PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبلت asus memo pad 10.1 ME102A

sajjadgameactor
19-12-2013, 12:43
این تبلت 23 دسامپر ( دوم دی ماه ) ریلیز میشه و قیمتش 229 دلار هست و نمونه 10 اینچی تبلت های خوش قیمت asus هست. البته یک مدل FHD با رزولوشن 1920*1080 هم داره که 264 دلار قیمت اون مدل هست.

قیمت فعلی در دیجی کالا 740

مشخصات :

Powerful Quad-core (1.6GHz) Processor for Superior Performance
10.1” 1280*800 HD IPS Display
Up to 9.5 hours* of battery life for all-day computing
Dual speakers with ASUS SonicMaster technology for incredible sound
*looping 720 video under test conditions
The ASUS MeMO Pad 10’s bundled OTG USB cable lets you hook up the tablet to any standard USB peripheral.*
*Supports standard and FAT/NTFS format USB flash drives

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک به سایت ایسوس :

لینک آمازون :

قول داده بودم یه بررسی کامل از این تبلت بزارم ولی متاسفانه وقت نکردم ولی امروز تا جایی که از دستم بر اومد یه نقد کلی از دستگاه نوشتم.
این تبلت هم مثل بقیه مدل های سری memo pad که سری خوش قیمت asus هست بزرگترین مزیتش قیمت فوقالعاده مناسبش هست که توی تبلت های 10 اینچی در حال حاضر هیچ رقیبی نداره ( مدل های غیر معتبر چینی رو کاری نداریم ) و البته اشکالی که ازش میگیرن مشکل سیم کارت خور نبودن هست که احتمالا تا چند ماه آینده مدل سیم کارت خورش هم بیاد. ولی خوب برای کسی مثل من که سیم کارت خور بودن اهمیتی نداشت و دنبال یک تبلت 10 اینچی کیفیت مناسب و با قیمت مناسب بودم میتونم بگم بهترین انتخاب هست.
نظر شخصی من درمورد این تبلت اینه که نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید رو داره ولی مزایا و معایبش رو در ادامه میگم، اما در یه نگاه میشه گفت تمام موارد تبلت در سطح خوب و بالای استاندارد هست ولی در هیچ موردی نمیشه گفت بهترین هست. شاید بهترین توصیف از این تبلت این باشه که بگیم مدل 10 اینچی همون مدل 7 اینچی memo pad هست و کیفیت کلیش مثل همون تبلت است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طراحی و ساخت
این تبلت با 522 گرم وزن جزو سبک وزنهای 10 اینچی محسوب میشه و این اولین مزیت این تبلت هست. از نظر جنس بدنه مثل همون مدل 7 اینچی هست و کیفیت مناسبی رو داره و هر نقدی که در مورد اون هست رو میشه برای بدنه این تبلت هم درست بدونید. روی تبلت فقط یک دکمه پاور و دکمه های کم و زیاد کردن صدا هست و برای منو هیچ دکمه فیزیکی ای وجود نداره و دکمه های منو لمسی درون صفحه نمایش هستند.شیشه جلوی صفحه نمایش هم نمیدونم گولیا گلاس 2 هست یا 3 ولی موقع عکس گرفتن گوشی از نیم متری افتاد روی صفحه و خوشبختانه هیچ اتفاقی نیفتاد :P

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جعبه تبلت حاوی تبلت، شارژر(1.3A)، کابل OTG و کارت گارانتی
روی کارت گارانتی نوشته شده که صفحه نمایش تا سوختن 3 پیکسل شامل گارانتی نمیشه و استاندارد هست :D

نمایشگر :
یک نمایشگر استاندارد با زاویه دید خیلی خوب، صفحه نمایش کیفیت خیلی خوبی داره، به نظر من میتونست صفحه کمی روشنایی بیشتری داشته باشه هر چند که همین مقدار هم کاملا مناسب هست و زیر نور هم نسبتا بد نیست. از نظر صفحه لمسی کیفیت کاملا قابل قبول هست هیچ مشکلی دیده نشد و هم از نظر حساسیت و هم دقت به بهترین نحو عکس العمل نشون داد.شاید نکته ای که بشه در مورد صفحه نمایش نسبت به صفحه نمایش کیفیت بالای سامسونگ ازش ایراد گرفت یکنواخت نبودن توزیع روشنایی یا چنین چیزی هست :D اگر صفحه نمایش رو از فاصله خیلی نزدیک و با دقت نگاه کنیم میشه دید مثلا وقتی که صفحه سفید هست خیلی ریز بعضی نقاط کمی تاریک تر هستند و اون یکنواختی صفحه نمایش های با کیفیت سامسونگ رو نداره هر چند بازم میگم که کیفیت صفحه نمایش واقعا خوبه و کمتر کسی اصلا ممکنه متوجه این مساله بشه.

سخت افزار و باتری
بنچمارک ها بهتر از هر نقدی میتونن سخت افزار رو توصیف کنن همون جور که میدونید این تبلت از یه CPU چهار هسته ای 1.6Ghz و گرافیک mali400 استفاده میکنه. اول که من تبلت رو گرفتم موقع برگشت از منو به صفحه اصلی لگ کوچیکی داشت و توی بازی اسفالت 8 هم خیلی شدید لگ میزد، اما بعد از یک اپدیت 43 مگی این مشکل برطرف شد و هم توی منو مشکلی نبود دیگه و بازی اسفالت 8 هم بدون کوچکترین لگی اجرا شد.بنچمارک های antutu در ادامه گذاشته شده که خودش گویای قدرت این تبلت هست، تا جایی که من فهمیدم امتیاز antutu تبلت galaxy tab 10 حدود 10 هزار هست و این تبلت نمره 18 هزار رو گرفت.

باتری تبلت هم باز همون کلمه استاندارد رو میشه بهش گفت و مناسب هست، البته من چون با تبلت های دیگه زیاد کار نکردم نمیتونم مقایسه خوبی بکنم ولی باتری جوابگوی 8 ساعت کار مداوم هست، منظورم از کار مجموعه ای از اینترنت رفتن و فیلم دیدن و بازی کردن و بازی و کارهای معمولی هست. برای شارژ باتری هم صفر تا 100 رو تو 4-5 ساعت پر میکنه :D
کارت حافظه هم تا 64 گیگ میخوره و راستی امتحان کردم با اتصال هارد هیچ مشکلی نداره و من هارد 1 ترا هم بهش وصل کردم و بدون هیچ مشکلی خوند :)

نکته دیگه ای که یادم اومد کیفیت اسپیکرهای تبلت بود که واقعا عالی هست(نسبت به تبلت ها) این تبلت 2 تا اسپیکر داره و صدا رو با کیفیت خیلی خوبی به صورت استریو بیرون میده و چه از لحاظ کیفیت صدا و چه از لحاظ بلندی و قدرت بهترین تبلتی بوده که تا حالا دیدم.

نرم افزار:
نرم افزار هم حوصله نوشتن دیگه ندارم تو ایران هم که اهمیت خاصی نداره خودتون هر چی دوس داشتین بریزید :D در کل نرم افزار شاخی که بخواد متمایزش کنه نداره.

Xerxes-I
19-12-2013, 14:45
این تبلت 23 دسامپر ( دوم دی ماه ) ریلیز میشه و قیمتش 229 دلار هست و نمونه 10 اینچی تبلت های خوش قیمت asus هست. البته یک مدل FHD با رزولوشن 1920*1080 هم داره که 264 دلار قیمت اون مدل هست.

مشخصات :

Powerful Quad-core (1.6GHz) Processor for Superior Performance
10.1” 1280*800 HD IPS Display
Up to 9.5 hours* of battery life for all-day computing
Dual speakers with ASUS SonicMaster technology for incredible sound
*looping 720 video under test conditions
The ASUS MeMO Pad 10’s bundled OTG USB cable lets you hook up the tablet to any standard USB peripheral.*
*Supports standard and FAT/NTFS format USB flash drives

لینک به سایت ایسوس :

لینک آمازون :

همین الان دیجی کالا داره. 850 تومن. به جز پردازنده مزیت خاص و معنا دار دیگه ای نسبت به s6000 لنوو نداره.صفحه نمایشش همونه .بجاش s6000 لنوو سیم میخوره که به نظرم خیلی کاربردی تره

sajjadgameactor
19-12-2013, 21:34
بله ساعت 12.32 دقیقه امروز دیجی کالا قیمت 849 تومن رو براش زد ولی نمیدونم پیش فروشه یا واقعا به دستش رسیده

Xerxes-I
20-12-2013, 01:06
فکر نمیکنم تو این سایت چیزی به اسم پیش فروش باشه.اگه کسی بخره باید دستش برسه.تهران که همون روز میارند

blogmax
20-12-2013, 08:54
دوستان این تبلت گزینه خوبی برای اون هایی که می خوان تبلت ده اینچی با قدرت پردازش بالا و خوش قیمت داشته باشند.
البته فقط رزولوشن این تبلت در حد متوسط به پایین است ولی خوب بدک نیست.(بنا به تجربه دوستم که ازاین تبلت داشت)

sajjadgameactor
20-12-2013, 12:04
به نظر من همین رزولوشن کافیه یک رزولوشن full HD نسبت به این که HD هست 30% مصرف باتری بیشتری داره و توی پردازش های گرافیکی مثل بازی هم به حدود 50% پردازش بیشتری نیاز داره. توی کارهای روزمره هم تفاوت محسوسی بین این رزولوشن با بالاتر نیست و کیفیت ساخت خیلی مهم تره. بنابراین اگر عشق عدد و رقم ندارین و نمیخواین با اعداد نجومی کلاس بگذارید :D خیلی منطقی تره که تبلتی با همین رزولوشن بگیرید

Xerxes-I
20-12-2013, 13:41
به نظر من همین رزولوشن کافیه یک رزولوشن full HD نسبت به این که HD هست 30% مصرف باتری بیشتری داره و توی پردازش های گرافیکی مثل بازی هم به حدود 50% پردازش بیشتری نیاز داره. توی کارهای روزمره هم تفاوت محسوسی بین این رزولوشن با بالاتر نیست و کیفیت ساخت خیلی مهم تره. بنابراین اگر عشق عدد و رقم ندارین و نمیخواین با اعداد نجومی کلاس بگذارید :D خیلی منطقی تره که تبلتی با همین رزولوشن بگیرید
کاملا موافقم.s6000 منم همین رزولوشن رو داره.کاملا کافیه

years
20-12-2013, 17:23
من S6000 دارم بنظرم بهتر از اینه مشخصات با هم فرقی نداره

sajjadgameactor
21-12-2013, 14:01
شاید اگر s6000 رو برای تست توی بازار میزاشتن فروشش خیلی بیشتر میشد، الان هر جای بازار میشه با مدل های ایسوس کار کرد و برای همین مردم بیشتر بهش اعتماد دارن

sajjadgameactor
30-12-2013, 13:54
این تبلت رو امروز از دیجی کالا سفارش دادم. مدل 8 گیگش با قیمت 740 گذاشته شده و امروز توی پیشنهادهای ویژه دیجی کالا قرار گرفت که با 41 تومن تخفیف 699 تومن برای فروش قرار داره. دیگه توی این قیمت واقعا هیچ رقیبی نداره

years
30-12-2013, 14:00
حیف که سیم کارت نمیخوره

sajjadgameactor
30-12-2013, 14:56
بابا سیم کارت میخوای چی کار. فعلا که با این سرعت و انتن دهی رایتل فایده ای نداره ، تا 2-3 سال دیگه هم که شاید سرعت و انتن دهیش یکم معقول تر بشه دیگه این تبلتا قدیمین و باید یه تبلت دیگه بخری :D اون موقع یه سیم کارت خور بخر

years
30-12-2013, 19:01
اتفاقا برعکس من تبلت S6000 خریدم کارم بورس هستش حتی تو کلاس هم اینترنت داشتم اوضاع را کنترل میکردم

blogmax
30-12-2013, 19:19
اتفاقا برعکس من تبلت S6000 خریدم کارم بورس هستش حتی تو کلاس هم اینترنت داشتم اوضاع را کنترل میکردم

دوست عزیز هرکس یه سلیقه ای دارد.یکی می گوید سیمکارت فقط برای گوشی قشنگ است .یکی می گوید در تبلت سیم کارت لازم است فقط برای اینترنت...

years
30-12-2013, 21:42
یه جاهایی بدردتون میخوره
مثلا مسافرت مثلا بیرون از خونه
کلا تبلت سیم کارت خور قدرتش از لپ تاب هم بالاتره

sajjadgameactor
30-12-2013, 22:20
یه جاهایی بدردتون میخوره
مثلا مسافرت مثلا بیرون از خونه
کلا تبلت سیم کارت خور قدرتش از لپ تاب هم بالاتره

مقایسه کردی در حد تیم ملی :n02:

years
31-12-2013, 11:42
زمانی شب برق رفته تبلتی که مجهز به سیم کارت رایتل هست بدرد میخوره
تو اتوبوس میخوای برای کسی پول منتقل کنی تبلت 10 اینچی سیم کارت خور بکارت میاد

taghi_ramzi
31-12-2013, 17:51
این تبلت رو امروز از دیجی کالا سفارش دادم. مدل 8 گیگش با قیمت 740 گذاشته شده و امروز توی پیشنهادهای ویژه دیجی کالا قرار گرفت که با 41 تومن تخفیف 699 تومن برای فروش قرار داره. دیگه توی این قیمت واقعا هیچ رقیبی نداره

مبارکه

دوست عزیز بعد از تست همه جاش ، اگه فرصت کردی یه نقد در موردش بنویس.
متاسفانه نقد این مدل تو اینترنت کم پیدا میشه.

blogmax
31-12-2013, 22:18
زمانی شب برق رفته تبلتی که مجهز به سیم کارت رایتل هست بدرد میخوره
تو اتوبوس میخوای برای کسی پول منتقل کنی تبلت 10 اینچی سیم کارت خور بکارت میاد

دوست عزیز کمبود سیم کارت رو میتوان با یک مودم حل کرد اینکه این همه بحث نداره!!!!؟؟؟؟

blogmax
31-12-2013, 22:21
مبارکه

بله داش درست میگید ...اما میتونید نقد و بررسی کاملشو تو یوتیوب ببینید دیگه .

sajjadgameactor
31-12-2013, 22:45
مبارکه

چشم حتما دیتم برسه بررسیش رو میزارم

بله داش درست میگید ...اما میتونید نقد و بررسی کاملشو تو یوتیوب ببینید دیگه .

مشکل اینه که اینجا ایرانه و یکدفعه میبینی یه چیز دیگه رو دارن جاش بهت قالب میکنن :D .

blogmax
31-12-2013, 23:08
چشم حتما دیتم برسه بررسیش رو میزارم

مشکل اینه که اینجا ایرانه و یکدفعه میبینی یه چیز دیگه رو دارن جاش بهت قالب میکنن :D .

بله دوست عزیز درست میگید.

تبلتا کلا دوبار عرضه میشن . یکیش نسخه ای است که به آزمایش تبلت مر بوط میشه .
دومی نسخه عرضه عمومی است که کامل شده تبلت است.
متاسفانه برای ما همین نسخه اولی است.هی کسی نیست به داد ما برسه؟

sajjadgameactor
01-01-2014, 17:09
امروز ظهر به دستم رسید فعلا که همه چیش درست بوده حداقل. به زودی یه نقد ازش میگذارم. خوشبختانه کابل OTG هم توش بود و مثل برخی فروشندگان بازار که از جعبه در میارن و جدا میفروشن نبود. بازم دم دیجیکالا گرم

blogmax
01-01-2014, 19:10
امروز ظهر به دستم رسید فعلا که همه چیش درست بوده حداقل. به زودی یه نقد ازش میگذارم. خوشبختانه کابل OTG هم توش بود و مثل برخی فروشندگان بازار که از جعبه در میارن و جدا میفروشن نبود. بازم دم دیجیکالا گرم

مبارکتان باشه دوست عزیز . انشأالله هیچ مشکلی دیده نمیشود .
حتما یه نقد کامل بزارید.اگه نقد ویدیویی هم باشد خیلی عالی میشود.
بله دیجیکالا واقعا شاهکار کرده.دمش گرم

ali_agha1981
10-01-2014, 23:52

سلام
منم قصد خرید همین تبلت رو دارم..بنظرت برم علا الدین پایین تر میتونم گیر بیارم ؟ البته با همون گارانتی..
در ضمن نظرتون درباره تبلت Acer Iconia A1- 810 8GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چیه که 7.9 اینچ هست و میگن به خاطر نسبت 4 به 3 اندازه یه تبلت 10 اینچی هست..!
قیمتش هم دیجی کالا حدودا 450 گذاشته بود که البته الان تموم کرده..شدیدا درگیر شدم acer رو بگیرم یا این مدل 10 اینچی asus رو...
ممنون میشم شما و دوستان راهنمایی کنید..

taghi_ramzi
11-01-2014, 10:53
وضعیت صفحه نمایش و رابط لمسی اون ایسره چندان جالب نیست. قالب 3*4 هم مزیت خاصی نداره.
اگه از نظر مالی امکانشو دارید، روی چیزای بهتری مثل همین مدل یا مدل me180 ایسوس فکر کنید
اگه میخواید همون حدود 500 هزینه کنید، memo pad 7 هم به دلیل کیفیت خیلی عالی صفحه نمایش میتونه یه انتخاب خوب باشه.

blogmax
12-01-2014, 10:35
سلام
منم قصد خرید همین تبلت رو دارم..بنظرت برم علا الدین پایین تر میتونم گیر بیارم ؟ البته با همون گارانتی..
در ضمن نظرتون درباره تبلت Acer Iconia A1- 810 8GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چیه که 7.9 اینچ هست و میگن به خاطر نسبت 4 به 3 اندازه یه تبلت 10 اینچی هست..!
قیمتش هم دیجی کالا حدودا 450 گذاشته بود که البته الان تموم کرده..شدیدا درگیر شدم acer رو بگیرم یا این مدل 10 اینچی asus رو...
ممنون میشم شما و دوستان راهنمایی کنید..
به چند دلیل میگم ایسوس بهتره

1 باطری خوب

2 ده اینچی بودن

3 چهار هسته ای بودن

4 داشتن رم 1 گیگ DDR3 که در مقابل ایسر یک رم 1 گیگ DDR2 قرارداده که DDR2 نصف DDR3 است.

ولی یه پیشنهاد دیگه دارم اگه بخوای هم تبلت سیم کارت خور هم تبلتی که واسه کارای روزمره مثل بازی و اینترنت کم نیاره ASUS Fonepad 7 ME372CG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخر واقعا تبلت عالیه هست

sajjadgameactor
14-01-2014, 00:07
قول داده بودم یه بررسی کامل از این تبلت بزارم ولی متاسفانه وقت نکردم ولی امروز تا جایی که از دستم بر اومد یه نقد کلی از دستگاه نوشتم.
این تبلت هم مثل بقیه مدل های سری memo pad که سری خوش قیمت asus هست بزرگترین مزیتش قیمت فوقالعاده مناسبش هست که توی تبلت های 10 اینچی در حال حاضر هیچ رقیبی نداره ( مدل های غیر معتبر چینی رو کاری نداریم ) و البته اشکالی که ازش میگیرن مشکل سیم کارت خور نبودن هست که احتمالا تا چند ماه آینده مدل سیم کارت خورش هم بیاد. ولی خوب برای کسی مثل من که سیم کارت خور بودن اهمیتی نداشت و دنبال یک تبلت 10 اینچی کیفیت مناسب و با قیمت مناسب بودم میتونم بگم بهترین انتخاب هست.
نظر شخصی من درمورد این تبلت اینه که نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید رو داره ولی مزایا و معایبش رو در ادامه میگم، اما در یه نگاه میشه گفت تمام موارد تبلت در سطح خوب و بالای استاندارد هست ولی در هیچ موردی نمیشه گفت بهترین هست. شاید بهترین توصیف از این تبلت این باشه که بگیم مدل 10 اینچی همون مدل 7 اینچی memo pad هست و کیفیت کلیش مثل همون تبلت است.

طراحی و ساخت
این تبلت با 522 گرم وزن جزو سبک وزنهای 10 اینچی محسوب میشه و این اولین مزیت این تبلت هست. از نظر جنس بدنه مثل همون مدل 7 اینچی هست و کیفیت مناسبی رو داره و هر نقدی که در مورد اون هست رو میشه برای بدنه این تبلت هم درست بدونید. روی تبلت فقط یک دکمه پاور و دکمه های کم و زیاد کردن صدا هست و برای منو هیچ دکمه فیزیکی ای وجود نداره و دکمه های منو لمسی درون صفحه نمایش هستند.شیشه جلوی صفحه نمایش هم نمیدونم گولیا گلاس 2 هست یا 3 ولی موقع عکس گرفتن گوشی از نیم متری افتاد روی صفحه و خوشبختانه هیچ اتفاقی نیفتاد :P

جعبه تبلت حاوی تبلت، شارژر(1.3A)، کابل OTG و کارت گارانتی
روی کارت گارانتی نوشته شده که صفحه نمایش تا سوختن 3 پیکسل شامل گارانتی نمیشه و استاندارد هست :D

نمایشگر :
یک نمایشگر استاندارد با زاویه دید خیلی خوب، صفحه نمایش کیفیت خیلی خوبی داره، به نظر من میتونست صفحه کمی روشنایی بیشتری داشته باشه هر چند که همین مقدار هم کاملا مناسب هست و زیر نور هم نسبتا بد نیست. از نظر صفحه لمسی کیفیت کاملا قابل قبول هست هیچ مشکلی دیده نشد و هم از نظر حساسیت و هم دقت به بهترین نحو عکس العمل نشون داد.شاید نکته ای که بشه در مورد صفحه نمایش نسبت به صفحه نمایش کیفیت بالای سامسونگ ازش ایراد گرفت یکنواخت نبودن توزیع روشنایی یا چنین چیزی هست :D اگر صفحه نمایش رو از فاصله خیلی نزدیک و با دقت نگاه کنیم میشه دید مثلا وقتی که صفحه سفید هست خیلی ریز بعضی نقاط کمی تاریک تر هستند و اون یکنواختی صفحه نمایش های با کیفیت سامسونگ رو نداره هر چند بازم میگم که کیفیت صفحه نمایش واقعا خوبه و کمتر کسی اصلا ممکنه متوجه این مساله بشه.

سخت افزار و باتری
بنچمارک ها بهتر از هر نقدی میتونن سخت افزار رو توصیف کنن همون جور که میدونید این تبلت از یه CPU چهار هسته ای 1.6Ghz و گرافیک mali400 استفاده میکنه. اول که من تبلت رو گرفتم موقع برگشت از منو به صفحه اصلی لگ کوچیکی داشت و توی بازی اسفالت 8 هم خیلی شدید لگ میزد، اما بعد از یک اپدیت 43 مگی این مشکل برطرف شد و هم توی منو مشکلی نبود دیگه و بازی اسفالت 8 هم بدون کوچکترین لگی اجرا شد.بنچمارک های antutu در ادامه گذاشته شده که خودش گویای قدرت این تبلت هست، تا جایی که من فهمیدم امتیاز antutu تبلت galaxy tab 10 حدود 10 هزار هست و این تبلت نمره 18 هزار رو گرفت.

باتری تبلت هم باز همون کلمه استاندارد رو میشه بهش گفت و مناسب هست، البته من چون با تبلت های دیگه زیاد کار نکردم نمیتونم مقایسه خوبی بکنم ولی باتری جوابگوی 8 ساعت کار مداوم هست، منظورم از کار مجموعه ای از اینترنت رفتن و فیلم دیدن و بازی کردن و بازی و کارهای معمولی هست. برای شارژ باتری هم صفر تا 100 رو تو 4-5 ساعت پر میکنه :D
کارت حافظه هم تا 64 گیگ میخوره و راستی امتحان کردم با اتصال هارد هیچ مشکلی نداره و من هارد 1 ترا هم بهش وصل کردم و بدون هیچ مشکلی خوند :)

نکته دیگه ای که یادم اومد کیفیت اسپیکرهای تبلت بود که واقعا عالی هست(نسبت به تبلت ها) این تبلت 2 تا اسپیکر داره و صدا رو با کیفیت خیلی خوبی به صورت استریو بیرون میده و چه از لحاظ کیفیت صدا و چه از لحاظ بلندی و قدرت بهترین تبلتی بوده که تا حالا دیدم.

نرم افزار:
نرم افزار هم حوصله نوشتن دیگه ندارم تو ایران هم که اهمیت خاصی نداره خودتون هر چی دوس داشتین بریزید :D در کل نرم افزار شاخی که بخواد متمایزش کنه نداره.

.Siavash.
14-01-2014, 19:16
سلام sajjadgameactor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من میخوام مدل سیم کارت خورش رو بگیرم ASUS MeMO Pad FHD 10

. به نظرت خوبه ؟ صفحه نمایشش زیاد بزرگ نیست ؟ شما حالا که این تبلت رو خریدی دوست نداشتی یه چیز کوچیکتر می خریدی ؟ آیا به نظرت از لحاظ وزن و اندازه حمل و نقلش در بیرون از خونه راحته ؟

blogmax
14-01-2014, 21:42
سجاد دوست بهتره یه تاپیک دیگه بزنی پچو نقدو بررسیشو بگی به نظر من بهتره

ali_agha1981
14-01-2014, 21:45
سلام sajjadgameactor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

. به نظرت خوبه ؟ صفحه نمایشش زیاد بزرگ نیست ؟ شما حالا که این تبلت رو خریدی دوست نداشتی یه چیز کوچیکتر می خریدی ؟ آیا به نظرت از لحاظ وزن و اندازه حمل و نقلش در بیرون از خونه راحته ؟

من همین مدلش رو تو علاالدین دیدم از لحاظ ظاهر و اندازه و وزن دقیقا همون تبلت memo pad 10 هست که سیم کارت هم میخوره و صفحه نمایش full hd و یکی دو تا مزایای دیگه هم داره..تو سایت دیجی کالا میتونی مشخصات کاملش رو ببینی..بنظرم تبلت زیر 10 اینچ ارزش خرید نداره و واقعا صفحه اش کوچیک هست و فیلم دیدن و بازی کردن توش هیچ لذتی نداره..

سجاد دوست بهتره یه تاپیک دیگه بزنی پچو نقدو بررسیشو بگی به نظر من بهتره

فکر نکنم نیازی باشه..به نظرم همه مطالب تو یه تاپیک جمع بشه بهتره...الانم که نقد رو تو پست اول گذاشته..

sajjadgameactor
14-01-2014, 23:44

به نظر من این مدل نسبت به قیمتش به دلار که الان 264 دلاره(فک کنم) تو بازار خیلی گرون داده میشه. به نظر من بزرگ نیست و تبلت رو چه 7 اینچ چه 10 توی حمل باید بگذاری تو کیف و مثل گوشی نمیشه، من این تبلت رو برای پدرم خریدم و نظر شخصی خودم روی 8 اینچ هست

years
15-01-2014, 00:54
اگر DELL XPS 18 داخل ایران میمامد حتما میخریدم
18 اینچی تبلت لمسی

ali_agha1981
17-01-2014, 17:13
سلام لطفا یه نفر بگه فرق این دو تا تبلت در چیه ؟؟؟ من نمیدونم کدوم رو بخرم...
Asus Memo Pad Smart 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
ASUS MeMO Pad Smart 10 ME301T - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir--khan
18-01-2014, 22:42
سلام من بین این سه مدل موندم , در ضمن مهمترین چیزی که میخام اینه که اکثر گیم ها مثل آسفالت و ... رو راحت اجرا کنه , سیمکارت اگه باشه خوبه , کیفیت صفحه نمایش asus fonepad7 me372 8GB__asus nexus 7 32GB__asus memopad 10 me102

MicroSystem
19-01-2014, 10:34
دوستان اين تبلت رو من خريدم يک مشکل بزرگ داره کلا 4.52 گيگ فضا در اختيارت قرار ميده و نميتوني برنانه ها رو روي ميکرو SD نصب کني. با 2 تا بازي HD رم دستگاه پر ميشه.

ali_agha1981
19-01-2014, 20:27
دوستان اين تبلت رو من خريدم يک مشکل بزرگ داره کلا 4.52 گيگ فضا در اختيارت قرار ميده و نميتوني برنانه ها رو روي ميکرو SD نصب کني. با 2 تا بازي HD رم دستگاه پر ميشه.

خوب شد گفتی پس باید به فکر خرید 16 گیگ باشم...
یعنی این :
ASUS MeMO Pad Smart 10 ME301T - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sajjadgameactor
20-01-2014, 11:00
سلام من بین این سه مدل موندم , در ضمن مهمترین چیزی که میخام اینه که اکثر گیم ها مثل آسفالت و ... رو راحت اجرا کنه , سیمکارت اگه باشه خوبه , کیفیت صفحه نمایش asus fonepad7 me372 8GB__asus nexus 7 32GB__asus memopad 10 me102

آخه این 3 تا چه ربطی به هم دارن ، 3 ضلع یه مثلثن که کلا با هم فرق دارن :D

amir--khan
20-01-2014, 11:39
خب منم واسه همین پرسیدم دیگه از یه طرف میگین 8 گیگ کمه واسه بازی , از یه طرف اگه سیمکارت بخوره بهتره , از یه طرف میخام صفحش بزرگ باشه ! اگه پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم بدونم !:n02:

taghi_ramzi
20-01-2014, 14:37
تبلتهای این رنج قیمت برای بازی فرق زیادی با هم ندارن.
اگه میخواید حرفه ای بازی کنید ، یه چیز اساسی تر باید بخرید. مثلاً نکسوس 10 یا گلکسی نوت 10.1 2014 یا توشیبا excite که البته هنوز وارد ایران نشده.

logos
21-01-2014, 15:35
سلام
تا چند روز دیگه این تبلت بدست من خواهد رسید .. چنتا سوال داشتم :
1: محاظ صفحه نمایش لازم هست ؟ کلا از محافظ خوشم نمیاد حتی رو گوشیمم که دشتم کندمش انداختم رفت
2: کیف اورجینال داره ؟ کیف خاصی مد نظرتون هست ؟
3: قلم واسه این تبلت چی باید بگیرم ؟ چیز خاصی باید بشه ؟
4: برنامه ها رو اگه بخوام رو مموری کارد 32 گیگی که قراره براش بگیرم نصب کنم کار خاصی داره یا خودش اونجا نصب میکنه ؟
5: کابل otg بهش میخوره ؟ برای اتصال فلش و مودم و ....
6: وسایل جانبی دیگه ای توصیه میکنید یا برنامه خاصی ؟

MicroSystem
21-01-2014, 18:53
1- چون صفحه ضد خش نيست لازمه. براي من که دادم خيلي خوب نصب کردند. البته محافظ خودش نيست و واسه سامسونگ هست که مقداري کوچکتره
2- فعلا موجود نيست. کيف زيپ دار با ضربه گير موجود هست که بهش ميخوره.
3- دو قلم امتحان کردم جواب نداد. فکر ميکنم قلم خاصي لازمه.
4- متاسفانه هيچ کاري نميشه کرد مگر اينکه تبلت رو روت کني. من که نتونستم روت کنم. ظاهرا هنوز روشي واسه روت اين تبلت نيومده.
5- بله ميخوره و حتي هارد اکسترنال هم ساپورت ميکنه. يه دونه توجعبش هست.
6- آسفالت 8 رو نصب کن حالش رو ببر

logos
21-01-2014, 21:05
1- چون صفحه ضد خش نيست لازمه. براي من که دادم خيلي خوب نصب کردند. البته محافظ خودش نيست و واسه سامسونگ هست که مقداري کوچکتره
2- فعلا موجود نيست. کيف زيپ دار با ضربه گير موجود هست که بهش ميخوره.
3- دو قلم امتحان کردم جواب نداد. فکر ميکنم قلم خاصي لازمه.
4- متاسفانه هيچ کاري نميشه کرد مگر اينکه تبلت رو روت کني. من که نتونستم روت کنم. ظاهرا هنوز روشي واسه روت اين تبلت نيومده.
5- بله ميخوره و حتي هارد اکسترنال هم ساپورت ميکنه. يه دونه توجعبش هست.
6- آسفالت 8 رو نصب کن حالش رو ببر
1: باید ببرم یه جا بدم نصب کنن چون خودم گند میزنم اگه بخوام نصب کنم
2:تو ایران نه چون تبلت رو برام دارن از اونور میارن اگه کیف اورجینال یا کیف خاصی داره میتونم بگم برام بیارن
3: چنسری قلم مربوط به ایسوس ها پیدا کردم اما تو ریویو ها خیلی خوب ننوشتن و می گن نوشتن باهاشون سخته اگه تو بازار غیر ایران میشناسید هم به من بگید ممنونتون میشم
4: روت نمی خوام بکنم تبلت رو ... پس برنامه ها رو 16 گیگ خودش نصب میشه فقط ؟ چه بد
5: تو جعبش کابل otg هست ؟ چه جالب فک کنم ننوشته بود اینو تو سایتش
6: رو 2 هسته ای ها هم جواب میده آسفالت ؟ یا به درد 4 هسته ای ها می خوره ؟

MicroSystem
21-01-2014, 23:43
1: باید ببرم یه جا بدم نصب کنن چون خودم گند میزنم اگه بخوام نصب کنم
2:تو ایران نه چون تبلت رو برام دارن از اونور میارن اگه کیف اورجینال یا کیف خاصی داره میتونم بگم برام بیارن
3: چنسری قلم مربوط به ایسوس ها پیدا کردم اما تو ریویو ها خیلی خوب ننوشتن و می گن نوشتن باهاشون سخته اگه تو بازار غیر ایران میشناسید هم به من بگید ممنونتون میشم
4: روت نمی خوام بکنم تبلت رو ... پس برنامه ها رو 16 گیگ خودش نصب میشه فقط ؟ چه بد
5: تو جعبش کابل otg هست ؟ چه جالب فک کنم ننوشته بود اینو تو سایتش
6: رو 2 هسته ای ها هم جواب میده آسفالت ؟ یا به درد 4 هسته ای ها می خوره ؟

حافظه memo pad 10 هشت هست که تازه 4.5 در اختيار کاربر قرار ميده
همينطوريش هم با 4 هسته 1.6 با حداکثر تنظيمات گرافيک يه خورده کم مياره و بعضا فرم مياد روي 15 فکر ميکنم براي 2 هسته اي بايد ديتيل گرافيک رو کم کرد.

sajjadgameactor
21-01-2014, 23:49
من که محافظ صفحه نزاشتم. درسته که Gorilla Glass نیست صفحه ولی به اندازه کافی خوب هست. توی تست من هم که جواب داد:D (افتادن موبایل از نیم متری روش)
نمونه ای که من دارم 8 گیگ هست و فقط 4.5 گیگ خالی داره :|
تو جعبش Otg هست و هر چیزی که من تا حالا بهش زدم نه نگفته و به سرعت شناخته :)
به گرافیک بیشتر بستگی داره تا سی پی بو. تو این تبلت آسفالت 8 قبل از آپدیت کردنش لگ شدیدی داره ولی بعد از آپدیت کاملا رووون اجرا میشه

logos
22-01-2014, 00:14
در ابتدا ممنون از صحبت هاتون
مدلی که من گرفتم این هست :ME302C-A1-BLAsus MeMO FHD Pad 10.1" 16GB Android 4.2 Tablet With Intel Clover Trail Plus Z2560 Processor

16 گیگ حافظه که فکر کنم با توضیحات شما 12.5 تاش برام میمونه
تو مشخصاتش زده فقط Adapter & Power Plug تو جعبش هست امیدوارم این کابل otg هم باشه

اندرویدش 4.2 هست اینجور هم که خوندم بهتره به 4.3 ارتقاش ندم درسته ؟

واسه قلم من یه چیزهایی پیدا کردم که به ایسوس می خوره فقط به نظرم نوکش خیلی پهنه !!! اینجا رو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 تاش 5.5 دلار .... قیمتش هم خوب هست ... پیشنهاد میکنید بگیرم ؟
.اسه کیس هم فرق نمی کنه مثلا کیف اپل یا سامسونگ بگیرم واسش ؟
مثلا یه کیس های اپل هست 10-20 دلار هستن میخوام بگیرم اما اگه نخوره چی ؟!؟!
مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توصیه میکنید جنس بهتر و گرونتر بگیرم ؟
محافظ هم احتمالا اولش بزارم بعد بکنم ... نمی تونم تحملش کنم :n02:

MicroSystem
22-01-2014, 22:39
دوستان کسي با تاچ اين تبلت مشکلي نداره؟ واسه من گاهها بعضي جاهاش کار نميکنه که با اتصال شارژ درست ميشه

sajjadgameactor
24-01-2014, 00:55
دوستان کسي با تاچ اين تبلت مشکلي نداره؟ واسه من گاهها بعضي جاهاش کار نميکنه که با اتصال شارژ درست ميشه

نه من تا حالا مشکلی نداشتم
کلا کار نمیکنه یا منظورت اینه باید چند بار بزنی تا کار کنه؟

MicroSystem
24-01-2014, 09:28
نه من تا حالا مشکلی نداشتم
کلا کار نمیکنه یا منظورت اینه باید چند بار بزنی تا کار کنه؟
بعضي وقتها کلا يک منطقه کار نميکنه بعضي وقتها هم بايد چند بار بزني.

MicroSystem
24-01-2014, 09:29
دوستان طبق بررسي که انجام دادم حتي اگر دستگاه روت بشه نميشه فايلهاي ديتاي برنامه ها رو روي ميکرو SD ريخت. و اين خيلي بده. توصيه ميکنم تبلت 16 گيگ بخريد.

sajjadgameactor
24-01-2014, 12:31
دوستان طبق بررسي که انجام دادم حتي اگر دستگاه روت بشه نميشه فايلهاي ديتاي برنامه ها رو روي ميکرو SD ريخت. و اين خيلي بده. توصيه ميکنم تبلت 16 گيگ بخريد.
تا جایی که من میدونم اندروید 4.4 به بعد اینطوریه. به خاطر مسائل امنیتی که البته این پیامدها هم برا کسایی که میخوان root کنن داره دیگه

ali_agha1981
24-01-2014, 20:53
سلام
این تبلت رو میشه با 3G Modem USB و از طریق رابط mini usb سیم کارت بهش وصل کرد و به اینترنت وصل شد ؟

logos
07-02-2014, 15:45
بهترین انتی ویروس واسه این تبلت چیه؟

ahmadrezabibi
14-02-2014, 15:24
سلام لطفا این مدل رو هم یه بررسی بکنید.

من این مدل رو می خوام بخرم ولی شک دارم اینم لینک تاپیک

logos
16-02-2014, 16:08
سلام من یه مشکلی با تبلتم دارم اونم اینه که گوشه بالا سمت چپ تبلت داغ میکنه ۰۰۰۰ این مساله عادیه یا مشکل از تبلت منه؟

biostar
19-02-2014, 00:41
سلام من یه مشکلی با تبلتم دارم اونم اینه که گوشه بالا سمت چپ تبلت داغ میکنه ۰۰۰۰ این مساله عادیه یا مشکل از تبلت منه؟

طبیعی هست.

بسته به نوع تبلت ، محل قرار گیری چیپ فرق داره

MicroSystem
21-02-2014, 09:49
من که چنين مشکلي ندارم
تا چه حد داغ ميکنه؟

logos
04-05-2014, 02:23
....
لطفا پاک شود