ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم اتصال و شناسایی مودم TP-Link 8811 با سیستم و..

New-P30world
14-12-2013, 18:42
سلام مودمم قاط زده! هیچ جوری با سیستم ارتباط برقرار نمی کنه رو سیستم دیگه و یه لپتاپ هم تست کردم همینجور بود چراغ Lan یا usb روشن میشه ولی شناسایی نمیشه! چه کنم؟؟ کــمـــک...

EXTREME
14-12-2013, 19:38
سلام مودمم قاط زده! هیچ جوری با سیستم ارتباط برقرار نمی کنه رو سیستم دیگه و یه لپتاپ هم تست کردم همینجور بود چراغ Lan یا usb روشن میشه ولی شناسایی نمیشه! چه کنم؟؟ کــمـــک...

یعنی چی شناسایی نمیشه ؟ لن که شناخته میشه منطورتون اینه که با آی پی نمیتونید وارد مودم بشید ؟

New-P30world
14-12-2013, 20:34
یعنی چی شناسایی نمیشه ؟ لن که شناخته میشه منطورتون اینه که با آی پی نمیتونید وارد مودم بشید ؟

نه همون دیگه، با لن هم شناسایی نمیشه! چراغ لن روشن میشه ولی در ادامه هیچی! با usb هم همینطور، دیگه cd هم به کار نمیاد!

البته تو xp پیغام Limited or no connectivity میده آیکون مثلث زرد رنگ رو آیکون شبکه میاد و دیگر هیچ و تو وین8 که پیغام میغام نمیده و..

ریست هم نمیشه کلا

مشکل نرم افزاریه ولی چه میشه کرد؟؟

EXTREME
14-12-2013, 21:24
نه همون دیگه، با لن هم شناسایی نمیشه! چراغ لن روشن میشه ولی در ادامه هیچی! با usb هم همینطور، دیگه cd هم به کار نمیاد!

البته تو xp پیغام Limited or no connectivity میده آیکون مثلث زرد رنگ رو آیکون شبکه میاد و دیگر هیچ و تو وین8 که پیغام میغام نمیده و..

ریست هم نمیشه کلا

مشکل نرم افزاریه ولی چه میشه کرد؟؟

شما با یک ویندوز و سیستم دیگه تست کردین این مودم رو ؟ اون پیغام مربوط به نگرفتن ip است
وقتی مودم رو میزنید یک غکس از device manager بدید و وضعیت لن رو بگید چطوری است

با ریستور و تعمیر ویندوز هم تست کنید ولی بهتره مودم روی یک ویندوز و سیستم دیگه حتما تست بشه تا مشکل معلوم بشه نرم افزاری است یا سخت افزاری

New-P30world
14-12-2013, 22:06
شما با یک ویندوز و سیستم دیگه تست کردین این مودم رو ؟ اون پیغام مربوط به نگرفتن ip است
وقتی مودم رو میزنید یک غکس از device manager بدید و وضعیت لن رو بگید چطوری است

با ریستور و تعمیر ویندوز هم تست کنید ولی بهتره مودم روی یک ویندوز و سیستم دیگه حتما تست بشه تا مشکل معلوم بشه نرم افزاری است یا سخت افزاری

بله هم رو یه سیستم دیگه که هم وین7 نصب بود و هم xp و هم روی یه لپتاپ که وین8 بود تست کردم، مودم شناسایی نمیشه

ویندوز سیستم رو هم عوض کردم بازم همون ، ولی چون رو سیستم دیگه و لپتاپ هم همینجور بود مطمئن شدم مشکل از مودم هست

الان به یاد قدیم با حداکثر صبوری! دارم از دایال/دیال آپ! با شما سخن می گویم!! سخته اسکرین شات دیوایس بدم!

ولی خاطرجم، لن سیستم ok هست و مشکل از مودم بخت برگشته هست!

راهی هست؟؟

EXTREME
14-12-2013, 22:09
اگه از همه چی مطمئن هستید باید بره برای تعمیر گارانتی ببرید فکر کنم با هزینه براتون تعمیر کنند