ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب های دست دوم خود را چیکار کنیم

VorteX01
17-12-2013, 13:22
با سلام خدمت دوستان عزیز

والا ما الان دانشجوییم و نمی دونیم این کتاب های دبیرستان را چیکار کنیم، ماشاالله انواع و اقسام کتاب هم داریم که همینطوری مونده رو دستمون و همشون هم تست هستند، 2 تا سوال داشتم:

1- کتاب هایی که مربوط به رشته خودم هستند (ریاضی، گسسته، فیزیک) رو نگه دارم یا اونارو هم بدم بره؟
2- دوستانی که با همین وضع مواجه بودند ، چه راه کاری رو پیش گرفتند و با کتاب های دست دوم خود چیکار کردند؟

با تشکر فراوان

ملا نصرالدین
17-12-2013, 22:19
با توجه به اینکه کتب درسی هر سال داره عوض میشه
من فقط تونستم بخش کمی از کتاب ها رو به کسانی که از خودم کوچکتر بودند بدم
چند تا از کتاب ها رو هم برای یادگاری گذاشتم
بقیه اش رو هم دادم به بازیافت زباله
چون حتی به درد کتابخانه هم نمیخورد

Reza31001
17-12-2013, 22:33
کتاب درسی که خریداری نداره پس میره بازیافت ولی کمک درسی چرا
ببینید تو شهرتون جمعه بازار کتابی یا مرکز خرید و فروش دست دوم هست یا نه ببرید اونجاها
ضمنا کتابهای دبیرستان اصولا فایده ای برای دانشجو نداره (حداقل تو مهندسی ها که اینطوره که به نظر رشته شما هم همینه) پس بی خیال نگه داشتنشون بشو

2- دوستانی که با همین وضع مواجه بودند ، چه راه کاری رو پیش گرفتند و با کتاب های دست دوم خود چیکار کردند؟

ما تو مشهد یه پاساژ مهتاب داریم که مرکز کتابه و دست دوم فروشی هم توش هست
منم با وضع مشابه شما بعد کنکور تعداد زیادی کتاب رو دستم مونده بود بردم اونجا که ردشون کنم
خوب میدونید که کلا کاسبای ایروونی چطوری هستن دیگه! برای کتابایی که شاید 200 تومن پول خورده بودن سرجمع 30 تومن لطف میکرد!

منم نامردی نکردم و ندادم بهش و به جاش جمعه که شد بردم جمعه بازار کتاب و بساطم رو چیندم و با یکم تخفیف بیشتر نسبت به سایر کتابفروشها همش رو طی دو هفته فروختم
کلا تجربه خوب و باحالی بود:n02:

اینم بگم اگه این گزینه رو خواستی عملی کنی میتونی با چندتا از رفیقات با هم انجامش بدین

Atghia
17-12-2013, 22:51
من نیز هر یک از کتابهای خودم را با 1/3 قیمت به یکی از این کتابفروشهای کنار خیابونی فروختم
در مجموع خوب بود بنظرم
راستش اینجور کتابها جز جاگیر بودن فایده دیگه ای ندارند! فقط حواستون باشه باید در طی همون سال بفروشید وگرنه دیگه خریدار نداره (کتابها عوض میشن و...)

+

کتابهای مقطع دبیرستان بدرد دروس دانشگاه نمیخوره! مگر پیش بخورید در درسی که تا حدی در همون ترم 1 بتونه بهتون کمک کنه(کتاب پیش دانشگاهیتون...)