مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره سیستم تا 3میلیون.
سلام دوستان..میشه تا 3 میلیون یه سیستم به علاوه یه مانیتور فول اچدی 20 اینج به بالای تهیه کرد ؟ یا باید بوجه رو افزایش بدم.؟ مادربردایسوسh87pjusیا h87proمد نظرمه حالا اگه گزینه بهتری سراغ دارید بگید .پردازنده نسل چهارم هاسول کرای سون باشه رم 8 گیگ با فرکانس1600 یه کارت گرافیک شاخ فوق العاده میخوام دی دی ار فایو.. سری 700انودیا میگن قویه حالا دقیق نمیدونم پاور هم گریین باشه دی وی دی رایتر .هارد هم که 1ترا دارم. در ضمن مانیتور هم میگن ال جی بهتره مانیتور هم گرینه های با دیزاین بهتر و ای پی اس باشه
eshraghi2010
18-12-2013, 20:51
سلام دوستان..میشه تا 3 میلیون یه سیستم به علاوه یه مانیتور فول اچدی 20 اینج به بالای تهیه کرد ؟ یا باید بوجه رو افزایش بدم.؟ مادربردایسوسh87pjusیا h87proمد نظرمه حالا اگه گزینه بهتری سراغ دارید بگید .پردازنده نسل چهارم هاسول کرای سون باشه رم 8 گیگ با فرکانس1600 یه کارت گرافیک شاخ فوق العاده میخوام دی دی ار فایو.. سری 700انودیا میگن قویه حالا دقیق نمیدونم پاور هم گریین باشه دی وی دی رایتر .هارد هم که 1ترا دارم. در ضمن مانیتور هم میگن ال جی بهتره مانیتور هم گرینه های با دیزاین بهتر و ای پی اس باشه
سلام دوست عزیز ! خیر ! باید بودجه رو ببرید بالا ! یه مانیتور فول اچ دی توی بازار حداقل 850 تومن قیمتشه و برای بازی روی این مانیتور حداقل گرافیک 1.5 میلیونی لازمه !!
چیزی که شما می فرمائید برای گرافیک فوق العاده و مانیتور فول اچ دی حداقل حداقل 5.5 تومن بودجه نیازه !!!
امیر تتلو
19-12-2013, 17:55
دوست عزیز اگه به مانیتورhdرضایت بدی میشه یه کاریش کرد :n13:
daltonnn
19-12-2013, 18:35
سلام دوستان من یک کیس در حد 3میلیون تومان میخوام بخرم چه قطعاتی باید درونش بکار ببرم
متشکر میشم از راهنماهیتون:n13:
Ali*Reza
19-12-2013, 19:01
سلام دوستان من یک کیس در حد 3میلیون تومان میخوام بخرم چه قطعاتی باید درونش بکار ببرم
متشکر میشم از راهنماهیتون:n13:
سلام.
لطفا تاپیک جدا بزنین. در ضمن کاربردتون رو هم مشخص کنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.