مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رم
arash rashno
22-08-2006, 07:45
با سلام یه سوال داشتم درباره رم که آیا یک رف چیپ بودن با دو طرف چیپ بودن از نظر کارایی فرق می کنه
,و می خواستم کمی درباره نرم افزار Cpu –z بپرسم و درباره پارامترهای تایمینگ رم و اصلا تایمینگ رم چیه و درباره تب های Spd و Memory به طور کامل قسمت های مختلف آن را توضیح دهید با تشکر از جواب شما
arash rashno
24-08-2006, 06:30
من منتظر جواب شما هستم دوستان عزیز
با سلام یه سوال داشتم درباره رم که آیا یک رف چیپ بودن با دو طرف چیپ بودن از نظر کارایی فرق می کنه
,و می خواستم کمی درباره نرم افزار Cpu –z بپرسم و درباره پارامترهای تایمینگ رم و اصلا تایمینگ رم چیه و درباره تب های Spd و Memory به طور کامل قسمت های مختلف آن را توضیح دهید با تشکر از جواب شما
از نظر کارایی چندان تفاوتی ندارن ولی معمولا 2 تاثیر گذار میشن..1 برای اور کردن 2 ور چیپ یکم پایداری رو کم میکنه..
2. ممکنه همین تایمینگ هایی که اشاره کردید یکم بالابره..
در مورد اینکه تایمینگ رم چیه اینجا رو یه نیگا بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح روونی داده...حسش بود خودم ترجمشو تاپیم میکردم.
در مورد CPU-Z هم تب اسپید نشون دهنده تایمینگ هاییه که بوطر استاندارد برای رم تعریف شده و جزو مشخصات تراشه کنتلر دی رمها هستش..و سایر مطالب مربوط به نوع چیپ و ساخت و تاریخ تولید و غیره....( در ولتاژ استاندارد)
تب مموری نشون دهنده سرعت فعلی و تایم فعلی رم روی برده..که ممکنه بخاطر اینکه ناهمهنگیهایی وجود داشته باشه بطور اتومات با تب اسپید متفاوت باشه..
arash rashno
24-08-2006, 09:53
مطلب فارسی در این مورد نداری
مطلب فارسی در این مورد نداری
خوب..اگه 4 تا پارامتر اصلی رو بخوای هر فروم و سایتی بگردی هست..معمولا تو بخش مفاهیم پایه نوشتن..
اگه توضیح مختصر میخوای اینا پارامتر های میزان مکس تراشه های رم برای نوشتن در ستون های و ردیف دیتا و یا فاصله بین اولین خواندن با نوشتن و یا فاصله بین 2 نوشتن و از این مبحث ها...
arash rashno
24-08-2006, 10:35
تامینگ یعنی چی مقدارش در چه میزانی خوب است بالات باشد بهتر است یا پایین تر
اگه میشه توضیح کامل
Timing رم در واقع عددي هست بصورت 4-4-4-3 كه هر كدام معرف يك ويژگي خاص هست .
اولين عدد در واقع مدت زمان تاخيري هست كه حافظه پش از گرفتن درخواست از CPU تا زمان ارايه داده ايجاد مي كند .
مبناي محاسبه اين اعداد Clock Cycle هست .
هر چه اين مقادير كمتر باشند طبعا سرعت رم بيشتر است .
اما در مواردي ( Over Clock ) ميزان تايمينگ را بالا مي گيرند ( خود سازنده ) تا بدين ترتيب بتوان فركانس رم را بيشتر افزايش داد .
اگه باز هم توضيحي لازم هست بگو
موفق باشي .
arash rashno
24-08-2006, 11:05
Cas # latency و ras# to cas# و ras#prechatge و tras چی هستند sensor در تب مادر بورد cpu-z چی هستش ممنون میشم از جوابتون و چرا در قسمت فرکانسی دو تا عدد داریم یعنی : 133mhz و 166mhz
هر چی فرکانس بالاتر بره بهتر است
arash rashno
26-08-2006, 09:55
منتظر جواب شما هستم
arash rashno
29-08-2006, 20:52
من منتظر جواب شما هستم
Lord_theOne
31-08-2006, 03:43
133mhz و 166mhz اين فركانسها ماله رم است
هر چه بالا برود بهتر است البته به FSB سي پي يو هم ربط دارد مثلا CPU با FSB 800اگر باس رم شما 400 باشد اونجا 200 نشان مي دهد
166 هم ماله 533 است
133 هم برااي FSB 400
kiano_rivs
16-09-2006, 13:33
من در لود بازي ها مشكل دارم.اگه رم سيستمم را ارتقا بدم مشكل رفع ميشه يانه.سيستم من اينه: cpu:2.41 celeron
graphic card:128 mb geforce 5200
motherboard:gygabyte 8s648fxp-rz
ram:256mb
hard: 40 gb
kiano_rivs
16-09-2006, 13:39
بالاترين رم موجود در بازار چه مقدار است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.