مشاهده نسخه کامل
: ارور در حال نصب ویندوز7
my email
18-12-2013, 18:32
سلام موقع نصب ویندوز7 این ارور
the following issues preventing windows from upgrading. cancel the upgrade , complete each task and then restart the upgrade to continue
this computer is not compliant with the advaced configuration and power interface ACPI standard windows must be installed onto a computer that support ACPI contact your computer manufacturer for a BIOS update or install windows on an ACPI compliant computer
خواهش مندم توضیحات (آپدیت BIOS و غیره ... ) جامع و کامل باشه متشکر
E:\P171213_22.00.jpg
یعنی میخواین ویندوز رو اپگرید کنید؟؟؟
جاسم کدخدایی بنت
18-12-2013, 21:42
سلام
شما موقع نصب از بین گزینه uprade و custom بنظرم آپگرید زدی روی گزینه custom بزن و درایو قبلی رو فرمت کن و باز ایجاد بعد نصب کن زیرا که راحت تره همچنین ویندوز رو از بوت بالا بیار
my email
19-12-2013, 00:23
من از هر دو حالت هم از بوت و هم از اکس پی نصب کردم در اول کار موقع نصب بعد از نصب اطلاعات اولیه این ارور رو میده
my email
20-12-2013, 00:56
واقعا یکم جای تعجبه این انجمن برای خیلی از سوالها جوابی نداره و نمی تونه به خیلی از سوال ها رسیدگی کنه
FerineFast
20-12-2013, 07:59
سلام موقع نصب ویندوز7 این ارور
the following issues preventing windows from upgrading. cancel the upgrade , complete each task and then restart the upgrade to continue
this computer is not compliant with the advaced configuration and power interface ACPI standard windows must be installed onto a computer that support ACPI contact your computer manufacturer for a BIOS update or install windows on an ACPI compliant computer
خواهش مندم توضیحات (آپدیت BIOS و غیره ... ) جامع و کامل باشه متشکر
الان ویندوزی روی سیستمتون هست یا خیر در ضمن آپدیت بایوس نیاز به توضیح نداره به سایت شرکت سازنده مادربردتون برید و با توجه به مدل مادربرد آخرین آپدیت رو بگیرید.
در ضمن بعد از آپگرید بایوس تنظیمات بایوس رو به حالت default برگردونید.
my email
21-12-2013, 02:05
الان ویندوزی روی سیستمتون هست یا خیر در ضمن آپدیت بایوس نیاز به توضیح نداره به سایت شرکت سازنده مادربردتون برید و با توجه به مدل مادربرد آخرین آپدیت رو بگیرید.
در ضمن بعد از آپگرید بایوس تنظیمات بایوس رو به حالت default برگردونید.
من الان ویندوز اکس پی دارم اما توضییح دادم با دو حالت که ویندوز نداشتم و حالا که ویندوز دارم همین ارور ی که ذکر شد روبرو میشم برای آپدیت بایوس باید حتما از طریق سایت مادربرد اقدام کرد؟؟؟ راه دیگر نداره؟ به این علت که ADSL ندارم .از اول سوالم این بود که این ارور چه چیزی رو میخواد بگه؟؟؟ عجله دارم سریع کمک کنید ممنون میشم
جاسم کدخدایی بنت
22-12-2013, 20:19
سلام
شما از داخل بایوس serial and parallel port settings رو پیدا کنید. و my parallel port رو از IRQ5 به IRQ 7 تغییر بدید و تنظیمات رو سیو کنید و ویندوزتون رو نصب کنید احتمال زیاد جواب میده حتما نتیجه رو بگو
موفق باشید
جاسم کدخدایی بنت
23-12-2013, 20:23
سلام مشخصات سیستمتون رو بدین؟
شما ویندوز 7 ورژن 7600 به بالا رو تست کنید؟
سوال دیگه آیا حین نصب 8 هم همینطور میشه؟
جاسم کدخدایی بنت
26-12-2013, 08:40
سلام
من نمیگم سیستم شما توانایی نصب 7 و نداره میگم شما فعلا 8 رو نصب کنید ببینید آیا بازم این خطا رو میده
همچنین 7 وژرن 7600 به بالا هم تست کنید.
جواب رو همینجا بدید تا دوستان ببینند بررسی کنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.