مشاهده نسخه کامل
: مشکل بلوتوث
farhad900
16-12-2013, 20:25
بلوتوث لپ تاپم فک میکنم مشکل داره!!!!
الان چند وقتی هست که فایلی رو recieve نمیکنه!!!
با گوشی چک کردم بلوتوثو پیدا میکنه ولی فایلو نمیگیره.مشکل از کجاس؟؟؟؟
ویندوز8 لپ تاپ g500
لب تاب من یه جوریه که وقتی بخوام فایلی رو برا لب تاب بفرستم باید فرم Recived باز باشه مثل شکل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhad900
21-12-2013, 13:50
دوست عزیز پنجره ریسیو باید باز باشه تا شما بتونید فایلی را دریافت کنید.
مشکله من اینجاس که پنجره هم باز میکنم.حتی بلوتوث هم پیدا میشه ولی انتقال انجام نمیشه.با گوشی هایه دیگه هم امتحان کردم نشد.
البته از کامپوتر فایل را میتونم به موبایل و ... بفرستم.
لطفا راهنمایی کنید...:n13:
farhad900
23-12-2013, 01:46
آقا Helppppppppppppppppp
:n19:
farhad900
23-12-2013, 23:48
کسی نیس کمک کنه:n30::n30:
Blue.Love
21-03-2014, 20:15
منم این مشکلُ دارم
تو منوی بلوتوث که کلا سند و ریسیو نداره
بعضی وقتا حالت هواپیما رو روشن خاموش میکنم فایل ریسیو میکنه اما اکثرا فرستاده نمیشه
نمیدونم چیکار کنم!
SajjadKAZ2003
27-11-2014, 20:24
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم
یعنی بلوتوث یک طرفس، فقط میشه باهاش سند کرد!
ویندوز8
لپتاپ Asus K451LB
romena777
27-11-2014, 22:22
دوستان چند راه حل به شما می دهم شاید درست شود.
1- نصب درایور بلوتوث (توجه: حتما دقت فرمایید که مخصوص لپ تاب شما باشد)
2- نصب نرم افزار
Bluetooth File Transfer
البته برای فایل های کم حجم مناسب است.
3- استفاده از نرم افزار BlueSoleil
جایگزین:
WinSCP 5.5.4 Build.4433 یا ورژن های بالاتر
تمامی موارد بالا را با یک سرچ ساده پیدا خواهید کرد.
خوراک وب گردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار در منزل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
romena777
27-11-2014, 22:26
دوستان عزیز فراموش کردم بگم نرم افزار زیر از WIFI استفاده می کند و فقط نیاز به مودم دارای اکسس پوینت دارید.
WinSCP 5.5.4 Build.4433
خوراک وب گردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار در منزل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad0047
01-12-2014, 21:21
سلام.من لپ تاپ مدل hp pavilion g6-2297se دارم که اصلا بلوتوثش رو پیدا نکردم.
به سایت خود اچ پی هم سر زدم چیزی نصیبم نشد.
خواستم بدونم این لپ تاب اصلا بلوتوث داره؟؟
اگه داره چرا توی device manager پیداش نمیکنه؟؟
لطفا کمک کنید!!!!!
>>> ممنون
romena777
01-12-2014, 21:44
bluetooth laptop hp povilion g6-2297se (جواب شما)
در مورد سوال خواستم بدونم این لپ تاب اصلا بلوتوث داره؟؟
بله همه لپ تاب ها بلوتوث دارند یا تا حالا من لپ تاب بدون بلوتوث ندیدم.
به این صفحه بروید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Drive - Network:
برای مثال ویندوز 8 - 64 بیتی : آدرس دانلود فایل بلوتوث [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته در صفحه نوع ویندوز خود 32 بیت یا 64 بیت را مشخص کنید و روی دکمه NEXT کلیک کنید.
اگر پیدا نشد از Drive pack استفاده کنید. (توصیه نمی شود چون بعضی از درایور ها اشتباه نصب می شه و ویندوز دچار مشکل می شود.) به صورت دستی نصب کنید بهتر است. منظورم این است که نگذارید همه رو خودش نصب کنه انتخاب کنید.
اگر پیدا نشد
از طریق device manager درایور بلوتوث را Add کنید ( در سی دی Driver pack جست جو کند یا به صورت دستی خودتان درایور بلوتوث را تعریف کنید.)
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - دوستان برای کمک به من از این سایت شارژ خریداری نمایید. 50% تخفیف در سود کارت شارژ ها، مسابقه روزانه، دارای نماد اعتماد، شارژ مستقیم، دارای نرم افزار برای گوشی و...
romena777
01-12-2014, 21:46
سلام.من لپ تاپ مدل hp pavilion g6-2297se دارم که اصلا بلوتوثش رو پیدا نکردم.
به سایت خود اچ پی هم سر زدم چیزی نصیبم نشد.
خواستم بدونم این لپ تاب اصلا بلوتوث داره؟؟
اگه داره چرا توی device manager پیداش نمیکنه؟؟
لطفا کمک کنید!!!!!
>>> ممنون
bluetooth laptop hp povilion g6-2297se (جواب شما)
در مورد سوال خواستم بدونم این لپ تاب اصلا بلوتوث داره؟؟بله همه لپ تاب ها بلوتوث دارند یا تا حالا من لپ تاب بدون بلوتوث ندیدم.
به این صفحه بروید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در قسمت Drive - Network:
برای مثال ویندوز 8 - 64 بیتی : آدرس دانلود فایل بلوتوث [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته در صفحه نوع ویندوز خود 32 بیت یا 64 بیت را مشخص کنید و روی دکمه NEXT کلیک کنید.
اگر پیدا نشد از Drive pack استفاده کنید. (توصیه نمی شود چون بعضی از درایور ها اشتباه نصب می شه و ویندوز دچار مشکل می شود.) به صورت دستی نصب کنید بهتر است. منظورم این است که نگذارید همه رو خودش نصب کنه انتخاب کنید.
اگر پیدا نشد
از طریق device manager درایور بلوتوث را Add کنید ( در سی دی Driver pack جست جو کند یا به صورت دستی خودتان درایور بلوتوث را تعریف کنید.)
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - دوستان برای کمک به من از این سایت شارژ خریداری نمایید. 50% تخفیف در سود کارت شارژ ها، مسابقه روزانه، دارای نماد اعتماد، شارژ مستقیم، دارای نرم افزار برای گوشی و...
romena777
01-12-2014, 21:48
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم
یعنی بلوتوث یک طرفس، فقط میشه باهاش سند کرد!
ویندوز8
لپتاپ Asus K451LB
شما می توانید از این پست استفاده نمایید:
دوستان چند راه حل به شما می دهم شاید درست شود.
1- نصب درایور بلوتوث (توجه: حتما دقت فرمایید که مخصوص لپ تاب شما باشد)
2- نصب نرم افزار
Bluetooth File Transfer
البته برای فایل های کم حجم مناسب است.
3- استفاده از نرم افزار BlueSoleil
جایگزین:
WinSCP 5.5.4 Build.4433 یا ورژن های بالاتر
تمامی موارد بالا را با یک سرچ ساده پیدا خواهید کرد.
mohammad0047
01-12-2014, 21:55
از توی سایت اچ پی همین الان درایور های مخصوصش رو دانلود کردم اما مشکل من اینه که توی device manager چیزی به نام بلوتوث وجود نداره.
برای ADD کردنش هم نتونستم از توی device manager حلش کنم
romena777
02-12-2014, 00:16
از توی سایت اچ پی همین الان درایور های مخصوصش رو دانلود کردم اما مشکل من اینه که توی device manager چیزی به نام بلوتوث وجود نداره.
برای ADD کردنش هم نتونستم از توی device manager حلش کنم
دوست من تنها می توان این راه حل رو پیش روت بگذارم
1- نصب دوباره درایور و تکرار مراحل نقل قول قبلی من
*2- دانلود و نصب درایور از سایتی دیگر
*3- نصب دوباره ویندوز
*4- ارجاع به گارانتی یا تعمیرگاه مجاز
**2- ممکن است فایل نصبی درایور مشکل داشته باشد.
**3- در 95 درصد از مشکلات به خاطر ویندوز می باشد.(اگر ویندوز خود را دوباره نصب کردید با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده تمامی درایو های خود را اسکن کنید) (توجه: بعد از نصب ویندوز به هیچ یک از درایو های خود نروید و فایلی نصب ننمایید و فقط آنتی ویروس و آپدیت {آنتی ویروس را دانلود کنید})
**4- بعد از موارد فوق مشکل سخت افزاری دارید.
شرط مورد 4 درصورتی است که بلوتوث کار نکند نه اینکه فقط در دیوایس نشان ندهد.
romena777
02-12-2014, 00:20
منم این مشکلُ دارم
تو منوی بلوتوث که کلا سند و ریسیو نداره
بعضی وقتا حالت هواپیما رو روشن خاموش میکنم فایل ریسیو میکنه اما اکثرا فرستاده نمیشه
نمیدونم چیکار کنم!
دوست گرامی پست های من را بخوان حتما کمکت خواهد کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.