ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در حل مسئله

Baltaza
16-12-2013, 10:52
سلام ممنون میشم برام این مسئله هارو حل کنید

1- اتومبیلی در یک جاده تخت با سرعت ثابت در حال عبور از پیچی به شعاع 50 متر است ، مسافری ک لیوانی به قطر 3 سانتی متر را بطور قائم در دستش نگه داشته است مشاهده میکند ک سطح آب در یک طرف لیوانه به اندازه 0.6 سانتی متر بالا میرود ، سرعت ماشین چقدر است ؟

2- استوانه ای به شعاع 20 سانتیمتر با سرعت زاویه ای 2 دور بر ثانیه روی زمین اصطحکاکی همراه غلطش جلو میرود چند درصد از انرژی کل آن دورانی و چند ذدرصد آن انتقالی است ؟ (I= ½ mr2) , (m = 1kg)

3- قرصی به جرم m و شعاع R با سرعت زاویه ای ɯ حول محوری ک در فاصله r/2 از مرکز قرص به صفحه آن عمود است دوران میکند ، لحطه دورانی ، تکانه زاویه ای و انرژی جنبشی دورانی قرص حول این محور را بدست آورید.

javad2015
16-12-2013, 14:26
فعلاً سوال 1 رو داشته باش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال با استفاده از دینامیک حل میشه:

javad2015
16-12-2013, 18:41
چون فیزیک یک رو خیلی وقت پیش پاس کردم مطالب تا حدودی یادم رفته باید مرور کنم.یادم میاد این جور مسایل رو خیلی راحت سر امتحان حل میکردم.
یه اشتباه تو محسابات کردم لیوان قطرش 3 سانتی متر هست و ما شعاعش رو میخواهیم که میشه1.5 پس تانژانت میشه 2/5 و جواب نهایی میشه ده ضرب در جذر دو

javad2015
16-12-2013, 19:17
سوال 2:
انرژی جنبشی کل برای جسمی که غلتش دارد از فرمول زیر محسابه میشود:
که قسمت اول برای حرکت اتقالی هست و قسمت دوم برای حرکت غلطشی.واضحه که اگه جسمی حرکت انتقالی نداشته باشه قسمت اول 0 میشه.چون v=0
حرکت انتقالی:چون جسم در هر 1 ثانیه دو دور میزنه پس این میزان حرکت انتقالی برابر با دو برابر محیط قاعده استوانه هست و استوانه هر یک ثانیه دو برابر محیطش میره جلو پس:
انرژی انتقالی با توجه به جرم میشه:
انرژی دورانی:کافیه w رو حساب کنیم و در فرمول بزاریم:
با محسابه مقدار انرژی دورانی به دست میاد:2.46
انرژی کل میشه8.77 ژول.

javad2015
16-12-2013, 21:55
سوال 3 :
لخطی دورانی برای جسمی که حول محوری غیر از محور مرکز جرمیش میچرخه از این فرمول به دست میاد:
I=I(cm)+mh^2
که در اون I(cm) لخطی دورانی مرکز جرمی هست و m جرم جسم و h فاصله محور چرخش از مرکز جرمی.
دیگه باقیه مسیله راحته

انرژی جنبشی دورانی هم که فرمولش اون بالاست:
.5*I*w^2

Baltaza
17-12-2013, 15:53
ی عالمهههههه مرسی :n12::n12::n12::n12::n16:

اگه بازم سئوال داشتم اینجا بزارم یا برات پ.خ کنم ؟

javad2015
17-12-2013, 18:19
همین جا بزار هر کسی که بلد باشه و وقت داشته باشه حلش کنه.من ممکنه بلد نباشم یا وقت نداشته باشم.