مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن ویندوز 7 و سیاه شدن صفحه بعد از حالت Sleep یا Hibernate
دوستان سلام
چند وقتیه که لپ تاپم دچار یه مشکلی شده، مساله از این قراره که هر وقت لپ تاپ رو میذارم روی حالت Sleep و یا hibernate بعد ازاینکه لپ تاپو روشن میکنم و پسورد رو وارد میکنم و وارد صفحه دسکتاپم میشم ، بعد از چند دقیقه یا ثانیه (چون زمانش نامعلومه) یهو صفحه سیاه میشه (در حالیکه مونیتور روشنه فقط رنگ صفحه سیاه میشه) و هیچ کاری دیگه نمیشه کرد و عملا سیستمم هنگ میکنه و باید با کلید پاور خاموش و روشنش کنم.
خواهش میکنم ، اگه کسی میدونه یه کمکی بهم برسونه.
مچکرم !
من هم ا این مشکل مواجه شدم.البته راه حلی براش ندارم ولی رم سیستم رو چک کنید ببینید درست میشه یا نه؟؟؟
Memory diagnostic tool رو تو منوی استارت جستجو و اجرا کنید...
احتمالا با یکی از درایورهاتون مشکل داره؟ درایو گرافیکتون رو عوض کنید.
هارد ssd که ندارید؟
Guidance
21-12-2013, 11:35
این مشکل میتونه از درایور کارت گرافیک باشه.
راه حل زیر رو هم امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
dvd ویندوز رو بذارید سپس repair رو انتخاب کنید.
پنجره ای باز میشود که 2 گزینه دارد یکی را انتخاب کنید سپس next را بزنید
در صفحه بعد command prompt را باز کنید سپس دستور زیر را تایپ کنید:
[*=left]bootsect /nt60 sys
سیستم را restart کنید اگر همچنان مشکل پیش اومد دستورات زیر رو وارد کنید:(بعد از هر دستور enter کنید)
[*=left]bootrec.exe /FixMbr
bootrec.exe /FixBoot
bootrec.exe /RebuildBcd
درایور گرافیک رو تازه آپدیت کردم. ولی بازم :n03:
هاردم SSD نیستش.
روش پیشنهادی شما تست شد ، ولی متاسفانه مشکل پابرجاست.:n03:
احتمالا با یکی از درایورهاتون مشکل داره؟ درایو گرافیکتون رو عوض کنید.
هارد ssd که ندارید؟
درایور گرافیک رو تازه آپدیت کردم. ولی بازم :n03:
هاردم SSD نیستش.
من هم ا این مشکل مواجه شدم.البته راه حلی براش ندارم ولی رم سیستم رو چک کنید ببینید درست میشه یا نه؟؟؟
Memory diagnostic tool رو تو منوی استارت جستجو و اجرا کنید...
روش پیشنهادی شما تست شد ، ولی متاسفانه مشکل پابرجاست.:n03:
saeedsh7j
18-01-2014, 01:07
منم مشکل شمارو دارم. واقعا معلوم نیس چه مرگشه. هارد و رم و گرافیکم درسته. به احتمال زیاد مشکل از مادربرد. با هایبرنت هم مشکلی نداره
سلام. من چهار ماه پيش لپ تاپ ايسر خريدم، تقريبا بعد از 2 ماه بعد از اسليپ که روشن ميکنم فريز ميشه، ولي با هايبرنيت مشکلي نداره!
خيلي تلاش کردم ولي درست نشد.
دوستان وقتی ضحفه سیاه شد ببینید کلید های ترکیبی ctrl+alt+delete کار کرد مشکل شایداز ویندوز یا برنامه خاصی باشه که تو استارت اپ هست نمیزاره درست ویندوز لود بشه برای این کار msconfig رو در ران بزنید و در منو ظاهر شده normal boot رو زده یا در تب start up هرچی چیز مشکوک دیدید تیکش رو بردارید و اوکی کنید
یا برید تو دیوایس منیجر رو کیبورد و گرافیک و هارد و کارت شبکه کلیک راست کنید دونه دونه تو بخش power managment ببنید این گزینه Check Allow this device to wake the computer تیک داره هست یا نه (حتما باید تیک داشته باشه) بعد سیستم رو ریستارت و مجددا تست کنید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.