ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ - مودم وایرلس - پی سی. شبکه ؟

jasin
16-12-2013, 15:12
با سلام خدمت همه دوستان محترم
پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه تاپیکم تکراریه ولی باور کنید هر چقدر گشتم جواب سوالمو پیدا نکردم

من با لپ تاپم از طریق کارت شبکه بی سیم به مودم وایرلسم وصلم و از اینترنت استفاده می کنم ، پی سی رو هم با کارت شبکه آن بورد با کابل به مودم وصل کردم و از اینترنت استفاده می کنم
می خواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اطلاعات رو بین لپ تاپ و پی سی مبادله کنم (بین این دو تا دیوایس شبکه داخلی برقرار کنم) البته بدون امکان سخت افزاری دیگه ای ؟

لپ تاپ ویندوز سون
پی سی ویندوز ایکس پی

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید یا لطف کنید و لینک آموزشیش رو بهم معرفی کنید

ATRGT3
16-12-2013, 18:17
یعنی منظورتون از طریق وایرلس؟

jasin
16-12-2013, 18:41
یعنی منظورتون از طریق وایرلس؟

بله. که مودم بعنوان واسط عمل کنه , امکانش نیست ؟

بانو . ./
16-12-2013, 18:48
.بله میتونید برای pc یک کارت شبکه بی سیم تهیه کنید و از طریق ad-hoc شبکه کنید

.

ATRGT3
16-12-2013, 18:49
نخیر
چون لب تاب شما موقعی که میخواد با وایرلس ارتباط شبکه برقرار کنه اتصال از اینترنت رو قطع میکنه

با دو تا لب تاب و یا یه دونه گیرنده وایرلس برای pc تون میتونین

jasin
16-12-2013, 19:30
نخیر
چون لب تاب شما موقعی که میخواد با وایرلس ارتباط شبکه برقرار کنه اتصال از اینترنت رو قطع میکنه

با دو تا لب تاب و یا یه دونه گیرنده وایرلس برای pc تون میتونین
دوست عزیز اگه لپ تاپ رو به جای اتصال بی سیم با کابل به مودم وصل کنم چطور ؟ در اون صورت میتونم شبکه داشته باشم ؟

.بله میتونید برای pc یک کارت شبکه بی سیم تهیه کنید و از طریق ad-hoc شبکه کنید

.

ATRGT3
16-12-2013, 19:37
چه کاریه با همون کابل به pc وصل کنین دیگه

jasin
16-12-2013, 19:53
چه کاریه با همون کابل به pc وصل کنین دیگه

آخه میخوام اینترنت رو تو پی سی داشته باشم !

ATRGT3
16-12-2013, 20:14
مودم وایرلس قدرت برقراری شبکه رو نداره
شبکه رو برای pc یا باید کابل lan وصل کنین یا گیرنده وایرلس داشته باشه

FerineFast
16-12-2013, 20:16
با سلام خدمت همه دوستان محترم
پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه تاپیکم تکراریه ولی باور کنید هر چقدر گشتم جواب سوالمو پیدا نکردم

من با لپ تاپم از طریق کارت شبکه بی سیم به مودم وایرلسم وصلم و از اینترنت استفاده می کنم ، پی سی رو هم با کارت شبکه آن بورد با کابل به مودم وصل کردم و از اینترنت استفاده می کنم
می خواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اطلاعات رو بین لپ تاپ و پی سی مبادله کنم (بین این دو تا دیوایس شبکه داخلی برقرار کنم) البته بدون امکان سخت افزاری دیگه ای ؟

لپ تاپ ویندوز سون
پی سی ویندوز ایکس پی

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید یا لطف کنید و لینک آموزشیش رو بهم معرفی کنید

اینا چه جوابهایی هست به این بنده خدا دادید!
خواهشا قبل از جواب دادن یک Search بکنید.

بله دوست عزیز هیچ سخت افزار دیگه ای نیاز نیست به محض اتصال دو تا دستگاه به مودم/روتر چه بی سیم یا با سیم شبکه می شوند و شما می تونید بینشون فایل شیر کنید.

قبل از هر چیز برای اطمینان از اتصال دستگاه ها به هم در CMD ویندوز تایپ کنید :
Ping ComputerName
که در اینجا ComputerName اسم دستگاه دیگر هست که می تونید از توی کنترل پنل و بخش System این مشخصات و اسم رو ببینید.

سپس بعد از اطمینان از اتصال شبکه باید برای یوزر هر دو دستگاه Password تعیین کنید و سپس در بخش Network and sharing در ویندوز 7 و قسمت Advance sharing setting قسمت Network Discovery رو فعال کنید.

حالا می تونید به سادگی با رفتن به قسمت Network ویندوز لیست دستگاه ها رو ببینید و به شیر های آنها دسترسی داشته باشید.

در انجام مراحل مشکلی داشتید همین جا بپرسید.

ATRGT3
16-12-2013, 20:23
میشه بیشتر توضیح بدین پسورد تعیین کنید یعنی چی؟

FerineFast
16-12-2013, 20:35
سیستم ویندوز به این صورت هست که برای اتصال به Share های دستگاه های دیگر نیاز داره یوزری که باهاش Share کردید حتما پسورد داشته باشه(البته میشه این تنظیمات رو عوض کرد)

شما به طور کلی در هر محیطی که از یک دستگاه IP در یک Subnet بگیرید پینگ دارید و در نتیجه شبکه دارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ATRGT3
16-12-2013, 20:44
آقا من عذرخواهی میکنم من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نمیکردم حالا یه مشکلی دارم اینه که واسه من Turn on نمیکنه discovery رو

FerineFast
16-12-2013, 20:53
مشکل از سرویس های ویندوزتون هست در RUN تایپ کنید : services.msc و مطمئن شید این سرویس ها start شده باشند.
- DNS Client
- Function Discovery Resource Publication
- SSDP Discovery
- UPnP Device Host

ATRGT3
16-12-2013, 21:04
همه سویس ها فعال

ولی اون یکی کلاینت منو تو لیست نتورکهاش نمیاره
ولی من میتونم ببینمش

FerineFast
16-12-2013, 21:07
به طور موقت آنتی ویروس/فایروال رو غیر فعال کنید ببینید اجازه فعال کردن Discovery رو میده یا نه!

ATRGT3
16-12-2013, 21:17
ببخشین سرویس فایروال چیه ؟ من خاموشش کردم اجازه تغییرات نمیده
الان خاموشه دیگه نه ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FerineFast
16-12-2013, 21:20
اون Nod32 یا ESET هم می تونه مانع شده باشه اون رو هم خاموش کنید تست کنید.

ATRGT3
16-12-2013, 21:23
همینکارو کردم نشناخت

FerineFast
17-12-2013, 03:26
مشکل ایشون هم حل شد سرویس Server خاموش بود. البته خودشون خاموش کرده بودند به صورت پیش فرض روشن هست.

jasin
29-03-2014, 13:05
اینا چه جوابهایی هست به این بنده خدا دادید!
خواهشا قبل از جواب دادن یک Search بکنید.

بله دوست عزیز هیچ سخت افزار دیگه ای نیاز نیست به محض اتصال دو تا دستگاه به مودم/روتر چه بی سیم یا با سیم شبکه می شوند و شما می تونید بینشون فایل شیر کنید.

قبل از هر چیز برای اطمینان از اتصال دستگاه ها به هم در CMD ویندوز تایپ کنید :
Ping ComputerName
که در اینجا ComputerName اسم دستگاه دیگر هست که می تونید از توی کنترل پنل و بخش System این مشخصات و اسم رو ببینید.

سپس بعد از اطمینان از اتصال شبکه باید برای یوزر هر دو دستگاه Password تعیین کنید و سپس در بخش Network and sharing در ویندوز 7 و قسمت Advance sharing setting قسمت Network Discovery رو فعال کنید.

حالا می تونید به سادگی با رفتن به قسمت Network ویندوز لیست دستگاه ها رو ببینید و به شیر های آنها دسترسی داشته باشید.

در انجام مراحل مشکلی داشتید همین جا بپرسید.

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون
ولی اینکه گفتین "برای هر دستگاه password بسازم" متوجه نمیشم. لپ تاپ رمزعبور داره و برای پی سی هم ساختم ولی نمی تونم از Network وارد سیستم مقابل بشم. مدام یوزر و پسورد رو می زنم ولی نمی تونم وارد بشم و پیام bad password or wrong user name میده
لطفا راهنمایی کنید

2195
29-03-2014, 19:39
با سلام:دوستان من هم مشکل شبکه کردن لپ تاپ و pc رو دارم-هرچی می کنم نمی شه-قبلا هم تو همین سایت تاپیک زدم اما دوستان نتونستن مشکل منو حل کنن-خواهشا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه-اینم همون تاپیکی که زدم اما کسی نتونست منو راهنمایی کنه
خواهشا منو راهنمایی کنید

lovely_fox
30-03-2014, 10:15
سلام به بچه های پی سی ورلد
مشکل
مشکل من اینه که لب تاپ خودم و خواهرم رو میخواهیم از طریق وایرلس شبکه کنیم
ولی من حتی نمی تونم وارد کامپیوتر خودم بشم دایم میگه شما دسترسی ندارید؟
اینم عکس اررور

beni5092
10-04-2014, 11:21
با سلام دوستان
من کارهای که گفتین رو انجام دادم و در قسمت network اسم کامپیوتر دیگه رو می بینم و حتی پرینتر رو هم می بینم ولی وقتی که روی اون کلید می کنم میگه ویندو ز نمی تون به اون کانکن بشه و رو درایو هم اروری ه زمینه می کنم رو می ده