ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن پارتیشن ویندوز ارجینال

hesamer
18-12-2013, 17:54
سلام

گشتم جواب همچین موردی رو پیدا نکردم تاپیک زدم ... شرمنده اگر بود و ندیدم

لپ تاپ من اسوس مدل N73SV هست و ویندوز ارجینال داره . یعنی داشت...

سیستمم رو دادم ک..ن رایانه طبقه 12 پاساژ پایتخت به جای تعمیر تخریب کرد...

در حال حاضر سوالم اینه وقتی هارد 750G رو طوری فرمت کردند که این درایو ویندوز پاک شده چکار باید کرد ؟؟؟
به 750G اشاره کردم چون الان که یه ویندوز معمولی ریختم کلا فضای هارد 690G نشون داده میشه... توی CREATE and format partitions ویندوز هم همینطور . کل فضا 690g شده !!! موندم اون 60گیگ چی شده ؟!!!؟ ممکنه هنوز ویندوز مونده باشه ؟ کجاس ؟

قبلا چند بار هاردم کامل فرمت و به حالت کارخانه برگشته بود سیستم اما با نگه داشتن F9 یا F4 بود یادم نیست به صفحه نصب میندوز میشد رفت...

bios هم مثل اینکه آپدیت کردند که اصلا با دستگاه همخوانی نداره !!! مدل تولید 2011 هست . ورژن بایوس 2010 .

باورکنید به امید کمک اینجا سیستمم رو گرفتم برگشتم خونه رفیقم ببینم میتونم خودم کاری کنم یا نه

*گویا انصاف دیگه جایی نداره توی تهران*

afshin b
18-12-2013, 19:07
در مورد فضای هارد که کاملا طبیعیه. 750 گیگ رو باید سه بار بر 1.024 تقسیم کنین تا حجمی که کامپیوتر نشون میده بدست بیاد که میشه 698 گیگ. این هم برا اینه که هر 1000 کیلو رو یک گیگ حساب میکنن ولی تو کامپیوتر هر 1024 کیلو یک گیگ میشه.
در مورد ویندوز هم به نظرم پریده و نمیشه کاریش کرد.
اما شما چرا نگرانین؟ مگه پشت لپتاپتون برچسب ویندوز سون نداره؟ اگه داشته باشه، کافیه یک ویندوز سون هوم پریمیوم دستکاری نشده از نت دانلود کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و با اون شماره سریال رجیسترش کنین. میشه 100% اریجینال.

hesamer
18-12-2013, 19:54
ممنون از پاسخ سریع .

یه سوال . اون زمان ویندوز روی یه قسمت لاک شده از هارد بود دیگه که با اف9 میشد برگردوند . این حالت دیگه پدید نمیاد ؟

ویستا پخش گفت 80 تومان ریکاوری اصلی مخصوص سیستم رو داره . پس هماهنگی با بایوس چی ؟