیشه سعی میکنم ورژن اروپاییشو بگیرم.
زیر نور شدید مغازه پلاسما رو مقایسه و قضاوت نکن.
احتمالا مدل سامسونگ روی مد تصویر استاندارد بوده و مدل ال جی روی مد تصویر Dynamic . برای همین روشنتر به نظر میرسیده. برای مقایسه ی صحیح باید هردوشو روی مد Cinema گذاشت
شما کدوم مدلشو داشتی؟چقدر دوام آورد؟اگه بخوایم روزی بالای 10 ساعت روشن باشه بدرد میخوره؟اگه بخوایم با گارانتی بخریم از نمایندگی ، خوب پنل ایرانشو میده دیگه؟
mosicr77
25-12-2013, 00:59
داداش پلاسماها در کل کیفیت بهتری به ال ای دی های هم قیمتشون دارن ولی در کل خرید ال ای دی ها به صرفه تره
ali.reihani
25-12-2013, 15:17
دیگه داری زیادی از پلاسما حرف میزنی!
الآن led ها دیگه به پلاسما رسیدن!
از اطلاعات ات خیلی متشکرم که در اختیار ما گذاشتی!
saeid_61u
26-12-2013, 12:27
پرفروش ترین ها کدامها هستند؟؟
به عبارت دیگه بازار فروش تلویزیون دست کدام برندهاست و کدام تکنولوژی فراگیر تر و پرفروش تره
الف) تولید کنندگان:
1.سامسونگ 26%
2.ال جی 16%
3.سونی 8%
4.پاناسونیک 5%
5.سایر 39%
ب) تکنولوژی :
1.LCD/LED 87%
2.CTR TV 7%
3.Plasma 6%
4.OLED 0
5.projection TV 0
saeid_61u
26-12-2013, 12:51
خداحافظی در اوج!!
پاناسونیک چندی پیش اعلام کرد که تولید پلاسما رو متوقف خواهد کرد. البته بعد از اینکه امسال موفق شد با دو مدل از پلاسماهای خودش به لحاظ کیفیت تصویر از پلاسمای افسانه ای Pioneer Kuro جلو بزنه. یعنی خداحافظی در اوج! سایت Cnet بعد از بررسی مدل Panasonic VT60 اعلام کرد:
This plasma picture finally challenges Kuroیعنی سرانجام این مدل پلاسما تصویر پلاسمای پایونیر Kuro را به مبارزه طلبید. و البته همین سایت بعد از بررسی مدل ZT60 پاناسونیک، اعلام کرد که این پلاسما نزدیک ترین تصویر به تصویر ایده آل رو ارائه میکنه.
بعد از اعلام تصمیم پاناسونیک، اظهار نظر Justin Bachman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1857838&ei=avG7UrjqLMuEogSPsYLACA&usg=AFQjCNHv1yoRyMoxRgQsd5gTv92WmzgXsw&sig2=sd_mMX_xSN1CyBvj75SMMA) هم جالب بود که گفت:If Panasonic Quits Plasma, TV Snobs Will Cry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2013-10-16%2Fif-panasonic-quits-plasma-tv-snobs-will-cry&ei=avG7UrjqLMuEogSPsYLACA&usg=AFQjCNFyqN7GH2YhHrK6HWxB8pMMqhIP-Q&sig2=5djPVW2MB5yNJek8rBTxWA)یعنی اگه پاناسونیک از تولید و عرضه ی پلاسما کنار بکشه عاشقان تلویزیون خواهند گریست!
بررسی کننده ارشد سایت Cnet یعنی David Katzmaier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه: امسال بهترین و آخرین فرصت برای خرید یک پلاسمای پاناسونیکه؛ هم اینکه آخرین سال تولید پاناسونیک در زمینه پلاسما هست و هم اینکه مدلهای 2013 تفاوت کیفیت تصویر آشکاری با مدلهای پیشین دارن.
به قول یک نکته سنجی که گفته بود: "یه نفر توی شرکت پاناسونیک گاف داده و گفته بیاین یه پلاسما تولید کنیم با کیفیت تصویر مدلهای High End و با قیمت مدلهای Entry Level !!!! " اشاره این فرد به مدل فوق العاده ی ST60 هست که بنا به گفته ی اکثر بررسی کننده ها کیفیت تصویری در حد بهترینها ارائه میده اما با قیمتی قابل پرداخت.
در پایان به جمله ی جالبی اشاره میکنم که توسط یکی از بررسی کننده ها در یک سایت درج شده بود؛ اون وقتی بررسی خودش از یک مدل پلاسمای پاناسونیک رو آغاز کرده بود در ابتدای بررسی نوشته بود: "پلاسمای پاناسونیک! آیا لازم است چیز دیگری بگویم؟!!"
ali.reihani
26-12-2013, 23:47
دلایلش چی بود؟
saeid_61u
27-12-2013, 13:05
دلایلش چی بود؟
شما اگه یه کارگاه نجاری داشته باشی و توی اون کارگاه کمد درست کنی و بفروشی، اگه آخر سال بشینی حساب کنی ببینی کل هزینه های نگهداری کارگاه و تهیه مواد اولیه شده 30 میلیون و کل فروش شما شده 24 میلیون چیکار میکنی؟ اگه این موضوع سالهای بعد هم دوباره تکرار بشه و شما ببین که داری به جای سود ضرر میدی قطعا یا کارگاه رو تعطیل میکنی یا اینکه تصمیم میگیری کمد تولید نکنی و مثلا بجاش میز مطالعه تولید کنی...
پاناسونیک راهی رو رفت که سالها پیش دیگر تولید کنندگان پلاسما و از جمله پایونیر رفته بودن. این راهی هست که سامسونگ و ال جی هم به زودی خواهند رفت و خط تولید پلاسما رو ظرف چند سال آینده جمع میکنن؛ دلیلش عدم استقبال مصرف کنندگان از تلویزیون های پلاسما هست و یه دلیل دیگه ش هزینه ی بالای تولید و دردسرهایی چون عدم انطباق با محیط زیست هست. در واقع برای تولیدکنندگان، تولید LED LCD صرف اقتصادی بیشتری داره تا تولید دیگر انواع تلویزیون. خود این تولید کنندگان هم سعی میکنن خریدار رو تشویق به خرید LED LCD کنند.
saeid_61u
06-01-2014, 03:58
سوال رایج:
من پلاسما رو توی مغازه کنار یک LED مقایسه کردم و به نظرم کیفیت تصویر پلاسما خوب نبود پس چطور عده ای میگن کیفیت پلاسما بهتره؟
جواب:
اول اینکه داخل مغازه ها به طور معمول نسبت به داخل منزل بسیار روشنتر هست و در نتیجه بخاطر اینکه LED-LCD ها برایتنس بالاتر دارن و نور رو کمتر انعکاس میدن بیشتر خودنمایی میکنن.
دوم اینکه برای دریافت بهترین کیفیت تصویر سما باید فاصله ی مناسبی از تلویزیون بگیری (حدود سه متر برای سایز 42 و چهار متر برای سایز 50) و زمانی که شما از فاصله ی بسیار نزدیک به یک پلاسما نگاه میکنید بهترین کیفیت رو دریافت نمیکنین.
سوم اینکه تولید کنندگان و همچنین فروشندگان تلویزیون ها رو روی مد تصویر داینامیک قرار میدن تا روشنایی زیاد، رنگهای غلیظ و اشباع و فضای سرد اون بیشتر خودنمایی کنه. شما باید تلویزیون رو روی مد سینما قرار بدی و بعد مقایسه کنی.
چهارم اینکه منبع تصویر شما باید کیفیت بالا باشه، شما زمانی کیفیت واقعی تلویزیون پلاسما رو درک و تایید خواهید کرد که فیلمهای با کیفیت 1080p با اون نگاه کنین...
بنابراین نتیجه میگیرم که مقایسه ی تلویزیون ها داخل مغازه کار چندان درستی نیست و افراد رو ممکنه به اشتباه بندازه. بهترین راه مقایسه و قضاوت در مورد تلویزیون ها مراجعه به سایت های بررسی تلویزیون هست البته منظور سایت های ایرانی نیست بلکه سایتهای معتبر و به زبان انگلیسی منظور هست. که بسیاری از مطالب و اطلاعات این تاپیک برگرفته از نظرات و بررسی های کارشناسان شناخته شده و معتبری چون دیوید کاتزمایر و دیوید مکنزی و دیگران هست.
bahamestan
07-01-2014, 01:37
آخرین تکنولوژی که بررسی میشه پلاسما هست.
مزایا:
1.رنگ مشکی عمیق و کنتراست بالا: به دلیل تفاوت در تکنولوژی که در ساخت پلاسما بکار میره، این نوع تلویزیون بر حلاف ال سی دی ها قادر به بازتولید رنگ مشکی عمیق هست.
2.دقت رنگ: رنگ های تولید شده توسط پلاسماها طبیعی تر و واقعی تر هستن
3.زاویه ی دید: پلاسما زاویه ی دید بسیار بهتری نسبت به ال سی دی داره و از کنار یا از پایین که به صفحه نگاه میکنین با مات شدن تصویر مواجه نمیشین
4.Refresh rate : پلاسما دارای رفرش ریت بالاتر هست و مشکل جاماندن در تصاویر سریع رو نداره
5.uniformity: برخلاف صفحات ال سی دی در پلاسما با تصویری یکنواخت و همسان مواجه هستیم
6.عمر بالا: پلاسما نسبتا عمر بالایی داره و بخصوص در مدلهای اخیر به بالای 50000 ساعت رسیده عمر مفیدشون
معایب پلاسما:
1.مصرف برق: به نسبت پنل های ال سی دی، پلاسماها در سایز مشابه برق بیشتری مصرف میکنن. اما خیلی نباید مهم باشه چون تفاوت هزینه ی زیادی ندارن در طول یک سال استفاده
2.رزولوشن: در سایزهای پایین تر پلاسماها در قیاس با ال سی دی ها رزولوشن پایین تری دارند
3.عدم تنوع سایز: پلاسماها در سایز پایین تر از 42 اینچ تولید نمیشن
4.Burn in: این یکی از مهمترین نقاط ضعف پلاسماست، یعنی اگه یک تصویر به مدت طولانی روی صفحه بمونه بعد از عوض کردن اون کانال یا حتی خاموش روشن کردن تلویزیون جای اون تصویر بر روی صفحه میمونه. در پلاسماهای جدید این مشکلی تا حدودی برطرف شده اما نه بطور کامل. پس لزومی نداره تلویزیون رو یک شب کامل روی شبکه ی اخبار روشن بذارین چون اون آرم گوشه ی صفحه برای همیشه روی تصویر میمونه...
در مجموع برای کسانی که ملاک اول اونها کیفیت تصویر هست پلاسما بهترین انتخاب هست چون در عین حال که کیفیت تصویر نزدیک به OLED ها ارائه میدن، دارای قیمت معقول و قابل قبولی هم هستن. اما اگه فقط میخواین شبکه های SD رو با تلویزیونتون نگاه کنین و کیفیت تصویر خیلی براتون مهم نیست و دنبال دردسر و مشکل Burn in هم نیستین در اینصورت پلاسما مناسب شما نیست و ال سی دی- ال ای دی ها گزینه ی بهتری هستن
سلام. بابتِ این تاپیک از شما تشکر میکنم. یکی-دو تا سؤال دارم برایِ خریدِ TV که بهجایِ ایجادِ تاپیکِ جدید به همین پُست کفایت میکنم و میپرسم.
مزایا:
...
عمقِ رنگِ مشکی یعنی چی؟ دیدم که LCDهایي ذاتاً مشکی رو بور نشون میدن که با کالیبره کردن هم مشکل حل نمیشه. اما LCD-اي هم دارم که با کنتراستِ خوبي، رنگهایِ تیره رو نشون میده. این رو در ملاکهایِ کیفیتِ تصویر توضیح ندادید که میپرسم.
مزایا:
...
در این مورد هم با LCD-اي که گفتم مشکلي ندارم.
معایب پلاسما:
...
جهطور با وجودِ رزولوشنِ پایین پلاسماها کیفیتِ بالاتري دارن و به قولِ شما (تلویحاً) برایِ نمایش با کیفیتِ HD مناسب اند؟ اصلاً یه HDTV خوبِ خونگی باید پلاسما باشه یا ال.سی.دی؟
saeid_61u
08-01-2014, 02:20
جواب شما: 1. عمق رنگ مشکی با کنتراست تصویر رابطه ی مستقیم داره؛ رنگ مشکی ای که تلویزیون میتونه تولید کنه هرچه غلیظ تر و سیاه تر باشه کنتراست تصویر بالاتره؛ کنتراست حاصل تقسیم برایتنش بر رنگ مشکی هست. مثلا اگه برایتنس یا روشنایی یک صفحه نمایش 80 واحد باشه و رنگ مشکی اون برابر با 0.02 واحد باشه در اینصورت کنتراست برابر با 4000 خواهد بود. در پلاسما هر پیکسل جداگانه نور داره ولی در ال سی دی یک لامپ زمینه وجود داره که همیشه روشنه و با تابیدن به تصویر مانع از نمایش رنگ سیاه عمیق و غلیظ میشه. 2.در ال سی دی های امروزی زاویه ی دید بهتر شده ولی عالی نیست 3.بعضی از پلاسماها بخصوص در سایز پایین در رزولوشن 720P تولید میشن ولی اولا شما به راحتی میتونید پلاسمایی با رزولوشن 1080p پیدا کنین و در ثانی یادتون باشه که یک پلاسمای با رزولوشن 720p از یک ال سی دی با رزولوشن 1080p کیفیت تصویرش بهتره (عموما ولی نه همیشه و در مقایسه با هر مدلی) 4.بایدی وجود نداره! هرکدام مزایا و معایب خودشونو دارن ما فقط میتونیم بگیم کیفیت تصویر پلاسما بهتره و قیمتش هم از مدل هم رده ی خودش در ال سی دی ها بهتره دیگه انتخاب نهایی با خود شخصه که بنا به سلیقه، نیاز، بودجه و تجربه ی شخصیش انتخاب کنه. بعضی افراد ممکنه تصویر پلاسما رو ببینن و نپسندن.
saeid_61u
08-01-2014, 02:45
رزولوشن بالاتر مهم است یا کنتراست بالاتر؟؟
مدتیه که تلویزیون های Ultra HD یا همون 4K به بازار اومدن و که رزولوشونی برابر با 3840 * 2160 دارن. یعنی دو برابر رزولوشن 1080p و از طرفی تکنولوژی جدید OLED هم پا به بازار رقابت گذاشته و در این میان این سوال پیش میاد که کدوم بهتره؟ اولی که رزولوشن فوق العاده و بی نظیری ارائه میده یا دومی که با تولید عمیق ترین رنگ مشکی ممکن کنتراستی در حدود 1:1000000 ارائه میده؟
در باب مبارزه ی پلاسما و ال سی دی گفتیم که پلاسما در تمامی ملاکهای کیفیت تصویر پیروز میدان خواهد بود. جالبه بدونین که یک پلاسمای دو و نیم میلیون تومنی (Panasonic S60) از یک ال سی دی هشت میلیونی (panasonic wt60 / sony w900a / samsung f8000) کیفیت تصویر بهتری داره!!
اما برگردیم به مقایسه ی 4K و OLED . بهتره بدونین که مهمترین ملاک کیفیت تصویر کنتراست هستش. هرچه کنتراست تصویر بالاتر باشه تصویر واقعی تر خواهد بود؛ با عمق و ژرفای بیشتر و نمایش بهتر جزئیات به خصوص در صحنه های تاریک و صحنه هایی که نقاط روشن و نقاط سیاه همزمان نشون داده میشه. و همونطور که قبلا هم گفته شد تلویزیونهای OLED عمیق ترین رنگ مشکی و بالاترین کنتراست رو دارن. این بخاطر این هستش که زمانی که تصویر یک شی ء مشکی نشون داده میشه، پیکسل های اون قسمت صفحه نمایش بطور کامل خاموش میشن و رنگ مشکی عمیق و غلیظی رو شاهد خواهیم بود.
در این مقاله که از سایت cnet انتخاب شده شما به خوبی خواهید دید که چطور یک پلاسمای دارای رزولوشن 720p به راحتی یک ال سی دی 4K دارای رزولوشن 2160p رو مغلوب میکنه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عکسهای هر دو تلویزیون که در کنار هم هستن توجه کنین؛ تصویر تلویزیون 4K صاف و بی روح و با جزئیات کمتر هست و تصویر تلویزیون پلاسما دارای جزئیات بیشتر و عمیق و واقعی ست. توجه کنین که تعداد پیکسل های تلویزیون 4K بیش از ده برابر تعداد پیکسل های یک پلاسمای دارای رزولوشن 1024 * 768p هستش! ولی چرا همچین اتفاقی میفته که کیفیت تصویر در تلویزیون دوم بهتر است؟ جواب واضحه: "کنتراست بالاتر"
saeid_61u
08-01-2014, 15:00
کدام تلویزیون ها مدیا پلیر قوی تری دارن و فرمت های مختلف تصویری رو از طریق USB پخش میکنن؟
جواب:
1.سامسونگ: تلویزیون های ال سی دی و پلاسمای سامسونگ از تمامی دیگر برندها مدیا پلیر قوی تری دارن و حدود 90 درصد فرمت ها و کدک های رایج تصویری رو پشتیبانی میکنن و حتی زیر نویس فارسی با فرمت SRT رو هم پخش میکنن.
2.ال جی: رتبه ی دوم مربوط به ال جی هستش؛ اکثر قریب به اتفاق فرمت های تصویری شما که روی فلش مموری یا هارد دیسک هست رو پخش میکنه
3.پاناسونیک: از فرمت های تصویری نسبتا زیادی پشتیبانی میکنه ولی نه به خوبی سامسونگ و ال جی.
4.سونی: از فرمت های تصویری زیادی پشتیبانی نمیکنه و شما باید برای تماشای آرشیو فیلم های خودتون راه حل دیگری غیر از پورت USB تلویزیون پیدا کنین.
سلام رفیق
من تقریبا با توجه به بودجه و ریویوهای شاخ خارجی میخواستم پلاسمای ال جی بخرم که تو خود راهنمای پلاسمای ال جی دیدم نوشته موندن تصویر در حالت 4:3 و یا حالت های دیگه که اطراف تصویر(بالا-پایین یا ...)نوار سیاه هست هم میتونه باعث ایمیج برن بشه که مایوسم کرد!
saeid_61u
09-01-2014, 01:27
سلام رفیق
من تقریبا با توجه به بودجه و ریویوهای شاخ خارجی میخواستم پلاسمای ال جی بخرم که تو خود راهنمای پلاسمای ال جی دیدم نوشته موندن تصویر در حالت 4:3 و یا حالت های دیگه که اطراف تصویر(بالا-پایین یا ...)نوار سیاه هست هم میتونه باعث ایمیج برن بشه که مایوسم کرد!
بله، متاسفانه الان روی پلاسمای من هم تصویر منوی ر.سی .ور باقیمونده و دارم سعی میکنم با پخش تصویر خاکستری این مشکل رو برطرف کنم. هنوز که توفیقی حاصل نشده. ولی این مشکل پلاسما در قبال کیفیت تصویر بهتری که داره قابل چشم پوشی هست. در منوی خود تی وی گزینه ی جلوگیری از Burn-in فعال هست و ظاهرا من بی احتیاطی کردم و زمان زیادی رو برای چیدن کانال ها اختصاص دادم
بله، متاسفانه الان روی پلاسمای من هم تصویر منوی ر.سی .ور باقیمونده و دارم سعی میکنم با پخش تصویر خاکستری این مشکل رو برطرف کنم. هنوز که توفیقی حاصل نشده. ولی این مشکل پلاسما در قبال کیفیت تصویر بهتری که داره قابل چشم پوشی هست. در منوی خود تی وی گزینه ی جلوگیری از Burn-in فعال هست و ظاهرا من بی احتیاطی کردم و زمان زیادی رو برای چیدن کانال ها اختصاص دادم
میشه بگی مدل تلویزیونت چی بوده؟و تنظیمات نور و کنتراست در چه حدی بوده؟و قبلش break in کرده بودی؟مرسی.
saeid_61u
10-01-2014, 13:19
میشه بگی مدل تلویزیونت چی بوده؟و تنظیمات نور و کنتراست در چه حدی بوده؟و قبلش break in کرده بودی؟مرسی.
تنظیمات نور زمینه و کنتراستش روی بالاترین حد بوده که با توجه به اینکه تلویزیون رو تازه خریداری کردم می بایست 100 ساعت اول رو باهاش کجدار و مریز تا میکردم و ضمنا Break-in هم انجام ندادم
saeid_61u
10-01-2014, 13:42
سوال: مشکل Burn-in که در مورد پلاسما میگویند چیست؟ تفاوت آن با Image Retention چیست؟ راه جلوگیری و یا برطرف کردن آن چیست؟
جواب: Burn-in به ماندن سایه ی تصویر در تلویزیون گفته میشه یعنی اگر تصویری که دارای کادر یا لوگو یا نوشته های ثابت است به مدت طولانی در تلویزیون پخش بشه ممکنه سایه و اثر آن روی تلویزیون بمونه؛ این مشکل ممکنه برای هر نوع تلویزیونی اعم از لامپی یا ال سی دی یا پلاسما رخ بده اما پلاسما خیلی بیشتر از LCD مستعد بروز همچین مشکلی هست.
مشکل Image Retention چیه؟؟
در مورد Image retention باید گفت که در واقع نوع موقتی جاماندگی تصویر هست و بعد از مدتی از بین خواهد رفت و جای نگرانی نداره، در واقع بسیاری اوقات وقتی مردم عادی در مورد Burn-in حرف میزنن منظور اونها Image retention هست.
آیا جای نگرانی وجود داره؟ خیر. در نسل جدید پلاسماها بروز پدیده ی Burn-in خیلی بعید و نادر هستش؛ و این تلویزیون ها بطور اتوماتیک پیکسل ها رو جابجا میکنن تا این مشکل بوجود نیاد.
راه پیشگیری؟؟
راه جلوگیری از مشکل Burn-in این هستش که اولا گزینه ی محافظت و جلوگیری از Burn-in در تنظیمات TV فعال باشه و دوم اینکه سعی کنیم تصویری بیش از 15 دقیقه ثابت نمونه. سوم اینکه بعد از خرید یک پلاسمای نو باید 100 ساعت اول استفاده کنتراست و نور زمینه رو کاهش بدیم و اونو روی بالاترین حد قرار ندیم. چهارم اینکه بعد از خرید تلویزیون پلاسما بهتره توسط فلش مموری تعدادی عکس مختلف رو بصورت اسلاید و نمایش پشت سر هم در تلویزیون اجرا کنیم تا فسفرها به مرحله ی بلوغ برسن و احتمال جاماندگی تصویر کاهش پیدا کنه. فراموش نکنیم که پلاسما در اوایل کارکرد خودش بیشتر مستعد جاماندگی تصویر هست و بعد از 100 ساعت کارکرد دیگه به ندرت ممکنه همچین اتفاقی براش بیفته.
راه درمان؟؟
اگه بحث Burn-in پیش بیاد که درمانی نداره و جاماندگی تصویر دائمی هست و این موضوع شامل گارانتی هم نمیشه ولی اگه مشکل Image Retention باشه که راههایی برای از بین بردنش هست؛ 1.در خود تنظیمات تلویزیون (بعضی مدلها) یک گزینه هست که صفجه ای خاکستری بصورت افقی حرکت میده. این کار رو باید به دفعات انجام داد 2.تماشای تصاویر اکشن و سریع که مرتب نما تغییر میکنه مثل گیم یا فیلم اکشن یا عوض کردن پیاپی کانالها 3.موردی که در بالا گفته شد یعنی نمایش عکسهای مختلف بصورت اسلاید.
saeid_61u
11-03-2014, 20:32
و در نهایت اینکه:
بهترین مدل های موجود در حال حاضر کدام تلویزیون ها هستند؟
تا حالا هرچی گفته شد مقدماتی جهت آشنایی با مسائل کلی مربوط به انتخاب تلویزیون و کیفیت تصویر بود، حالا وقتشه که بریم سر اصل مطلب و بهترین مدلهای موجود در بازار رو معرفی کنیم. برای این کار دو ملاک مهم کیفیت تصویر و قیمت محصول در نظر گرفته شده. البته ملاک های دیگری هم برای یه تلویزیون خوب میشه برشمرد که اهمیتشون در قیاس با دو ملاک کیفیت تصویر و قیمت خیلی کمتره. بدیهیه که تلفیق کیفیت و قیمت در نظر گرفته شده. و بعنوان مثال می بینیم که پلاسمای ZT60 پاناسونیک که بهترین کیفیت تصویر ممکن رو داره به دلیل دارا بودن قیمت بسیار بالا در این لیست جایی نداره یا مثلا پلاسمای PA4500 ال جی که قیمت بسیار مناسبی داره به دلیل داشتن کیفیت تصویر معمولی در این لیست آورده نشده. و اما لیست بهترین مدلها:
1.Panasonic ST60
بدون شک شماره یک لیست ما این مدل پلاسمای پاناسونیک هست. تنها تلویزیونی که موفق شده از سایت cnet پنج ستاره کسب کنه. با کنتراست و دقت رنگ عالی و قیمت بسیار مناسب که حدود 3 میلیون برای سایز 42 و حدود 3.5 میلیون برای 50 اینچ خواهد بود
2.Panasonic S60
شماره دو این لیست باز هم مدلی از شرکت پاناسونیک و البته تلویزیون پلاسما. با قیمتی بسیار مناسب و بر خلاف مدل بالا این مدل سه بعدی نیست
3.Panasonic ST50
یک مدل پلاسمای دیگه محصول سال 2012 شرکت پاناسونیک
4.Samsung plasma F8500
یک مدل پلاسمای دیگه با کیفیت تصویر استثنایی و امکانات بیشمار و البته گرانقیمت تر از سه مدل بالا. کوچکترین سایزش 51 اینچ هست که حدود 5.5 میلیون تمام خواهد شد
5.Panasonic VT60
این هم پلاسمایی دیگه از پاناسونیک با کیفیت تصویری خیره کننده و بی نظیر و قیمت بالا که حدود 6 میلیون برای کوچکترین سایز اون یعنی 50 اینچ باید هزینه کنید
6.Samsung plasma F5500
و آخرین مدل که تلویزیون پلاسما تولید شرکت سامسونگ هست؛ از نظر کیفیت تصویر یک سر و گردن پایینتر از مدل F8500 هست اما قیمت پایینتری نسبت به اون داره. کوچکترین سایزش 51 اینچ هست با قیمتی حدود 3 میلیون
شما احتمالا نمایندگی محصولات پاناسونیک رو دارید
saeid_61u
12-03-2014, 16:07
ممنون میشم اگه آدرس نمایندگیمو بدین من برم یه دونه پلاسمای پاناسونیک بردارم؛ چون من تمام ایران رو دنبال اون مدلهای بالا گشتم ولی متاسفانه همه جا فقط LED-LCD میفروشن و پلاسمای عالی بخصوص پاناسونیک (فعلا) ندارن. ضمنا اگه تاپیک رو از اول خونده باشین متوجه میشین که پاناسونیک تولید پلاسما رو متوقف کرده و تبلیغ پلاسماهای شرکت پاناسونیک کار بی فایده ایه. شما اگه یه سرچ در سایتها و مجلات معتبر خارجی بکنید می بینید که برترین تلویزیون ها از لحاظ کیفیت تصویر پلاسماهای پاناسونیک هستن. همیشه همینطور بوده و پلاسمای پاناسونیک و پایونیر بهترین بودن. من این مطالب رو برای دوستانی که عاشق کیفیت هستن و کیفیت تصویر براشون از هر چیز دیگه ای مهمتره گفتم. اونایی که ظاهر تلویزیون و زرق و برق و امکاناتش براشون مهمه برن ال ای دی سامسونگ و ال جی بخرن :n13: :n26: :n16:
mosicr77
13-03-2014, 03:52
داداش گلم ایشون کاملا درست گفتن
حرف اول کیفیت رو پلاسماهای پاناسونیک میزینه
Mehrdad092000
13-03-2014, 04:30
دوستان سری های led جدید پاناسونیک توی بانه پیدا میشه ؟
از لحاظ زیرنویس فارسی چطورن؟
قیمت سری 60 چه در ایران چه در دبی بسیار بالا رفته ... مثل اینکه دیگه تولید نمی شه و کم شده .. نمایندگی دبی هم تمام کرده ...
تنها راه خرید از سایت رسمی پاناسونیک است ... اگر کسی رو در اروپا یا آمریکا دارید می تونید خرید کنید
saeid_61u
14-03-2014, 12:58
دوستان سری های led جدید پاناسونیک توی بانه پیدا میشه ؟
از لحاظ زیرنویس فارسی چطورن؟
بله اونجا ال ای دی پاناسونیک پیدا میشه ولی پلاسما نه. پنل های سامسونگ با زیرنویس فارسی مشکل نداره و پخش میکنه. پاناسونیک سری جدید رو تست نکردم ولی فکر نکنم پخش بکنه
Mehrdad092000
15-03-2014, 07:45
بله اونجا ال ای دی پاناسونیک پیدا میشه ولی پلاسما نه. پنل های سامسونگ با زیرنویس فارسی مشکل نداره و پخش میکنه. پاناسونیک سری جدید رو تست نکردم ولی فکر نکنم پخش بکنه
توی تهران که نبود مدل جدیدا
اونجا مطمینید هستش دیگه ؟
پاناسونیک هم فکرکنم پخش نکنه نمیشه توی سایتشون اطلاعاتی پیدا کرد؟
TX-L42DT65B
TX-L42FT60B
TX-L42ET60B
قیمت اینا حدودی چقدره ؟
saeid_61u
17-03-2014, 11:56
توی تهران که نبود مدل جدیدا
اونجا مطمینید هستش دیگه ؟
پاناسونیک هم فکرکنم پخش نکنه نمیشه توی سایتشون اطلاعاتی پیدا کرد؟
TX-L42DT65B
TX-L42FT60B
TX-L42ET60B
قیمت اینا حدودی چقدره ؟
تلویزیون های سری 6 پاناسونیک توی بانه موجود نیست. با فروشگاه توانایی نماینده اصلی پاناسونیک تماس بگیرید
سلام گرامی
پاناسونیک 50 اینچ مدل ایکس 60 در گناوه بین 2 ملیون الی 2 ملیون 20 است
tntboy_001
17-03-2014, 19:20
سلام ببخشید این ک میگن تلویزیون های سامسونگ درسته ک کیفیت تصویره بهتری دارن اما عمر کمتری نصبت به تلویزیون های ال جی دارن حرف درستیه یا نه؟
اینا حرفهایی فروشنده هایی که میخوان جنس خودشون رو بفروشن و دنبال سود بیشتر هستن
ببین اول ال جی و بعد سونی سود خیلی خوبی براشون داره و اختلاف زیادی هم بین قیمت نمایندگی ها و شهر های مرزی دارن ، به همین خاطره که همچین چیزایی رو میگن تا بتونن جنسی که سود بیشتری براشون داره رو بفروشن
tntboy_001
18-03-2014, 00:45
ممنون بعد ببخشید full led بهتره یا edge Led?
ممنون بعد ببخشید full led بهتره یا edge Led?
فول بهتره ولی مشکل اینجاست که شرکت های برتر مثل سونی و پانا وحتی شارپ ازش استفاده نمی کنن و حتی سامسونگ هم همینطور.تنها الجی با سری نانوش مثل 9600 این نوع پنل رو زده.که متاسفانه الجی به غیر از oled هاش تلویزیون هاش با میان رده ها مقایسه میشن نه های اند ها .
سلام ببخشید این ک میگن تلویزیون های سامسونگ درسته ک کیفیت تصویره بهتری دارن اما عمر کمتری نصبت به تلویزیون های ال جی دارن حرف درستیه یا نه؟
سلام
دوست اصلا دنبال سامسونگ نزو
کیفیت تصویرش نسب به سونی خیلی خیلی خیلی غقب هستش و نسبت به الج ی خیلی خیلی عفب
در نظر اول تصویر خیلی شفاف هستش که جلب توجه می کنه
ولی در واقع مشکل اصلی همینه که روشنایی بیش از حد در سامسونگ باعث محو شده خیلی از جزعیات میشه
توضیح بیشتر بخوای در خدمتم
magiteq1
18-03-2014, 03:11
سلام
ولی در واقع مشکل اصلی همینه که روشنایی بیش از حد در سامسونگ باعث محو شده خیلی از جزعیات میشه
من توضیح بیشتر میخوام با دلیل و مدرک معتبر
mosicr77
18-03-2014, 14:00
سلام
داداش سامسونگ 100% کیفیتش از ال جی بهتره تو قیمت های یکسان و هم رده
saeid_61u
20-03-2014, 11:21
سلام گرامی
پاناسونیک 50 اینچ مدل ایکس 60 در گناوه بین 2 ملیون الی 2 ملیون 20 است
مدل X60 فقط اسم پلاسمای پاناسونیک رو داره و به هیچ وجه کیفیت تصویرش در حد ZT60 / VT60/ GT60/ ST0 / S60 نیست. مدل X60 یک مدل با امکانات پایین و کیفیت معمولی هست برای خریدارانی که بودجه ی کمی دارن.
saeid_61u
20-03-2014, 11:28
[QUOTE=tntboy_001;8153338]سلام ببخشید این ک میگن تلویزیون های سامسونگ درسته ک کیفیت تصویره بهتری دارن اما عمر کمتری نصبت به تلویزیون های ال جی دارن حرف درستیه یا نه؟[/
جواب این سوال در پست های قبل داده شده. هر دو شرکت سامسونگ و ال جی Reliability بسیار خوبی دارن و عمر و دوام تلویزیون هاشون قابل قبول و مطلوبه. در مورد کیفیت هم تفاوت زیادی ندارن؛ از دو تکنولوژی متفاوت استفاده میکنن؛ ال جی پنل های IPS میزنه و سامسونگ در ساخت ال سی دی هاش از پنل های VA استفاده میکنه. پنل های IPS زاویه دید بهتری داره و در عوض پنل های VA کنتراست بالاتری داره.
در مورد اون مطلب Full LED هم که گفتی باید بگم که LED با قابلیت Local Dimming بهتره که بعنوان مثال مدل F8880 این قابلیت رو داره که باعث بوجود آمدن کنتراست تصویر بسیار بالا میشه
saeid_61u
20-03-2014, 11:31
اینا حرفهایی فروشنده هایی که میخوان جنس خودشون رو بفروشن و دنبال سود بیشتر هستن
ببین اول ال جی و بعد سونی سود خیلی خوبی براشون داره و اختلاف زیادی هم بین قیمت نمایندگی ها و شهر های مرزی دارن ، به همین خاطره که همچین چیزایی رو میگن تا بتونن جنسی که سود بیشتری براشون داره رو بفروشن
ما از هیچ فروشگاهی و سایتی و مرکز خریدی اسم نبردیم! اون مدلهایی که در تهران موجوده میگیم از اونجا بخرن و اون مدلهایی که موجود نیست میگیم از بانه بخرن. بنابراین واضحه که هیچ تبلیغی در کار نیست؛ نقاط قوت و ضعف همه ی تولید کننده ها رو هم گفتیم. دیگه نمیدونم سود فروش ال جی بیشتره یا سونی!!!
Mehrdad092000
24-03-2014, 00:31
تلویزیون های سری 6 پاناسونیک توی بانه موجود نیست. با فروشگاه توانایی نماینده اصلی پاناسونیک تماس بگیرید
اصلا نیست این مدل ها؟
saadaat2
24-03-2014, 08:51
سلام خسته نباشید.من چندتا سوال دارم.1.تلوزیون tcl خوبه؟اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه!همون مارک کولرش ک معروفه.2.همه تلوزیونا مالزین و مونتاژ ایران؟سونی که اینجور بهم گفتن.3.بهترین تلوزیون 42اینچی که میشه خرید با گارانتی چیا هستن؟2تا حداکثر3تومن.ممنون میشم راهنمایی کنین
saeid_61u
24-03-2014, 16:45
سلام خسته نباشید.من چندتا سوال دارم.1.تلوزیون tcl خوبه؟اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه!همون مارک کولرش ک معروفه.2.همه تلوزیونا مالزین و مونتاژ ایران؟سونی که اینجور بهم گفتن.3.بهترین تلوزیون 42اینچی که میشه خرید با گارانتی چیا هستن؟2تا حداکثر3تومن.ممنون میشم راهنمایی کنین
یه شرکت چینی هست که به تازگی بازار خوبی تو زمینه ی فروش تلویزیون پیدا کرده . شرکتهای چینی برخلاف تصور ما ایرانیها اکثرا محصولات با کیفیتی تولید میکنن و از آخرین تکنولوژی روز هم استفاده میکنن. هرچند که به نظر من کیفیتشون به پای 4تولید کننده ی برتر تلویزیون (پاناسونیک سامسونگ ال جی و سونی) نمیرسه.
مونتاژ رو شما کاری نداشته باش، مهم جلوی تلویزیونه که چی نوشته باشه! حالا مثلا اگه جلوش نوشته سونی شما مطمئن باش که این همون شرکت ژاپنی معروفه و فرقی نمیکنه پشت تلویزیون نوشته باشه ساخت چین یا سنگاپور یا مالزی یا کره یا هرجای دیگه. اینا همه شون تحت مدیریت و لیسانس شرکت مادر هستن و فقط هم توی ایرانه که به این چیزا توجه میشه و پشت تلویزیونو نگا میکنن ببینن مونتاژ کجاست
بهترین از نظر هرکسی یه چیزه و نیازها و سلیقه ها فرق داره ولی در مجموع توی اون رنج قیمت دو مدل ساخت ال جی LN5300 و LN5700 انتخاب های خوبی هستن و از خریدشون پشیمون نمیشین. البته اینها سه بعدی نیستن و برای خرید مدلهای سه بعدی اون هم با گارانتی باید بیشتر هزینه کنین
سلام دوست عزیز
این فروشگاه که میگید کدام شهر هست و شماره تماسش چیه؟
saeid_61u
24-03-2014, 23:52
اصلا نیست این مدل ها؟
جای تاسف داره که تا این حد توزیع محصولات پاناسونیک توی ایران ضعیفه. الان خیلی ها رو میشناسم قصد خرید تلویزیونهای سری 6 پاناسونیک رو دارن ولی توی ایران پیدا نمیشه. اینطور که معلومه دو راه بیشتر نداریم یا اینکه صبر کنیم تا شاید امسال این مدلها وارد ایران بشه یا اینکه بریم شهر اوزاکای ژاپن و اونجا مدل مورد نظرمونو از خود شرکت پاناسونیک خریداری کنیم!
saeid_61u
24-03-2014, 23:54
سلام دوست عزیز
این فروشگاه که میگید کدام شهر هست و شماره تماسش چیه؟
نمایندگی های اصلی پاناسونیک توی کرج هستن. این آدرس سایتش هست که شماره تلفن و آدرس و اسم مدلهای جدید توش هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehrdad092000
25-03-2014, 03:45
جای تاسف داره که تا این حد توزیع محصولات پاناسونیک توی ایران ضعیفه. الان خیلی ها رو میشناسم قصد خرید تلویزیونهای سری 6 پاناسونیک رو دارن ولی توی ایران پیدا نمیشه. اینطور که معلومه دو راه بیشتر نداریم یا اینکه صبر کنیم تا شاید امسال این مدلها وارد ایران بشه یا اینکه بریم شهر اوزاکای ژاپن و اونجا مدل مورد نظرمونو از خود شرکت پاناسونیک خریداری کنیم!
با گارانتب که نیست درسته
مطمین هستین تیو بانه هم نیست؟ چون اونجا فلیپس اینا پیدا میشه گفتم شاید این سری هم باشه
saeid_61u
26-03-2014, 14:14
با گارانتب که نیست درسته
مطمین هستین تیو بانه هم نیست؟ چون اونجا فلیپس اینا پیدا میشه گفتم شاید این سری هم باشه
شاید به زودی وارد بشه. توی بانه فعلا سری 5 هست. این هم سایت نمایندگی پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehrdad092000
28-03-2014, 01:17
شاید به زودی وارد بشه. توی بانه فعلا سری 5 هست. این هم سایت نمایندگی پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیو کرج میدون کرجش یه نمایندگی هست اشناس یجورایی
اونا میتونن بیارن ؟
بانه شاید 6 باشه ها
saeid_61u
23-06-2014, 00:22
سوال رایج:
آیا درسته که تلویزیونها و محصولات توی بانه تقلبی هست؟ آیا درسته که تلویزیون های توی نمایندگی های رسمی مونتاژ ایران و بی کیفیت هست؟
جواب: شما نباید هرگز به حرف یه فروشنده توجه کنین؛ هیچ فروشنده ای نمیاد از کالای خودش بد بگه و مشتریها رو تشویق به خرید از جاهای دیگه بکنه! کاملا طبیعیه شما اگه به یه نمایندگی رسمی فروش تلویزیون مراجعه کنی بهت میگن که تلویزیون های توی بانه تقلبیه و قابل اعتماد نیست و از اون طرف شما اگه به فروشگاههای بانه مراجعه کنی به شما میگن که تلویزیونهای موجود توی نمایندگی های تهران و شهرستانها مونتاژ ایران، غیر اصلی و بی کیفیت هستن. خب کدامیک راست میگن؟ جواب اینه که هیچکدام. هردو به فکر فروش محصول خودشون هستن و واقعیت اینه که هم تلویزیونهای توی شهرهای مرزی و هم توی نمایندگی ها اصلی و قابل اطمینان هستن
irajchevelle
28-06-2014, 21:07
با سلام
من از اول تایپ تا اینجارو کامل و با دقت خواندم و واقعا هم لذت بردم و هم اطلاعاتم در ضمینه تی وی کامل تر شد. یه سوال؟
خرید از بانه مخصوصا خرید تلویزیون به صرفه است؟
یا دیگر لوازم خانه؟
کسی تازگی ها رفته اونطرف قیمت داشته باشه؟
جنس اصل بیشتر اونجا پیدا میشه یا تقلبی؟
پلاسما هم اونجا پیدا میشه؟
اگه تایپ مخصوصی در مورد خرید از بانه موجود مممنون میشم معرفی کنید
saeid_61u
29-06-2014, 00:00
با سلام
من از اول تایپ تا اینجارو کامل و با دقت خواندم و واقعا هم لذت بردم و هم اطلاعاتم در ضمینه تی وی کامل تر شد. یه سوال؟
خرید از بانه مخصوصا خرید تلویزیون به صرفه است؟
یا دیگر لوازم خانه؟
کسی تازگی ها رفته اونطرف قیمت داشته باشه؟
جنس اصل بیشتر اونجا پیدا میشه یا تقلبی؟
پلاسما هم اونجا پیدا میشه؟
اگه تایپ مخصوصی در مورد خرید از بانه موجود مممنون میشم معرفی کنید
به صرفه که هست و بعضی مدلها سه چهار میلیون تومن ناقابل از نمایندگی های رسمی تهران ارزانتره!
منتها توی بانه بدون گارانتی هستن و هیچ جای دنیا مردم جنس بدون گارانتی نمیخرن ولی توی ایران ما از همه نظر وضعیت و شرایط بدتری داریم و خیلی وقتا برامون بهتر و به صرفه تره که بدون گارانتی بخریم
اجناس اونجا معمولا اصلی هستن
پلاسما هم پیدا میشه. به خصوص در سایز های بزرگ مثل 55 و 60 و 65 اونجا پلاسما زیاده که خب قیمتش نسبت به سایزهای کوچیک بیشتره
من نمیتونم اسم و آدرس فروشگاههای بانه رو بگم چون ممکنه تصور غلط ایجاد بشه که قصد تبلیغ دارم
به صرفه که هست و بعضی مدلها سه چهار میلیون تومن ناقابل از نمایندگی های رسمی تهران ارزانتره!
منتها توی بانه بدون گارانتی هستن و هیچ جای دنیا مردم جنس بدون گارانتی نمیخرن ولی توی ایران ما از همه نظر وضعیت و شرایط بدتری داریم و خیلی وقتا برامون بهتر و به صرفه تره که بدون گارانتی بخریم
اجناس اونجا معمولا اصلی هستن
پلاسما هم پیدا میشه. به خصوص در سایز های بزرگ مثل 55 و 60 و 65 اونجا پلاسما زیاده که خب قیمتش نسبت به سایزهای کوچیک بیشتره
من نمیتونم اسم و آدرس فروشگاههای بانه رو بگم چون ممکنه تصور غلط ایجاد بشه که قصد تبلیغ دارم
درود
*
دوست خوبم من هم تاپیک زدم و جوابم این شد که پولم برای اون خریدی که میخوام انجام بدم کمه وباید یا برم بانه یا برم گناوه و دیلم
منم دنبال سایز 55 و 60 پلاسمای پاناسونیک و یا 55 سونی W904 , سامسونگ 55 f8000 هستم که خیلی گرون هستند
اگر میتونید آدرس و سایت و یا شماره تماس چنتا از این دوستان فروشنده توی بانه رو برای من پیام خصوصی کنید کمک بزرگی میکنید:n12:
*
سپاسگزارم
asussystem1
30-06-2014, 20:05
درود
*
دوست خوبم من هم تاپیک زدم و جوابم این شد که پولم برای اون خریدی که میخوام انجام بدم کمه وباید یا برم بانه یا برم گناوه و دیلم
منم دنبال سایز 55 و 60 پلاسمای پاناسونیک و یا 55 سونی W904 , سامسونگ 55 f8000 هستم که خیلی گرون هستند
اگر میتونید آدرس و سایت و یا شماره تماس چنتا از این دوستان فروشنده توی بانه رو برای من پیام خصوصی کنید کمک بزرگی میکنید:n12:
*
سپاسگزارم
سلام دوست عزیز
لطفا برای من هم آدرس و سایت و یا شماره تماس چنتا از این دوستان فروشنده توی بانه رو پیام خصوصی کنید :n01:
saeid_61u
04-07-2014, 11:04
دوستان پیام خصوصی نمیرسم جواب بدم. اگر کسی مایل بود توی گوگل عبارت "بانه پلاسما" رو جستجو کنه و از سایتها و محصولات فروشگاههای اونجا دیدن کنه. دو تا از فروشگاهها معتبرترن و تنوع کالای بیشتری دارن که من اسمی نمیبرم خودتون پیدا کنید
snowwolf
04-07-2014, 23:57
راهنمای کنید لطفا
saeid_61u
05-07-2014, 13:25
راهنمای کنید لطفا
برای خرید ال ای دی سامسونگ و ال جی هردو خوبن. اون 6850 که نوشتی مدل خوبیه. قبل از اینکه خرید کنی دم دمای غروب که هوا نسبتا تاریک شده برو فروشگاه و تصیرشو نگاه کن چون در نهایت این تو هستی که میخوای ازش استفاده کنی. اول بودجتو مشخص کن (که مشخصه) و بعد سایزی که میخوای. توصیه میکنم زیر 46 نگیر. خرید از برند سونی رو هم توصیه نمیکنم. یه زمانی توی ساخت نمایشگر حرف اول رو میزد ولی حالا جا مونده از سامسونگ و ال جی و پاناسونیک
sasan.69
10-07-2014, 23:05
پلاسما ارزش خرید داره؟ کیفیت تصویرش درمقایسه با ال سی دی چطوره؟ (بودجه من 1500 هست نمیدونم واسه خونه 75 متری ال ای دی 32 خوبه یا نه از طرفی هم میتونم با این بودجه پلاسما43بگیرم که اونم باز نمیدونم کیفیتش ارزششو داره که ال ای دی ولو32 رو بیخیال شم؟)
saeid_61u
12-07-2014, 02:04
پلاسما ارزش خرید داره؟ کیفیت تصویرش درمقایسه با ال سی دی چطوره؟ (بودجه من 1500 هست نمیدونم واسه خونه 75 متری ال ای دی 32 خوبه یا نه از طرفی هم میتونم با این بودجه پلاسما43بگیرم که اونم باز نمیدونم کیفیتش ارزششو داره که ال ای دی ولو32 رو بیخیال شم؟)
صد در صد تلویزیون 43 اینچ به 32 مرجح هست و صد در صد پلاسما هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت تصویر بهتر از ال ای دی هست. شما اگه یه مدت پلاسما داشته باشی دیگه بعدش حتی برای تماشای یه بازی 90 دقیقه ای هم نمیری اون بازیو با یه ال ای دی ببینی. قبلا هم گفتم که کیفیت تصویر پلاسما رو نمیشه توی مغازه با اون همه نور و لامپ تشخیص داد و باید توی خونه متوجه کیفیت تصویر بالای پلاسما شد.
asussystem1
12-07-2014, 23:40
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه tv میخوام تا قیمت 3ملیون تومان
42 یا 47 یا 50 اینچ
فقط و فقط هم کیفیت تصویر برام مهم هست و هر برندی هم که باشه مهم نیست
اگه پلاسما هم باشه خوبه
فقط زود از بین نره که بعد 2 سال مجبور باشم یه tv جدید بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان:n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sepehr_s
15-07-2014, 01:59
میشه بهترین مدل پلاسما پاناسونیک زیر4000000 تومان که تو ایران هم موجود باشه معرفی بفرمایید
saeid_61u
16-07-2014, 11:02
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه tv میخوام تا قیمت 3ملیون تومان
42 یا 47 یا 50 اینچ
فقط و فقط هم کیفیت تصویر برام مهم هست و هر برندی هم که باشه مهم نیست
اگه پلاسما هم باشه خوبه
فقط زود از بین نره که بعد 2 سال مجبور باشم یه tv جدید بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان:n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung plasma 51F5850
saeid_61u
16-07-2014, 11:04
میشه بهترین مدل پلاسما پاناسونیک زیر4000000 تومان که تو ایران هم موجود باشه معرفی بفرمایید
Panasonic P42VT30
sepehr_s
16-07-2014, 14:24
مرسی 50 اینچش هم هست ؟قیمت چنده ؟
saeid_61u
19-07-2014, 15:12
مرسی 50 اینچش هم هست ؟قیمت چنده ؟
50اینچش هم هست ولی شما گفتی زیر 4 میلیون
Bobby Sands
20-07-2014, 09:29
کسی در مورد این سری H سامسونگ که میگن 2014 ارائه شده اطلاعاتی داره؟ مثلا این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره بنظرتون.
میشه یه مقایسه بین این مدل و مدلهای مشابه بدید. بنظرتون این مدل بهتره یا قبلیای سامسونک سری e یا f.
در مقایسه با سری های LA86000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ال جی چطور؟
به جای ............ digikala
ali_mh1367
20-07-2014, 11:59
سلام
قبل از هر صحبتی این رو بگم که پلاسما های پاناسونیک بهترین هستند اما در واقع الان در بازار کم هستند و اگر هم باشند خیلی گران هستند و مقرون به صرفه نیستند پس دوستان عزیز لطف کنند درباره پاناسونیک کلاً از بیخ بی خیال شوید :n01: و لطف کنید پلاسما (تلوزیون) ال جی یا سامسونگ را کاملاً تشریح (با تشکر) :n06:
مورد تلوزیون برای استفاده خانگی با قیمت مناسب
1-پلاسما بــاشد.
2- سه بعدی نــداشته باشد.
3-اینترنت نـــداشته باشد.
4-گیرنده دیجیتال داخلی داشته بــاشد . (----T)
5- کیفیت HD
6- زیر دو میلیون تومان باشد.
7- سایز بین 42 تا 51 اینچ باشد.
بهترین تلوزیون های پلاسما در بازار با مشخصات فوق
1-Samsung Plasma PS43F4850 سامسونگ 43 اینچ 1280000 تومان
2-Samsung Plasma PS51F4850 سامسونگ 51 اینچ 1900000 تومان
3-LG Plasma 42PN45000 ال جی 42 اینچ 1394000 تومان
4-LG Plasma 50PN45000 ال جی 50 اینچ 2230000 تومان
با توجه به مشخصات بالا
حالا فقط یک سوال باقی می ماند :
پلاسما سامسونگ یا ال جی
سلام دوستان عزیز
می خوام تجربه خودم رو در اختیار دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارند قرار بدم.
من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.
saeid_61u
08-11-2014, 15:14
پلاسمای پاناسونیک دیگر با کیفیت ترین تلویزیون دنیا نیست!
بله درسته و امسال سایت cnet اعلام کرد که شماره یک کیفیت تصویر توی تلویزیون ها به یک تلویزیون OLED ساخت شرکت ال جی تعلق میگیره و این یعنی پایان حکومت پلاسماها و اول بودنشون توی کیفیت تصویر!
دوستانی که ما رو متهم میکردن میگفتن از پلاسما جانبداری میکنی این هم دلیلی بر اشتباه بودن نظرشون و اونها هم که میگفتن من نمایندگی پاناسونیک دارم و از پاناسونیک طرفداری میکنم بفرما این هم برند ال جی و اتفاقا این مدل توی ایران و توی نمایندگی ها موجوده و فقط هم سایز 55 اینچ داره و قیمت نمایندگی 14980000 تومان هستش. بفرمایید این گوی و این میدان!
سلام دوستان با بودجه حدود 6 تومن اگه واقعا مورد خوبی باشه شاید بشه یکم بودجه رو برد بالا... سایز 55 که سه بعدی هم پشتیبانی کنه و کیفیت عالی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
virgin_spring
11-02-2015, 23:31
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
virgin_spring
11-02-2015, 23:33
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
milkyway1
13-03-2015, 13:35
سلام دوستان
نظرتون در مورد تلویزیون های TCL چیه؟ آیا تلویزیون های خوبی هستند؟ کیفیت ساخت و تصویرشون چه جوریه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-03-2015, 21:21
سلام
مراقب تلویزیونهای مدرن باشید و سعی کنین اصلاً به نت وصلشون نکنین چون مدتی هست این تلوزیونها هم به لیستِ ابزارهای جاسوسی از زندگی خصوصی مردم اضافه شده
اطلاعات بیشتر در این صفحه:
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا سعید که خیلی وارد و مطلع هستن
من قصد خرید یه تلویزیون 50 اینچی دارم و برام به جز کیفیت تصویر هیچ چیزی مهم نیست
به نظرم فول اچ دی کافیه و 4k توجیه نداره
می خواستم بهترین گزینه موجود رو بهم اطلاع بدید ولی با گارانتی چون وقت و حال رفتن تا بانه رو ندارم
قیمتش هم هرچی کمتر بهتر ولی مشکل بودجه ندارم و اگه چیزی باشه که بصرفه پولش رو می دم
نظر اول خودم ولی تا 3 میلیونه
منتظر راهنمایی شما هستم
sasan7khat
20-01-2016, 22:32
سلام من از بانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريدم .4200.000ولي موندم نسخه hdmi 1.4 يا 2 ؟
پشت تلوزيون زده hdmi 1.4 60 hz 4k ولي توي اين سايت زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه
2 تو سايت خودشم هيچي نزده ولي تو سايت خود الجي زده 4k فقط دستگاه باز مي كه از طريق خود يو اس بي نه اچ دي ام اي ولي خوب پشت دستگاه زده hdmi 1.4 60 hz 4k
متاسفانه دستگاه با پورت 4كي ندرم كه تست كنم از كجا بدونم نسخه hdmi تلوزيونم دقيقا چنده و 4 كي باز مي كنه يا نه جالب اينه تو سايت الجي زده hdmi فقط 1080 با ز ميكنه و من گيج شدم
یه سوالی هم داشتم زیر درگاهها نوشته ینی چی ؟
HDCP 2.2
ARC
MHL
sasan7khat
21-01-2016, 22:05
از دوستان كسي نبود منو راهنمايي كنه
amir_t6262
21-01-2016, 23:26
MHL مخفف Mobile High-Definition Link است و به معنای توانایی اتصال موبایل و ... به تلویزیون از طریق HDMI است.
HDCP 2.2 مخفف عبارت High-bandwidth Digital Content Protection است و پروتکلی برای جلوگیری از کپی غیرقانونی و استفاده از منابع غیراریجینال 4K است.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم با توجه به این استاندارد، شما نمیتوانی محتوای رایت و کپی شده 4K را روی تلویزیون ببینی.
Arc هم مخفف Audio Return Channel است به معنای کانال بازگشت صدا. کارش هم این است که شما وقتی منبع صدا (سینمای خانگی و یا آمپلی فایر) را با کابل hdmi به تلویزیون وصل میکنی، همین کابل میتواند برای اتصال تلویزیون به دستگاه صوتی هم به کار رود و لازم نیست از یه کابل دیگه برای انتقال صدا مثلا به سینمای خانگی و یا آمپلی فایر استفاده کنی.
اینطوری شما یک کابل بین تلویزیون و مثلا سینمای خانگی داری ولی هم میتوانی صدای تلویزیون را به سینمای خانگی منتقل کنی و هم اگر با سینمای خانگی فیلم پخش کردی، تصویر را به تلویزیون منتقل کنی.
delphy22
22-01-2016, 16:38
سلام
شدیدا بازار تلویزیون آدمو گیج میکنه . البته لوازم دیجیتال کلا اینجوریه از بسکه رو کاغذ یه چیز میگن ولی در عمل مصرف کننده ها چیز دیگه ای میگن .
من یه مشورت از شما سروران دارم :
فضای سالن ما حدودا 40 متره که حالت مستطیلی داره و میخوام در ظلع کوچکتر یه تلویزیون نصب کنم که برام کیفیت تصویر الویت هست . بعد اون پشتیبانی از USB و HDMI و داشتن وای فای برای اتصال به موبایل
ولس اصلا مهم نیست 3 بعدی باشه یعنی نباشه بهتره و به اینترنت نمیخام وصل بشه
حالا شدیدا گیج شدم که چی رو از چه برندی بگیرم ؟ حتی یه عده میگن پلاسما بگیری بهتره !!
یکی میگه 4کا بگیر 50 اینچ سامسونگ یکی میگه فول اچ دی بگیر 55 اینچ و...
بودجه من 3500 هست . ممنون میشم منو راهنمایی کنید
برای این موضوع تاپیک هم زدم :
sasan7khat
23-01-2016, 21:06
سلام دوستان من مي خوام تلوزيونم بفروشم ub8300 55 inch و جاش LED 4K 3D ANDROID PHILIPS 55PUS7600 بخرم
چون اندرويد 5.1 و 1400 هرتز و ديگر .... بنظرتون پنل ال سي ديش به كيفيت ال جي ميرسه ؟
sasan7khat
27-01-2016, 14:48
از دوستان كسي نبود نظر و راهنماتيي بده
از دوستان كسي نبود نظر و راهنماتيي بده
من هنوز دارم از تلویزیون 21 اینچی 20 سال پیش استفاده میکنم بعد شما تلویزیون به این خوبی رو میخواین بفروشین :whistle:
samibeig
29-01-2016, 03:28
من هنوز دارم از تلویزیون 21 اینچی 20 سال پیش استفاده میکنم بعد شما تلویزیون به این خوبی رو میخواین بفروشین :whistle:
احساس می کنم بعضی ها یادشون رفته چرا اصلا تلویزیون می خریم ؟؟
کسی که پول اضافی داره نمیاد اینجا بنویسه چی خوبه چی بد میره گرونترین تلویزیون بازار رو برمیداره و میاره خونه !!!
sasan7khat
29-01-2016, 15:15
احساس می کنم بعضی ها یادشون رفته چرا اصلا تلویزیون می خریم ؟؟
کسی که پول اضافی داره نمیاد اینجا بنویسه چی خوبه چی بد میره گرونترین تلویزیون بازار رو برمیداره و میاره خونه !!!
چه ریطی داره من از این مدل فیلیپس خوشم اومده موندم کیفیت پنل ال سی دیش به ال جی میرسه
جون از اندروید بودنش و رفرش ریت بالاش و دیزاینش خوشم اومده
samibeig
29-01-2016, 19:53
چه ریطی داره من از این مدل فیلیپس خوشم اومده موندم کیفیت پنل ال سی دیش به ال جی میرسه
جون از اندروید بودنش و رفرش ریت بالاش و دیزاینش خوشم اومده
ساسان جون خودمونیم دیگه ... عذر میخوام قرار نیست که با تلویزیون هم بستر بشیم ... چه فرقی می کنه حالا اندروید باشه یا اسمارت معمولی مگه داداشم میخوای چیکار کنی با تلویزیون ؟؟؟؟ ... من الان یه سامسونگ 40j6950 خریدم والله تصویری که حالا فول اچدی میده دیگه واقعا فراتر از نیاز چشم انسان هست چه برسه به تلویزیون سری هشت شما ، فوتبال رو که هکذا !
گفتم تو پستم پول اضافی جریانش یه چیز دیگه ست ولی همون پول اضافی هم می تونی جای بهتری خرج کنی !
Mehrdad092000
30-01-2016, 04:12
سلام دوستان من مي خوام تلوزيونم بفروشم ub8300 55 inch و جاش LED 4K 3D ANDROID PHILIPS 55PUS7600 بخرم
چون اندرويد 5.1 و 1400 هرتز و ديگر .... بنظرتون پنل ال سي ديش به كيفيت ال جي ميرسه ؟
سلام
تا چقدر میخواین هزینه کنید؟
و هدفتون؟
فقط اندریوده؟
7600 تیوی عالی هستش 100 درصد کیفیتش از tv الان شما خیلی بیشتره اما قیمتش نزدیکا 7 تومن هستش
توی هر جهات خیلی امکانات بیشتر نسبت به این داره همینطور سخت افزار قوی تر .tvالان شما 4kهست اما نه کامل هم توی فریم هم توی ورودی hdmi ضعیفه همینطور usb 3نداره و خیلی چیزا دیگع
تی وی خودتونو چند میتونید بفروشین؟
پیشنهاد من به شما من جایه شما بودم یکم صبر میکردم oled میگرفتم
تفاوت دارین توی تی وی انتخابیتون با الانتون اما به نظرم oledعالی تره چون دیگه فوقولادس :D ولی قیمتاش بالاس
الان از جدیدتریناش 55EG910V اومده که قیمتش 8 تومنه اما 1080 هستش
ef950عالیه خیلی باحاله که قیمتش فضایی باید باشه -سری 2016 هم که هنوز تولید انبوه نشدن
در اخر 7600 خیلی انتخاب خوبیه :)
ولی باز نیازاتونو و با بودجه بگین بهتون معرفی کنم
sasan7khat
30-01-2016, 19:50
والا تو نمايندگي مال منو 5200 نوشو زدن ولي من از بانه سال پيش 4500 خريدم 20 درصد مي خوام كم كنم از 4500 بذارم براي فروش 3500 بدم برم
جاش يا سامسونگ ميگيرم يا فيليپس اين يكي مدلشو
كه 7 تومن
يا سامسونگ كه 8 تومن
بلي حق با شماست تو فايل 4 كي ub8300 رفرش ريتش پاين
البته فيليپسي كه پيدا كردم خيلي جذاب حالت نور اطرافش ولي اين سامسونگ هم غولي واس خودش فقط بين سيستم عاملاشون موندم سامسونگ اندرويد نيست ولي فيليژس اندرويده
shervinrv
01-02-2016, 08:35
سلام دوستان.
بین این سه مدل تلوزیون سامسونگ ممنون میشم راهنماییم کنید
همه مشخصاتشون مثل همه. تفاوت هارو میگم ببینید کدوم ارزش بیشتری داره برای خرید
هر سه 48 اینچ
مدل 8890
UHD و تخت
دارای قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4600
مدل 8920
UHD و منحنی
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4780
مدل 8980
SUHD و تخت
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 5000
در واقع موندم منحنی بودن بهتره یا دارای قابلیت ارتقاء بودن یا SUHD بود
هرکدوم یکی از ویژگی هارو دارن. بودجم هم به بیشتر از این نمیرسه
ضمنا ممنون میشم منتخب این سه مدل رو با الجی 8500 هم بگید کدوم بهتره
:n16:
استاد شیفو
01-02-2016, 10:27
سلام دوستان.
بین این سه مدل تلوزیون سامسونگ ممنون میشم راهنماییم کنید
همه مشخصاتشون مثل همه. تفاوت هارو میگم ببینید کدوم ارزش بیشتری داره برای خرید
هر سه 48 اینچ
مدل 8890
UHD و تخت
دارای قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4600
مدل 8920
UHD و منحنی
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4780
مدل 8980
SUHD و تخت
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 5000
در واقع موندم منحنی بودن بهتره یا دارای قابلیت ارتقاء بودن یا SUHD بود
هرکدوم یکی از ویژگی هارو دارن. بودجم هم به بیشتر از این نمیرسه
ضمنا ممنون میشم منتخب این سه مدل رو با الجی 8500 هم بگید کدوم بهتره
:n16:
از بین این سه مدل SUHD بهترین هست . صفحه تخت خیلی بهتره . منحنی باید حتما زاویه خاصی ببینی تا کاملا لذت ببری . اما از طرفی قابل نصب بر روی دیوار نیست و ...
فرقشو سرچ کنی . مزایا و معایبشون رو نوشته .
Mehrdad092000
04-02-2016, 01:55
والا تو نمايندگي مال منو 5200 نوشو زدن ولي من از بانه سال پيش 4500 خريدم 20 درصد مي خوام كم كنم از 4500 بذارم براي فروش 3500 بدم برم
جاش يا سامسونگ ميگيرم يا فيليپس اين يكي مدلشو
كه 7 تومن
يا سامسونگ كه 8 تومن
بلي حق با شماست تو فايل 4 كي ub8300 رفرش ريتش پاين
البته فيليپسي كه پيدا كردم خيلي جذاب حالت نور اطرافش ولي اين سامسونگ هم غولي واس خودش فقط بين سيستم عاملاشون موندم سامسونگ اندرويد نيست ولي فيليژس اندرويده
این قیمت ها نمیره چوت با این قیمت میشه نو تیوی بالاتر از مدل شما خرید
مدل زیاد هست شما باید بودجتونو و امکاناتی که میخواینو بگین
ub8300 عملا اسم 4کی میکشه وگرنه خیلی چیزاش پاینتره از 4k
من بین این 2تا 100 درصد فیلیپس انتخاب میکنم بازم مدل زیاد هست
mahdi255
07-02-2016, 11:12
سلام دوستان
تو مدل های 4k چه مدلی رو پیشنهاد می دین که پخش SD(شبکه های داخلی) رو هم با کیفیت انجام بده(حالا با upscaling و بدون اون).
49 یا 50 اینچ . حداکثر 4200 تومن
AliSenatorrr
11-02-2016, 21:46
سلام
من تو خرید این سه مدل تلویزون 4K موندم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
پاناسونیک مدل th-40cx600
LG 43UF69000GI Smart LED TV - 43 Inch
Samsung 40JU6990 Smart LED TV - 40 Inch
zobairzn
24-05-2016, 22:54
سلام دوستان
میخوام بدونم بین دو مدل lg lf6300 , lg lg631v کدومش انتخاب بهتری هست؟
هر دو مدل 49 اینچ مد نظرم هست.
و اینکه مدل 631v ر.س.ی.و.ر. داره؟ کیفیتش چجوریه؟
ممنون
shahab360
12-06-2016, 02:33
سلام خسته نباشید.
من میخوام یه led تا سقف 3 تومن تهیه کنم.
نظر خودم رو مدل سونی w800c 43 اینچ هستش چون نرخ رفرش تصویر بالایی داره و واسه فوتبال خوبه.
میخواستم بدونم شما گزینه بهتری رو سراغ دارین که تصویر بهتری در سرعت بالا نمایش بده؟
delphy22
31-07-2016, 19:12
سلام خسته نباشید.
من میخوام یه led تا سقف 3 تومن تهیه کنم.
نظر خودم رو مدل سونی w800c 43 اینچ هستش چون نرخ رفرش تصویر بالایی داره و واسه فوتبال خوبه.
میخواستم بدونم شما گزینه بهتری رو سراغ دارین که تصویر بهتری در سرعت بالا نمایش بده؟
سونی خیلی خوبه ولی اگه بتونی ارجینال پیدا کنی خوبه .
من خودم توشیبا گرفتم منتاژ مصر
سلام دوستان. ممنون میشم من رو در خرید تلویزیون براساس این نیازها راهنمایی کنید.
برای خرید تلویزیون نمی تونم هزینه ی بالایی بکنم. تا حدود 800 تومن.
دو استفاده ی عمده ازش انتظار دارم و با ۲۴ اینچ هم اوکی هستم!!
چون که می خوام گیرنده ی اچ.دی بگیرم، طبیعتا خیلی دوست دارم تلویزیونم هم اچ.دی باشه که کیفیت تصاویر خوب باشه. حقیقتش یه بار دیدم یه بنده خدایی یه گیرنده ی اچ. دی رو به تلویزیون سامسونگ PS43D495 وصل کرد و تصویرش بسیار کدر بود. فکر کنم واسه اینه که احتمالا این تلویزیون اچ.دی ساپورت نمی کرد.
در آینده می خوام ایکسباکس بگیرم و فکر کنم کیفیت تلویزیون روی تجربه ی گیم خیلی تاثیر می گذاره.آیا تفاوتی بین مانیتور و تلویزیون هست تو این زمینه؟ برای بازی چه ویژگی هایی در تلویزیون باید در نظر بگیرم؟ این اصطلاح ";سرعت پاسخدهی" یعنی چی و برای بازی چه عددی باید باشه.
فک کنم با بودجه و انتظاراتی که دارم باید به فکر دسته دو باشم، نه؟!
مرسی از وقتی که میگذارید. ببخشید سوالات مبتدیانه نوشته شده J
Soroush-S
12-08-2016, 21:35
سلام دوستان. ممنون میشم من رو در خرید تلویزیون براساس این نیازها راهنمایی کنید.
برای خرید تلویزیون نمی تونم هزینه ی بالایی بکنم. تا حدود 800 تومن.
دو استفاده ی عمده ازش انتظار دارم و با ۲۴ اینچ هم اوکی هستم!!
چون که می خوام گیرنده ی اچ.دی بگیرم، طبیعتا خیلی دوست دارم تلویزیونم هم اچ.دی باشه که کیفیت تصاویر خوب باشه. حقیقتش یه بار دیدم یه بنده خدایی یه گیرنده ی اچ. دی رو به تلویزیون سامسونگ PS43D495 وصل کرد و تصویرش بسیار کدر بود. فکر کنم واسه اینه که احتمالا این تلویزیون اچ.دی ساپورت نمی کرد.
در آینده می خوام ایکسباکس بگیرم و فکر کنم کیفیت تلویزیون روی تجربه ی گیم خیلی تاثیر می گذاره.آیا تفاوتی بین مانیتور و تلویزیون هست تو این زمینه؟ برای بازی چه ویژگی هایی در تلویزیون باید در نظر بگیرم؟ این اصطلاح ";سرعت پاسخدهی" یعنی چی و برای بازی چه عددی باید باشه.
فک کنم با بودجه و انتظاراتی که دارم باید به فکر دسته دو باشم، نه؟!
مرسی از وقتی که میگذارید. ببخشید سوالات مبتدیانه نوشته شده J
ال ای دی ۲۳ صنام بگیر . کیفیت FullHD داره . خودم لپتاپ و ps3 به این tv وصل میکنم و بازی انجام میدم. البته ۳۲ اینچ هم میتونی بگیری ولی ۳۲ اینچ ها با ۸۰۰ تومن حداکثر کیفیت HD دارن که البته برا xbox بسه !;-)
Sent From My XPERIA M4
سلام بر اساتید.
قصد خرید ۱ تلویزین فول اچ.دی دارم. حدود قیمت ۸۰۰ تومن. مدل های ۳۲ اینچ ال.جی رو بهم معرفی کردن. اما نمی دونم کدوم سری رو بگیرم. میشه راهنماییم کنید؟ اگر مدل دیگه ای هم مد نظرتونه بگید لطفا.
استفاده: گیرنده فول اچ دی و اکسباکس .
مرسی
jabi7joon
04-11-2016, 03:40
سلام..
یه ال ای دی میخوام 48 یا 49 اینچ..کمتر نباشه..
اسمارت باشه..wifi داشته باشه که بهتر.
ریسیور داشته باشه..
ورودی usb حداقل 3 تا..
انقدر که مدل زیاده با اسمای مختلف تو همین ال جی و سامسونگ آدم گیج میشه..
و در کل کیفیت تصویر سامسونگ بهتره یا ال جی؟ مثلا تو گوشی سامسونگ اموالد هست و من اشبا بیشتر میپسندم.حالا نمیدونم تو ال ای دی ها چحوریه..
مرصی دوستان..
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-11-2016, 07:09
سلام..
یه ال ای دی میخوام 48 یا 49 اینچ..کمتر نباشه..
اسمارت باشه..wifi داشته باشه که بهتر.
ریسیور داشته باشه..
ورودی usb حداقل 3 تا..
انقدر که مدل زیاده با اسمای مختلف تو همین ال جی و سامسونگ آدم گیج میشه..
و در کل کیفیت تصویر سامسونگ بهتره یا ال جی؟
مثلا تو گوشی سامسونگ اموالد هست و من اشبا بیشتر میپسندم.حالا نمیدونم تو ال ای دی ها چحوریه..
مرصی دوستان..
سلام
ال جی , سامسونگ و سونی هر 3 پیشتاز هستند در صنعت تلوزیون
اما چند نکته مهم رو موقع خرید بهتره در نظر داشته باشید:
1- پرونده ی تلوزیون صفحه منحنی رو ببندید . این نوع تلوزیونها یک کلک تجاری و یک ویژگی ناموفق هست .
برای توضیحش همین کافی هست که تصاویر اشیاء مستقیم مثل خطهای مستقیم سقف اتاق , پلها و خیابانها و غیره منحنی میشه در این تلوزبونها .
خیلی چیزها اومد به بازار و جهانی و فراگیر شد چون موفق و کارآمد بود مثل تلوزیون لامپ تصویردار صفحه تخت که توسط سونی عرضه شد , ال سی دی , ال ای دی , صدای دالبی و خیلی چیزهای دیگه
اما صفحه ی منحنی هرگز جهانی و فراگیر نمیشه چون یک چیز ناموفق و به درد نخور هست
2- تلوزیونی که به نت وصل میشه میتونه اطلاعاتتون رو سرقت کنه مثل لیست کانالها و برنامه های مورد علاقه , لیست سایتهای مورد علاقه , سرقت اطلاعات روی فلاش مموری و هارد دیسکِ متصل به تلوزیون و حتی سرقت اطلاعات روی گوشیهای نزدیک تلوزیون از طریق ارتباط مخفیانه با این گوشیها توسط وای فای و بلوتوث حتی اگر گوشی در ظاهر خاموش باشه !!!
این نوع تلوزیون اگر میکرفون و دوربین وب کم هم داشته باشه خطرش 1000 برابره و مىتونه راحت از شما جاسوسی کنه و هر چی در خانه ی شما یا محل کارتون مىبینه و مىشنوه رو مخفیانه بفرسته برای اربابهاش
تا حالا فقط مچ تلوزیونهای سامسونگ رو گرفته اند در سرقت اطلاعات و جاسوسی از زندگی خصوصی مردم اما اصلاً بعید نیست ال جی و سونی و دیگر شرکتها هم اینجور تلوزیونها رو ساخته باشند .
پس در خریدتون دقت کنین , در وصل کردن فلاش مموری و هارد دیسک به تلوزیون دقت کنین حاوی اطلاعات حیاتی و خاص نباشه
حتی الامکان تلوزیون میکرفون دار و دوربین دار نخرین . حتی الامکان تلوزیون وای فای دار نخرین
سلام . ال ای دی 55 اینچ میخوام که منحنی نباشه . دوستان اهل فن سرعت تصویر توی کیفیت تاثیر داره ؟
خودم نظرم روی 9500 یا 950t ال جی هست . برای شروع زندگی که تا حداقل شش سال دیگه عوضش نکنم
jabi7joon
08-11-2016, 01:50
سلام..
دوستان نظرشون درباره
lg 49UH654v
چی هست؟
2.350.000 قیمتشه..
mohsen1104
01-02-2017, 20:30
به نظرتون من بشینم این همه صفحه رو مطالعه کنم تا ببینم چه تلویزیونی بخرم . میانبری چیزی؟:n04::n04::n04::n04::n04::n37::n37::n37:
milad.design
01-02-2017, 23:19
با سلام.
دوستان یک تلویزیون زیر3میلیون ، و 42تا49 اینچ میخوام بخرم که امکاناتی نظیر:
امکان ارتباط بی سیم wifi با کامپیوتر و دستگاه های دیگه و داشته باشه.
امکان اتصال بی سیم ، بلوتوث با هدست و داشته باشه.
امکان اتصال و پخش فیلم های با کیفیت بالا و از کامپیوتر داشته باشه.
* در کل بشه به صورت بی سیم به کامپیوتر متصل بشه و با کامپیوتر کار کرد.
کیفیت تصویر 4k * این مورد زیاد مهم نیست، 1080 هم باشه ولی امکانات بالا و داشته باشه بازم خوبه.
در واقع من میخوام این تلویزیون و در اتاق وصل کنم و بسیاری از کارهای کامپیوتر و باهاش انجام بدم ، به عنوان مانیتور دوم و بزرگ تر.
ویژگی هایی مثل HDR,HDMI V.2,MHL,Miracast,DLNA,PVR,WiDi هم داشته باشه.
با تشکر.
باسلام به دوستان
دوستان بین دو برند فیلیپس و الجی موندم کدوم بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید :n40:
amin6928
15-02-2017, 22:03
هنوز كه هنوزه فوركا هم تا حدودي تبليغاتيه
سورسش خيلي كمه
علاوه بر هزينه بيشتر مشكل ارتقاي تصوير كيفيت هاي پايين تر هم هست
mehdi perspolisi
04-03-2017, 13:44
سلام. من هیچ اطلاعاتی درمورد تلویزیون ندارم ولی یه تلویزیون میخوام که 49 یا 55 اینچ باشه. و همه چیش خوب باشه:n02:
بودجه هم 7 تومن و نهایتا 7 و نیم...
من خودم مدل خمیده رو تو فروشگاه ها دیدم به نظرم کیفیت تصویرش خوب بوده ولی میگن خمیده کلا خوب نیس حالا که شما اطلاعاتتون بیشتره کدوم بهتره؟ خمیده یا تخت؟
(من این مدل رو دیدم تو فروشگاه: Samsung 55KS9995 Curved Smart LED TV 55 Inch)
به هرحال یه مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم...:n16:
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-03-2017, 21:18
سلام.
من هیچ اطلاعاتی درمورد تلویزیون ندارم ولی یه تلویزیون میخوام که 49 یا 55 اینچ باشه. و همه چیش خوب باشه:n02:بودجه هم 7 تومن و نهایتا 7 و نیم...
من خودم مدل خمیده رو تو فروشگاه ها دیدم به نظرم کیفیت تصویرش خوب بوده ولی میگن خمیده کلا خوب نیس حالا که شما اطلاعاتتون بیشتره کدوم بهتره؟ خمیده یا تخت؟(من این مدل رو دیدم تو فروشگاه: Samsung 55KS9995 Curved Smart LED TV 55 Inch)
به هرحال یه مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم...:n16:
سلام
مطلب بنده در همین صفحه رو بخونید
matr!x_2008
04-03-2017, 21:41
دوستان به این تاپیک هم سر بزنید. راهنمایی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Setareh 2006
07-03-2017, 12:04
سلام
مطلب بنده در همین صفحه رو بخونید
ممنون از اطلاعات مفیدت . در مورد انتخاب و خرید ----- از کجا میشه راهنمایی مطمئن گرفت ؟ وقتی از فروشنده ها سوال میکنی ، هر فروشنده ای تبلیغ یک مدلی رو می کنه و نمیشه درست فهمید کدوم انتخاب درستی هست . ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدی
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2017, 10:54
به نظرتون من بشینم این همه صفحه رو مطالعه کنم تا ببینم چه تلویزیونی بخرم . میانبری چیزی؟:n04::n04::n04::n04::n04::n37::n37::n37:
سلام
چیزهائی که باید در نظر داشته باشید:
1- حداکثر بودجه چقدره ؟
2- سایزش بستگی به مسافت شما از تلوزیون داره . یعنی اگر برای اتاق خوابه میتونین 32 اینچ بگیرین . البته میشه بزرگتر هم گرفت اما اگر فاصله شما تا تلوزبون از 4 متر بیشتر نیست 32 کارتون رو راه میندازه
اگر برای سالن هست و مسافت بیشتر از 6 متر هست میتونین مدلهای بزرگتر انتخاب کنین اما برای اینکه بیش از حد بزرگ نخرین بهتره توی فروشگاه برید در فاصله ای شبیهِ فاصله ی جای تلوزیون و محل نشستن در خانه ی خودتون یا دفتر کارتون تا سایزِ بیش از حد بزرگ و گران نخرید
3- به هیچ وجه صفحه منحنی نخرید . در صفحه قبل علت رو نوشته ام .
فروشنده های صفحه منحنی هزار و یک دلیل میارند که منحنی بهتره . اگر به حرفشون گوش بدین و بخرین پشبمون میشید . همه ی خطهای مستقیم منحنی میشه در تلوزیون صفحه منحنی
سونی وقتی تلوزیون لامپ تصویری صفحه تخت رو زد گفت دیگه تصویر کاملاً طبیعیه و منحنی نمیشه . حالا ال ای دی صفحه منحنی میزنند میگن تصویرش بهتر از صفحه تحت هست !!!!! . مبادا این حرف رو قبول کنین .
4- تلوزیونهای صفحه منحنی ال جی ساخت سیرجان هست یعنی قطعات میاد ایران و در سیرجان مونتاژ میشه . شاید هم بعضی از قطعات در ایران ساخته میشه
5- پول بیخودی ندین برای آپشنهایی که به دردتون نمیخوره . مثل وب کم , میکروفن , اینترنت , وای فای و غیره
6- مطالب بنده در صفحه قبل رو هم بخونید
7- در خرید هیچوقت عجله نکنید , فروشگاهها رو بگردین , مدلهای مورد علاقتون و قیمتها و ویژگیها و مدت گارانتی رو یادداشت کنین تا بعدا پشیمون نشید که کاش اون یکی رو خریده بودم
8- یادتون کرایه ی رسوندنش در بیشتر جاها مجانیه و نصبش هم همینطور . پس قبل از خرید سوال کنین چی با شماست .
9- وقتی میخرید حتما بگین اگر کارتونش پلمپ نباشه تحویلش نمیگیرین چون ممکنه مرجوعی بفرستند براتون و خودشون چسبکاریش که باشند
10- وقتی نصبش میکنند نذارین کارتونش رو پاره کنند و یونولیتهاش رو بشکنند . بعضی از نصابها عمداً کارتون و یونولیتها و روکش رو پاره پوره میکنند تا قابل استفاده نباشه دیگه
11- هر ایراد و خط و خشی دیدین تحویلش نگیرین
12- مراقب باشین کسی از کلید خانه کپی نگیره با خمیر و یا ورق آلومینیوم . قبلاً پیش اومده که چنین کارهائی انجام شده برای سرقت
13- همون روزهای اول همه چیز رو چک کنین و اگر مشکلی دیدین بهشون خبر بدین
14- فاکتور و کارت گارانتی مهر خورده باشه .
فاکتور کارت گارانتی رو در جای امن نگهداری کنین تا گم نشه ,کثیف نشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2017, 11:02
تکراری ........ لطفا حذف شود
سلام
دوستان نظرتون در مورد تلوزیون های هایر چیه
قصد خرید دارم
تو نمایندگی بازرگانی ایران یک مدلشو دیدم دو میلیون دویست با 18 ماه گارانتی
اندروید
49 اینچ
رم یک گیگ
پردازنده 4 هسته ای
وسوسه کننده نیست
سلام
روز طبیعت مبارک
کسی نیست اینجا
نظرتوم در مورد این سامسونگ چیه
با سلام خدمت دوستان و اساتید
شما بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میدید و در نهایت (با توجه به بازه قیمت ) مدل بهتر و بدون مشکل تری اگر هست پیشنهاد بدین ممنون میشم ...
Samsung .... 43K6960
Samsung .... 40K6960
LG ... 43UH65200GI
Sony ....Bravia 40W650D
شما بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میدید و در نهایت (با توجه به بازه قیمت ) مدل بهتر و بدون مشکل تری اگر هست پیشنهاد بدین ممنون میشم ...
Samsung .... 43K6960
Samsung .... 40K6960
LG ... 43UH65200GI
Sony ....Bravia 40W650D
دوستان کسی یه جوابی به ما نمیده ؟!:n28:
Amir Namdari
04-07-2017, 15:14
سلام
اگر میخوای پول زیادی خرج کنی برو سمت سونی:n09:
وگرنه LG
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-07-2017, 22:20
Samsung .... 43K6960
Samsung .... 40K6960
LG ... 43UH65200GI
Sony ....Bravia 40W650D
سلام
1- پرونده ی صفحه منحنی رو ببندید. قبلاً توضیح داده ام چرا.
2- سایز صفحه رو با توجه به فاصله ای که قراره بشینید تلویزیون تماشا کنید انتخاب کنید . مثلا اگر 4 متر فاصله داره , در فروشگاه هم در فاصله ی 4 متری از سایزهای مختلف بایستید و سایز مناسب رو انتخاب کنین . البته میشه بزرگتر از حدِ نیاز خرید که گرانتر هم درمیاد
3- کاتالوگ تلوزیون رو بخونید و امکاناتشون و قابلیتهاشون رو با هم مقایسه کنین مثل وضوح تصویر , وای فای , اینترنت , دوربین , میکروفن , میزان هوشمندی و غیره
امکاناتی که به دردتون نمیخوره انتخاب نکنید
دوربین داشتن و میکرفون داشتن تلوزیون بسیار خطرناک هست چون راحت ازتون جاسوسی میکنه.سامسونگ پرونده ی سیاهی داره در جاسوسی از مردم .
به همین سادگی میشه مدل مناسب یرای خودتون رو انتخاب کنید
خرید LED برای کلاس آموزشی و تست بازی
سلام دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک LED تهیه کنم برایی کلاس آموزشی و تست بازی روی Xbox می خوام تا بالاترین کیفیت یک بازی رو ببینیم.این LED بین 42 تا 55 باشه و قیمت هم حداکثر تا 2.5 میلیون باشه.ولی هرچی کمتر بهتر.(سایز 42 برای 4k و تست بازی و سایز بالاتر برای وضوح بهتر هنگام ارائه مطلب) (فاصله مانیتور اگر روی دیوار باشه تا انتهای اتاق 5 متر هست و بسته به نوع انتخاب یا روی دیوار یا روی میز قرار خواهد گرفت)
من یک سری مدل رو گشتم و دیدم.که در ادامه لینک هاش رو قرار میدم.
برند برام هم نیست.فقط کیفیت و کارکرد اون برام مهم هست.نمی دونم امکاناتی مثل وای فای و لن به کارم خواهد اومد برای بحث آموزش یا خیر...........(باز هم تاکید می کنم حاضر نیستم که پول اضافه برای امکاناتی که استفاده نمی کنم، هزینه کنم)
اما در جایی خوندم که 4K اصلا خوب نیست و اگر کیفیت تصویر پایین باشه از 1080P هم کمتر نشون میده...........
حالا با توجه به تجربه و نظر دوستان و نیاز من، چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
مدل هایی که گشتم و متناسب با بودجه من بود:
پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم بابت وقتی که گذاشتند.
سامسونگ 49KU7350 حدود 2.500
ايکس ويژن مدل 48XLU715 حدود 2.300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/)
سامسونگ مدل 49K6960 حدود 2.500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)
ايکس ويژن مدل 49XL615 سايز 49 قیمت 1.800
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)
Soroush-S
07-07-2017, 10:25
خرید LED برای کلاس آموزشی و تست بازی
سلام دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک LED تهیه کنم برایی کلاس آموزشی و تست بازی روی Xbox می خوام تا بالاترین کیفیت یک بازی رو ببینیم.این LED بین 42 تا 55 باشه و قیمت هم حداکثر تا 2.5 میلیون باشه.ولی هرچی کمتر بهتر.(سایز 42 برای 4k و تست بازی و سایز بالاتر برای وضوح بهتر هنگام ارائه مطلب) (فاصله مانیتور اگر روی دیوار باشه تا انتهای اتاق 5 متر هست و بسته به نوع انتخاب یا روی دیوار یا روی میز قرار خواهد گرفت)
من یک سری مدل رو گشتم و دیدم.که در ادامه لینک هاش رو قرار میدم.
برند برام هم نیست.فقط کیفیت و کارکرد اون برام مهم هست.نمی دونم امکاناتی مثل وای فای و لن به کارم خواهد اومد برای بحث آموزش یا خیر...........(باز هم تاکید می کنم حاضر نیستم که پول اضافه برای امکاناتی که استفاده نمی کنم، هزینه کنم)
اما در جایی خوندم که 4K اصلا خوب نیست و اگر کیفیت تصویر پایین باشه از 1080P هم کمتر نشون میده...........
حالا با توجه به تجربه و نظر دوستان و نیاز من، چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
مدل هایی که گشتم و متناسب با بودجه من بود:
پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم بابت وقتی که گذاشتند.
سامسونگ 49KU7350 حدود 2.500
ايکس ويژن مدل 48XLU715 حدود 2.300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/)
سامسونگ مدل 49K6960 حدود 2.500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)
ايکس ويژن مدل 49XL615 سايز 49 قیمت 1.800
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)
به نظرم کیفیت کنسول های بازی در تلویزیونهایی با پنل VA (مثل سامسونگ ) بیشتر قابل مشاهده هست . پس بیشتر روی سامسونگ تمرکز کنید . البته ایکس ویژن 48 اینچ هم پنل VA داره:n01:
چون واسه XBOX میخواین 4K بودن زیاد مهم نیست
ممنون از شما دوست عزیز
Xbox در نسخه جدیدش مگه از 4K پشتیبانی نمی کنه؟
در مورد دو محصول زیر نظرتون چی هست؟
من دیگه امکانات برام مهم نیست.فقط کیفیت تصویر مهمه............
سراغ 4K نمی خوام برم........
LG 49LH54100GI LED TV 49 Inch
LG 49LH55500GI LED TV 49 Inch
nimahandsomboy
07-07-2017, 22:08
منم مدتی هست دنبال
55 اینچ 4k و فلت میخوام
خمیده اصلا نمیخوام
تا 5 تومن میتونم هزینه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Soroush-S
08-07-2017, 15:49
ممنون از شما دوست عزیز
Xbox در نسخه جدیدش مگه از 4K پشتیبانی نمی کنه؟
در مورد دو محصول زیر نظرتون چی هست؟
من دیگه امکانات برام مهم نیست.فقط کیفیت تصویر مهمه............
سراغ 4K نمی خوام برم........
LG 49LH54100GI LED TV 49 Inch
LG 49LH55500GI LED TV 49 Inch
در هر صورت که برای اتصال گیم میخواید استقاده کنید سراغ سامسونگ برید . ال جی پیشنهاد نمیدم
mahdi255
09-07-2017, 08:17
منم مدتی هست دنبال
55 اینچ 4k و فلت میخوام
خمیده اصلا نمیخوام
تا 5 تومن میتونم هزینه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
SONY X8500d
SONY X8000d
000000000
22-07-2017, 00:22
سلام عرض شد/ نظرتون درباره تلوزیونهای blest محصول ایران رهجو چیه؟ مثلا این مدل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Product/DKP-250377/#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
میخوام یه دونه واسه اتاق خواب بگیرم/ گیرنده دیجیتال داخلیش قوی هست؟ با یه انتن کوچولو جواب میده؟
(اخه من گیرنده دیجیتا xvision داشتم ولی نمیگرفت همش قطع میشد/میخواستم اینم بدونم که این تلویزیونها گیرنده داخلیشون خیلی قوی هستش؟)
اتاق خواب طبقه زیر همکفه میخواستم بدونم با یه انتن کوچولو اونجا میگیره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
bugggmenot
23-07-2017, 13:55
با بودجه 2.5 میلیون چه تلویزیونی پیشنهاد میدید؟
-حداقل 49 اینچ
- هوشمند
- گارانتی مهم نیست
-اتصالات بیسیم و ارتباط با گوشی موبایل بسیار مهمه
- روی برند تعصبی ندارم (فقط ایکس ویژن نباشه)
با تشکر.
Soroush-S
23-07-2017, 14:02
سلام عرض شد/ نظرتون درباره تلوزیونهای blest محصول ایران رهجو چیه؟ مثلا این مدل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Product/DKP-250377/#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
میخوام یه دونه واسه اتاق خواب بگیرم/ گیرنده دیجیتال داخلیش قوی هست؟ با یه انتن کوچولو جواب میده؟
(اخه من گیرنده دیجیتا xvision داشتم ولی نمیگرفت همش قطع میشد/میخواستم اینم بدونم که این تلویزیونها گیرنده داخلیشون خیلی قوی هستش؟)
اتاق خواب طبقه زیر همکفه میخواستم بدونم با یه انتن کوچولو اونجا میگیره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سراغ تلویزیون معتبرتر مثل شهاب و صنام برید . BLEST مونتاژ 100 درصدی از یک شرکت چینی هست . حتی بعضی از تلویزیونها بارکد چین دارند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.