PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پست کارت گرافیک

1376MAXIMUM
15-12-2013, 20:20
سلام دوستان مطمئن نیستم که این بحث رو جای درستی ایجاد کردم یا نه حالا بگذریم
دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم که در اختیارم بگذارند
من میخواهم به یکی از اشنا هامون خارج از ایران بگم که برام چند تا کارت گرافیک بفرسته هرچی این قوانین گمرک رو خوندم نفهمیدم اخرش چی شد از طرفی هستن شرکت هایی که از طرف شما از خارج از کشور برای شما هر چیزی که نیاز داشته باشید به شرطی که استفاده از اون کالا توی قوانین کشور جرم نباشه و خلاف قوانین نباشه رو سفارش میدن و براتون میارن ولی چند تا مشکل هست یکی که خیلی گرون تر براتون درمیاد و دوم هم خیلی طول میکشه تا کالا رو بهتون تحویل بدن و سوم ممکنه کالای شما رو گمروک ترخیص نکنه توی چند تا مورد دیدم که گفته بودن کالاشون ترخیص نشده توی گمرگ حالا سوال من اینه به کارت گرافیک و چیزایی مثل کارت گرافیک ها که معمولا قیمت های بالایی دارن و جزو اجناس باارزش هستن در چه شرایطی گمروک میخوره ودرچه شرایطی گمروک نمیخوره
حالا اگه من به طرف بگم مثلا ۲۰تا از یک کارت رو برای من بفرسته چی گمروک چجوری هست و اگر گمروک بخوره برای ترخیص این ۲۰تا کارت باید کارت بازرگانی داشت؟ اگه نداشته باشیم میشه ترخیصش کرد؟ اگه میشه چجوری و اگه هزینه داره مثلا اگر هر کارت ۴۰۰دلار ارزش داشته باشه چقدر هزینه بر میداره و کلا به نظرتون ارزشش رو داره که این کار رو انجام بدم چون اختلاف قیمت رو حساب کردم دیدم یه چیزی حدود ۲۰۰تومان اگه بگم با پست برام بفرستن ارزون تر درمیاد البته اگه گمروک نداشته باشه فقط هرینه یست باشه بر خلاف چیزی که مردم فکر میکنن هزینه ی پستش فکر نمیکنم به ۱۰۰تومان برای هر کارت هم برسه حساب کردم که میگم نگید داره چرند میگه اگر من ۲۰تا رو گفتم و تونستم وارد بکنم حالا راحت میشه فروختش توی تهران کارت ها رو high end فرض کنید و اونم از سری های جدید مثلا تو حد اکثر یکی دو هفته فروش میرن
ممنون از تمام کسایی که راهنمایی میکنن و کسایی که وقت گذاشتن پست رو بخونن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

1376MAXIMUM
16-12-2013, 13:43
خوب بالا خره بعد از یکی دو ساعت هی تلفن زدن متوجه شدم که برای شخص نمیشه ولی برای شرکت میشه ! چفرقی داره رو من هنوز موتجه نشدم و نمیدونم چرا برای شخص نمیشه ولی برای شرکت میشه از خارج از کشور قطعه فرستاد
تلفنا رو هیچ کدوم رو جواب نمیدن شما هم به سرتون نزنه از این کارا انجام بدید که وقتتون رو هدر دادین

1376MAXIMUM
16-12-2013, 13:47
خوب بالا خره بعد از یکی دو ساعت هی تلفن زدن متوجه شدم که برای شخص نمیشه ولی برای شرکت میشه از خارج از کشور قطه کامپیوتری فرستاد ! چه فرقی داره رو من هنوز موتجه نشدم و نمیدونم چرا برای شخص نمیشه ولی برای شرکت میشه از خارج از کشور قطعه فرستاد
تلفنا رو هیچ کدوم رو جواب نمیدن شما هم به سرتون نزنه از این کارا انجام بدید که وقتتون رو هدر دادین