PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای بک-آپ گیری از دو تا هارد 1 ترا

dDarkKnight_12
14-12-2013, 22:39
سلام، اول مشخصات سیستم مورد نظر :

مادربرد: Gigabyte GA-MA770-UD3 اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پاور : Green GP380A version2.0 لینکش احتمالا
اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMD Phenom 9950 Quad-Core 2.60 GHz

+ فن cpu که بجای فن اورجینال گذاشتم و نمیدونم مدلش چیه ولی بزرگتره!
رم 4 تا 2 گیگ ddr2
گرافیک Nvidia GeForce Gt 440
یدونه DVD-RW رایتر مارک LG
یک عدد هارد 1 ترا Maxtor که روش نوشته DiamondMax 23
و یک عدد هارد 1ترا Seagate مدل Barracuda
سیستم عامل فعلی ویندوز 7 ورژن 32 بیتی

اینم بگم که قصد دارم تقریبا اواخر دی ماه امسال یه سیستم جدید پیشرفته و حرفه ای مخصوص گیم + هارد جدید 4 ترا روش، بخرم. این یه عکس از وضعیت فعلی هاردهای من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درایو C که مال ویندوز و برنامه ها هست + درایو D کلا فیلمهای 720p و 1080p ، این دو تا درایو روی هارد Maxtor هستن
درایوهای F و G روی هارد Seagate هستن و محتویات یکیشون کلا ویدئو و سریال و اونیکی هم محل نصب گیم ها و ویدئو و pdf و اینجور چیزاست.

من اخیرا یه هارد 3 ترا وسترن سبز خریدم و تو اینترنت فهمیدم که مادربرد من برای این هارد قدیمیه و باید با استفاده از یه نرم افزار هارد رو بصورت gpt فرمت کنم تا بتونم از همه ی هارد استفاده کنم.

سوال-1- حالا من رو همین ویندوز 32 بیتی این هارد 3 ترا رو بصورت gpt فرمت کنم یا باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم بعدا هارد رو متصل و فرمت کنم؟ (چون 8 گیگ رم دارم میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم.)

سوال-2- پاور و مادربرد سیستم من این سه تا هارد رو بصورت همزمان میکشه ؟ میتونم راحت فایلها رو منتقل کنم؟ لطفا یه راهنمایی کنید که کدوم کابل رو از پاور به هارد وصل کنم یا اینکه از کابل DVD-RW استفاده کنم؟

میدونم این روش بک-آپ گیری بعلت حجم زیاد فایلها (حدود 1.7 ترا) خیلی طول میکشه و نمیدونم امنیت و ریسک این روش چقدره پس:

سوال-3- لطفا اگه روش مناسبتری برای اینکار میدونید یا توصیه هایی دارید که امنیت انتقال فایلها رو بالا ببره مطرح کنید.

ببخشید اگه طولانی شد و چشمهاتون رو درد آوردم.
قبلا از جوابها و راهنمائی های شما صمیمانه تشکر میکنم.

dDarkKnight_12
15-12-2013, 23:31
یکی نبود حداقل جواب سلام بده؟ راهنمایی بماند!

ata.royalfalcon
16-12-2013, 08:12
سلام .

سوال-1- حالا من رو همین ویندوز 32 بیتی این هارد 3 ترا رو بصورت gpt فرمت کنم یا باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم بعدا هارد رو متصل و فرمت کنم؟ (چون 8 گیگ رم دارم میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم.)

با استفاده از win32 bit هم ميتونيد هارد را بصورت GPTد، initialize كنيد . بعداً كه سيستم را ارتقا داديد (ويندوز و سخت افزارها) مشكلي با استفاده از هارد مورد نظر نخواهيد داشت . دقت كنيد كه براي نصب ويندوز زوي هارد مورد نظر بطوريكه سيستم از روي آن بوت شود نه تنها هارد بايد بصورت GPT باشد بلكه ويندوز 64bit باشد و مادربرد هم uefi داشته باشد (جدول زير) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال-2- پاور و مادربرد سیستم من این سه تا هارد رو بصورت همزمان میکشه ؟

مادربرد شما در مجموع شش عدد پورت SATAII دارد كه تا حداكثر شش عدد هارد يا DVD رايتر ساتا ميتوانيد به آن متصل كنيد .

لطفا یه راهنمایی کنید که کدوم کابل رو از پاور به هارد وصل کنم یا اینکه از کابل DVD-RW استفاده کنم؟

سعي كنيد كانكتوري به هارد متصل كنيد كه داراي پنج رشته سيم باشند (دو GND و زرد ، قرمز ، نارنجي) . كانكتورهايي كه چهار رشته سيم دارند را براي DVD-RW استفاده كنيد .

میتونم راحت فایلها رو منتقل کنم؟

میدونم این روش بک-آپ گیری بعلت حجم زیاد فایلها (حدود 1.7 ترا) خیلی طول میکشه و نمیدونم امنیت و ریسک این روش چقدره پس:

سوال-3- لطفا اگه روش مناسبتری برای اینکار میدونید یا توصیه هایی دارید که امنیت انتقال فایلها رو بالا ببره مطرح کنید.

1.7 ترابايت بنظرم خيلي زياد نيست به هر حال ميتونيد از نرم افزار Teracopy جهت كپي و يا كات كردن داده ها استفاده كنيد .