ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مادربورد گیگاp41

absineh
18-12-2013, 13:21
مین بورد ga-p41 وقتی کلید پاور میزنم فن سی پی یو یک دور کار می کند و خاموش میشه سیستم را خارج از کیس با قطعاتی که اطمینان دارم سالمن امتحان کردم حتی با پاور نو تست کردم متاسفانه رانیافتاد مشکل از کجاست چکار میتونم انجام بدم که سیستم بوت بشه .متشکرم .

Hashem 289
18-12-2013, 13:40
مادربورد باید به دست یه تعمیر کار متخصص برسونید .

EXTREME
18-12-2013, 14:27
مین بورد ga-p41 وقتی کلید پاور میزنم فن سی پی یو یک دور کار می کند و خاموش میشه سیستم را خارج از کیس با قطعاتی که اطمینان دارم سالمن امتحان کردم حتی با پاور نو تست کردم متاسفانه رانیافتاد مشکل از کجاست چکار میتونم انجام بدم که سیستم بوت بشه .متشکرم .

این مشکل میتونه هم از دمای بالا باشه هم از پاور هم از مین سیستم
فن سی پی یو و خمیر رو چک کنید اگه با یک پاور دیگه هم تست شده ببینید با خارج کردن رم و گرافیک درست میشه یا نه درست نشد ایراد از مین است
برای تست کابل atx رو بکنید ببینید با این کار سیستم خاموش میشه یا نه
میتونه از داغ شدن یکی از چیپ ها روی مین هم باشه

Hashem 289
18-12-2013, 18:24
این مشکل میتونه هم از دمای بالا باشه هم از پاور

فن سی پی یو و خمیر رو چک کنید اگه با یک پاور دیگه هم تست شده ببینید با خارج کردن رم و گرافیک درست میشه یا نه درست نشد ایراد از مین است

سیستم ابتدا به ساکن روشن میکنه مشکل داره از دما نمیتونه باشه ، پاور هم گفت بنده خدا نو گذاشته حل نشده همینطور با قطعات سالم تست کرده یه گزینه میمونه اونم خود مادربورد هستش لطفا مردم رو گیج نکنیم .

absineh
18-12-2013, 21:48
آقا مهرداد عزیز شاید منظورم خوب نرسوندم هنگامی که کلید پاور را می زنم فن سی پی یو یه تکون کوچ میخوره و سیستم روشن نمیشه با پاور نو امتحان کردم نشد تمام قطعات را درآوردم گردگیری کردم روی یک سیستم دیگه مجزا امتحان کردم مشکلی نداشتند شک من از مین بورده چکار میتونم بکنم متشکرم .

EXTREME
18-12-2013, 22:03
آقا مهرداد عزیز شاید منظورم خوب نرسوندم هنگامی که کلید پاور را می زنم فن سی پی یو یه تکون کوچ میخوره و سیستم روشن نمیشه با پاور نو امتحان کردم نشد تمام قطعات را درآوردم گردگیری کردم روی یک سیستم دیگه مجزا امتحان کردم مشکلی نداشتند شک من از مین بورده چکار میتونم بکنم متشکرم .

من فگر کردم سیستم شما روشن میشه و سریع خاموش میشه

اگه همه چی درسته همونطور که گفتم کابل atx رو بکنید بهتره یک دور برق sb رو تخلیه کنید یعنی در این حالت که کابل atx کنده شده دکمه پاور 1 باشه با پیچ گوشتی پایه های جای کانکتور پاور رو به هم اتصال بدین و دوباره تست کنید روشن نشد بدون کابل atx تست کنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه اگه روشن شد یعنی مدار تغذیه مین ایراد داشته
همونطور که گفتم این مشکل میتونه از یکی از چیپ های مین حالا یا داغ شدن یا مشکل دار شدن و چیپ جنوبی هم باشه

absineh
19-12-2013, 12:23
مشکل از مدارتغذیه است که برق درست نمیرسه اگر امکانش هست این مدار را روی شکل توضیح بدید چند مورد ازاین مشکل داشتم ولی خودم نتونستم رفع کنم .

EXTREME
19-12-2013, 13:22
مشکل از مدارتغذیه است که برق درست نمیرسه اگر امکانش هست این مدار را روی شکل توضیح بدید چند مورد ازاین مشکل داشتم ولی خودم نتونستم رفع کنم .

ببینید اگه با کندن کابل atx بازم این مشکل است این یعنی اینکه مدار تغذیه ایراد نداره شما با کندن کابل atx سیستمتون روشن میشد ؟

absineh
20-12-2013, 13:48
با درآوردن کابل atx واتصال دادن پاور سیستم روشن شد وفن سی پی یو کارکرد تمام وسایل دارم بفرمایید کدام قطعه را باید عوض کنم که مشکل حل بشه . متشکرم

parhamphd
20-12-2013, 14:13
با سلام من چون نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم اینجا سوال ام رو مطرح کردم

تا چند وقت پیش وقتی کامپیوتر رو شات دون میکردم ویندوز تو حالت شات دون میموند و خاموش نمیشد و وقتی با نگه داشتن دکمه پاور کامپیوتر رو خاموش میکردم برای روشن شدن دوباره دیگه مادر بورد به بوق نمیرسید و مجبور بودم که باتری در بیارم کلی کلنجار برم تا درست بشه ولی الان دو روزه که دیگه هر کاری میکنم دیگه به بوق نمیرسه
ممنون میشم راهنماییم کنید

EXTREME
20-12-2013, 15:59
با درآوردن کابل atx واتصال دادن پاور سیستم روشن شد وفن سی پی یو کارکرد تمام وسایل دارم بفرمایید کدام قطعه را باید عوض کنم که مشکل حل بشه . متشکرم

پس مشکل از مدار تغذیه است بیشتر این مشکل میتونه از فت ها باشه با مولتی متر از پایه گیت به پایه های دیگه رو تست بازر نباید بوق بزنه اگه بوق زد با هیتر در بیاریدش و با تست دیود تست کنید از پایه درین به سورس باید راه بده

EXTREME
20-12-2013, 16:01
با سلام من چون نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم اینجا سوال ام رو مطرح کردم

تا چند وقت پیش وقتی کامپیوتر رو شات دون میکردم ویندوز تو حالت شات دون میموند و خاموش نمیشد و وقتی با نگه داشتن دکمه پاور کامپیوتر رو خاموش میکردم برای روشن شدن دوباره دیگه مادر بورد به بوق نمیرسید و مجبور بودم که باتری در بیارم کلی کلنجار برم تا درست بشه ولی الان دو روزه که دیگه هر کاری میکنم دیگه به بوق نمیرسه
ممنون میشم راهنماییم کنید

شما بهتر بود یک تاپیک جدید میزدید
اگه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده اول از همه باتری مین باید تست بشه درست نشد ابتدا با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید اسلات ها رم وگرافیک رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد فن سی پی یو رو چک کنید در آخر مشکل میتونه از مین و یا بایوس باشه
چک کنید اتصال بدنه ای نباشد

absineh
20-12-2013, 20:34
شات دان میکردید خاموش نمیشد دواحتمال وجود داره یکی اینکه ازویندوز بوده باشه که باید ویندوز را عوض میکردید دوم اینکه ممکنه از پاور باشه این میگم یکباربرای من هم پیش آمد سیستم هنگام خاموش توی شات دان میموند پاور را که بازکردم یکی از سیم های برگشتی که به پاورفرمان میده خاموش بشه لحیمش کنده شده بود اگر سیستم بوت میشه بهتربا یک پاوردیگه تست کنید .

EXTREME
20-12-2013, 22:50
دیگه سیستمشون بوت نمیشه اگه با تعویض باتری مین و پاور سیستم درست نشد موارد دیگه باید تست بشه

p30ASKER
20-12-2013, 22:57
دوست عزیزم مسیر تغذیه سی پی یو دچار اشکال شده است
شما میتونید با ولت متر اون مسیر رو ولتشو رو رنج بازر بذاری و ولت بگیری از fet ها اگه پایه فت راه داد هر سه یعنی روی هر سه پایش بوق خورد مشکله
توصیه من به شما اینه این رو ببر پیش تعمیرکار اما اگه خرچش تا 40-50 تومن بود بکن اما بالای 50 تومن بود هرگز نکن چون این برات دیگه مادر بورد نمیشه نهایتش برات کار کنه یکسال هست
من خودم تعمیرکار هستم بدم نمیاد بهت بگم هی ببیر تعمیر نون خودم زیاد میشه!! اما انصافی میگم تو کامپیوتر زیاد به تعمیر دلتو خوش نکن
حالا تو ببیر پیش تعمیر کار بهش بگو عیب یابی کنه بعد بگو اقا چقد هزینه میشه زیر 60 تومن بود بکن اما بالاش بود نکن بخاطر اینکه یکسال کار میکنه بعد دوباره خراب میشه

parhamphd
21-12-2013, 15:30
با سلام ممنون از همه دوستان عزیز

دیروز بالاخره بعد از کلی ور رفتن بوت شد و اومد بالا
دقیقا وقتی که کامپیوتر تو شات گیر میکنه و من کلید پاور رو نگه میدارم که خاموش بشه این بلا سرش میاد
من به همه چی مشکوک بودم به غیر از پاور اونم چک میکنم ببینم چی میشد

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

parhamphd
26-12-2013, 21:45
سلام
دوستان با تعویض پاور تمام مشکلات حل شد
حتی یک در صد احتمال نمیدادم از پاور باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

absineh
27-12-2013, 11:40
دوستان از راهنمایی های شما متشکرم باتعویض ای سی مدارتغذیه مشکل حل شد ممنونم .

leo.unique
01-01-2014, 01:38
دوستان از راهنمایی های شما متشکرم باتعویض ای سی مدارتغذیه مشکل حل شد ممنونم .
مادربوردهای گیگا آشغالن !:n21:

EXTREME
01-01-2014, 17:09
مادربوردهای گیگا آشغالن !:n21:

همچین چیزی نیست دوست من

leo.unique
01-01-2014, 19:59
همچین چیزی نیست دوست من
تعمیرکار سخت افزاری ؟

EXTREME
01-01-2014, 20:40
تعمیرکار سخت افزاری ؟