مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران
Mohammad
18-07-2014, 20:39
دوستان والیبال رو هم نگاه می کنید یا فقط حواستون به سانسورهاست ؟! :n02:
شرایط تیم یه کم تویه ست 4 به هم ریختست ! اگه همینطور ادامه پیدا کنه کارمون گره می خوره. واقعا حیف بازی رو با کسب 3 امتیاز نبریم ! حیفه ..
این یارو دختره ملینا مالینا فقط اومد واسه خود نمایی . :n08:
معروف تو ست چهارم اصلا جالب بازی نمیکنه .
بازی 3 بر 1 به سود ایرات تموم شد.
:n12:
ایران به عنوان سرگروه به مرحله نهایی رفت. و احتمال زیاد باید با آمریکا بازی بکنه
Mohammad
18-07-2014, 21:09
یس !
برزیل مبارک ایتالیا
و ما به عنوان تیم اول از گروه ایران - روسیه و برزیل صعود کردیم ! تبریک به همگی.
تحلیل بازی باشه واسه بعد از جشن و پایکوبی !
تبریک میگممممم عالی بودیم امروز ظریف و غفور واقعا خوب کارکردند غفور عالی بود
خسته نباشید به همه بچه ها:n12:
من فقط تو کف کارای رزنده بودم :n02:
جزو چهار تیم برتر دنیا شدیم.
از اون مهمتر به ایتالیا نخوردیم.تبریک میگم!:n20:
پیش به سوی فینال
alone_boy
18-07-2014, 21:12
این ایرانی که من دیدم به راحتی میتونه آمریکا رو هم شکست بده!
تبریک به همه:n12:
صعود مقتدرانه والیبال ایران به عنوان تیم اول به نیمه نهایی لیگ جهانی والیبال :n19:
یک نمایش غرور آفرین دیگه از کواچ:n12:و بچه های والیبال تیم ملی ایران
محشره این کواچ :12:
Reza31001
18-07-2014, 21:14
سرگروهی با حضور برزیل و روسیه؟
کی میتونست باور کنه؟
اصلا کدوم تیم تو دنیا وجود داره که ادعاش بشه بتونه تو همچین گروهی سرگروه بشه؟!
زنده باد غیرت ایرانی:n12:
Bobby Sands
18-07-2014, 21:14
فقط میشه گفت درد و بلاشون بخوره تو سر هرچی فوتبالیسته:n02:
charlize
18-07-2014, 21:17
این بچه ها واقعا دوست داشتی هستن...
و البته این کواچ فوق العاده که کاری کرده که خدایی ولاسکو رو فراموش کردیم! (البته به شدت قدر دان زحماتش هستیم)
+
درد این بچه ها بخوره تو جون اون نامردایی که کلی حرص دادن ما رو سر این دو بازی اخیر...!
یعنی ما داشتیم صحنه آهسته میدیدم و وسطش هم یخورده بازی...
به نظر اینا ملت ایران اینقدر وضعش خرابه که با دیدن 2 تا دختر بخواد یجوری بشه؟!
+
به امید قهرمانی (جو گیر شدم:n02:)
بانو . ./
18-07-2014, 21:19
ما سرگروه شدیم ؟ wooow باور نکردنیه
این تیم شایسته تحسین هستش
به امید برد امریکا و رفتن به فینال :n12:
Pejvak61
18-07-2014, 21:22
این یارو دختره ملینا مالینا فقط اومد واسه خود نمایی . :n08:
كمي توضيح بديد ملينا مالينا كيه؟ همون خانميه كه در بازي اول ايران با ايتاليا موهاشو رنگ پرچم ايران كرده بود؟
Reza31001
18-07-2014, 21:24
قطعا ایتالیا امشب برای فرار از رویارویی با ایران به زمین میره :n02:
استرالیا 3-0 یا 3-1 نبره حریف بعدی ما آمریکاس (که یه روز هم استراحت داشته و بازی برزیل ایران رو هم از نزدیک دیده) اما اگه استرالیا شگفتی درست کنه داستان عوض میشه
تبریک به همه،
خیلی خوب بودیم فقط تو ست چهارم اندکی بی دقت بودیم.
شبکه پولست بازی رو دیدم خوب بود فقط ست سوم بود فکر کنم تصویر قطع شدش، کلا امشب شب سانسورچیا بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به همه . :n12:
REZAHOSEYNGANI
18-07-2014, 21:30
تبریک به همه.عالی بودیم....کواچ:x
Mr.Pooya
18-07-2014, 21:31
سلام
من هم تبریک میگم به همه. واقعا بازی نفس گیری بود یعنی ما اینجا انقدر استرس داشتیم دیگه خود بازیکن ها و کادر فنی در چه وضع بودند ! واقعا اینجا جا داره یه ایول به بچه ها گفت.
EngineeR EhsaN
18-07-2014, 21:31
تبریــــــــــک :n12: خیلی خیلی این برد چسبید دم بچه ها و کواچ گرم :n06: من که اوایل خیلی نسبت به کواچ ناامید شدم ولی الان از موضع اول خودم عقب نشینی میکنم، عالیه این کواچ :n02:
از ست دوم زدم بازی رو آنلاین ببینم قسمتایی که تلویزیون نشون میداد از تلویزیون میدیدم اون قسمتاییم که میبرید از لپ تاپ:n02: ولی انصافا قسمتایی که حذف میکنن بجز اون تماشاگرای منشوری بقیشون واقعا بیمورده نمونش نشون دادن صحنههای صحبت مربی با بازیکنا که اونا رو هم کات میکنن :n04:
parsicola
18-07-2014, 21:33
كمي توضيح بديد ملينا مالينا كيه؟ همون خانميه كه در بازي اول ايران با ايتاليا موهاشو رنگ پرچم ايران كرده بود؟
آره این دختره کیه ؟ آدم معروفیه ؟ ایرانیه ؟
Pejvak61
18-07-2014, 21:34
این ایرانی که من دیدم به راحتی میتونه آمریکا رو هم شکست بده!
تبریک به همه:n12:
اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.
این بچه ها واقعا دوست داشتی هستن...
و البته این کواچ فوق العاده که کاری کرده که خدایی ولاسکو رو فراموش کردیم! (البته به شدت قدر دان زحماتش هستیم)
+
درد این بچه ها بخوره تو جون اون نامردایی که کلی حرص دادن ما رو سر این دو بازی اخیر...!
یعنی ما داشتیم صحنه آهسته میدیدم و وسطش هم یخورده بازی...
به نظر اینا ملت ایران اینقدر وضعش خرابه که با دیدن 2 تا دختر بخواد یجوری بشه؟!
+
به امید قهرمانی (جو گیر شدم:n02:)
با وجود انتقادهايي كه به كواچ داشتيم ولي ممكنه در نگرفتن وقت استراحت به موقع يك منطق براي خودش داشته باشه و اون هم اينه كه شايد تأثيري روي كار تيم حرفه اي مثل ايران نداشته باشه. چه بسا وقت هاي استراحتي كه رزنده براي برزيل گرفت و اين تاكتيكش كار نكرد.
صدا و سيما از رو نخواهد رفت عزيز جان. بهتره بي خودي اعصابمونو به هم نريزيم و خيلي شيك و مجلسي يه رسيور خوب جور كنيم و از شر اين رفتارهاي توهين آميز خلاص بشيم. لامذهب ها اينقدر سانسور ميكردن كه زدن سرويس را از دست ميدادن و ما بايد از لحظه دريافت توپ بازي را ميديديم. به نظرم هر چقدر لعن و نفرين بكنيم حقشونه. از بيت المال ميخورن بعد سليقه شخصي خودشونو اعمال ميكنن.
Soroush HD
18-07-2014, 21:35
من که همین غفور ضربه آخر رو نشوند تو زمین یه داد زدم.....از خونه پایینی صدای جیغ اومد....همسایه روبرویی مون هم از تو خونه یه چیزی کوبیده شد به در:n08:
تبریک بابت برد شیرین و دلچسب مقابل برزیل......انشاالله آمریکا رو هم جررررر(به همین غلظت:n09:)میدیم......
B.Russell
18-07-2014, 21:40
از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.
و برای صدا و سیما و بیماران سادیسمی در مسائل جنسی تقاضای شفای عاجل دارم. :n16:
Mr.Mazmamfi
سلام
آقا روش صعود 6 تیم به مرحله ی بعدی لیگ جهانی چجوریه ؟ مثلا الان استرالیا چجوری اومد جزء 6 تا ؟ چرا تیم های اول گروه های دیگه بالا نیومدن ؟
ممنون .
Mohammad
اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.
نکته مهمیه ! که ایشالا اینگونه نخواهد بود.
من همچنان منتظر خبر FIVB هستم.
D o l f i n
18-07-2014, 21:45
اول تبریک میگم واقعا عالی کار کردیم
این برنامه ریزی fivb هم عجیبه واقعا یکی در میون به ضرر تیم ها میشه حالا یه ز.ر استراحت ما برامون خوب شد ولی بازی فردا شرایط برای ما برعکس شد
انشاالله فردا سنگ تموم بزارن بچه ها واقعا حیفه تا اینجا اومدیم نتونیم برسونیم به فینال
ali_phd71
ايران در دسته اول ليگ جهاني واليبال ماند
اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصلي ترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.
محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان در اين جلسه شرکت کرده بود، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشست هاي مختلف با دکتر گراسا؛ رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ؛ نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه FIVB را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيف تر کرده و نظر مسئولين فدراسيون بين المللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.
با رايزني هاي انجام شده سرانجام بحث وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتبا طي نامه اي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسما درخواست حل اين موضوع را نمايد.
toorajjj
از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.
و برای صدا و سیما و بیماران سادیسمی در مسائل جنسی تقاضای شفای عاجل دارم. :n16:
خوش به حال ما که داریم از شبکه اچ دی لهستان با بالانرین کیفیت مسابقه را می بینیم. فکر نکنم تو این زمونه دیگه کسی از تلویزیون ایران مسابقه ببینه.
در ضمن تبریک میگم واقعا احساس غرور ملی کردیم و افتخار کردیم به بازیکنان و کشور عزیزمان
ahadpoolghahat
18-07-2014, 21:48
دوستان تبریکااااااات فراوان.........
گزارش FIVB :
Iran make World League history with win over Brazil and debut semifinal spot
Florence, Italy, 18 July, 2014 - World No.12 ranked Iran beat world No.1 Brazil 3-1 (25-22, 25-19, 23-25, 28’26) in their FIVB World League match on Friday. The Iranians top the pool as a result and go through to the semifinals for the first time in their history. Brazil progress to the semifinals in second place, and Russia are eliminated.
Key points
• Iran top the group and go through to the semifinals of the World League for the first time in their history
• Iran have now got a winning record against Brazil in the World League overall. The two sides have met five times in the competition, with Iran winning three and Brazil winning two. Brazil have won the other four meetings between the two sides (two in the World Cup, two in the Grand Championships Cup)
• Russia finish third in the pool and are eliminated
• Iran broke a three match losing streak with this win
• Brazil will face the winners of the other pool - likely to be hosts Italy
Brazil had already qualified for the semifinals after winning the match against Russia 3-1, and used the match as an opportunity to give court time to some of the players who had not played much in the first game.
In the first set, Brazil got an early lead at 8-5 with Eduardo Loh Lucas spiking hard and Lucas Saatkamp hitting two aces. A few brilliant attacks by Motjaba Mirzajanpour and Ghaemi Farhad helped Iran bridge the gap and reach a narrow lead at 15-14. Brazil fought back with Eder Carbonera and Lucas, but some fantastic play by Amir Ghafour allowed Iran to secure the first set 25-22.
Both sides fought point for point in the second set, but with Seyed Mousavi and Ghafour killing effectively, Iran got 15-12 up. Good spiking by Ricardo Lucarelli and Lucas could not prevent Iran from closing the match 25-19.
Lucarelli and Carbonera’s spiking put Brazil up 7-5 in set three. In spite of good play by Ghafour and Mirzajanpour for Iran, the world No.1 ranked side maintained their lead at 16-14 and eventually clinched the set 25-23.
But Iran stunned the huge crowd of Iranian supporters by completing the victory in set four. Brazil went ahead with Loh Lucas putting down good attacks, but Iran fought back via Ghafour and Mirzajanpour, tying at 14-14. Excellent spiking on both sides - by Leandro Vissotto for Brazil and Mirzajanpour for Iran in particular - kept the game tight to the end. But Iran held their nerve to get the winner, and took the set 28-26, and the match.
Amir Ghafour was the match top scorer with 23 points. Lucarelli was top Brazil scorer with 17 points. The semifinals take place on Saturday.
hamidchi
18-07-2014, 21:49
تبریک :n20:
دو ست اول رو که عالی بازی کردن ، اشتباه ها خیلی کم بود و به قول کرده گزارشکر بازی امتیاز منفی کم داشتیم
ست چهارم هم سرشار از استرس بود ولی بالاخره بردیم
Morteza4SN
18-07-2014, 21:50
تبریک به جمع چهار تیم رفتیم به امید پیروزی فینال چون شایستگیشو داریم
نسبت به بازی روسیه این بازی ایران یک تفاوت ظریف داشت و چند انگیزهی بزرگ
یعنی اگر بازی قبل ظریف رو کامل داشتیم احتمال باختمون کمتر بود
شاید این نسل طلایی والیبال ایران تا خیلی بعد تکرار نشه الان فقط وقت افتخاره
شانس خوبی هم داشتیم این بود که یک روز استراحت داشتیم و فردا هم به احتمال زیاد با امریکا بازی داریم در حالیکه برزیل و ایتالیا جدال سختتری دارن
کواچ امروز عملکرد خوبی داشت و مثل همیشه متفکر و خونسرد بود دوستانی که منتظر انتقاد بودن رو ناکام گذاشت
از اون طرف رزنده بازم جلوی ایران کلی حرص خورد که براش آرزوی سلامتی دارم فکر کنم دو تعویض آخرش خوب نبود و جواب نداد، هرچقدر تعویض تشکری در تیم مقابلش حسابشده بود.
B.Russell
18-07-2014, 21:51
خوش به حال ما که داریم از شبکه اچ دی لهستان با بالانرین کیفیت مسابقه را می بینیم. فکر نکنم تو این زمونه دیگه کسی از تلویزیون ایران مسابقه ببینه.
در ضمن تبریک میگم واقعا احساس غرور ملی کردیم و افتخار کردیم به بازیکنان و کشور عزیزمان
آقا لیس زدن بستنی قیفی جلوی کودکان هم درست نیست، این چه کاریه پُز ----- میدی. :n02:
اگر اینجا هم در کانون پارازیت بودی به نحوی که کانالای خود کشور هم بپره، دست به دامان گیرنده دیجیتال ملی میشدی.
ولی خوب تماشای بازی از رسانه ملی تجربه گرانقدری هست.
آدم با سادیسمی ها و روان پریش ها آشنا میشه، میتونه در آینده فکری به حالشون بکنه.
Reza31001
18-07-2014, 21:51
یادآوری: مدیون تک امتیاز بازی روسیه هستیم
اون بازی رو اگه 3-1 باخته بودیم الان کار به point ratio میکشید و از روسیه که قطعا پایین تر بودیم و احتمال داشت از برزیل هم پایین تر بشیم و حتی با وجود برد 3 امتیازی مقابل برزیل بازم سوم بشیم
پس جلوی روسیه هم نتیجه ای در خور گرفتیم
اما بازی امشب:
خوشحالم که غفور خودش رو اثبات کرد دور قبلی با وجود محمودی زیاد بهش بازی نرسید ولی تو این دو بازی تونست ویژگی هاش رو نشون بده البته اگه محمودی هم می بود که عالی میشد چون توی همین بازی چند دقیقه ای غفور هم کم آورده بود و مدافعین دستش رو خونده بودن که ما جایگزینی براش نداشتیم ولی خوشبختانه به خیر گذشت
کواچ بهتر بود ولی بازم در زمینه وقت استراحت در حد رزنده نبود به نظر من؛ از وقت استراحت هایی که داشت بهتر استفاده کرد منتها بهترین نبود
شاید تو ست چهارم فکر کنم روی 22-21 وقت گرفت که اصلا جالب نبود و ما امتیاز بعدی رو هم دادیم چون تو اون 30 ثانیه برزیل ریکاوری بهتری داشت تا ما
عملکرد رزنده: تاکید بر استفاده از پاسور دوم و ویسوتو در میانه ست که ست اول نتیجه نداد، ست دوم باز هم نتیجه نداد و ست سوم به سختی نتیجه گرفت و در ست چهارم این دو تا رو از اول گذاشت تو زمین که بازم بازی رو باخت حالا من چطوری میخوام از همچین مربی ای با این سابقه و قدمت ایراد بگیرم؟! :n01:
عملکرد رزنده کوچک: دو تا پاس کوتاه پشت تو اوایل بازی داد که واقعا فک برانداز بود نمیدونم چرا در ست آخر تو بازی نبود
تشکری: تو ست سوم در لحظات پایانی به زمین اومد و دو امتیاز گرفت گرچه نتیجه ای نداشت و ست رو از دست دادیم ولی آفرین به کواچ که اون رو تو ست چهارم هم تو زمین نگه داشت
در واقع به خاطر عملکرد خوب و روحیه بالاش بهش میدون داد که کار درستی بود منتها در ادامه وقتی دید به تهایی از پس کار بر نمیاد موسوی و هم اضافه کرد تا نتیجه بگیره و گرفت
نهایتا: بازیکن شاخص ما امروز کی بود؟ ظریف که چند دریافت خوب داشت؟ معروف که با هوش بالا بازی کرد؟ موسوی که چند دفاع جانانه داشت؟ غفور که هر چی زد خوابید؟ تشکری با چند سرویس خوب و چند کار سرعتی؟ قائمی که خودش دریافت می کرد و خودش توپ رو میخوابوند؟ کدوم یکی؟
هیچ کدوم و همه
تیم ما یک تیم بود و برنده شد
به بازیکن خاصی متکی نبود، این یعنی پیروزی های بعدی هم در راهه
شک نکنید
MoJtaBa.R
18-07-2014, 21:53
واسه پست آخرم اینورا : واقعا جای خوشحالی داره که تیم خودش رو دست کم نگرفت و حریص بازی کرد . یه جاهایی اشتباه آماتورانه داشتن بچه ها که توی اون شرایط و استرس عادی بود ! بودن ظریف هم یه نعمت بود واسه تیم . همه چیز امشب در حد ایده آل بود برامون به جز چند اشتباه توی پاسهای نابجای معروف و ... حتی کواچ هم به موقع تایم اوت گرفت که یادمون بره بعضی وقتا آقای سرمربی در حد تماشاچی ظاهر میشد که نقیصش رو امشب برطرف کرده بود . واقعا امشب هم سانسورها در حد مسخره ای بود . اکثر پوششها از پوششهای این روزهای داخل خیابونمون بهتر بود ! اون دیالوگ مسخره رو که نشنیدیم از صدا و سیما خودش کلی بود : تیم ملی لایق بالاترین سکو هستش و نباید یادمون بره ما ایرانیم و همیشه غیر قابل پیش بینی و شاید چند شب دیگه با قهرمانی شادتر بشیم . تبریک
انصافا با دیدن این بازی احساس غرور کردم-هر چی بگم کمه
عالی هستن-عالی
خدا وکیلی مسولین خیلی بی انصاف هستن که به این غیور مردها تو جشن تقدیرشون 10 تا سکه ناقابل دادن.
همین الان باید براشون یه جایزه مشتی کنار بزارن
هر چی هم بگیرن نوش جونشون-از شیر مادر حلالترشون
فقط خدا کنه بریم فینال-
Kasra 91
18-07-2014, 21:55
این بازی رو ازکجا میشه دانلود کرد ؟بدون سانسور البته :|
toorajjj
18-07-2014, 21:55
آقا لیس زدن بستنی قیفی جلوی کودکان هم درست نیست، این چه کاریه پُز ----- میدی. :n02:
اگر اینجا هم در کانون پارازیت بودی به نحوی که کانالای خود کشور هم بپره، دست به دامان گیرنده دیجیتال ملی میشدی.
ولی خوب تماشای بازی از رسانه ملی تجربه گرانقدری هست.
آدم با سادیسمی ها و روان پریش ها آشنا میشه، میتونه در آینده فکری به حالشون بکنه.
شرمنده امیدوارم شما هم بزودی بتونی لذت واقعی دیدن بازی را بچشی . البته من خودم 25 سال از این حیث حسرت داشتم تازه به شکر خدا از اعصاب خورد کنی صداسیما راحت شدیم. دعا میکنم شما هم بزودی خلاص بشید. ولی بخدا الان نمیتونم حتی یک لحظه به تماشای بازی از صداسیما حتی فکر هم کنم. خدا صبرتون بده.
ولی خداییش ای کیوی معروف خیلی بالاست . یه تست باید ازش بگیرن . حرکتایی میزنه تو بازی ادم انگشت به دهن میمونه
Pejvak61
18-07-2014, 21:59
از مصدوميت هاي محمودي و ظريف چندين نفر استفاده كردن مخصوصاً عليزاده، غفور و قائمي. و اين يك خوشبختي براي واليبال ايرانه كه تعداد بازيكنان كليديش داره زياد و زيادتر ميشه و ميتونه در مواقع حساس به كارمون بياد و دست مربي را باز بذاره.
در مورد عبادي پور هم اي كاش بها دادن به جوانترها را با هزينه هاش بپذيريم به اميد روزي كه عبادي پور هم در آينده موسوي، محمودي يا غفور ديگري براي واليبال كشورمون بشه.
barcaboy10
18-07-2014, 22:02
جا داره منم این برد رو تبریک بگم به امید پیروزی مقابل امریکا
واقا قهرمامی دور از دسترس نیس . میتونیم شکفتیمونو تکمیل کنیم
toorajjj
18-07-2014, 22:03
از مصدوميت هاي محمودي و ظريف چندين نفر استفاده كردن مخصوصاً عليزاده، غفور و قائمي. و اين يك خوشبختي براي واليبال ايرانه كه تعداد بازيكنان كليديش داره زياد و زيادتر ميشه و ميتونه در مواقع حساس به كارمون بياد و دست مربي را باز بذاره.
در مورد عبادي پور هم اي كاش بها دادن به جوانترها را با هزينه هاش بپذيريم به اميد روزي كه عبادي پور هم در آينده موسوي، محمودي يا غفور ديگري براي واليبال كشورمون بشه.
میشه دوست عزیزم اون هنوز فقط 21 سالشه تا دیروز تو مسابقات مدارس بود. شاگرد برادرم تو دببرستان بوده. قطعا دو سه سال دیگه بیشتر ازش خواهیم شنید.
جا داره منم این برد رو تبریک بگم به امید پیروزی مقابل امریکا
واقا قهرمامی دور از دسترس نیس . میتونیم شکفتیمونو تکمیل کنیم
امروز شبکه سه پونزده بار صحنه آهسته این هموطن خوش خنده مون رو نشون داد :n02:
Sh-Meteor
18-07-2014, 22:12
من هم به نوبه ی خودم، این برد شیرین رو برابر برزیل تبریک میگم.
.
دمشون گرم، تاریخ سازی کردن.!
Mohammad
18-07-2014, 22:13
حیف شبکه ورزش بازی ایتالیا رو پخش نمی کنه !
سایت قبلی هم داره فوتبال نشون میده، سایت دیگه ای نیست؟
===
چندتا لینک پیدا کردم :
امروز شبکه سه پونزده بار صحنه آهسته این هموطن خوش خنده مون رو نشون داد :n02:
احتمالا پارتی داشته.شبکه میلیه دیگه .این مسائل عادیه!بگو شما که سانسور میکنید یه طوری سانسور کنید که بهتون بد و بیراه نگن.
خدایا شکرت از این همه استعداد که تو صدا سیما داره هرز میره!
mohammadirani
18-07-2014, 22:24
ایتالیا ست اول رو با قدرت از استرالیا بردش
راستی بچه ها مسابقات جام جهانی در لهستان تاریخ دقیقش کی هستش و ایران با چه تیم هایی هم گروهه؟
SNOW PATROL
18-07-2014, 22:29
حیف شبکه ورزش بازی ایتالیا رو پخش نمی کنه !
سایت قبلی هم داره فوتبال نشون میده، سایت دیگه ای نیست؟
===
چندتا لینک پیدا کردم :
رای اسپورت 1 رایگان داره پخش میکنه ..
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-07-2014, 22:35
آمار تحليلي مليپوشان واليبال ايران مقابل برزيل
آمار تحليلي عملکرد مليپوشان واليبال ايران برابر برزيل منتشر شد.
تيم ملي واليبال ايران در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 برابر بزيل به ميدان رفت. تيم ملي واليبال ايران در اين مسابقه توانست با نتيجه 3 بر يک و امتيازهاي 25-21، 25-19، 23-25 و 28- 26 پيروز شود و با 4 امتياز و با اقتدار به عنوان سرگروه به نيمهنهايي رفت.
در پايان اين مسابقه امير غفور به تنهايي 23 امتياز گرفت و به اين ترتيب وي امتيازآورترين بازيکن ميدان شد. پس از غفور، لوکارلي از برزيل با 17 امتياز در جايگاه بعدي قرار گرفت.
* آمار عملکرد مليپوشان ايران در بخشهاي حمله، دفاع و سرويس به اين شرح است:
در بخش حمله امير غفور از مجموع 39 حمله، توانست 22 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از غفور، مجتبي ميرزاجانپور از 23 حمله خود موفق شد 13 امتياز کسب کند. عادل غلامي هم در اين بازي 10 حمله انجام داد و موفق به کسب 6 امتياز براي ايران در بخش هجومي شد. در حالي که شهرام محمودي به علت مصدوميت نتوانست تيم ايران را همراهي کند، امير غفور در اين مسابقه کاملاً جالي خالي وي را پر کرد.
در دفاع سيد محمد موسوي در تيم ايران از مجموع 8 دفاع خود توانست 3 امتياز کسب کند و پس از وي، سعيد معروف 11 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. آرمين تشکري هم 4 دفاع انجام داد و توانست تنها يک امتياز براي ايران به ارمغان بياورد.
در سرويسها سعيد معروف از 17 بازي که پشت خط سرويس قرار گرفت موفق شد يک امتياز مستقيم کسب کند. فرهاد قائمي هم 16 بار سرويس زد و توانست يک امتياز براي ايران کسب کند. مجتبي ميرزاجانپور هم از 17 سرويس موفق به کسب تنها يک امتياز شد.
mohammadirani
18-07-2014, 22:39
اینم برای والیبالیست های عزیزمون
آنچه ناممکن را..
به واقعیت تبدیل می کند معجزه نیست..
بلکه تدوام است..
مهم نیست که کدام درست است..
مهم باور تو است
Armin.Computer
18-07-2014, 22:39
سلام
منم این برد ارزشمند رو تبریک می گم
Mr.Pooya
18-07-2014, 23:08
سلام
دوستان بازی فردا شب رو از کدوم شبکه میشه (رایگان) دید ؟
ایتالیا هم 3 - 0 استرالیا رو شکست داد تا به عنوان تیم اول به مصاف برزیل بره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7622106765539336_n.jpg
befermatooo
18-07-2014, 23:53
کواچ پس از صعود ايران: عصباني هستم
سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: عصباني هستم چون در ست سوم، بازيکنانم آنطور که بايد بازي نکردند.
اسلبوبودان کواچ، سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از پيروزي 3 بر يک شاگردانش مقابل برزيل و صعود به نيمه نهايي ليگ جهاني واليبال از عملکرد آنها به هيچ وجه راضي نبود.
به گزارش تسنيم، سرمربي تيم ملي ايران گفت: من عصباني هستم چون در ست سوم، بازيکنانم آنطور که بايد بازي نکردند. ما در اين ست تمرکزمان را از دست داديم ولي با اين حال نتيجه بزرگ و خوبي گرفتيم.
کواچ گفت: فردا تلاش ميکنيم هر تيمي که روبروي ما قرار بگيرد را شکست دهيم.
payam178
19-07-2014, 00:15
بچه ها دقت کردین وقتی کواچ مضطرب میشه ، لب هاش را چه جوری تکون میده؟ :n02:
خیلی با حاله! :n09:
راستی ایران الان سر گروه شد دیگه ؟ درسته ؟
بعد یه سوال دیگه:
کلا چه تیم هایی صعود کردند؟
Mohammad
19-07-2014, 00:20
و اما در مورد بازی امروز ...
دو ست اول بازی امروز رو میشه به جرات بهترین بازی ایران دونست، به معنای واقعی یک تیم بودیم و همه بازیکنان خیلی خوب بازی کردن. تیم بودن خیلی مهمه، چون تا دریافت مناسب نباشه توپی به پاسور نمی رسه و تا توپی به پاسور به طور مطلوب نرسه امتیازی هم کسب نمیشه. نقش ظریف امروز بسیار پر رنگ بود، گرچه اشتباهاتی هم داشت اما توپ ها بسیار خوبی رو هم گرفت، همینطور در چند صحنه بازیکنان به خوبی توپ ها رو جمع کردن و حمایت از توپ های برگشتی هم خیلی خوب بود. در فاز حمله غفور و میرزاجانپور عالی بودن و در دفاع هم به نسبت خوب عمل کردیم. تویه ست سوم تمرکزمون به هم خورد و باعث شد که بردمون یه ست به تاخیر بیافته. اگه فقط یه کم زودتر به خودمون اومده بودیم و برزیل به امتیاز 24 نرسیده بود قطعا بازی به ست بعد کشیده نمیشد. در نهایت این روحیه جنگندگی ما بود که باعث شد الان در بین 4 تیم پایانی برتر دنیا باشیم.
بعد از بازی با روسیه انتقادهای زیادی به کواچ شد ( که البته تقریبا به حق هم بود )؛ اما همونجا گفتم که باید عملکردش رو بعد از بازی امروز دید. خوشبختانه دیدیم که کواچ به خوبی از اشتباهات بازی قبل درس گرفت. خیلی به موقع تر وقت استراحت می گرفت و بجای استفاده از عبادی پور (بی تجریه اما آینده دار) به خوبی از تشکری در مواقع لازم بازی گرفت. هر مربی نحوه مدیریت خودش رو داره، نمیشه گفت چون رزنده اینطوری وقت استراحت می گرفت ما هم باید همین کار رو کنیم؛ به هر حال تویه اون لحظه مربی باید عوامل زیادی رو در نظر بگیره. شاید از اون وقت استراحت در یک موقعیت بهتر بتونه استفاده کنه ولی نباید بذاره سوخت بشه.
بازی برزیل و روسیه رو که می دیدیم نگران Wallace در بازی امروز بودم، ولی کسی ازش چیزی دید؟ :n02: محوش کردن !! 2 بار دفاعش کردن که از لحاظ روحی هم نابود شد بیچاره ! در هر صورت پروژه برزیل تموم شد ! 5 بازی و 3 برد ! احتمال داره تویه فینال یا بازی رده بندی دوباره ملاقاتشون کنیم ولی تا حد زیادی با فرستادنشون به آغوش ایتالیا راهمون رو ازشون جدا کردیم.
آمریکا برای ما حریف ناشناخته ای هست. از نظر آمار بازیکنان خوبی داره و میانگین قدی بهتری هم نسبت به تیم ما داره. در رنکینگ هم در رتبه 4 قرار داره. اما معتقدم در بازی با آمریکا اگه بازی خودمون رو انجام بدیم مشکلی برای برد مقابل این تیم نخواهیم داشت، با این بازی های خوب از تیم ملیمون آمریکا نیز باید به سایر بزرگان والیبال اضافه بشه که جلوی ایران زانو زدن !
شنبه 28/04/1393 ساعت : 20:00
ليگ جهاني واليبال - نيمه نهايي : ايران - آمريکا
زنده از شبکه سه
شنبه 28/04/1393 ساعت : 23:00
ليگ جهاني واليبال - نيمه نهايي : ايتاليا - برزيل
زنده از شبکه ورزش
بچه ها دقت کردین وقتی کواچ مضطرب میشه ، لب هاش را چه جوری تکون میده؟ :n02:
خیلی با حاله! :n09:
راستی ایران الان سر گروه شد دیگه ؟ درسته ؟
بعد یه سوال دیگه:
کلا چه تیم هایی صعود کردند؟
ایتالیا و آمریکا از اون گروه صعود کردن. امروز هم ایران با آمریکا بازی داره
یک سوالی ما تو این تاپیک پرسیدیم آخر کسی جوابمون نداد:n29:
آرژانتین تیم خولیو ولاسکو با 25 امتیاز و دوم شدن در گروهش چجوری نتونست از گروهش بالا بیاد:n13:
befermatooo
19-07-2014, 00:43
فدراسیون جهانب والیبال با تشکر از سیمای ایران و مثبت شمردن عملکرد آن امتیاز اورترین بازیکن ایران را یکی از تماشاگران ایرانی معرقی کرد که بارها به نمایش در امد..با تصویر پرچم ایران در سه ناحیه صورت همرا ه باخنده
آرژانتین تیم خولیو ولاسکو با 25 امتیاز و دوم شدن در گروهش چجوری نتونست از گروهش بالا بیاد:n13:
چون تو دستھ 2 بود و از دستھ 2 فقط استرالیا اومد بالا
mohammadirani
19-07-2014, 01:13
فدراسیون جهانی والیبال 8 تیم رو در رده اول جهانی قرار داده بود که عبارت بودند از روسیه،برزیل،ایتالیا،لهستا ن،آمریکا،صربستان،بلغارستا ن و ایران عزیزمون
و بقیه تیم ها ازجمله آرژانتین و فرانسه و هلند و ... در رده دوم قرار داشتند.
8 تیم رده اول یا به قولی غول های امروز دنیای والیبال در 2 گروه 4 تیمی قرار گرفتند و قرار شد از هر گروه 2 تیم بیاد بالا + ایتالیای میزبان در مرحله نهایی.چون ایتالیا در گروه ما بود به همین دلیل از گروه ما 3 تیم بالا اومدند
تا اینجا شد 5 تیم.تیم ششم هم فدراسیون جهانی والیبال تصمیم گرفت برای جذاب تر شدن لیگ دوم از جمع اون تیم ها انتخاب کنند.به عبارتی از بین تیم های بلژیک و فرانسه و هلند و استرالیای میزبان مرحله نهایی لیگ رده دوم در نهایت استرالیا اومد بالا
نکته ظریف این بود که از نگاه فدراسیون جهانی والیبال از همون ابتدا ما جز 8 قدرت برتر والیبال شناخته شده بودیم که بعدش رسیدیم به جمع 6 قدرت و حالا هم رسیدیم 4 قدرت
به قول عادل :
چقدر خوبیم ما !!
و
چه کیفیتی داره این لباس مربی برزیل !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7622106765539336_n.jpg
Sh-Meteor
19-07-2014, 01:36
فوق العاده اس که ما تو چهار تائیم...
دم بچه ها گرم
farhangian-1355
19-07-2014, 02:31
تيم امريکا در چه حديه؟ چقدر مقابل اين تيم شانس داريم؟
omidscafild
19-07-2014, 02:56
تيم امريکا در چه حديه؟ چقدر مقابل اين تيم شانس داريم؟
یه متیو اندرسون دارن در حد زایتسف . :n09: سرویس هاشونم سنگین ـه . برگ برندشون سرویس زدنشون هست که ما اگه بتونیم تو دریافت اول بادقت عمل کنیم و کمی هم اندرسون رو دفاع کنیم و آبشارزن هامون نهایت دقت رو بذارن روی مچشون تا توپ هاشون رو مکسول هلت دفاع نکنه به احتمال خیلی زیاد برنده بازی هستیم . :n18:
Reza31001
19-07-2014, 03:04
بازیها کلا کم تماشاگر برگزار میشه ولی جا داره از تماشاگرهای ایرانی تشکر ویژه داشته باشیم (یکی صدای منو بهشون برسونه:n09:) تشویق هاشون مطمئنا تاثیرگذار بود
اینم موسوی و دوستان:n02:
Sh-Meteor
19-07-2014, 03:08
یه جایی خوندم ایران بیشترین طرفدار رو تو دور اول داشته با 76 هزار تماشاگر
لهستان دوم با 70 هزار...
and-roid2
19-07-2014, 03:45
یه جایی خوندم ایران بیشترین طرفدار رو تو دور اول داشته با 76 هزار تماشاگر
لهستان دوم با 70 هزار...
لابد مجری شبکه 3 گفته و حواست نبوده که اونجا شنیدی:n02:
=========
ایشاا... بازی نهایی به مصاف ایتالیا بریم و حال این زایتسف رو بگیریم که بدجوری دیونم کرده که انتقام ازش بگیریم. دی:
سلام دوستان والیبال
تبریک برد قاطعانه کشور ایران در برابر کی از قدرت ها برتر...
دوستان
یه سوال
سیستم بازی ها جطور بود؟ایران-روسیه-برزیل(درسته؟)
کدوم تییم ها به مرحله ی نیمه نهایی رسیدن؟
الان با کدوم تیم ها بازی داریم؟رفت و برگشته یا تک با یازی؟
په تیم های حدف شدن؟
منم تبریک میگم پیروزی ایران رو دست همه بازیکنا درد نکنه واقعا عالی بودند:n12: البته بگذریم که میشد 3 بر0 هم برد:n09:
تقریبا همه خوب بازی کردند و بازی تشکری هم خیلی چشمگیر بود من نمیدونم رو چه حساب غلامی رو به تشکری ترجیح میده؟:n13:
بعد یک نکته ای اواخر ست چهارم اون بازیکنه خیلی خیلی جوونه برزیل هم دستش درد نکنه صرفا اومد یک سرویس خراب کرد و رفت من همونجا کلی از این مربی برزیل با اون حرص خوردنهاش ممنون شدم:n10:
فقط دفاع روی تور کمی ضعیفتر از همیشه بود به گونه ای که در مواقعی حس میشد کلا دفاع روی تور نداریم:n04:
کلا سید یا عالیه یا کم فروغ:n26:
یادمه قدیما میگفتن ایران در برابر تیم های قدرتی نمیتونه خوب باشه و امریکا هم تیم قدرتی محسوب میشه((رو حساب بازی های خیلی وقته قبل میگم اینو)) ولی ایران نشون داده همه مدل تیم و هم مدل تکنیکی رو اسیر خودش میکنه:n25:
پس
به امید پیروزی در بازی امشب:n12:
سلام دوستان والیبال
تبریک برد قاطعانه کشور ایران در برابر کی از قدرت ها برتر...
دوستان
یه سوال
سیستم بازی ها جطور بود؟ایران-روسیه-برزیل(درسته؟)
کدوم تییم ها به مرحله ی نیمه نهایی رسیدن؟
الان با کدوم تیم ها بازی داریم؟رفت و برگشته یا تک با یازی؟
په تیم های حدف شدن؟
6 تا تیم از مرحله گروهی بالا اومدن که دوتا گروه 3 تیمه شدن
گروه اول ایران برزیل روسیه
گروه دوم ایتالیا استرالیا و امریکا
در هرگروه یک بازی بین هرکدوم از تیمها انجام شد
دوتیم برتر از لحاظ امتیازی رفتن بین 4 تا
الان از گروه اول ایران اول شد برزیل دوم
از گروه دوم ایتالیا اول شد و امریکا دوم
حالا تیمهای اول و دوم ضربدری بازی میکنن و برنده ها فینال بازنده ها رده بندی میرن
بازی ها هم همه تک بازی هست
mohammadirani
19-07-2014, 09:52
دوستان من تعجب میکنم از اینکه میگین بالاخره امریکا هم میتونیم ببریم
دوستان مگه ما آمریکا رو در آخرین بازی رسمی 3.2 شکست نداده ایم؟
درسته پارسال آمریکا رو تو اون مسابقاتی که قهرمان قاره ها شرکت میکردند ۳ ۲ شکست دادیم
siahkamar
19-07-2014, 10:37
پخش مستقیم لیگ جهانی والیبال 2014 - مرحله نیمه نهایی - شنبه 28 تیرماه 1393 - ایتالیا - شهر فلورانس
زمان
بازی
ساعت 20 به وقت ایران
ایران-آمریکا
شبکه های پوشش دهنده این بازی:
ntv spor - rai sport 1/2 -bein sport hd 2-polsat sport /hd -Ita 340 A
زمان
بازی
ساعت 23 به وقت ایران
ایتالیا-برزیل
rai sport 1/2 - bein sport hd 2/11 -polsat sport /hd-Ita 340 A-ntv spor
نوع بازگشایی
فرکانس
مسیر
شبکه
کد بیس
Biss Key: A0 21 23 00 35 46 14 00
11054
h
30000
42 درجه ترکست
ntv spor
----- مخصوص
12380
h
27500
مسیر 26 درجه بدر
bein sport hd 2
----- مخصوص
12341
h
27500
مسر 26 درجه بدر
bein sport hd 11
شیرینگ اینرنتی
11804
v
27500
مسیر 13 درجه هارتبرد
rai sport 1/2
شیرینگ اینترنی
11158
v
27500
مسیر 13 درجه هارتبرد
polsat sport /hd
به صورت فید بازگشایی با کد بیس
CW: 5E 23 FF 80 F5 80 6C E1
10996
v
7200
مسیر 7 درجه
ita 340 a
aluminum
19-07-2014, 10:43
منم تبریک میگم پیروزی ایران رو دست همه بازیکنا درد نکنه واقعا عالی بودند:n12: البته بگذریم که میشد 3 بر0 هم برد:n09:
تقریبا همه خوب بازی کردند و بازی تشکری هم خیلی چشمگیر بود من نمیدونم رو چه حساب غلامی رو به تشکری ترجیح میده؟:n13:
بعد یک نکته ای اواخر ست چهارم اون بازیکنه خیلی خیلی جوونه برزیل هم دستش درد نکنه صرفا اومد یک سرویس خراب کرد و رفت من همونجا کلی از این مربی برزیل با اون حرص خوردنهاش ممنون شدم:n10:
فقط دفاع روی تور کمی ضعیفتر از همیشه بود به گونه ای که در مواقعی حس میشد کلا دفاع روی تور نداریم:n04:
کلا سید یا عالیه یا کم فروغ:n26:
یادمه قدیما میگفتن ایران در برابر تیم های قدرتی نمیتونه خوب باشه و امریکا هم تیم قدرتی محسوب میشه((رو حساب بازی های خیلی وقته قبل میگم اینو)) ولی ایران نشون داده همه مدل تیم و هم مدل تکنیکی رو اسیر خودش میکنه:n25:
پس
به امید پیروزی در بازی امشب:n12:
این برزیل، اون برزیلی که ما ازش انتظار داشتیم و سالهای قبل توی مسابقات شرکت میکرد نبود.شاید هم ما خیلی پیشرفت کردیم(که کردیم)
ولی ایتالیا خیلی تیم قوی هست و به احتمال زیاد قهرمان لیگ امسال میشه...گول باختش به برزیل را نخورید.
ولی امریکا هم بنظر خیلی ضعیفتر از تیمی هست که چند وقت پیش باهاش بازی کردیم.من فقط یک ست از بازی با استرالیا شون رو دیدم که اتفاقا همون ستی که باختن بود.نه پرادی بود و نه استنلی.الان که آمار بازی هاشون رو چک کردم بنظر کلا استنلی را نیاوردن و پرادی هم بهش بازی ندادن ولی در عوض اندرسون تقریبا توی همه بازی هاشون امتیاز آورترین بازیکن تیم بوده و در کنار اون تیلور ساندر و رونی رو هم دارن.
ما قبلا با تیمهای قدرتی خیلی مشکل داشتم ولی انگار این ضعف رو با توپگیری های عقب زمین جبران کردیم(البته باز هم میشه یه اختلافهاییبا تیمهایی مثل برزیل و ایتالیا دید) ولی ضعف سرعتی زن هامون به خاطر قد کوتاه بازیکنهای ما ،هنوز پوشش داده نشده(چه دفاع و چه در حمله).توی میانگین قد سرعتی زن ها مسابقات تقریبا موسوی بازیکن متوسطی هست ولی غلامی قدش کوتاه هست.فیاضی هم که تجربه زیادی نداره و شاید نشه بهش خیلی اعتماد کرد.
دقیقا همین مشکل توی بازی با روسیه شد بلای جون ما و موزرسکی هر کار خواست کرد.
ولی خوبی که تیم امریکا داره (البته برای ما)که انگار بیشتر به بازیکنهای قدرتیشون متکی هستند تا سرعتی.باید دید جلوی ایران چه جوری بازی میکنن
Mohammad
19-07-2014, 11:52
به نقل از سایت FIVB :
Talking Stats: Iran guarantee top four finish for the first time; Italy keep clean win-record
Lausanne, Switzerland, July 18, 2014 – Iran reached greater heights with a 3-1 upset over nine-time winners Brazil, becoming the first Asian team to be guaranteed of a top four finish in the FIVB Volleyball and eliminating defending champions Russia in the process. Meanwhile, Italy remained as the only team without any defeats after the Round Robin phase of the Final Round.
Statistical Review – Day 3 – World League Finals
- Iran stunned Brazil in four sets to secure semifinal spot in the Final Six.
- In the Round Robin phase, Iran faced the top two finishers last season – Russia and Brazil.
- Iran will be the first Asian team to finish in the top four of the World League.
- On their second season, Iran leaped high in the rankings from ninth place on their debut season to a guaranteed top four finish.
- The Iranian team victory sealed the fate of titleholders Russia, who finished bottom in Pool I.
- Iran snapped a three-match losing streak.
- Italy have yet to drop a set in the Final Six.
- Italy and Brazil face each other in the semifinals; they have won 17 of the 24 previous World Leauge titles between them.
- Brazil are the only squad that has beaten Italy in Italy in this current season, with a pair of 3-1 wins earlier this month.
- Australian finished sixth out of 28 teams; they finished 10th out of 12 teams in 1999.
- Italy finished third last season; they have not won medals in back-to-back seasons since the World League 2003 and 2004.
- In the Round Robin phase, Iran faced the top two finishers last season – Russia and Brazil.
انصافا ایران از سخت ترین مسیر ممکن به 4 تیم رسید . هم گروه یک سخت بود (3 تیمی که از گروه 1 صعود کردند الان جز 4 تیم اولند ) هم گروهش در مرحله فینال که در مقایسه با آمریکا و ایتالیا که فقط روی صدر نشینی رقابت داشتند گروه ایران واقعا سخت بود.
Pejvak61
19-07-2014, 12:31
انصافا ایران از سخت ترین مسیر ممکن به 4 تیم رسید . هم گروه یک سخت بود (3 تیمی که از گروه 1 صعود کردند الان جز 4 تیم اولند ) هم گروهش در مرحله فینال که در مقایسه با آمریکا و ایتالیا که فقط روی صدر نشینی رقابت داشتند گروه ایران واقعا سخت بود.
اين ارزش بالاي كار بچه ها رو نشون ميده و به نظرم بايد به زودي منتظر جهش بزرگ در جدول رده بندي جهاني باشيم.
احتمال زيادي وجود داره بتونيم قهرماني را از آن خودمون كنيم البته نميخوام خودمونو از پيش برنده به حساب بيارم ولي انصافاً خيلي بايد موقعيت نشناس باشيم كه با اين بازي هايي كه ارائه كرديم نتونيم آمريكا رو از پيش رو برداريم.
از طرفي بازي ايتاليا با برزيل هم ارزش برد ما مقابل برزيل را كاملاً مشخص ميكنه و همچنين بهمون نشون ميده آيا ميتونيم در بازي احتمالي در فينال برنده باشيم يا نه؟
مسابقات جهاني چند وقت ديگه در لهستان برگزار ميشه و با اين بازي ها ديگه انتظاراتمون خيلي بالا رفته و چيزي جز روي سكو رفتن ما رو راضي نميكنه. آخه ما رسماً تمام قدرتهاي مسلم واليبال دنيا رو به چالش كشيديم يا درست بگم برديمشون.
MOHAMMAD2010
19-07-2014, 12:32
این bein sport چرا دیگه بازی ها رو نمیزاره !؟
بابا دیگه اعصابمونو شبکه 3 خرد کرد ! امشبم فکر کنم باید از همین 3 ببینیم !
Iloveu-ALL
19-07-2014, 12:36
بین اسپورت دیشب هیچ کدوم از 2 بازی رو نذاشت ولی rai sport 1 بازی ساعت 11 رو زنده پخش کرد و بازی ایران رو هم امروز صبح تکرارشو
تو این پست #826 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شبکه های پخش کننده رو گفته ... فکر کنم نیمه نهایی رو دیگه اون دو شبکه پخش کنن
Mohammad
19-07-2014, 12:37
امشب ظاهرا می ذاره ، پست های صفحه قبل رو ببین.
احتمال زيادي وجود داره بتونيم قهرماني را از آن خودمون كنيم البته نميخوام خودومونو از پيش برنده به حساب بيارم ولي انصافاً خيلي بايد موقعيت نشناس باشيم كه با اين بازي هايي كه ارائه كرديم نتونيم آمريكا رو از پيش رو برداريم.
قهرمانی اصلا دور از دسترس نیست، فقط باید بچه ها همین روحیه جنگندگی رو حفظ کنن و حریفی رو هم دست کم نگیرن ، از جمله آمریکا در بازی امشب.
به فرض برد احتمالی ایران و ایتالیا در بازی های امشب شرایط فینال می تونه کاملا متفاوت باشه، یعنی اونجا هر چقدر ایتالیا با تمام قدرت و امتیاز میزبانیش شانس داشته باشه ما هم بدون شک همونقدر شانس داریم.
فعلا تمرکز رو رویه بازی سخت امشب بذاریم تا بعدش به موقع به حساب دیگر تیم فینالیست هم برسیم ! :n02:
siahkamar
19-07-2014, 12:40
بین اسپورت دیشب هیچ کدوم از 2 بازی رو نذاشت ولی rai sport 1 بازی ساعت 11 رو زنده پخش کرد و بازی ایران رو هم امروز صبح تکرارشو
تو این پست #826 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شبکه های پخش کننده رو گفته ... فکر کنم نیمه نهایی رو دیگه اون دو شبکه پخش کنن
بین اسپورت دیشب هر دو بازی رو از کانال 5 خودش پخش کرد و امشبم از کانال 2 خودش پخش میکنه که فقط با ----- مخصوص خودش باز میشه
اگه دسترسی به مسیر ترکست 42 درجه دارین امشب بازی رو ان تی وی اسپور نشون میده که با کد بیس باز میشه
MOHAMMAD2010
19-07-2014, 13:14
دوستان من میدونم از کانال های قفل خودش پخش میکنه ! منظورم اون کانال فری bein sport بود که بازی های قبل رو رایگان میزاشت !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اون پست کانال رایگانش رو نزده ! همه اونایی هستن که قفلن که به درد ما نمیخوره خب !
befermatooo
19-07-2014, 13:26
شبکه Raisport 1&2 نشون میده . با کد ه مباز میشه
Iloveu-ALL
19-07-2014, 13:27
دوستان من میدونم از کانال های قفل خودش پخش میکنه ! منظورم اون کانال فری bein sport بود که بازی های قبل رو رایگان میزاشت !
تو اون پست کانال رایگانش رو نزده ! همه اونایی هستن که قفلن که به درد ما نمیخوره خب !
دیشب بازی ایتالیا-استرالیا رو بدون زدن بیس کد و اینا Rai Sport 1 پخش کرد... دو تا بازی امشب ممکنه همین شبکه و بین اسپورت بذارن. (بین اسپورت چندتا شبکه داره فقط یکیشون معمولیه و اچ دی/پولی نیست)
and-roid2
19-07-2014, 13:31
این شبکه IRIB HD TEST هم انگار بعد از مسابقات جام جهانی فعلا تعطیل شد رفت پی کارش!
مسابقات والیبال رو زنده پخش میکردن ولی این دو بازی اخیر رو دیگه پخش نکردن.لابد بخاطر کمبود نیروی انسانی برای سانسور کردن تصاویر هست؟!:n13:
siahkamar
19-07-2014, 14:06
متاسفانه فقط دو روز اول رو از کانال رایگان پخش کرد و از دیروز از کانالهای پولی خودش پخش میکنه
ان تی وی ترکست رایگان نشون میده(کد بیس داره)اگه دسترسی به ماهواره دارین پ خ بدین تا بیشتر راهنمایی کنم
دیشب بازی ایتالیا-استرالیا رو بدون زدن بیس کد و اینا Rai Sport 1 پخش کرد... دو تا بازی امشب ممکنه همین شبکه و بین اسپورت بذارن. (بین اسپورت چندتا شبکه داره فقط یکیشون معمولیه و اچ دی/پولی نیست)
این شبکه با کد بیس کد نمیشه با یک کدگذاری دیگه هست که از دیروز خوشبختانه به صورت فری در اومده و احتمال زیاد امروز هر دو بازی رو نشون بده
این شبکه IRIB HD TEST هم انگار بعد از مسابقات جام جهانی فعلا تعطیل شد رفت پی کارش!
مسابقات والیبال رو زنده پخش میکردن ولی این دو بازی اخیر رو دیگه پخش نکردن.لابد بخاطر کمبود نیروی انسانی برای سانسور کردن تصاویر هست؟!:n13:
این شبکه رو ایران با فشار زیاد فدراسیون جهانی والیبال تاسیس کرد چون اگه مسابقات رو به صورت اچ دی پوشش نمیداد محروم میشد از مسابقات.دوربین ها و امکاناتشم از کشور المان کرایه شده بود
صبیعتا با اتمام مسابقات این شبکه هم تعطیل شد
حالا خیلی مونده زیرساخت ها اماده بشه تا صداو سیما بتونه شبکه اچ دی تاسیس کنه
Mohammad
19-07-2014, 14:40
اون بحثی که چند مدت پیش در مورد میزبانی ایران برای مرحله نهایی لیگ جهانی داشتیم انگار خیلی زود عملی شده ! :n01:
ايران نامزد ميزبان مرحله نهايي ليگ جهاني شد
به نقل از روابط عمومي فدراسيون واليبال، محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که در حال حاضر جهت شرکت در اجلاس دپارتمان ليگ جهاني در فلورانس محل برگزاري مرحله نهايي ليگ جهاني حضور دارد، آمادگي ايران براي ميزباني مرحله نهايي ليگ جهاني 2015 به دکتر آري گراسا رئيس فدراسيون جهاني واليبال را اعلام کرد.
پيش از اين فدراسيون واليبال برزيل جهت ميزباني اين رقابت ها اعلام آمادگي کرده بود.
اين ارزش بالاي كار بچه ها رو نشون ميده و به نظرم بايد به زودي منتظر جهش بزرگ در جدول رده بندي جهاني باشيم.
احتمال زيادي وجود داره بتونيم قهرماني را از آن خودمون كنيم البته نميخوام خودمونو از پيش برنده به حساب بيارم ولي انصافاً خيلي بايد موقعيت نشناس باشيم كه با اين بازي هايي كه ارائه كرديم نتونيم آمريكا رو از پيش رو برداريم.
از طرفي بازي ايتاليا با برزيل هم ارزش برد ما مقابل برزيل را كاملاً مشخص ميكنه و همچنين بهمون نشون ميده آيا ميتونيم در بازي احتمالي در فينال برنده باشيم يا نه؟
مسابقات جهاني چند وقت ديگه در لهستان برگزار ميشه و با اين بازي ها ديگه انتظاراتمون خيلي بالا رفته و چيزي جز روي سكو رفتن ما رو راضي نميكنه. آخه ما رسماً تمام قدرتهاي مسلم واليبال دنيا رو به چالش كشيديم يا درست بگم برديمشون.
البته رده بندی حتی در صورت قهرمانی ایران هم نهایت تغییرش یک پله صعود ایران به جای کاناداست (11)
بر خلاف ورزش های دیگه ای مثل فوتبال رده بندی FIVB برای بازی های مستقیم امتیازی نداره و فقط رده ی نهایی تیم ها در تورنمنت ها امتیاز میگره که امتیاز اون تورنمنت اعتبارش تا شروع دور بعدی همون تورنمنت هست .
به همین خاطر موفقیت در یک تورنمنت باعث تغییر زیادی در رده بندی نمیشه.
لیگ جهانی یک تورنمت 50 امتیازی با اعتبار یک سالست ، ایران الان 10 امتیاز از لیگ جهانی داره (به خاطر مقام سال گذشته) پس حداکثر با قهرمانی ایران امتیاز ایران میشه 108
المپیک ، جام جهانی و مسابقات قهرمانی جهان 3 تورنمت 100 امتیازی هستند که ایران از هیچ کدومشون امتیاز در خور توجهی نداره در نتیجه نباید منتظر جهش ایران در رده بندی جهانی بشیم.
این نوع سیستم رنکینک از یه جهت خوب نیست چون میشه گفت آپدیت نیست و وضعیت روز والیبال رو نشون نمیده ولی یه خوبی که داره اینه که به تیم ها اجازه میده مثلا بعد از المپیک بدون نگرانی از بابت رنکینگ دست به جوان گرایی بزنند چون اولین تورنمنت مهم بعدی 2 سال دیگست
از طرف دیگه تیمی تو این رنکینگ اول هست که توی یک بازه طولانی مقام آورده باشه
شما روسیه رو ببینید ، قهرمان لیگ جهانی ، قهرمان جام جهانی ، قهرمان المپیک و قهرمان اروپا ولی در رده بندی دوم هست . چون توی مسابقات قهرمانی جهان خوب نبوده و پنجم شده
در عوض برزیل با 2 قهرمانی ولی همه ی مسابقات روی سکو بوده یعنی توی این 4 سال تو اوج بوده به همین خاطر اوله
اون بحثی که چند مدت پیش در مورد میزبانی ایران برای مرحله نهایی لیگ جهانی داشتیم انگار خیلی زود عملی شده ! :n01:
ايران نامزد ميزبان مرحله نهايي ليگ جهاني شد
به نقل از روابط عمومي فدراسيون واليبال، محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که در حال حاضر جهت شرکت در اجلاس دپارتمان ليگ جهاني در فلورانس محل برگزاري مرحله نهايي ليگ جهاني حضور دارد، آمادگي ايران براي ميزباني مرحله نهايي ليگ جهاني 2015 به دکتر آري گراسا رئيس فدراسيون جهاني واليبال را اعلام کرد.
پيش از اين فدراسيون واليبال برزيل جهت ميزباني اين رقابت ها اعلام آمادگي کرده بود.
اگر میزبانی به ما هم نرسید خدا کنه لااقل میزبان از گروه ایران باشه که خیالمون تا حدودی از صعود سال آینده راحت بشه :دی
befermatooo
19-07-2014, 16:25
عکس یادگاری موزرسکی و فرهاد ظریف
فرهاد ظریف 166 سانتی متر قد دارد و موزرسکی 218 سانتیمتر. :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg
:n25:
Soroush HD
19-07-2014, 16:31
اگر میزبانی به ما هم نرسید خدا کنه لااقل میزبان از گروه ایران باشه که خیالمون تا حدودی از صعود سال آینده راحت بشه :دی
فقط خدا کنه به لهستان ندن.....با اون چیر لیدینگ ها و توپ جمع کن هاشون:n21:اعصاب ملت به هم ریخته میشه با این وضع سانسور.............
با تاخیر تبریک میگم برد تیم ملیو ..عالی بودند همگی ..
هروقت سرویسهامون از اول بازی خوب بوده اون بازی رو تا آخر با خیال راحت ادامه دادیم اما بالعکساگر سرویسامون ضعیف بوده به مشکل بر خوردیم .
چیزی که برام جالبه اشتباهات عجیب برزیلیها تو بازیهاشون با ایرانه .. دیروز هم مجددا سوتی دادند و تو یه صحنه با هم تارف کردند توپ خوابید تو زمینشون:n02:
هنوزم اعتقادم اینه بازی روسیه رو به بی تجربگی کواچ باخته بودیم وگرنه اون بازی هم 3 امتیاز کامل حقمون بود . اما خوبیش اینه در بازی با برزیل کواچ خیلی بهتر عمل کرد و جای خوشحالی داره .
و در آخر امیدوارم امشب بازی رو ببریم و مدالمون قطعی بشه . گرچه از صحبت فدراسیونیها و بازیکنای تیم ملیبوی قانع شدن میاد .. گویی انگار کار همینجا تموم شده و این قانع بودن در این مرحله اصلا خوب نیست و ممکنه امشب به ضررمون تموم بشه
فقط خدا کنه به لهستان ندن.....با اون چیر لیدینگ ها و توپ جمع کن هاشون:n21:اعصاب ملت به هم ریخته میشه با این وضع سانسور.............
۲ماه دیگه باید جام جهانی در خدمتشون باشیم :دی
عکس یادگاری موزرسکی و فرهاد ظریف
فرهاد ظریف 166 سانتی متر قد دارد و موزرسکی 218 سانتیمتر. :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg
:n25:
این موزورسکی دقیقا هم قد حامد حدادی خودمون تو بسکتباله .. نشون میده بسکتبالیها میانگین قدی بلند تری نسبت به والیبال دارند و چه موجوداتی هستند :n02:
همینجا قهرمانی بسکتبال در بازیهای کاپ آسیا هم تبریک میگم ..:n12:
saeedsh7j
19-07-2014, 16:58
سایتی هست که بشه بازی رو از اینترنت دید؟
arash59b
19-07-2014, 17:36
تیم امریکا در یک نگاه
به گزارش مشرق، تیمی که در مرحله بین قاره ای روسیه و صوربستان و بلغارستان را پشت سر گذاشت و با صدرنشینی به جمع شش تیم برتر راه یافت. در فلورانس هم به عنوان تیم دوم گروه ایتالیا به مرحله نیمه نهایی رسید.
یانکی ها که اینک در رده چهارم رنگینک جهانی والیبال قرار دارند، بعد از روسیه، برزیل، ایتالیا و کوبا با 6 طلا، 2 نقره و 5 برنز پنجمین تیم پرافتخار تاریخ دنیا هستند. حال آنکه در لیگ جهانی نیز صاحب یک طلا، یک نقره و دو برنز شده اند. آنها پانزدهین حضور در این رقابت ها را تجربه می کنند و غیر از یک بار آن هم در جام قهرمانان قاره ها 2013، در سه مسابقه دیگر مقابل ایران پیروز بوده اند. (دو بار در رقابت های قهرمانی جهان 1970 و 2006 – یک بار در جام جهانی 2011).
11 ماه از ایرانی ها بزرگ ترند (27.2 به 26.3). 6 سانتی متر از ایرانی ها بلندترند (200 به 194). 13 سانتی متر از ایرانی ها بالاتر اسپک می زنند (349 به 336). 15 سانتی متر از ایرانی ها بالاتر دفاع می کنند (331 به 316) و 35 بازی ملی بین المللی را هم از ایرانی ها بیشتر تجربه کرده اند (80 به 45).
در سرویس تیمی رتبه اول مرحله نهایی را تا اینجا از آن خود کرده اند. (ایران در رده چهارم است.) در توپگیری هم یک پله بالاتر از ایران در رده سوم ایستاده اند. اما در حمله، دفاع، بازیسازی و دریافت برتری گروهی در دو بازی اخیر با ایرانی ها بوده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
N A V A R O
19-07-2014, 17:49
سایتی هست که بشه بازی رو از اینترنت دید؟
با سانسور یا بی سانسور ؟!:n02:
amirfakhrian
19-07-2014, 18:06
این سایت هم بدک نیست
Reza31001
19-07-2014, 18:09
ایران - آمریکا (نخستین رویارویی دو تیم در لیگ جهانی)
ایران: نخستین تیم آسیایی که به نیمه نهایی لیگ جهانی رسیده است
آمریکا: 5 امین حضور در نیمه نهایی با سابقه دو حضور در فینال و کسب یک طلا
برزیل - ایتالیا (29 امین رویارویی دو تیم در لیگ جهانی)
ایتالیا: اونها امسال 17 امین حضور خودشون رو در نیمه نهایی تجربه میکنن و تا به حال 8 بار قهرمان شدن
برزیل: 19 امین حضور در نیمه نهایی و به دنبال 14 امین حضور در فینال و البته کسب 10 امین مدال طلا
شبکه polsat sport توی هاتبرد هم داره الان پخش میکنه
با شرینگ باز میشه
Reza31001
19-07-2014, 19:02
مستقیم از BeIN Sports با گزارش انگلیسی
شبكه فيد روى 7 درجه شرقى با فركانس 10995 عمودى 7200 با كيفيت full hd داره پخش ميكنه. اسم كانال هم Ita 340 A هست.
Sent from my Z10 using Tapatalk
saeedsh7j
19-07-2014, 19:18
شبكه فيد روى 7 درجه شرقى با فركانس 10995 عمودى 7200 با كيفيت full hd داره پخش ميكنه. اسم كانال هم Ita 340 A هست.
Sent from my Z10 using Tapatalk
7 درجه شرقی کدوم ماهواره میشه؟ دی:
این بازی خیلی پراشتباه دارن بازی میکنن . این طوری باشه بازی رو باختن
از اینجا هم میتونید بازی را بدون سانسور تماشا کنید
portalzuca.net/roja/canal9.html
با این وضعیت می بازیم بدم می بازیم
بنظر ميرسه همون بلايي كه ايران سر برزيل اورد با يه روز استراحت بيشتر الان امريكا سر ما مياره ، چقدر ديروز حوب دفاع ميكردن امروز اصلا دفاع تعطيله
MOJ
این بازی راحت ایران 3 بر 0 میبازه به آمریکا .
Reza31001
19-07-2014, 20:26
حالا همشم خستگی نبود
آمریکا واقعا کم نقص بود، هم سرویس هم حمله و هم دفاع
تیمی که خوب بازی میکنه رو خیلی سخته که ببری
یعنی بازم برزیل؟! :n23:
این گزارشگر آشــ ــغــ ــال هم دیگه گندش رو دراورده.
هم برزیل هم ایتالیا دیشب بازی داشتن. ببینیم برزیل و ایتالیا هم امشب اینقدر بد بازی میکنن . مشخص میشه
D o l f i n
19-07-2014, 20:29
کلا امسال تیم ها قربانی برنامه ریزی بد fivb شدن درسته یه روز به نفع ما و یک رو روز به ضرر ما شد
بازی سنگین دیشب اثرش رو گذاشت من مطمئنم مشکل در خستگی بود چون اصلا قابل قبول نیست تیمی مثل ما اینجور بد بازی کنه
به هر حال دستشون درد نکنه برای سال دوم عالی بود انشاالله بازیهای جهانی
kamran987456
19-07-2014, 20:31
دوستان در مورد امریکا کم لطفی میکنید ! یعنی فقط 1 روز استراحت بیشتر امریکا باعث شد این نتیجه رقم بخوره ؟ به نظر من این امریکا خیلی بهتر از روسیه و برزیل بازی می کرد
and-roid2
19-07-2014, 20:33
متاسفانه موسوی هم مصدوم شد!
امیدوارم به بازی فردا برسه و مصدومیتش جدی نباشه...
Sh-Meteor
19-07-2014, 20:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C2.jpg
از باخت ناراحت شدیم ولی بچه ها همه تلاش شونو کردن.
.
سید محمد موسوی رو برای بازی رده بندی داریم یا ... ؟ هرچی نباشه بهترین دفاع روی تور دنیاس...
D o l f i n
19-07-2014, 20:36
دوستان در مورد امریکا کم لطفی میکنید ! یعنی فقط 1 روز استراحت بیشتر امریکا باعث شد این نتیجه رقم بخوره ؟ به نظر من این امریکا خیلی بهتر از روسیه و برزیل بازی می کرد
نه مسئله امریکا نیست در خوب بودنش هیچ شکی نیست
ولی هیچ دلیلی غیر خستگی نمیتونه توجیه کنه این باخت رو ما اگه 3-2 میباختیم یا 3-0 رو با نتایج نزدیک میشد بگیم آمریکا واقعا بهتر از ما بوده ولی با این نتایج معلومه تیم خسته اس
and-roid2
19-07-2014, 20:39
حذف شود.....
خداوکیلی مردشور این برنامه ریزی های فدراسیون جهانی رو ببرن
اخه یعنی چی اینقدر بازی هارو فشرده برگزار میکنین؟
الان مثلا برزیلی های بیچاره 3 روزه پشت سر هم باید بازی کنن
کم کم به این نتیجه میرسیم همون فیفا خیلی بهتره....:n22:
والیبال یه بازی ایه که وقتی یک تیم بد بازی کنه ناخود اگاه تیم مقابل خوب بازی میکنه . چون بازی ایه که توش مساوی نداریم . حداثل چیزی که به چشم میاد اینه .
یادم نمیاد بازی والیبالی که توش هر دو تیم بد بازی کرده باشن . حتی اگه یه تیم بد بازی کنه و تیم دیگه بدتر باز هم تیم اولی به نظر میاد خوب بازی کرده .
mohammad.asghari
19-07-2014, 20:42
هیمنطور که برزیل با 1 روز استراحت بیشتر تونست به سادگی روسیه رو ببره،همینطورم آمریکا ما رو برد متاسفم برای برنامه ریزی فدراسیون جهانی والیبال،خاک بر سرشون با این برنامه ریزیشون!کجای دنیا تو نیمه نهایی یه تیم بیشتر استراحت میکنه!؟
joseph.n
19-07-2014, 20:46
در روزی که ایران خیلی بد بود آمریکا خوب بود ... اصلاً حوصله ی دریافت نداشتن این بچه های ما ... آخه چی بگم به این میرزا جانپور !!! قائمی !!! موسوی هم که به فنا رفت:n29:
50درصدش خستگی بود ولی در کل تحقیر شدیم ....:n28:
Sh-Meteor
19-07-2014, 20:49
در روزی که ایران خیلی بد بود آمریکا خوب بود ... اصلاً حوصله ی دریافت نداشتن این بچه های ما ... آخه چی بگم به این میرزا جانپور !!! قائمی !!! موسوی هم که به فنا رفت:n29:
50درصدش خستگی بود ولی در کل تحقیر شدیم ....:n28:
با اون یه تیکه مخالفم...
.
ایران تو دومین حضورش کاری رو کرد که تا حالا هیچ تیمه آسیایی ای نکرده بود...
Pejvak61
19-07-2014, 20:52
واقعاً دليل اين همه فشردگي بازي ها چي بود؟ مگه كسي اينها رو دنبال كرده بود؟
لااقل يك روز بين مرحله مقدماتي و نيمه نهايي فاصله ميذاشتن تا عدالت رعايت بشه.
دقيقاً ياد بازي هاي ايران با لهستان در لهستان افتادم. امريكا اونقدرها قدر نبود بلكه ما بسيار ضعيف ظاهر شديم.
ولي انصافاً زور داره تا نيمه نهايي برسي و بعد به امريكا ببازي. باز اگه به ايتاليا يا برزيل و حتي روسيه ميباختيم يه چيزي. اما آمريكا رو كجاي دلمون بذاريم؟
joseph.n
19-07-2014, 20:53
با اون یه تیکه مخالفم...
.
ایران تو دومین حضورش کاری رو کرد که تا حالا هیچ تیمه آسیایی ای نکرده بود...
منظورم همین بازیه که با اختلاف باختیم ...
Mohammad Yek110
19-07-2014, 20:57
بازیکنا خسته بودن ایرادی هم بهشون وارد نیست غیر از یکی دو نفر که اشتباهات فردیشون دیگه از حد متوسط خیلی زده بود بالا!
تازه دومین سال حضورمون هست دوستان عجله نکنید ...
kamran987456
19-07-2014, 21:00
والیبال یه بازی ایه که وقتی یک تیم بد بازی کنه ناخود اگاه تیم مقابل خوب بازی میکنه . چون بازی ایه که توش مساوی نداریم . حداثل چیزی که به چشم میاد اینه .
یادم نمیاد بازی والیبالی که توش هر دو تیم بد بازی کرده باشن . حتی اگه یه تیم بد بازی کنه و تیم دیگه بدتر باز هم تیم اولی به نظر میاد خوب بازی کرده .
منکر برنامه ریزی غلط فدراسیون نیستم ولی به نظر من مردم ما امریکا رو یه تیمی در حد ژاپن و استرالیا در نظر گرفته بودن !(با اون نتایج نظر سنجی !) یه جورایی ایران رو از پیش برده میدونستن ولی حالا مسئله خستگی و غیره مطرح میشه :n02:
تیمی که 9 برد تو مرحله گروهی به دست اورده و تو گروه دوم اول شده !
حداقل سرویس های امریکا (صرف نظر از خستگی تیم ما در دریافت) بی نقص بود !
ولي انصافاً زور داره تا نيمه نهايي برسي و بعد به امريكا ببازي. باز اگه به ايتاليا يا برزيل و حتي روسيه ميباختيم يه چيزي. اما آمريكا رو كجاي دلمون بذاريم؟
امریکا امروز هیچ چیزی از تیم هایی مثل روسیه و برزیل و ایتالیا کم نداشت
B.Russell
19-07-2014, 21:01
دقیقا یاد لحظات پس از بازی با بوسنی افتادم.
پس از بازی با آرژانتین همه شروع به تعریف و تمجید و چقدر خوبیم ما و... بعد از شکست از بوسنی همه خورد تو ذوقشون.
ایران از خستگی برزیل استفاده کرد و جز چهار تیم اومد و حالا آمریکا از خستگی ایران استفاده کرد و رفت فینال.
اگر هم بنا به استراحت یکسان بود، احتمال شکست روسیه جلوی برزیل و شکست برزیل جلوی ایران خیلی کمتر بود.
گهی زین به پشت و گهی پشت به زمین.
با دور شدن از جوگیری از غلظت شادی ها و غم ها بکاهیم.
بازیکنان ایران هم جدا از ما ایرانی ها نیستن و علاوه بر خسته بودن، واضح بود که آمریکا رو کوچک فرض کرده بودن.
جوگیری تا ابدالدهر بر سر ما ملت خواهد زد از انقلاب ها تا ورزش و زندگی و....
حواستون باشه این باخت چيزي از ارزشهای ما كم نميكنه ها ....بالاخره استکبار جهانیه و قویه دیگه...:n02:
omidscafild
19-07-2014, 21:19
یه متیو اندرسون دارن در حد زایتسف . :n09: سرویس هاشونم سنگین ـه . برگ برندشون سرویس زدنشون هست که ما اگه بتونیم تو دریافت اول بادقت عمل کنیم و کمی هم اندرسون رو دفاع کنیم و آبشارزن هامون نهایت دقت رو بذارن روی مچشون تا توپ هاشون رو مکسول هلت دفاع نکنه به احتمال خیلی زیاد برنده بازی هستیم . :n18:
دقیقا بچه ها هیچکدوم از این کارها رو نتونستن انجام بدن که نتیجش همین بود .
ولی بازم امیدوارم این باختو فراموش کنن بچه ها و بازی خودشون رو انجام بدن تو بازی فردا که حداقل تو دومین سال حضورمون برنز رو بگیریم تا سال دیگه برسیم به سکوی قهرمانی . :n09:
در کل نمیشه از برنامه ریزی فدراسیون ایراد گرفت . چون یه جاهایی به نفع ما هم شده . ولی امیدوارم از سال دیگه برا مرحله نهایی حداقل یه روز برا ریکاوری بذارن تا از کیفیت بازی تیم ها کم نشه .
ولی به هر حال باید به این تیم افتخار کرد . :n12:
mohammad.asghari
19-07-2014, 21:26
به نظرم برای آماده شدن برای جام جهانی هست که تو لهستان برگزار میشه تو شهریور هست،این جام جهانی خیلی مهمتره و تقریبا بعد لیگ جهانی 35،40 روز بهش نمونده که تیمها باید آماده بشن
Reza31001
19-07-2014, 21:31
بازیکنان ایران هم جدا از ما ایرانی ها نیستن و علاوه بر خسته بودن، واضح بود که آمریکا رو کوچک فرض کرده بودن.
جوگیری تا ابدالدهر بر سر ما ملت خواهد زد از انقلاب ها تا ورزش و زندگی و....
بعد از دو باخت مقابل لهستان هم میگفتین غرور و ...
ولی دیدیم از مرحله 6 تیم هم رد شدیم
آمریکا رو دست کم گرفتیم؟! گمون نمی کنم این حرفتون درست باشه
تا حالا چندبار در میادین ورزشی حضور داشتین؟!
و ...
خودتحقیرپندار (!) هستیم قبول، جوگیر هستیم قبول ولی فکر میکنم گاهی وقتها خودمون رو علامه دهر هم میدونیم!
کواچ: خسته نبوديم، خيلي بد بازي کرديم
اسلوبودان کواچ با تأکيد بر اينکه قدر بازي در مرحله نيمهنهايي را ندانستيم گفت: بازيکنان به تاکتيکهاي مورد نظرم عمل نکردند و خيلي بد بازي کرديم.
اسلوبودان کواچ سرمربي تيم واليبال ايران پس از باخت مقابل آمريکا و بازماندن از راهيابي به فينال ليگ جهاني اظهار کرد: بازي بسيار مهمي داشتيم اما قدرش را ندانستيم. خيلي بد بازي کرديم. امروز تيم ايران بدون انرژي بازي کرد. خوب سرويس نزديم و شکست خورديم.
به گزارش ايسنا، وي افزود: وقتي در چنين سطحي با تيم آمادهاي چون آمريکا روبرو ميشويم کار خيلي سخت ميشود. اينکه تاکنون چگونه کار کردهايم مهم نيست بلکه عملکرد تيم را در مهمترين بازي تورنمنت قضاوت ميکنند و ما نبايد در چنين مقطعي اينطور بد بازي کنيم.
سرمربي تيم واليبال ايران در پاسخ به اين پرسش که آيا بازيکنان تيم ملي خسته بودند گفت: چنين نيست. بازيکنان تيم ما بعد از بازي ديروز شرايط خوبي داشتند. ما بد بازي کرديم. البته بازيکنان تلاش زيادي کردند اما اشتباهات تکنيکي و تاکتيکي زيادي در زمين داشتيم. من از دست بازيکنانم عصباني شدم زيرا وقتي که بازيکنانم به تاکتيکهاي مورد نظر من در زمين عمل نکردند واقعاً ناراحت شدم.
:n02:
B.Russell
19-07-2014, 21:54
بعد از دو باخت مقابل لهستان هم میگفتین غرور و ...
ولی دیدیم از مرحله 6 تیم هم رد شدیم
آمریکا رو دست کم گرفتیم؟! گمون نمی کنم این حرفتون درست باشه
تا حالا چندبار در میادین ورزشی حضور داشتین؟!
و ...
خودتحقیرپندار (!) هستیم قبول، جوگیر هستیم قبول ولی فکر میکنم گاهی وقتها خودمون رو علامه دهر هم میدونیم!
حتما تو میادین ورزشی حضور داشتم که چیزی میگم، شما پشت مونیتور نشستین بی زحمت قضاوت نکنین و بعدش حکم بدین.
اینکه گمان میکنید یا نمیکنید نظر شماست.
همینطور که حرفای من هم نظر من هست، پس روی گمانتون برای دیگران پرونده سازی نکنید.
اتفاقا اونایی که دوست دارن مچ علامه های دهر رو بگیرن جالب ترن و بیشترن، یعنی مچ گیران علامه های دهر تو کشور ما بیشترن تا خود علامه های دهر. :n06:
شما همچنان به جو دادن ادامه بدین و این سه اصلتون هم یادتون نره :
پیروزی غرور آفرین با یاری اهل بیت و خدا و...
تساوی ارزشمند با دعای خیر ملت
باخت تقدیر بود و چیزی از ارزش هامون کم نکرد.
کلا ایران همیشه با امریکا بازیش سخت میشد((اینو از قبل میدونستم واقعا))
نه اینکه امریکا خیلی قوی تر از برزیل و روسیه باشه نه! فقط سبک بازیشون با ما جور در نمیاد
بنظرم اگر ایران خسته هم نبود بازی با امریکا براش مشکل بود
ولی خودمونیم عجب بازیکنهای قد بلند و سرحالی داشتند! این اندرسون هم که واقعا محشر بود
+
بخش احساسی:
دوست داشتم حداقل خوب ببازیم خیلی زشت باختیم:n14:بدون هیچ ست برده ای و با اختلاف امتیازی فاحش((خصوصا ست سوم))
دفاع روی تور ای وای برمن ! سید بیچاره :n28:
خستگی مفرط قائمی با اون هیکل نحیفش خب بنده خدا نمیکشید دیگه چیکار کنه:n30:
و ظریف دوست داشتنی چقدر حرص میخورد که نمیتونه توپ های وحشتناک امریکایی ها رو که بدون دفاع روی تور عین اوار سر ظریف خراب میشد رو بگیره!:n03:
فرقی نداره ایتالیا یا برزیل((90% برزیل)) واسه بازی رده بندی...بنظرم ایران بازهم خسته و بی انگیزه هست:n29:
خودمونیم بازیمون حرفه ای هست اما اخلاقمون ... فرقی نداره بازیکنهای ایران هم مثل همه ماها احساساتی! احساساتی!
B.Russell
19-07-2014, 22:09
برزیل هم موفق شد 3-0 ایتالیارو شکست بده.
فینال : آمریکا- برزیل (با احتمال قهرمانی آمریکا)
بازی رده بندی : ایتالیا- ایران (با احتمال سومی ایتالیا)
Reza31001
19-07-2014, 22:10
با اختلاف امتیازی فاحش((خصوصا ست سوم))
یه بار می خواستم این نکته رو بگم ولی فراموش کرده بودم
در کل لیگ امسال بیشترین اختلاف امتیاز در یک ست برای تیم ما بود که 25-11 لهستان رو نبردیم که له کردیم!
امروز هم این سرویسهای آمریکا بدجور بود
حالا غیر از عملکرد بچه های خودمون (مونده بودم چطور یه دونه دفاع هم نداشتیم:n13:) آمریکا خیلی کم اشتباه بود
در مورد قوانین لیگ هم اون دوستمون که گفت حداقل جا داشت برای نیمه نهایی یه روز رو خالی میذاشتن درسته ولی از طرفی از قبل هم برنامه ریزی ها انجام شده بود دیگه
امسال قبل از شروع لیگ خوشحال بودیم که برنامه ریزی طوریه که از گروهمون 3 تیم میاد بالا
اواخر دور گروهی مشخص شد این موضوع زیاد هم به نفعمون تموم نشد چون تواناییمون اونقدری بود که تیم دوم شدیم (فرض کنید در گروه دیگه بودیم و اون وقت در دور نهایی در گروه آسونتری بودیم یعنی یک تیم از دسته دوم+ایتالیا)
استراحت روز دوم در دور نهایی به کمکون اومد و برعکسش امروز به ضررمون تموم شد
برای همین برنامه ریزی مسابقات یه جایی به نفعمون بود یه جایی هم ضررمون و زیاد بهش خرده نمیگیرم
Iloveu-ALL
19-07-2014, 22:23
برزیل-ایتالیا داره از شبکه RAI SPORT 1 پخش میشه
برزیل تو ست اول ایتالیا رو با نتیجه 25-11 برد!
یه بار می خواستم این نکته رو بگم ولی فراموش کرده بودم
در کل لیگ امسال بیشترین اختلاف امتیاز در یک ست برای تیم ما بود که 25-11 لهستان رو نبردیم که له کردیم!
EngineeR EhsaN
19-07-2014, 22:29
حیف شد باختیم ولی تا به اینجا هم با اینکه سال دوم بود که اومدیم تو لیگ خیلی خوب بودیم. اگه بتونیم سوم بشیم نتیجه فوق العادهای خواهد بود :n01:
راستی نکته جالب اینه که ما دقیقا شدیم گربه سیاه برزیل :n02: برزیل 25 - ایتالیا 11 ست اول!! شرط میبندم برزیل قهرمانه و ما مطمئنا تنها تیمی هستیم که برزیلو اینجوری راحت تحقیر میکنیم!!
Sh-Meteor
19-07-2014, 22:36
befermatooo
19-07-2014, 22:42
آمیدوارم بازی رده بندی با ایتالیا باشه تا انشالله ایتالیا را با تیم اصلیش بزنیم و بچه ها واسه مسابقات جهانی شهریور با اراده بیشتری بازی ها رو انجام بدن .
اما خودمونیم ، شانسی که برای کسب مقام اول داشتیم این دوره /ف شاید به این راحتی ها تکرار نشه .
ئه ئه ئــــــــــــــــــــــه !
برزیل داره می بره که !!! :n02:
ولی این یه تجربه خوب هست برای مسابقات جهانی و ما صد در صد قهرمان میشیم :n09:
فقط اون تماشاگر خوش خنده رو بیارن بازی ایران برنده میشیم :16:
دیگه کم کم دارم به این نتیجه میرسم والیبال ورزش خیلی منطقیی نیست و تیمها ممکنه به راحتی شکست بخورند یا بالعکس ببرند . این از ایران ک در واقع باید بپذیریم امروز فاجعه وار باخت. تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم . اون از برزیل ک لهستان و ایران حریفش میشند اما به راحتی در چند بازی آخر ایتالیای آماده و سرحال رو شکست میده . الان منطق والیبال کجاست؟؟؟؟:n02:
Pejvak61
19-07-2014, 22:58
امریکا امروز هیچ چیزی از تیم هایی مثل روسیه و برزیل و ایتالیا کم نداشت
نه دوست عزيز ما ضعيف بوديم. دقيقاً مثل بازي با لهستان كاملاً معلوم بود واكنشهاي بازيكنها 50درصد بازي با برزيل هم نبود. در بازي با برزيل توپهاي به مراتب سنگين تر را مهارميكرديم اينا هر چي زدن خوابيد تو زمين ما. انگار دفاعي در كار نبود.
فدراسیون جهانی به پخش حرفه ای مسابقات در ایران نمره A+ داد ! :n02: :n02:
تا همین جا هم که بالا اومدیم واقعا جای تحسین و افرین باش داره برای بچه ها
جز 4 تیم برتر دنیا بودن ارزوی هر کشوری هست و این رو نباید دست کم گرفت.
معلوم بود که بچه ها خسته بودن و حتا نا نداشتن برای یک دفاع بپرن، خستگی تو وجود غفور دیده میشد که به جای یک ابشار محکم مجبور میشد یک جای خالی بندازه.
تا همین جا هم تبریک باید گفت بهشون و امیدوارم که تا مدت ها این روند فوق العاده تیم والیبال کشورمون ادامه داشته باشه.
ایتالیا امشب چقدر خراب بازی میکنه واقعا تعجب آوره.
برزیل ایتالیا در کشور خودش اساسی تحقیر کرد:n01:
ایتالیا چرا اینقد افتضاح بازی کرد:n13:
ایتالیایی که 0-3 امریکا برد اینجوری جلوی برزیل راحت بازی واگذار کرد
اگه بتونیم در بازی رده بندی ایتالیا ببریم سوم بشیم خیلی حال میده:n05:
حالا ايتاليا به ما كه ميرسه شاخ ميشه :|
Reza31001
19-07-2014, 23:28
دیگه کم کم دارم به این نتیجه میرسم والیبال ورزش خیلی منطقیی نیست و تیمها ممکنه به راحتی شکست بخورند یا بالعکس ببرند . این از ایران ک در واقع باید بپذیریم امروز فاجعه وار باخت. تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم . اون از برزیل ک لهستان و ایران حریفش میشند اما به راحتی در چند بازی آخر ایتالیای آماده و سرحال رو شکست میده . الان منطق والیبال کجاست؟؟؟؟:n02:
یه دلیلش ماهیت بازی والیباله
والیبال بازی لحظه هاست
یه مقایسه کوچیک با بسکتبال میکنم
تو بسکتبال توپ که دست تیم شما باشه مطمئنا میره دست گاردراس
این بازیکن به عنوان مغز متفکر تیم توپ رو میاره به زمین حریف و در همین حین برنامه حمله رو میچینه اگه لازم باشه چند ثانیه دیگه هم توپ رو نگه میداره تا بهترین برنامه رو انتخاب کنه
حالا برگردیم به والیبال اینجا مغز متفکر تیم پاسور هست که تازه توپ اول هم دست اون نیست و از اول باید دعا کنیم که توپ به خوبی دریافت بشه بعد این موضوع حالا پاسور باید تو یه لحظه بهترین تصمیم رو بگیره
اما امان از اون موقع که حواسش شش دونگ جمع نباشه و یا اصلا هماهنگی بین اون و مهاجم ها برقرار نشه=> امتیاز از دست میره
تو دور مقدماتی در چند بازی و چند صحنه معروف عصبی بازی می کرد(مخصوصا مقابل برزیل) دیدیم که در همچین شرایطی تیم به هم میریزه و کسب امتیاز خیلی سخت میشه
یه مورد دیگه هم اگه دقت کرده باشید همیشه تیمها بعد از سرویس حریف هست که با 3یا4 مهاجم قابلیت حمله دارن
یعنی قبل از سرویس حریف برنامه ریزیها انجام شده و اگه توپ به خوبی دریافت بشه تنوع خط حمله بالاست و میشه دفاع رو دور زد اما در توپ های برگشتی معمولا تنها گزینه موجود استفاده از بلندزن ها از مناطق 2و4 هست که در مقابل هم با 2 یا 3 دفاع مواجه میشن این هم برمیگرده به همون نکته که در والیبال فرصت تفکر در هر رالی بسیار پایینه و از اونجایی که بازی گروهی انجام میشه (پس با ورزشی مثل تنیس قابل مقایسه نیست) کار سخت تر و سخت تر میشه
دلیل دیگه موضوعی که گفتین از نظر من اینه که امروزه والیبال جهان یک قدرت برتر نداره
این رو پارسال هم گفته بودم
تیم های برتر جهان (روسیه برزیل آمریکا لهستان صربستان بلغارستان کوبا آرژانتین) همه در حدی هستن که نمیشه در بازیهای رو در رو تیمی رو از پیش برنده دونست (البته کوبا و آرژانتین در 2سال اخیر و بلغارستان هم در لیگ امسال افت محسوسی داشتن) شما همین آمریکای پای فینال رو ببینید در دور گروهی و دو بازی پایانی مقابل صربستان یه بازی رو باخت و اگه دومی رو هم میباخت اصلا به جمع6 تیم هم نمیرسید
برای همین وقتی امشب برزیل این طوری ایتالیا رو میبره نباید خیلی خیلی تعجب کرد (ولی یکم تعجب با توجه به میزبانی ایتالیا مجازه :n02:)
برای بازی فردا
فکر میکنم کادر فنی باید مدال برنز رو در 3 مسابقه ای که برزیل، ایتالیا رو تو خونه خودش شکست داد پیدا کنه
بهانه خستگی هم نباید باشه دیگه (البته منظورم اینه که این بهونه رو صداوسیما نباید بیاره وگرنه کواچ که بهونه خستگی نیاورد)
به 4 تیم رسیدن و مدال نگرفتن یکم زور داره امیدوارم بچه ها هرچه در توان دارن بذارن و ضمنا مصدومیت موسوی هم جدی نباشه
وین رونی
19-07-2014, 23:30
با این حساب که شهریور بازی های جهانی هست لیگ داخلی کی برگزار میشه؟
Pejvak61
19-07-2014, 23:38
تا همین جا هم که بالا اومدیم واقعا جای تحسین و افرین باش داره برای بچه ها
جز 4 تیم برتر دنیا بودن ارزوی هر کشوری هست و این رو نباید دست کم گرفت.
معلوم بود که بچه ها خسته بودن و حتا نا نداشتن برای یک دفاع بپرن، خستگی تو وجود غفور دیده میشد که به جای یک ابشار محکم مجبور میشد یک جای خالی بندازه.
تا همین جا هم تبریک باید گفت بهشون و امیدوارم که تا مدت ها این روند فوق العاده تیم والیبال کشورمون ادامه داشته باشه.
سرمربي تيم ملي كه نظري مغاير با نظر شما داره. اون گفت تيم در شرايط خوبي بود و به دليل اجرا نكردن تاكتيك مناسب بازي را از دست داده.
دوستان لطفاً كمي جاه طلب باشيد. درسته كه رسيدن ما تا اينجا خيلي عالي و خارج از حد تصور بسياري از ما بوده ولي حالا كه به اين مرحله رسيديم نبايد اينطوري بازي را از دست ميداديم.
حالا هم كه ديگه تكرار نقاط ضعف و انداختن شكست به گردن اين و اون فايده اي نداره. در حقيقت كار تموم شده و فرصت طلايي فيناليست شدنمون از بين رفته فقط اميدوارم از اين شكست درس بگيريم.
پس شكستهاي اينطوري را به ياد داشته باشيد كه جزئي از خصلت واليبال ماست و در اوج قدرت آنچنان ضعيف نتيجه ميگيريم كه برق سه فاز از سرمون رد ميشه. نمونه اش هم اينها هستن:
- باخت 3-0 به چين در جام جهاني ژاپن در سال 2011
- باخت 3-1 به استراليا در مقدماتي المپيك 2012
- باخت 3-0 به آلمان در بازي برگشت ليگ جهاني در سال 2013 در تهران
- باخت 3-1 و 3-0 به لهستان در لهستان در سال 2014
- باخت 3-0 به آمريكا در نيمه نهايي ليگ جهاني 2014 ايتاليا
اين طور باخت ها در شرايطي رقم خورد كه تيم ملي در بازي هاي قبليش نتايج بسيار خوبي كسب كرده بود و دقيقاً كسي انتظار شكست هاي اينطوري از اين تيم را نداشت حتي يادمه در پاره اي مواقع حرف از تباني زده شده بود كه با توجه به اتفاقاتي كه در اين چند دوره افتاده نشون ميده اين به يكي از خصلت هاي تيم ما تبديل شده كه در هر تورنمنتي يك شگفتي معكوس بايد از طرف ما خلق بشه.
البته يك مشكل و خصلت ديگه هم داريم به نام سندروم بازي اول! در اكثر بازيهاي اول تورنمنت هاي مختلف تيم ما بازنده از زمين خارج شده و به نوعي ميشه گفت هرتيمي در هر تورنمنتي كه با ايران همگروه ميشه دعا ميكنه اولين تيم باشه تا بتونه از ناهمآهنگي بازيكنان ما استفاده كنه و حداكثر امتياز ممكنو ازمون بگيره.
يك نكته ديگه هم عرض كنم و اون هم اين كه خيلي ها هنوز ما رو در چهارچوب آسيا ميبينن. درسته از نظر موقعيت مكاني ما در آسيا واقع شديم ولي انصافاً ديگه كسب افتخار در آسيا برامون چندان جالب نيست. درسته كه هنوز از نظر تعداد عناوين فاصله نجومي با ژاپن، كره و چين داريم ولي در حال حاضر اينقدر قدرت داريم كه در يك تورنمنت آسيايي تنها با يك ست باخته قهرمان آسيا بشيم. اگر زيادي به افتخار در آسيا به خودمون بنازيم سرنوشتي مثل فوتسال در انتظار واليبال خواهد بود. البته زماني كسب افتخار در آسيا برامون ميتونه با ارزش باشه كه رقيباني هم سطح ما در آسيا وجود داشته باشن كه بتونن كار را برامون سخت كنن كه در حال حاضر رقيبي نيست.
Sepehr SS
20-07-2014, 00:37
چرا برزیل خسته نبود ؟ مگه سه شب پشت سر هم بازی نمی کردن؟ نکنه اونا روباتن و خسته نمیشن و فقط ایرانی ها خسته میشن و میبازن، خوبه این بهانه خستگی رو برای باخت ایران دارین وگرنه چجوری توجیه میکردین بازی افتضاح ایران جلوی قدرت برتر والیبال جهان یعنی United States Of America.
چرا برزیل خسته نبود ؟ مگه سه شب پشت سر هم بازی نمی کردن؟ نکنه اونا روباتن و خسته نمیشن و فقط ایرانی ها خسته میشن و میبازن، خوبه این بهانه خستگی رو برای باخت ایران دارین وگرنه چجوری توجیه میکردین بازی افتضاح ایران جلوی قدرت برتر والیبال جهان یعنی United States Of America.
شما یکجور میگید انگار طرف صحبتتون سخنگوی تیم ملی که در جمع حاضره هست :دی
دوست عزیز اینجا کسی تاکید بر خستگی نکرد اتفاقا! همه موافقن ایران بد بازی کرد البته خستگی قطعا تاثیرگذار بوده اما وقتی مربی ایران خودش باخت رو به خستگی ربطی نداده، حالا هزاربار اقای محتشمیان بگه! مگه قراره درست باشه؟
البته یک نکته رو فراموش نکنید بازیکن های ایرانی تجربه مسابقاتی با این شدت فشردگی رو نداشتن ولی تیم برزیل دیگه براش عادی شده اینقدر که در لیگ جهانی حاضر بوده
نجوه بدنسازی، امادگی بدنیشون که حتی خیلی ساده از ظاهرشون هم مشخصه(من شیفته بازی فرهاد قائمی هستم ولی شما نمیتونی امادگی بدنیشو فرضا با والاس مقایسه کنی!!!)
بنظرتون اگه امریکا تو این مسابقات اول بشه ، بعد سال بعدش مثل اسپانیا دهنش سرویس میشه ؟ :34: ؟ :n02:
D o l f i n
20-07-2014, 03:02
مطمئن باشید شرایط تو سال بعد فرق میکنه و امریکا به این راحتی نمیتونه جولان بده ولی یه بدی داره برای ما که همون بازی اول میخوریم به تورشون
بازی امشب در شرایط برابری با ایتالیا برگزار میشه(البته روی کاغذ و حدس و گمان) انشاالله مدال رو بگیریم که کارمون رو تکمیل کرده باشیم
parsicola
20-07-2014, 09:39
من که فکر کنم بچه ها به چند دلیل بازی دیشب رو باخت که همه اینها با همدیگه باعث باختمون شد:
1- تیم ایران خسته بود و آمریکا استراحت کرده که ضریب خطا و اشتباه تیم خسته رو کاملا بالا میبره. (در انتها در این خصوص کاملا توضیح داده ام)
2- کمبود تجربه تورنمنتهای فشرده ای در این سطح
3- روحیه حساس بچه ها که با 3 تا امتیاز عقب افتادن نظم تیمی شون بهم میریزه و اگر تیم مقابل هم در ادامه کم اشتباه باشه باز هم بیشتر عقب میفتند مثل بازی دیشب. که همه اینها هم به دلیل تجربه کم بچه ها در بازیهائی با این سطحه
3- مصدومیت بازیکنان اصلی تیم مثل شهرام محمودی و فشار اومدن به بقیه بازیکنها و خسنگی مضاعف و مستعد شدن برای مصدومیت های جدید به دلیل خستگی زباد. شما نگاه کن تو بازی دیشب بعد از مصدومیت موسوی بازیکنان جایگزین در چه حدی از لحاظ فنی و هماهنگی بودند! یه پاس سرعتی رو طرف نمیتونست بزنه! و جاخالی مینداخت!! غفور و قائمی هم دیگه توانی براشون نمونده بود.
4- جلوی تیمهای قدرتی + سرویس زن ، همیشه مشکل داشتیم و داریم. آمریکا یه تیم کاملا قدرتی + بهترین سرویس زنهای جام.
این لیگ جهانی کلا برنامه ریزی غلطی داره و بدون تردید خستگی روی همه تیمها تاثیر منفی زیادی داشته و ضریب خطا و اشتباه تیم خسته رو کاملا بالاتر میبره. بویژه که تو هربازی یه تیم استراحت کرده و تازه نفس با یه تیم خسته که کمتر از 24 ساعت پیش یه بازی سنگین داشته روبرو میشد!!. همه اونهائی که باشگاه ورزشی میرن میدونند که یه ورزش ساده 2 ساعته باعث میشه شما فرداش دیگه حال ورزش کزدن نداشته باشین واسه همین هم یاشگاه ها معمولا یک روز درمیون هستند! نمونه اش گروه خودمون رو مثال بزنیم:
- روسیه تازه تفس ، ایران تازه نفس رو زد. (روند عادی و عادلانه)
- برزیل تازه نفس ، روسیه خسته رو له کرد. ( عیر عادلانه)
- ایران یک روز استراحت کرده تازه نفس، همون برزیل خسته رو له کرد! (غیر عادلانه)
- آمریکا تازه نفس ، ایران خسته رو له کرد. (غیر عادلانه)
- همون برزیل خسته که از ایران باخت ، تونست ایتالیای میزبان اما خسته رو ببره. ( روند عادی و عادلانه)
یعنی بازیهای سنگینی در این سطح رو میشه هر روز یه تیم انجام بده؟ حداقل درستش این نیست که هردو تیم باید شرایط استراحت یکسان داشته باشند؟ یعنی هردو خسته و یا هردو تازه نفس باشند. من که میگم روی کیفیت همه تیمها تاثیر منفی و قوی خودشو اثبات کرده.
B.Russell
20-07-2014, 10:08
این دوتا وسط بازی برزیل- ایتالیا داشتن غیبت میکردن : :n02:
siahkamar
20-07-2014, 10:15
پخش مستقیم لیگ جهانی والیبال 2014 - فینال و رده بندی - یکشنبه 29 تیرماه 1393 - ایتالیا - شهر فلورانس
زمان
رده بندی
ساعت 20 به وقت ایران
ایران-ایتالیا
bein sport hd 2/11-polsat sport /hd -Ita 340 A
زمان
فینال
ساعت 23 به وقت ایران
آمریکا-برزیل
rai sport 1 - bein sport hd 2/11 -polsat sport /hd-Ita 340 A-ntv spor
نوع بازگشایی
فرکانس
مسیر
شبکه
کد بیس
Biss Key: A0 21 23 00 35 46 14 00
11054
h
30000
42 درجه ترکست
ntv spor
----- مخصوص
12380
h
27500
مسیر 26 درجه بدر
bein sport hd 2
----- مخصوص
12341
h
27500
مسر 26 درجه بدر
bein sport hd 11
شیرینگ اینرنتی
11804
v
27500
مسیر 13 درجه هارتبرد
rai sport 1/2
شیرینگ اینترنی
11158
v
27500
مسیر 13 درجه هارتبرد
polsat sport /hd
به صورت فید بازگشایی با کد بیس
CW: 5E 23 FF 80 F5 80 6C E1
10996
v
7200
مسیر 7 درجه
ita 340 a
دیشب شبکه ورزش (ایتالیا + برزیل) که تصاویر اهسته بسیار کمتری نسبت به شبکه 3 پخش کرد و برخی صحنه های عجیب و غریب از تماشاگران را نشون میداد!:n04:(شاید به نطر من این طور بود!)
فکر کنم می خواست ببیندگان با اعصاب داغون شبکه سه را کمی اروم کنه!:n09:
سلام
یک سوال خیلی مبتدیانه
شیرینگ اینترنتی یعنی چی :) ؟ بنده ماهواره ندارم ولی امشب چون بازی ها را جایی مهمان هستم شاید بشه از ماهواره اونا دید
ماهواره شون خیلی معمولی است
SNOW PATROL
20-07-2014, 11:27
سلام
یک سوال خیلی مبتدیانه
شیرینگ اینترنتی یعنی چی :) ؟ بنده ماهواره ندارم ولی امشب چون بازی ها را جایی مهمان هستم شاید بشه از ماهواره اونا دید
ماهواره شون خیلی معمولی است
شیرینگ اینترنتی یا همون کارت شیرینگ .. یعنی یکی میره کارت شبکه های مختلف رو میخره و به وسیله اینترنت و سرور .کارت ها رو بین بقیه به اشتراک میگذاره
مشخصه بارز دستگاهی که شیرینگ رو ساپورت میکنه اینه که یا پورت لن داره یا انتن وایرلس داره ..یعنی باید توانایی اتصال به اینترنت رو داشته باشه تا بتونه به سرور وصل بشه ..البته انواع دیگه ای هم هست که خارج موضوع این تاپیک هست مثل شیرینگ هوایی و ...
ببخشید از دوستان به دلیل اف تاپیک اما این روز ها زیاد سوال میشه گفتم شفاف سازی کنیم : دی
تو اذربایجان یه قانونی هس که میگه:
به فرزندان خود شنا ، سوارکاری و تیراندازی نیاموختید هم نیاموختید، والیـبـــــــــال حتما بیاموزید. :n02:
یادمه من از دوران خردسالی همیشه دنبال نفراتی بودم که بیان فوتبال بازی کنیم اما مگه پیدا میشد، هر کوچه و باغی میرفتم ملت یک نخ کشیدن از این سر کوچه به اون سرش داشتن والیبال بازی میکردن. کافیه یک بار بریم 13 بدر بساط والیبال ملت به راه میشه :n02:
parsicola
20-07-2014, 14:00
تو اذربایجان یه قانونی هس که میگه:
به فرزندان خود شنا ، سوارکاری و تیراندازی نیاموختید هم نیاموختید، والیـبـــــــــال حتما بیاموزید. :n02:
یادمه من از دوران خردسالی همیشه دنبال نفراتی بودم که بیان فوتبال بازی کنیم اما مگه پیدا میشد، هر کوچه و باغی میرفتم ملت یک نخ کشیدن از این سر کوچه به اون سرش داشتن والیبال بازی میکردن. کافیه یک بار بریم 13 بدر بساط والیبال ملت به راه میشه :n02:
آی گفتی ... تازه بسکتبال یا همون با تلفظ بستیکبال آذری ( ت باید زودتر از ک تلفظ بشه ) هم خیلی مرسومه فقط مثل والیبال، بازی کردنش به راحتی یه نخ کشیدن نیست اما اونم با پشتکار و تلاش و سطل آب حل میشد. دوچرخه سواری هم جزو رفتار حسنه و عاقبت بخیری یه جوون محسوب میشه! اما موتورسیکلت سواری گناهی کمتر از معتاد شدن نداره. یاشاسین.
farhangian-1355
20-07-2014, 16:09
به نظر من برزيل عمدي به ايران باخت.سرمربي برزيل؛ ايتاليا ي باتجربه ولي خسته از چند بازي پشت سرهم را به آمريکاي سرحال و ريکاوري شده ترجيح داد.
دوست عزیز بخاطر پرچم های منشوری ایرانیا این کاروکردن اگه پرچ ایران وتودست تماشاگرها میدیدی این عکس ونمی زاشتن مگرنه چیزی نبودکه خراب کنن بازی رو
B.Russell
20-07-2014, 17:20
دوست عزیز بخاطر پرچم های منشوری ایرانیا این کاروکردن اگه پرچ ایران وتودست تماشاگرها میدیدی این عکس ونمی زاشتن مگرنه چیزی نبودکه خراب کنن بازی رو
آره والا، پیدا شدن موی زنان دیگه از نظر مردم سالم ایران حل شده است و گیر اصلی سر دو سه تا پرچم شیر خورشید بود !!!!
اتفاقا وحشتی که تو این جامعه از سوی ناظرین صدا و سیما و خیابان ها و... از موی زن ایرانی به عنوان شراره های آتش اغفال کننده مومنین وجود داره، در هیچ چیز دیگری وجود نداره. :n26:
ملت ما در کنار همه صفاتی که تو این تاپیک گفتم (خود حقیر پندار، جوگیر و....) سادیسم جنسی هم داره، الان یکی دیگه از ما نقل قول میگیره پس بذاریم همه لخت بیان تو خیابون !!!
به نظر من برزيل عمدي به ايران باخت.سرمربي برزيل؛ ايتاليا ي باتجربه ولي خسته از چند بازي پشت سرهم را به آمريکاي سرحال و ريکاوري شده ترجيح داد.
داداش ازاون حرفازدیا برزیل نمیباخت که نیمه نهایی نمیرفتیم بعدش بیایم این جوری فکرکنیم ماالکی اومدیم بالا
آره والا، پیدا شدن موی زنان دیگه از نظر مردم سالم ایران حل شده است و گیر اصلی سر دو سه تا پرچم شیر خورشید بود !!!!
اتفاقا وحشتی که تو این جامعه از سوی ناظرین صدا و سیما و خیابان ها و... از موی زن ایرانی به عنوان شراره های آتش اغفال کننده مومنین وجود داره، در هیچ چیز دیگری وجود نداره. :n26:
ملت ما در کنار همه صفاتی که تو این تاپیک گفتم (خود حقیر پندار، جوگیر و....) سادیسم جنسی هم داره، الان یکی دیگه از ما نقل قول میگیره پس بذاریم همه لخت بیان تو خیابون !!!
دوست عزیزمنظورم اینه که چیزخاصی غیر ازپرچم نمیتونس باشه تواین بازی مگرنه توبازی لهستان بخاطر زنابودکه قطع میکردن بازیو
مگرنه توبازی ایران امریکا اوضاع اون روسری دارا که تلویزیون نشون میداد خیلی بدتراز اونایی که روسری نداشتن بود
befermatooo
20-07-2014, 19:53
دیگه حتی گزارشگر هم شاکی شده و بعد از اشتباهات مکرر عبادی پور ، گفته کواچ در تعویض هم خیلی صبوره !
واقعا نقش عبادی پور چیه ؟ از افرادی هست که مطمئن باشید محو میشه نامش .
Reza31001
20-07-2014, 19:59
جای کواچ بودم ست بعدی رو با 4-5 تا بازیکن جدید شروع می کردم
6 تای اصلیمون انگیزه ندارن، خسته ان، به چهارمی راضی شدن یا هر چیز دیگه تو این 5 ست اخیر نشون دادن برنده بشو نیستن
حداقل ذخیره ها اگه بار فنی شون هم به اصلی ها نرسه انگیزه برد رو دارن، شاید یه حرکتی کردن
بچه ها یه جورایی بچه گانه بازی میکنن و کاملا بازی رو ول کردن هر از گاهی اگه توپی دریافت بشه و بره برای حمله!
mahla_EEL
20-07-2014, 20:02
کلا تو همه چی ضعیفن ..دریافت دفاع . سرویس . توپ های برگشتی . حمله . خطای های خودشون کلا فاتحه رو خوندن // کواچ هم وقت استراحت نمیگیره چون اصن امیدی نداره
---------------------
اگه تا فردا هم بازی طول بکشه بازم میبازیم
وضعیت سانسور بدجوری رو مخه.....الان با لگد میرم تو تلویزیون.............:n21:
EngineeR EhsaN
20-07-2014, 20:04
لینک آنلاین:
Sepehr SS
20-07-2014, 20:28
عبادی پور بهترین بازیکن مسابقات انتخاب شده گویا و قراره بهش جایزه دو میلیون دلاری بدن چون همزمان بهترین بازیکن مسابقات، پدیده مسابقات و امتیازآور ترین بازیکن مسابقات انتخاب شده:n08:
Mohammad
20-07-2014, 20:32
یه 3-0 دیگه اینبار مقابل ایتالیا و کسب مقام 4 لیگ جهانی؛ قطعا نتیجه بدی نیست
ولی
ما دو بازی آخر اصلا خوب نبودیم. باز هم کواچ در بازی امشب خوب نبود ! این عبادی پور بلای جان تیم شد ! بعضی توپ ها خیلی بد از دست داد، بعضی توپ ها رو خیلی بد نگرفت. البته کل تیم اونطور که باید نبودن. برای من از دو بازی آخر فقط یه غرور جریحه دار شده باقی موند که امیدوارم تویه بازی های بعدی جبران بشه.
جالب بود، تویه یکی از وقت های استراحت کواچ با همون لحن همیشه می گفت " بچه ها لطفا بهترین تلاشتون رو بکنید، فلانی تو می تونی، محکم تر ضربه بزن " ، انگار بچه ها اشباع شدن یا حداقل دیگه اون انگیزه قبل رو ندارن. حداقل در بازی با ایتالیا شرایط برابر بود. این ایتالیا هم تیمی نبود که نشه ببریمش ولی اون تیم همیشگی نبودیم.
امیدوارم با یه برنامه ریزی منظم با تکیه بر رفع عیب ها در بازی های بعدی قویتر ظاهر بشیم.
behnam_roli
20-07-2014, 20:35
این بازی رو هم باختیم! پیروزی هم حقمون هم نبود!
از یه طرف بازی ضعیف ایران آدم عصبانی میکنه! از یه طرف هم این سانسورای اینا بدجور رو مخ بود! یعنی تو چند صحنه واقعا جلوی خودمو گرفتم که جلوی خانواده فحش رو نکشیدم به این صدا و سیما!!
الان اکثر مردم ایران دارن بازی رو میبینن.یه نفر سانسورچی داره همه رو ناراحت میکنه.
یکی دو تصویر رو بالای ده بار تکرار کرده حتی وقتی بازی در جریانه باز هم تصویر قطع میشه.
مگه ساختار صداسیما چطوریه که نظر مردم هیچ جایگاهی نداره؟
Antonio Andolini
20-07-2014, 20:38
سرویس از دست دادن های پیاپی بازیکن ها و دفاع شدن های غفور و قائمی هم تقصیر عبادی پور هست که این جوری ازش انتقاد میشه؟!
به نظرم این لیگ جهانی و حتی لیگ جهانی بعدی رو هم از دست بدیم ولی توی المپیک موفق بشیم واقعا ارزشش رو داره :n01:
یه جاهایی از بازی واقعا نتایج رو از live score دنبال می کردیم به نگاه کردن شبکه 3 شرف داشت!
ویرایش: فقط یه جا بود سه تا دختر بودند که نوشته بودند vettori siamo single یعنی : ویتوری، ما مجردیم:دی
Mohammad Yek110
20-07-2014, 20:42
کواچ کاملا عجله ای اومد ، تیم ایرانم فدای بی تجربگیش شد توی این دو بازی ، حریفامون قوی بودن ولی حداقل باید در حد متوسط بازی میکردیم!!اگه سرویسای ایتالیا خطاش کمتر بود الان اختلاف خیلی بیشتر از این میشد
تعویض درست و حسابی نمیکنه وقت استراحتم نمیگیره عبادیپورم بازیکن فیکسشه!
امیدوارم حداقل تا شهریور فرصت داشته باشه بیشتر با تیم کار کنه
اصلا معلوم بود به 4 می قانع بودن . کواچ هم که استرسش از بچه ها بیشتر بود . هیچکار مثبتی انجام نمیداد :n02:
از یه طرف بازی ضعیف ایران آدم عصبانی میکنه! از یه طرف هم این سانسورای اینا بدجور رو مخ بود! یعنی تو چند صحنه واقعا جلوی خودمو گرفتم که جلوی خانواده فحش رو نکشیدم به این صدا و سیما!!
الان اکثر مردم ایران دارن بازی رو میبینن.یه نفر سانسورچی داره همه رو ناراحت میکنه.
یکی دو تصویر رو بالای ده بار تکرار کرده حتی وقتی بازی در جریانه باز هم تصویر قطع میشه.
مگه ساختار صداسیما چطوریه که نظر مردم هیچ جایگاهی نداره؟
مسخره شو در آوردن با این بازی نشون دادنشون وسط بازی یهو سانسور میکنن چه مرگ تونه آخه
بد بازی کردن یه طرف این سانسور های مضخرف صدا وسیما:32:یه طرف در این صدا وسیما رو تخته کنن بهتره
سرویس از دست دادن های پیاپی بازیکن ها و دفاع شدن های غفور و قائمی هم تقصیر عبادی پور هست که این جوری ازش انتقاد میشه؟!
به نظرم این لیگ جهانی و حتی لیگ جهانی بعدی رو هم از دست بدیم ولی توی المپیک موفق بشیم واقعا ارزشش رو داره :n01:
یه جاهایی از بازی واقعا نتایج رو از live score دنبال می کردیم به نگاه کردن شبکه 3 شرف داشت!
منم خیلی جاها داشتم از نتایج زنده نگاه میکردم موقع سانسورهای بی ربط هم بجای تلویزیون به زمین نگاه میکردم حداقل کمتر احساس کنم به شعورم توهین شده.
اگه نیاز هست بعضی جاها سانسور بشه ولی حداقل یه نفر رو برا این پست مهم انتخاب کنن که به شغلش وارد باشه.آخه چرا بیت المال رو به افراد ناوارد میدن.
and-roid2
20-07-2014, 20:47
یعنی واقعا سانسورشون خیلی افتضاحه! بخدا سردرد گرفتم از بس که تصاویر تکراری گذاشت!
انقدر این طرف رو گذاشت که با مشت میزدم زمین از بس که حرصمو در میاورد:n02::n21::
معلوم هم نبود چی میگفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
albertxx
20-07-2014, 20:48
نمیخوام باخت رو توجیح کنم ولی یه نکته !
چیزی که مسلمه ایران از روی بی تجربگی این 2 بازی رو باخت و نتونستن خودشونو جمع و جور کنن
تیمی که تاحالا تو همچین سطحی بازی نکرده به طور حتم فشردگی بازی ها تو این سطح یه ذره واسش اذیت کننده هست
ایران تو 5 روز با 4 تیم برتر دنیا بازی کرد که این فشردگی و خستگی روی تیمی که تجربه همچین تجربه ای رو نداره تاثیر میذاره !!
25 تیر روسیه
27 تیر برزیل
28 تیر آمریکا
29 تیر ایتالیا
ایران تو عمر خودش همزمان با همچین تیم هایی بازی نکرده به خصوص اونم تو همچین مقطع حساسی
به طور حتم هم نمیشه خودمون رو با ایتالیا و بریل و .... که سابقه 10 تا 20 ساله دارن مقایسه کنیم !!!
اولین سال حضورمون تو مرحله گروهی حذف شدیم و به جمع 6 تیم نرفتیم
دومین سال حضور به جمع 4 تیم رفتیم !!
به طور حتم همین روال ادامه داشته باشه سال بعد بالاتر خواهیم رفت !!
یک شبه نمیشه راه صد ساله رفت !!! :n01:
kamran987456
20-07-2014, 20:48
از یه طرف هم این سانسورای اینا بدجور رو مخ بود! یعنی تو چند صحنه واقعا جلوی خودمو گرفتم که جلوی خانواده فحش رو نکشیدم به این صدا و سیما!!
متاسفانه من نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و این صدا و سیما با اون مسئولای پخشش به فحش کشیده شدند !:n02:
دیگه واقعا شورشو دراوردن :n21:
جالب اینکه فقط و فقط ایران از این مسخره بازیها داره!حتی کشورهای مسلمون اطراف هم مشکلی ندارند و تصاویر رو درست پخش می کنند نمونه بین اسپورت!
واقعا خاک بر سرتون
Reza31001
20-07-2014, 20:59
صرفا رده بندی نهایی رو که بذاریم جلومون پیشرفت خوب و قابل ملاحظه ای داشتیم ولی شکی نیست که می تونستیم بالاتر از این هم قرار بگیریم
اینکه این دو بازی رو چرا باختیم سخته تحلیلش
شاید بحث افت بدنی واقعا جدی بوده باشه (قبلا در مسابقات ژاپن تجربش رو داشتیم)
کم تجربگی کواچ در سرمربی گری تیم ایران هم قطعا تاثیرگذار بود. نتونسنت روحیه و انگیزه رو به تیمش برگردونه
داورزنی و دوستاش اگه همچنان تمرکزشون رو در رده های سنی از دست ندن بخش تلخ این رتبه چهارم بعدها خیلی خیلی کم رنگ میشه
تیم فعلیمون که چندسالی میتونه در سطح یک جهانی باشه حالا اگه تیمهای بعدی هم بتونن این افتخارات رو نگه دارند دیگه کی یادش میمونه که لیگ جهانی 2014 رو چهارم شدیم؟
افتخارات دیگه جاش رو پر خواهد کرد
قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی
دو تورنومنت مهم باقیمانده در سال جاری
شهرام محمودی و حمزه زرینی هم به تیم اضافه خواهند شد
واقعا من موندم چرا کواچ صبر میکرد 4 امتیاز عقب بیافتن بعد تایم اوت میگرفت !
زایتسف میومد واسه خودش امتیاز سرویس میگرفت ولی باز خبری از تایم اوت نبود !
کلاً تو این 2 بازی اشتباه های کواچ دست کمی از بازیکن ها نداشت ...
صدا سیما که به جرات میشه گفت 90 % صحنه اهسته نشون داد ، 10% بازی ! یعنی میخواستم تلویزیون رو از پنجره پرت کنم سر کوچه !
اقا سانسور میکنید به خدا اگه یه تصویر سیاه نشون بدین بهتره تا این تصویر های تکراری
تیم هم واقعا افتضاح بود
چند بار شک کردم که این تیم واقعا تا اینجا بالا اومده؟ یا شانس بوده همش....
به نظرم یکی از مشکلات تیم ندادن پاداش درست و حسابی هست
یه جا خوندم فقط 1000 دلار پاداش دادن که خدایی خیلی خیلی کم بوده
D o l f i n
20-07-2014, 21:03
چه سانسوری کردن امشب
من یه متن منشوری خفن هم رفتم تو شبکه سه براشون فرستادم حالا کمی حالم بهتره :n02:
شانش منم دم همین والیبال شبکه rai من سیگنالش پرید نتونستم راه بندازم
در مورد باخت هم که چیزی نمیگم فقط چند نکته
1: از دیشب بهتر بازی کردیم
2:بازیکنها کم تجربه هم بودن
3:کواچ هم کم مقصر نیست شاید بیشترین ایراد بهش نداشتن تجربه جهانی هست اینجا فرق ولاسکو با کواچ معلوم میشه یعنی الان تیم ملی همراه با سرمربیش هر دو در حال دوره گذار و کسب تجربه جهانی هستن
4:از لحاظ فنی ما چیزی کم نداریم ولی هیچکس تو تیم نیست روحیه بازیکن ها رو بالا نگه داره وقتی چهره آرام و نوع کوچ کردن ولاسکو رو با کواچ مقایسه میکنم به بازیکنها هم حق میدم البته نمیگم این نوع کوچ کردن خوبه یا بد میبینید که رزنده تو برزیل هم دائم داد میزنه سر بازیکنها ولی خب ایرانی جماعت لطیف تر و حساس تر تشریف دارن و زودتر بهم میریزن
Mohammad Yek110
20-07-2014, 21:20
باید توی سایت fivb اعلام میکردیم قضیه شبکه 3 رو
الان دیگه دیر شده ...
اقا این سریالهای تی وی ایران خیلی پوشش های بدتری نشون میده اینا کلا هرموجود مونثی بود با وحشت قطع میکردن تصویر رو:n04:
من کلا تشخیص صحنه اهسته با اصلی برام سخت شده بود بینابین تصویر اهسته و زمان حال ما در نوسان بودیم :دی تازه توپ میخوابید توی زمین که دیگه کلا میرفت سر چهره تکراری مربی ایتالیا که تقاضای ویدئوچک داشت:n08:
چقدر بد بودیم این دوبازی! شاید اگر قبل از این دوبازی میگفتن چهارم میشید باورمون میشد اما اینقدر مفتضحانه بدون بردن حتی یکدونه ست؟ نه باورم نمیشه که این ایران همون ایران ساعی و پرتلاشیه که واقعا از جون مایه گذاشتن مثلا بازی با روسیه مثلا اون ست 37 به 35!:n03:
بعد دقت کرده باشید جمیعا همه باهم بد بازی کردن! هیچکس مثل همیشه بازی نکرد فقط اون ست اخر رضا قرا نشون داد میتونه بازیکنی باشه که همچین چشم بسته و ندید نزنه زیرتوپ:n21:
در مورد عبادی پور واقعا حرفی ندارم واقعا اعصاب خوردکن بود همیشه! همیشه!
بله ما چهارم شدیم به به و فراتر از انتظار اما این انصاف نبود با این سبک بازی...:n29:
((شاهنامه پایانش خوش نبود!)):n06:
Abdolreza2012
20-07-2014, 21:50
معلوم هم نبود چی میگفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشت سرور ملی اول بازی رو میخوند
چون حرکت آهسته بود یکم سخت بود متوجه شیم چی میگه
یه چند باری اعصابم بد جوووری خورد شد یعنی میخواستم زنگ بزنم روابط عمومی بشورمشون از اون بالا تا پایین
آخه چه فکری میکنن ، بابا ملت میخواست بازی رو ببینن
صدا تماشاگر میاد که میگه ایران ایران ، بعد تصویر داره حرکت آهسته نشون میده ، بعد گزارشگر جوری داره گزارش میکنه انگار وسط بازی هست
بعضی اوقات توپ تو جریان بود و باز سانسور میکردن معلوم نبود واسه چی ؟؟؟:n13:
+
تو این دو بازی بد بودیم و نتیجشم گرفتیم
در کل خسته نباشن و کاری بزرگی کردن ، ایشالا با برنامه ریزی درست و ... ساله بعد آماده تر میریم واسه مسابقات
D o l f i n
20-07-2014, 22:40
چه بازی میکنن برزیل - آمریکا
Mohammad
20-07-2014, 23:21
چه بازی میکنن برزیل - آمریکا
آره ! فوق العادست. دوستان از دست ندن
در ابتدای ست سوم برزیل 3 امتیاز پشت هم گرفت، بعد آمریکا 5 امتیاز پشت هم گرفت ولی واسم جالب بود چرا مربی برزیل وقت استراحت نگرفت ! انگار فقط از ایران می ترسه :n02:
آمریکا داره فوق العاده بازی می کنه. یه نکته تویه این تیم هست واسه من خیلی جالبه، از مربیشون تا تمامی بازیکنانشون خیلی خیلی خونسرد و با اعتماد به نفس هستن. مربیشون انگار نه انگار !
آمریکا واقعا لایق قهرمانیه.
سرعتيزن تيم ملي واليبال ايران با بيان اينکه پس از حضور در جمع چهار تيم برتر کمي ارضا شده بوديم
فکر میکنم این مصاحبه موسوی + عملکرد عجیب کواچ در این بازی به مانند روسیه بهانه خوبی برای عملکرد ضعیف ایران در این دو بازی اخیر باشه و امیدوارم در آینده حسرت این موقعیت کسب مدال رو نخوریم .چون اصولا به ورزش ایران اطمینان ندارم و معتقدم حتی والیبال هم در این کشور نمیتونه ثبات داشته باشه .
اضفه کنم که هنوز که هوزه نمیتونم این موضوع رو هضم کنم چرا میرزاجانپور به خاطر یکی دو اشتباه کلا از بازی روسیه و ایتالیا بیرون انداخته میشه اما عبادی پور با توجه به اشتباهات مثال زدنیش به حضورش در زمین ادامه میده . و این فرق گذاشتن اصلا به مذاقم خوش نمیاد . البته این رو هم اضافه کنم ک من فقط یه بیننده ساده هستم و کواچ وضعیت تیم رو خیلی بهتر از من و امثال من میدونه و شاید منطق خاص خودش رو داشته باشه
اخه این چه سانسوریه اگه میخواین سانسورکنید چراانقدرخودشونو توزحمت میندازن
بنظر من بجای سانسور وفیلم های تکراری وچهره های مزخرف ازدیوار فیلم برداری میکردن بهتربود موقع صحنه های بد سقف ورزشگاه ونشون میدادن
Sh-Meteor
20-07-2014, 23:39
اینا فکر می کنن ما والیبال رو به خاطر دختراش نیگا می کنیم؟
.
ولی دیدین، بین صحنه آهسته ها یه چندباری هم والیبال رو پخش کردناااا
.
.
.
.
.
1. اون صحنه ای که کواچ دستش رو کمرش بود.
2. صحنه ای که مربی ایتالیا لیبرو شو نو صدا کرد، آخرم عدد 2 رو نشون داد
3. اون عکسی که دوست مون صفحه قبل گذاشت
4. اون ایرانیه که داره صحبت می کنه بعد یه نفر پشتش رو یه بنر نوشته بود IVAN و ...
5. اون بچه هایی که لباس زرد پوشیده بودن...
.
بدون اقراق ( درست نوشتم؟ ) فقط همین چند تا صحنه رو دیدم.
بابام برای اولین بار قبول کرد که ماهواره چه قدر خوبه...:دی آخه مخالفه دلیلشم نمیگه!:n27:
.
.
.
سر سفره تا تونستم بهشون فحش دادم تا خیالم راحت شد. اه
ولی به قول دوستمون باید تو سایت FIVB گزارش می کردیم این حرکتارو...
صدا سیما که به جرات میشه گفت 90 % صحنه اهسته نشون داد ، 10% بازی ! یعنی میخواستم تلویزیون رو از پنجره پرت کنم سر کوچه !
خدائیش عین حقیقت!
این وضعیت سانسور چیزی جز توهین به شعور بیننده نیست....یعنی مردی که مثلا مسلمونه و تو یک کشور اسلامی زندگی میکنه نمیتونه با دیدن یک زنی که مثلا یک تیشرت پوشیده خودش رو کنترل کنه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینا ما رو چی فرض کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امریکا قهرمان لیگ جهانی شد . حداقلش کمتر حسرت میخوریم
omidscafild
21-07-2014, 00:31
خب آمریکا قهرمان شد . واقعا عالی بازی کردن . به جرئت میتونم بگم بهترین سرویس زن هارو آمریکا داره . پاسور تیم ، کریستینسون فک کنم یه ست کامل با سرویس هاش پوئن گرفت . ساندر ، اندرسون ، هُلت و ... . خدایی سرویس فقط کار کردن اینا و نتیجش هم گرفتن .
امیدوارم 4 بازی دوستانه ای که با آمریکا داریم به اندازه کافی ازشون یاد بگیریم این نحوه سرویس زدن رو و دفاع روی تور و جایگیری صحیح بازیکنا رو . برزیل اصن بد بازی نکرد . آمریکا امشب فوق العاده بود .
چقد این ترک های We Will Rock You و Another One Bites The Dust رو پخش کردن . عشق کوئین داشتن فک کنم . :n09:
به امید قهرمانی ایران . :n12:
albertxx
21-07-2014, 00:36
نمیدونم توجه کردید یا نه
ولی شبکه ورزش خیلی کمتر از شبکه 3 سانسور کرد !! :n13:
صحنه ها رو خیلی راحت نشون میدادن و سانسور آنچنانی نداشت !!
آهنگ we well we well rock you رو هم چندین بار صداش واضح اومد و مشکلی نداشت :n02:!!!!
کلا فکر کنم شبکه 3 سانسور چی های مذخرفی داره !!!! :n21:
دلیل سانسور بازی های ایران فقط(ب احتمال 90%) تماشاگران ایرانی هست ب دو دلیل
1- مشکل پرچم ایران ک الان 3 تا پرچم داره و برای صداسیما سنگینه
2- اضولا میخاد القا کنه ک بانوان ایرانی در هیچ کجای کره زمین بی حجاب نیستن ..مثل کبکی ک سرشو زیر برف میکنه!!!
Sh-Meteor
21-07-2014, 02:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
سعید معروف - کاپیتان تیم ملی والیبال ایران، بهترین پاسور لیگ جهانی انتخاب شد و جایزه 10 هزار دلاری اش را دریافت کرد.
.
.
جدا از جنبه ی معنوی، اگه بخوایم جنبه ی مالی اش رو در نظر بگیریم:
اگه دلار رو 3150 تومن حساب کنیم میشه 31 میلیون و پونصد هزار تومن:n27:
که در برابر خیلی از ورزش ها بسیار ناچیزه...
.
نوش جونش...
ای کاش 2 بازی آخرمون با امریکا و ایتالیا رو اینجوری 0-3 نمیباختیم - چند ست ازشون میگرفتیم:n03:
هر چند رسیدن به 4 تیم برتر در دومین دوره حضورمون عنوان خوبی محسوب میشه:n01:
امریکا عجب تیمی داشت برزیل اساسی نقره داغ کرد-بعد ایتالیایی که همین امریکا 0-3 میبره میاد به برزیل به اون نحو بد بازی واگذار میکنه:n13:
برزیلی ها امیدشون به این بود تیم والیبالشون جبران مافات کنه قهرمانی براشون بیاره تا جبران جام جهانی براشون بشه که حریف تیم قدر امریکا در فینال نشدن و در این جبهه هم ناکام موندن:n29:
Sh-Meteor
21-07-2014, 02:48
به قول معروف گاماس گاماس
والیبال ما تو چند سال اخیر سعی کرد، قدرت اول و بلا منازع والیبال آسیا بشه
بعد برنامه ریزی کرد برای صعود به لیگ جهانی ( صرفا صعود ) که خوشبختانه پارسال به این مهم دست پیدا کردیم. ( فکر کنم نهم شدیم که برای دفعه ی اول عالیه )
.
امسال هم برنامه ریزی داشتیم که بیایم جزو شیشتا که ما خدا رو شکر از شیشتا هم عبور کردیم ( فرا از انتظار )
.
به امید تداوم این نوع برنامه ریزی ها در والیبال و گسترش آن در کل ورزش ایران! :n16:
Mohammad
21-07-2014, 10:07
تیم والیبالمون الان به سطح جدیدی رسیده؛ در لیگ جهانی جا افتاده، با قدرت های دنیا شانه به شانه رقابت می کنه و حتی از گروهش صعود می کنه و در مرحله نهایی هم به جمع 4 تیم راه پیدا می کنه، فوق العادست !
یادمه قدیما وقتی بازی های قدرت های والیبال دنیا رو می دیدم از سرعت توپ و نحوه سرویس زدنشون به معنای واقعی کف می کردم ! اما حالا دقیقا ایران هم به همون سبک بازی می کنه و حتی بهتر از اونا ! کیه که از حرکت های معروف کف نکنه ! تویه همین بازی های اخیر وقتی معروف یه دفعه توپ رو با همون اسپک های معروف خودش تبدیل به امتیاز کرد گزارش گر انگلیسی زبان گفت " I Really Love this " یا وقتی آرمین تشکری می خواست سرویس بزنه از هیکل ورزیده و پرش های بلندش می گفت یا در جریان بازی می گفت ایران و ایتالیا دقیقا مثل هم هستن و مو به مو این دو تیم رو مقایسه کرد و نقطه ضعف ایران رو سرویس زنی دونست و می گفت باید بهتر دفاع کنن.
جهان والیبال الان مقهور پیشرفت و قدرت ماست. تمجید هایی که واقعا شایسته این تیم هست.
اینا رو گفتم تا این نکته رو بگم که حالا که ما به این سطح رسیدیم ضمن برنامه ریزی برای "ماندن" در این سطح، برای رسیدن به سطح های بعدی که قطعا رفتن رویه سکو لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی جهان و المپیک (دیگه آسیا اینقدر کوچیکه که ارزش اشاره کردن هم نداره!) هست، تیم به تمرینات بیشتر و سطح بالاتر و ارتقاء روحی - تاکتیکی - بدنی نیاز داریم. نباید بذاریم تویه این سطح ماندگار بشیم. من این رو مثل بدنسازی می دونم، جایی که وقتی یه عضله استاپ می کنه، با یک شوک دوباره اون رو در مسیر رشد قرار میدن. ما نباید به رفتن جزء 4 تیم اکتفا کنیم، نباید به همین سبک سرویس زدن، اسپک زدن، دفاع کردن اکتفا کنیم. باید تمرینات منظم و بهتری در نظر گرفته بشه تا تویه همه این موارد پیشرفت کنیم. اینا همش در درجه اول هنر کواچ رو می طلبه که چطوری سطح روحی - تکنیکی - بدنی تیم رو بالا بکشه. اگه ما این مسیر رو در پیش نگیریم برای مسابقات آتی هم نتایجی بهتر از مسابقات لیگ جهانی 2014 نمی گیریم، یعنی سقفمون میشه صعود به جمع 4 تیم و دوباره اونجا هم از لحاظ قدرت بدنی، از لحاظ فکری و از لحاظ تکنیکی مقابل سایر تیم ها کم میاریم.
گرچه در لیگ جهانی امسال رویه سکو نرفتیم ولی هیجان بردها و شادی که این تیم به ما داد فراموشی نشدنیه !
سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهان گفته بودم آرزوم اینه ببینم معروف بهترین بازیکن جهان شده و مطمینم یه روزی اینطور میشه و بالاخره سعید خان معروف به حقش رسید و بهترین پاسور لیگ جهانی شد .
گرچه سعید هنوز ایرادهایی داره که باید برطرفش کنه از جمله عصبانیتهای گاها بیجا و تصمیم گیریهای ضعیف در برگشتیها .
Metalhead56
21-07-2014, 18:48
خب لیگ جهانی والیبال هم تموم شد و طبق معمول رو سیاهی به تلویزیون حاج عزت موند.تیم والیبال ایران هم خیلی عالی ظاهر شد هر چند که آخرا دیگه کم آورد.تماشاچیهای ایرانی هم که سنگ تموم گذاشتن.
اگه شبکه های خصوصی تو ایران راه اندازی میشد خیلی خوب بود
چندسال پیش یادمه یه نفری ...
وقتی رفت یه جایی ...
هدفش ایجاد و حمایت از شبکه های خصوصی بود
ولی بعدش دید ئــــه !! چرا عاقل کند کاری که بعد واسه خودش شاخ بشود ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال بابا ! :n23:
Pejvak61
22-07-2014, 09:00
در جام جهاني برزيل عده اي از برزيلي ها براي حمايت از تيم ملي نوعي چفيه سربند كه بهش كوفيه و عقال ميگن به سرشون بسته بودن و در رنگ هاي سبز و سفيد و قرمز كنار هم نشسته بودن. اين يك پوشش عربيه كه اصلاً براي ايراني ها به غير از معدودي در جنوب كشور استفاده نميشه.
در بازي هايي مثل CIVILIZATION V داريوش به عنوان پادشاه پارسي وقتي ميخواد حرف بزنه عربي حرف ميزنه. در فيلم هايي كه همين اواخر ساخته شده مثل Physician يا 300 ايراني ها را سياه پوست و با عباي عربي نمايش داده و خلاصه كلي اشتباهات و توهمات عمدي يا غير عمدي در رابطه با ايران مرتكب شدن.
انگار ملل دنيا دانش جغرافيايي ندارن و حتي به خودشون زحمت نميدن اين همه اخبار در رابطه با انرژي هسته اي مطرح ميشه يه جستجويي درباره ايران بكنن و زبان و پوشش و چهره ما را ببينن.
البته اين هم هست كه ملت بيكار نيستن كه در مورد ايران تحقيقات مفصل كنن و شايد هم در مورد همه كشورهايي كه حضوري در عرصه بين المللي ندارن اينطوري فكر ميكنن. در اين شرايط حضور در فستيوال هاي جهاني يا ارائه توليدات تلويزيوني كه فرهنگ ما را به جهان نشون بده و قابل عرضه و نمايش براي بقيه دنيا باشه ميتونه ما را به جهان به خوبي معرفي كنه.
همين مسابقات جام جهاني فوتبال و واليبال ليگ جهاني هر چند كم ولي تا حدودي ميتونه اين نقص را جبران كنه. ممكنه عده اي در داخل از اينكه چهره زن ايراني در دنيا به صورتي كه نمايش داده شده ناراحت باشن ولي حداقل اين حسن را داره كه با شنيدن نام ايران در نظر اونها ديگه اون حس سطح پايين تداعي نميشه و به نوعي اگر نگيم با احترام اما حداقل برابر با ساير ملل باهامون برخورد ميشه.
اروپايي ها و آمريكائيهاي اروپايي الاصل به خاطر نوع ژنشون پوستي سفيد، چشمهاي رنگي و اندامي خوب دارن (البته نه همه اونها) و معمولاً يافتن چهره هاي زيبا رو در اونها خيلي سخت نيست اما انصافاً به غير از رنگ، ايراني ها چيزي از اونها كم ندارن بلكه به نظرم بسيار زيباتر هم هستن.
در ايران چيزي به نام فشن شو يا انتخاب مدل سال چه مردانه و چه زنانه، انتخاب دختر شايسته، فستيوالهايي شبيه يوروويژن و امثالهم كه يكي از بهترين ويترين ها براي معرفي ايران به دنياست وجود نداره وگرنه وضع ما در دنيا از نظر شناخته شدن اينقدر بد نبود.
يكي از اقوام تعريف ميكرد در سفري كه به خارج از كشور داشته يك آمريكايي اونو ميبينه و شروع به خوش و بش كرن ميكنه و بعد كه از مليتش مطلع ميشه بسيار تعجب ميكنه و ازش به خاطر زيباييش تمجيد ميكنه اما سرآخر به خاطر ايراني بودن حاضر به ادامه بحث نشده و ازش فاصله گرفته!
دیگه رسما فاتحه حضور زنان در ورزشگاه رو بخونید و آماده تحریمهای والیبال ایران در آینده ای نزدیک باشید :
واقعا متاسفم ..
نظرآيت الله مکارم درباره حضور بانوان در ورزشگاه
آيتالله مکارمشيرازي در پاسخ به استفتايي نظر خود را درباره حضور بانوان در ورزشگاهها اعلام کرد.
متن پرسش و پاسخ اين مرجع تقليد به شرح زير است:
«پرسش:
نظر معظم له در مورد حکم شرعي حضور زنان در ورزشگاهها به عنوان تماشاچي چيست؟
پاسخ:
جو حاکم در ورزشگاهها براي حضور زنان مناسب نيست و شکي نيست که اختلاط جوانان و آزاد بودن آنها سرچشمه مشکلات زيادي از نظر اخلاقي و اجتماعي ميشود؛ اضافه بر اين در بعضي انواع ورزش، مردان پوشش مناسبي در برابر زنان ندارند؛ بنابراين لازم است از حضور در اين برنامهها خودداري کنند بخصوص اينکه اين برنامهها را از رسانهها ميتوانند ببيند و حضور آنها ضرروتي ندارد.»
albertxx
22-07-2014, 12:20
اصلا چه لزومی داره زن بره ورزشگاه ؟؟؟
روز تا شب باید تو خونه بشینه کلفتی کنه !!:n29:
بعدش میگن دین اسلام خواستار حقوق برابر برای زن و مرد هست
و حق اجتماعی زن رو نادیده نمیگیره !!
این حرکات بیشتر بر محصور و حذف زن از اجتماع تاکید داره !!
واقعا تاسف ....
بعد انتظار پیشرفت هم داریم !!:n15:
وین رونی
22-07-2014, 12:39
اصلا چه لزومی داره زن بره ورزشگاه ؟؟؟
روز تا شب باید تو خونه بشینه کلفتی کنه !!:n29:
بعدش میگن دین اسلام خواستار حقوق برابر برای زن و مرد هست
و حق اجتماعی زن رو نادیده نمیگیره !!
این حرکات بیشتر بر محصور و حذف زن از اجتماع تاکید داره !!
واقعا تاسف ....
بعد انتظار پیشرفت هم داریم !!:n15:
ایراد به دین نیست
ایراد به قرائت شخصی نادرست از دین هست.ایراد به گزارشات نادرستی هست که میرسه(آقا اگه بدونید ورزشگاه ها چه وضعیت اسفناکی هست!آقا اگه بدونید تلویزیون پاهای زنان رو نشون داد ملت همه گناهکار شدن و ...)،هرچند که جو ورزشگاه ها زیاد مناسب نیست و اول باید این جو درست بشه
انگار وضعیت جامعه بیرون از ورزشگاه خیلی مناسبه اونجا هم زنها نباشن؟؟!!!!اونکه پیامبر بود همسرش در کارهای تجاری کمکش می کرد داشتیم کسی که تو جنگ به عنوان پرستار کمک می کرده
به نظر من تو این جور موارد بهتره کار را بدن دست مسئولین دخیل فرهنگی
شما اشاره ات را بکن توصیه ات را انجام بده راهکار بده بعد بذار عوامل اجرایی درست کنن
اتفاقاً اعتراضی هم من دارم اینه که چرا بعضی از آقایون فقط در سال یک ماه اونم یک ربع دیده میشن و تو جامعه هستن
Mohammad
22-07-2014, 13:10
آيتالله مکارمشيرازي در پاسخ به استفتايي نظر خود را درباره حضور بانوان در ورزشگاهها اعلام کرد.
یعنی قرار مبنای تصمیم گیری حضور بانوان در ورزشگاه صرفا این استفتا باشه ؟! (بعید می دونم ! انتشار این خبر بیشتر یه جوسازی از سمت همونایی که هست که بیشتر از جلو پاشون رو نمی تونن ببینن !) احتمالا فقط اونایی که مقلد مکارم هستن نمی تونن بیان ورزشگاه !!!
به نظر من اگه اینگونه واسه ورزش تصمیم گرفته بشه بهتر در ورزش رو تخته کنن راحت ! خیال خودشون و ما رو راحت کنن ! ببینم اون موقع جامعه پیشرفت می کنه یا گناه کم میشه ؟!
یعنی قرار مبنای تصمیم گیری حضور بانوان در ورزشگاه صرفا این استفتا باشه ؟! (بعید می دونم ! انتشار این خبر بیشتر یه جوسازی از سمت همونایی که هست که بیشتر از جلو پاشون رو نمی تونن ببینن !) احتمالا فقط اونایی که مقلد مکارم هستن نمی تونن بیان ورزشگاه !!!
به نظر من اگه اینگونه واسه ورزش تصمیم گرفته بشه بهتر در ورزش رو تخته کنن راحت ! خیال خودشون و ما رو راحت کنن ! ببینم اون موقع جامعه پیشرفت می کنه یا گناه کم میشه ؟!
نکته اینه که کل زندگی ما اینجا به همین تصمیم گیری ها خلاصه شده، ورزش که جای خود دارد.
بعضی وقت ها فکر میکنم کلا در زندگی هم تخته کنن خیال خودمون راحت بشه.
میشه هم فقط از محارم بازیکنان دعوت کرد بیان استادیوم هرکی خانواده خودشو ببینه و تشویق کنه:n08::دی
ولی فکر نمیکنم براین مبنا تصمیم گیری بشه:n06:
به عبارتی لابد براشون توضیح ندادن که اگر اینجوری بشه کلا ایران محروم میشه! اونوقت از باب مصلحت اندیشی شاید بشه راهکاری اندیشید:n10: بنظرم سوالی که برای ایشون مطرح کردند ناقص بوده باید توجیح بشن:n26:
یک راهکار هم میشه این باشه که سیم خاردار و فنس بکشن بین جایگاه خواهران و برادران و جلوی دید خواهران هم دیوار بکشن که یوقت نگاه آلوده ای روانه نشه به سمت بازیکنان:n09:
Mohammad
22-07-2014, 14:25
جديدترين ردهبندي جهاني واليبال
در ردهبندي جديد فدراسيون جهاني واليبال تيم ملي ايران با 98 امتياز و يک پله صعود نسبت به رده بندي قبلي در مکان يازدهم جهان قرار گرفت.
ايران 40 امتياز از کسب عنوان چهارمي ليگ جهاني واليبال، 30 امتياز، از قهرماني قاره آسيا در سال 2013، 19 امتياز، از مسابقات قهرماني جهان سال 2010 و 9 امتياز از جام جهاني 2011 گرفت و در مجموع با کسب 98 امتياز، تيم يازدهم جهان و تيم نخست آسيا در رنکينگ جهاني است.
در اين ردهبندي برزيل با 345 امتياز، روسيه با 330 امتياز، ايتاليا با 288 امتياز، آمريکا با 226 امتياز، لهستان با 200 امتياز، صربستان با 192 امتياز، کوبا با 175 امتياز، بلغارستان با 170 امتياز، آرژانتين با 166 امتياز وآلمان با 123 امتياز، اول تا دهم هستند.
يكي از اقوام تعريف ميكرد در سفري كه به خارج از كشور داشته يك آمريكايي اونو ميبينه و شروع به خوش و بش كرن ميكنه و بعد كه از مليتش مطلع ميشه بسيار تعجب ميكنه و ازش به خاطر زيباييش تمجيد ميكنه اما سرآخر به خاطر ايراني بودن حاضر به ادامه بحث نشده و ازش فاصله گرفته!
این قسمتش مقدار زیادی غلو به نظر می رسه!وگرنه اینهمه دانشجو،استاد و هنرمند و تاجر ایرانی در آمریکا همه باید ملیتشون رو پنهان کنن دیگه؟
befermatooo
22-07-2014, 16:33
بقول یه بزرگی :
آنان که آزادی را فدای امنیت میکنند ، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را .
:n01:
kotlet110
22-07-2014, 22:16
چقدر بدبخت شدیم که سقف خواسته هامون شده حضور زنان در ورزشگاه!
جو حاکم در ورزشگاهها براي حضور زنان مناسب نيست
خب این ها اومدن کار خودشونو راحت کردن.
در واقع ایشون نگفتن حضور زنان جایز نیست، گفتن جوِ حاکم مناسب نیست!
خب اینکه مشخصه، باید به خودشون زحمت بدن و جو رو مناسب کنند.
لابد از فردا حضور زنان در خیابان ها و مکان های عمومی هم ممنوع میشه!
خب اینکه دلیل بر عدم حضور نمیشه!
اون ها مسئولن، خودشون هم باید چاره ای یا تدبیری بیندیشن.
همین جاست که میگن: از ماست که بر ماست.
جهان سومی هستیم نا سلامتی، باید این اصالت حفظ بشه خب!
به نظر من واقعا مسخرست . دغدغه ی فدراسیون های دیگه چیه اونوقت دغدغه ی فدراسیون ما شده حضور زنان . آقای داورزنی باید اینور و اونور بیوفته به دنبال جواز ورود زنان به ورزشگاه . چیزی که به نظر من اصلا نیازی به این همه بحث نداره . من که نمی فهمم ، جدا حضور زنان چه مشکلی می تونه داشته باشه ؟؟؟
reza.1370
25-07-2014, 14:18
دیگه رسما فاتحه حضور زنان در ورزشگاه رو بخونید و آماده تحریمهای والیبال ایران در آینده ای نزدیک باشید :
واقعا متاسفم ..
متن پرسش و پاسخ اين مرجع تقليد به شرح زير است:
«پرسش:
نظر معظم له در مورد حکم شرعي حضور زنان در ورزشگاهها به عنوان تماشاچي چيست؟
پاسخ:
جو حاکم در ورزشگاهها براي حضور زنان مناسب نيست و شکي نيست که اختلاط جوانان و آزاد بودن آنها سرچشمه مشکلات زيادي از نظر اخلاقي و اجتماعي ميشود؛ اضافه بر اين در بعضي انواع ورزش، مردان پوشش مناسبي در برابر زنان ندارند؛ بنابراين لازم است از حضور در اين برنامهها خودداري کنند بخصوص اينکه اين برنامهها را از رسانهها ميتوانند ببيند و حضور آنها ضرروتي ندارد.»
باز نخود هر آش پرید وسط ، بذار آبرو ریزی فتوای یارانه ات که طرفداراتم تو رو حساب نکردن فراموش بشه ، بعد یکی دیگه میل کن....
D o l f i n
30-07-2014, 12:46
فکر کنم وقتشه یه تاپیک جدا و جامع زده بشه که کل والیبال رو پوشش بده همه اخبار رو و همه تورنمنت ها رو
MƐΛИĪИƓĿƐSS
30-07-2014, 12:57
خب این ها اومدن کار خودشونو راحت کردن.
در واقع ایشون نگفتن حضور زنان جایز نیست، گفتن جوِ حاکم مناسب نیست!
خب اینکه مشخصه، باید به خودشون زحمت بدن و جو رو مناسب کنند.
لابد از فردا حضور زنان در خیابان ها و مکان های عمومی هم ممنوع میشه!
خب اینکه دلیل بر عدم حضور نمیشه!
اون ها مسئولن، خودشون هم باید چاره ای یا تدبیری بیندیشن.
همین جاست که میگن: از ماست که بر ماست.
جهان سومی هستیم نا سلامتی، باید این اصالت حفظ بشه خب!
شما که خانوم هستید اگه یک بار برید ورزشگاه،اونوقت خودتون پشیمون میشد:n15:
SNOW PATROL
30-07-2014, 13:05
شما که خانوم هستید اگه یک بار برید ورزشگاه،اونوقت خودتون پشیمون میشد:n15:
من میشناسم خانمی رو که در بازی های ملی والیبال حضور داشتند و اصلا هم پشیمان نیستند !!!
مثلا در یک بازی ملی والیبال ممکن چه مشکلی پیش بیاد که در سینما خیابان و ..... نباشه ؟؟
Pejvak61
31-07-2014, 08:55
راه حل خيل ساده است.
انتخاب را به عهده خود خانم ها بگذاريد و از جانب اونها تصميم نگيريد. هر خانمي كه فكر ميكنه حضورش در اون جور جاها براش خوب نيست، نره. نه اينكه چون فكر ميكنم محيط براشون مناسب نيست به طور كلي حضورشونو ممنوع كنيم.
D o l f i n
31-07-2014, 10:32
این راه حل ساده در جایی که هستیم به منزله به لرزه درآوردن پایه های ن ظ ا م تلقی میشه
سالهاست برای همین راه حل ساده بلا سر مردم میارن
دو راه هست
اول فشار از بیرون که ایجاد شد و تا محرومیت والیبال جلو خواهد رفت که همیشه گزینه اول ایرانی جماعت برای حل معضلات داخلی هست و ما از خودمون جنمی نداریم
دوم یه اتحاد هست که فکر نکنم ایجاد بشه اونم تحریم بازیهای والیبال هست کافیه تو دوتا مسابقه هیچکی نره فکر کنم اعتراض از این رساتر و کوبنده تر نباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.