ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد صدای دیلینگ دولونگ پشت سر هم

EngineeR EhsaN
17-12-2013, 23:05
بعد اینکه فلش رفیقمو به سیستم وصل کردم و سیستم رو خاموش روشن کردم نمیدونم چه اتفاقی افتاده پشت سر هم صدای دیلینگ دولونگ میده!!!!! مثل این میمونه که پشت سر هم داری فلش مموری رو وصل میکنی و در میاری! کلافم کرده :n14: تو قسمت دیوایس ویندوز هم دیدم که هی USB Mass Storage میره و میاد

.aydin.
17-12-2013, 23:13
بعد اینکه فلش رفیقمو به سیستم وصل کردم و سیستم رو خاموش روشن کردم نمیدونم چه اتفاقی افتاده پشت سر هم صدای دیلینگ دولونگ میده!!!!! مثل این میمونه که پشت سر هم داری فلش مموری رو وصل میکنی و در میاری! کلافم کرده :n14: تو قسمت دیوایس ویندوز هم دیدم که هی USB Mass Storage میره و میاد

قسمت سوئیج یو اس پی جایی که فلش وصل کردی رو باز کن و نگاه کن که اتصالی داره یا نه.
اگرم نمیتونی ببر کامپیوتری حرفه ای برات انجام میده.
یه اسکن کامل هم رو سیستمت انجام بده. :n05:

EngineeR EhsaN
17-12-2013, 23:55
فکر نکنم از باشه چون آنتی ویروس هم موقع وصل یه اخطاری داد من زیاد توجه نکردم بهش. بعد از اون ویندوز رو هم عوض کردم که دفعه اول اجرا هیچ صدایی درنمیومد بعد اینکه درایوارو باز کردم و سیستم رو هم ریستارت زدم دوباره شروع شد!

.aydin.
18-12-2013, 06:26
فکر نکنم از باشه چون آنتی ویروس هم موقع وصل یه اخطاری داد من زیاد توجه نکردم بهش. بعد از اون ویندوز رو هم عوض کردم که دفعه اول اجرا هیچ صدایی درنمیومد بعد اینکه درایوارو باز کردم و سیستم رو هم ریستارت زدم دوباره شروع شد!

شایدم 1% احتمال بده از اتصالات سویئجش باشه.
اما مطمئنم رفته توی درایو دیگه غیر از C نشسته.
آنتی ویروست چیه؟
بزن یه اسکن کامل از کل سیستم بکنه.

EngineeR EhsaN
18-12-2013, 09:23
نورتون دارم. بعد آپدیت زدم اسکن کنه چندتا تروجان پیدا کرد ولی مشکل من حل نشد!

- Saman -
18-12-2013, 11:23
لطفا پاك شود...

جاسم کدخدایی بنت
18-12-2013, 20:56
سلام

اگه مینی ویندوز یا لیو بوت داری از اونا وارد سیستم عامل شو

اگه باز صدا اومد پس سخت ابزاری هست به قول دوستان از درگاه usb ها است

اگه صدا نیومد پس نرم افزاری هست (سیستم رستوره و سیف مود ) هم مد نظرت باشه

EngineeR EhsaN
18-12-2013, 21:16
سلام

اگه مینی ویندوز یا لیو بوت داری از اونا وارد سیستم عامل شو

اگه باز صدا اومد پس سخت ابزاری هست به قول دوستان از درگاه usb ها است

اگه صدا نیومد پس نرم افزاری هست (سیستم رستوره و سیف مود ) هم مد نظرت باشه

با safe mde جواب میده؟

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

جاسم کدخدایی بنت
18-12-2013, 21:22
سلام

تست کن صدا میده یا نه

EngineeR EhsaN
02-01-2014, 16:19
ممنون از کمکهاتون. چند روزی میشه که درست شده. بعد اینکه آنتی ویروسو عوض کردم، درایورها رو هم که کامل نصب کردم درست شد. البته درایور یو اس بی درست نصب نشده بود که فقط نرم افزار easy driver شناساییش کرد و بعد از نصب کامل درست شد.