ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل یک سوال ریاضی -- جایگذاری

statue of liberty
14-12-2013, 12:35
سلام دوستان . کسی می تونه به جوابی که زیرش خط کشیدم برسه.... معادله مشخصه و جواب انتهایی هم زیرش خط کشیدم ؛ تو تا مفروض هم داریم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : ماتریس u ماتریسی 5در 5 هست . از ماتریس نترسید اکثرا 0 هست .. و اینکه منظور از u1 ستون اول ماتریس یا ترانهاده ستون اول ماتریس هست.

ATRGT3
14-12-2013, 12:43
سوال کوشش؟ :n26::n13::n13::n13:

statue of liberty
14-12-2013, 20:25
سوال کوشش؟ :n26::n13::n13::n13:

می بخشید فک کردم عکس درست اپلود شده . جای دیگه اپ کردم . عکس زیر:

statue of liberty
15-12-2013, 19:44
ریاضیدانان کجان؟؟؟:n12::n12:

baby_1
15-12-2013, 23:16
سلام
ان شالله که مراحل و توضیحات رو به خوبی طی و فهمیده باشم
1-اگر لاندا یک همان عدد مختلط هست باید آن را e به توان لاندا جایگذاری و با فرمول تیلور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسط را باز می کنید و در عدد مختلط j.1150 ضرب می کنید
2-در صورتی که u1 ستون اول ماتریس هست آن را به صورت یک ماتریس 1*5 نوشته و عبارت مرحله یک را در تک به تک مقدارها ضرب و با هم جمع می کنید
3-در آخرین مرحله عبارت را به صورت زاویه و فاز نوشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و به صورت فیزور کسینوسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب مرحله 2 رو بنویسید و با هم ترکیب کنید.

مراحل در صورت درست فهمیدن دقیق سوال طولانی هستن و بهتره است مطلب و قطعه برنامه ای این محاسبات انجام شود

statue of liberty
15-12-2013, 23:38
سلام
ان شالله که مراحل و توضیحات رو به خوبی طی و فهمیده باشم
1-اگر لاندا یک همان عدد مختلط هست باید آن را e به توان لاندا جایگذاری و با فرمول تیلور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسط را باز می کنید و در عدد مختلط j.1150 ضرب می کنید
2-در صورتی که u1 ستون اول ماتریس هست آن را به صورت یک ماتریس 1*5 نوشته و عبارت مرحله یک را در تک به تک مقدارها ضرب و با هم جمع می کنید
3-در آخرین مرحله عبارت را به صورت زاویه و فاز نوشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و به صورت فیزور کسینوسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب مرحله 2 رو بنویسید و با هم ترکیب کنید.

مراحل در صورت درست فهمیدن دقیق سوال طولانی هستن و بهتره است مطلب و قطعه برنامه ای این محاسبات انجام شود

ممنون دوست عزیز
راستش من فقط مشکل همون مرحله اوله
میشه با جزئیات بیشتر توضیح بدین .. الان ما لاندا 1 داریم که عدد مختلطه و رفته رو e نشسته .. اینو نمی دونم چیکار کنم

baby_1
15-12-2013, 23:44
سلام
خواهش می کنم فکر کنم روند زیر گویای همه چی باشه

موفق باشید

statue of liberty
15-12-2013, 23:56
سلام
خواهش می کنم فکر کنم روند زیر گویای همه چی باشه

موفق باشید