ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم بالا نمیاد..احتمالا مشکل از مادربورده.کمک کنید لطفا

KILLER_PANT
13-12-2013, 20:35
سلام
من یه pc دارم با مشخصات که اخر پست میزارم
سیستمم برای مدت بیش از 9 ماه بود که وقتی روشنش میکردم خاموش میشد.میدونستم این اشکال مال پاوره.ولی وقتی بیست الی سی بار روشن خاموش میکردم بالاخره روشن میشد و کار میکرد منم سیستمم همیشه روشنه و چی بشه(مثلا برق رفتن) خاموش بشه..لذا مشکل نداشتم
اما چند وقت پیش خاموش شد ولی هر کاری کردم روشن نشد..با خیلیا مشورت کردم و تحقیق در اینترنت هم زیاد کردم فهمیدم مشکل پاور من قطعیه، رفتم یه پاور گرین 380 وات خریدم
سیستم روشن شد ولی ویندوز بالا نیومده خاموش میشد.هر کاری کردم همین بود.
با سی دی بوتیبیل ویندوزی اومدم بازم همین شد
با برنامه های تست از توی داس ، رم و هارد و سی پی یو و مادربورد رو چک کردم و همشون اوکی بودند و مشکلی نداشتند. فقط تو تست stress برای cpu کم میاورد و ارور میداد
خمیر سیلیکون گرفتم.. سیستم رو کامل تمیز کردم با اسپری، ولی نشد که نشد.
بایوس سیستم دیفالت اوردم نشد..اپدیت کردم مادربوردو نشد..یکسره کردم استارتشو بازم نشد
اخر یه فکری به سرم زد ، از توی بایوس سیستم ، ولتاژ cpu و عدد multiplier رو پایین اوردم و در کمال ناباوری سیتسم روشن شد و ویندوز بالا اومد
دو سه روز گذشت باز مثل قبل شد ..این بار multilplier رو باز پایین اوردم و دو سه روز اوکی شد
اخر به قدری این عدد رو اوردم پایین که سی پی یو 5000 من شده بود 2000
اما چیزی نگذشت که اونم دیگه خاموش شد و الان تا روشن میکنم خاموش میشه!
از چند نفر پرسیدم گفتند همگی از مادربورده ولی این مادربودر که به AMD بخوره دیگه گویا گیر نمیاد
دست و بالمم بستست برای خرید سیستم یا نوتبوک جدید
من و راهنمایی کنید که بدجوری مشکل خوردم.
راستی تو سایت tomshardware هم این . پرسیدم و فقط یه نفر بهم جواب داد که :
Sounds like your CPU or motherboard is going out. Not much you can do to replace them, and if you do, anything worth your money won't support that RAM.

مدل سیستمم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motherboard: Asus m2n-e
Ram ; 2 gig bus 800 ddr2

absineh
13-12-2013, 22:23
مشخصات سیستم را کامل بگید و با کدام ورژن مادربورد را آپدیت کردید ازپاوری که خردید مطمئن هستید.

KILLER_PANT
13-12-2013, 22:32
مشخصات سیستم را کامل بگید و با کدام ورژن مادربورد را آپدیت کردید ازپاوری که خردید مطمئن هستید.

مادربورد و cpu و ram رو گفتم.دقیقتر بگم یعنی مشخصات رو؟
این مادربوردمه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با این ورژن اپدیت کردم:

Beta Version 5001
Description M2N-E beta BIOS 5001
Beta support AM3 CPU
Note: Remove Mylogo function.
File Size 372,66 KBytesupdate 2010.06.25
Download from Global

ولی تا قبل از اینکه بایوس رو اپدیت کنم هم این مشکل رو داشتم و وقتی انجام دادم هیچ فرقی با قبلش نکرد..

از پاوری که خریدم مطمینم، الان هارد و رم ها و گرافیک رو در میارم هم (یا یکی یک اضافه میکنم) هیچ فرقی نمیکنه و تتا روشن میکنم خاموش میشه.

absineh
14-12-2013, 08:40
شما ازورژن بتا استفاده نکنید یکباردیگه بایوس مین را با ورژن غیراز beta آپدیت کنید و یکبار کلیرسیموس انجام بدید .

KILLER_PANT
14-12-2013, 09:02
شما ازورژن بتا استفاده نکنید یکباردیگه بایوس مین را با ورژن غیراز beta آپدیت کنید و یکبار کلیرسیموس انجام بدید .

سلام
متاسفانه دیگه روشن نمیشه سیستم
الان تا روشن میکنم یه 1 ثانیه نمیکشه خاموش میشه.
(حتی اگه رم و گرافیک و هارد و هیچی به غیر از cpu وصل نباشه بازم همین میشه) واس همین بعید میدونم از پاور باشه

کلیر سیموس هم انجام دادم ولی فرقی نکرد

:SAEED:
14-12-2013, 09:06
کابل برق dvd(ها) رو بکشید و هر قطعه اضافی و که لازم نیست از مادر برد خارج کنید (اگر هست ) اگر چند تا هارد رو سیستم داریدهم همینطور, فقط هاردی که روش ویندوز هست رو سیستم باشه. تست کنید شاید سیستم بالا اومد .

absineh
14-12-2013, 09:12
فایل بایوس را دانلود کنید و روی فلش بریزید وپسوند فایل بایوس را به rom تغییربدید سیستم را روشن کنید اگر میتونید وارد بایوس بشید فرست بوت را روی یواس بی تنظیم کنید تا فلش را بخونه وبایوس آپدیت بشه اگر سیستم توی یک ثانیه خاموش میشه بهتر سیستم را بیرون از کیس امتحان کنید سی پی را بیرون بیار مجدد خمیربزن واسمبل کن تمام قطعات را یکبار با اسپری خشک البته پایه ها را تمیز کن وبا یک تیکه کاغذ a4 روی پایه ها بکش که تمیز بشه ومجدد اسمبل کن درست میشه با صبروحوصله موفق باشید .

KILLER_PANT
14-12-2013, 13:36
کابل برق dvd(ها) رو بکشید و هر قطعه اضافی و که لازم نیست از مادر برد خارج کنید (اگر هست ) اگر چند تا هارد رو سیستم داریدهم همینطور, فقط هاردی که روش ویندوز هست رو سیستم باشه. تست کنید شاید سیستم بالا اومد .

کابل برقشونو کشیدم..هیچی اضافه وصل نیست
حتی هارد و هم دراوردم. بازم همینه. روشن نشده خاموش میشه

KILLER_PANT
14-12-2013, 13:39
فایل بایوس را دانلود کنید و روی فلش بریزید وپسوند فایل بایوس را به rom تغییربدید سیستم را روشن کنید اگر میتونید وارد بایوس بشید فرست بوت را روی یواس بی تنظیم کنید تا فلش را بخونه وبایوس آپدیت بشه اگر سیستم توی یک ثانیه خاموش میشه بهتر سیستم را بیرون از کیس امتحان کنید سی پی را بیرون بیار مجدد خمیربزن واسمبل کن تمام قطعات را یکبار با اسپری خشک البته پایه ها را تمیز کن وبا یک تیکه کاغذ a4 روی پایه ها بکش که تمیز بشه ومجدد اسمبل کن درست میشه با صبروحوصله موفق باشید .
سیستم روشن نشده خاموش میشه
سری پیش از همون راهی که فرمودید اپدیتش کردم
خمیر زدم و تمام قطعات رو کامل با اسپری شستم.از روز اولش تمیزتر..ولی فایده نداشت.
فکر کنم مشکلش حادتر از این حرفا باشه.

14-12-2013, 13:59
:n28:
شاید تعمیر کار وارد بتونه مادر بردو تعمیر کنه انشا ا.. قابل تعمیر باشه .
مادر برد منم خرابه باید nبار پاور بزنی تا روشن بشه سو* کت قدیمیه اینتل هست (asus) بخوام عوض کنم باید رم و cpu هم عوض کنم که ....

همه این کارها را هم انجام دادم ...

absineh
14-12-2013, 14:05
به تعمیرکار نشان بده که مسله اش حاد شده یا اینکه اگه کسی هست که بایوس بریزه بدید تا برات بایوس بریزه تا مشکل حل بشه .

14-12-2013, 14:05
اگه بتونی با یک cpu دیگه تست بکنی بد نیست

KILLER_PANT
14-12-2013, 14:50
به تعمیرکار نشان بده که مسله اش حاد شده یا اینکه اگه کسی هست که بایوس بریزه بدید تا برات بایوس بریزه تا مشکل حل بشه .

باید این کارو کنم
تعمیرکار خوب سراغ ندارید؟

KILLER_PANT
14-12-2013, 14:52
اگه بتونی با یک cpu دیگه تست بکنی بد نیست

:n28:
شاید تعمیر کار وارد بتونه مادر بردو تعمیر کنه انشا ا.. قابل تعمیر باشه .
مادر برد منم خرابه باید nبار پاور بزنی تا روشن بشه سو* کت قدیمیه اینتل هست (asus) بخوام عوض کنم باید رم و cpu هم عوض کنم که ....

همه این کارها را هم انجام دادم ...

مادربورد واسه این سی پی یو من دیگه گیر نمیاد؟
راستی cpu دیگه ندارم متاسفانه :دی

14-12-2013, 16:20
مادربورد واسه این سی پی یو من دیگه گیر نمیاد؟
راستی cpu دیگه ندارم متاسفانه :دی

در مورد amd نمیدونم متاسفانه .

من چون خودم تعمیر کار نمیشناسم main و میبردم گارانتیش شاید با گرفتن هزینه اگر قابل تعمیر باشه این کارو انجام بدن ولی دوستانی که تجربه دارن شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن ,امیدوارم با کمترین هزینه ممکن مشکل سیستمت حل شه .

+
منظورم این بود که از کسی برای تست قرض بگیری .:n01:

mjt10063
15-12-2013, 16:09
منم یه بار این مشکل برام پیش اومد
فن سی پی یو رو عوض کردم درست شد

نظره

KILLER_PANT
15-12-2013, 23:35
منم یه بار این مشکل برام پیش اومد
فن سی پی یو رو عوض کردم درست شد

نظره
میخواستم این کارو کنم ولی وقتی فن رو دراوردم تمیز کردن و گزاشتمش شد مثل روز اول.
ولی این کارو هم به عنوان تیر اخر میزنم
فقط یه سوال
من فن سی پی یو بخوام بخرم باید خود فن رو ببرم مثل اون رو بگیرم یا مدل فن ها همه یکیه؟

mjt10063
16-12-2013, 13:06
فکر نکنم مدل فن ها همه یکی باشه
ولی بهتر موقع خرید فن نمونه پیش باشه
احتمال خطا کمتر میشه