KILLER_PANT
13-12-2013, 20:35
سلام
من یه pc دارم با مشخصات که اخر پست میزارم
سیستمم برای مدت بیش از 9 ماه بود که وقتی روشنش میکردم خاموش میشد.میدونستم این اشکال مال پاوره.ولی وقتی بیست الی سی بار روشن خاموش میکردم بالاخره روشن میشد و کار میکرد منم سیستمم همیشه روشنه و چی بشه(مثلا برق رفتن) خاموش بشه..لذا مشکل نداشتم
اما چند وقت پیش خاموش شد ولی هر کاری کردم روشن نشد..با خیلیا مشورت کردم و تحقیق در اینترنت هم زیاد کردم فهمیدم مشکل پاور من قطعیه، رفتم یه پاور گرین 380 وات خریدم
سیستم روشن شد ولی ویندوز بالا نیومده خاموش میشد.هر کاری کردم همین بود.
با سی دی بوتیبیل ویندوزی اومدم بازم همین شد
با برنامه های تست از توی داس ، رم و هارد و سی پی یو و مادربورد رو چک کردم و همشون اوکی بودند و مشکلی نداشتند. فقط تو تست stress برای cpu کم میاورد و ارور میداد
خمیر سیلیکون گرفتم.. سیستم رو کامل تمیز کردم با اسپری، ولی نشد که نشد.
بایوس سیستم دیفالت اوردم نشد..اپدیت کردم مادربوردو نشد..یکسره کردم استارتشو بازم نشد
اخر یه فکری به سرم زد ، از توی بایوس سیستم ، ولتاژ cpu و عدد multiplier رو پایین اوردم و در کمال ناباوری سیتسم روشن شد و ویندوز بالا اومد
دو سه روز گذشت باز مثل قبل شد ..این بار multilplier رو باز پایین اوردم و دو سه روز اوکی شد
اخر به قدری این عدد رو اوردم پایین که سی پی یو 5000 من شده بود 2000
اما چیزی نگذشت که اونم دیگه خاموش شد و الان تا روشن میکنم خاموش میشه!
از چند نفر پرسیدم گفتند همگی از مادربورده ولی این مادربودر که به AMD بخوره دیگه گویا گیر نمیاد
دست و بالمم بستست برای خرید سیستم یا نوتبوک جدید
من و راهنمایی کنید که بدجوری مشکل خوردم.
راستی تو سایت tomshardware هم این . پرسیدم و فقط یه نفر بهم جواب داد که :
Sounds like your CPU or motherboard is going out. Not much you can do to replace them, and if you do, anything worth your money won't support that RAM.
مدل سیستمم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motherboard: Asus m2n-e
Ram ; 2 gig bus 800 ddr2
من یه pc دارم با مشخصات که اخر پست میزارم
سیستمم برای مدت بیش از 9 ماه بود که وقتی روشنش میکردم خاموش میشد.میدونستم این اشکال مال پاوره.ولی وقتی بیست الی سی بار روشن خاموش میکردم بالاخره روشن میشد و کار میکرد منم سیستمم همیشه روشنه و چی بشه(مثلا برق رفتن) خاموش بشه..لذا مشکل نداشتم
اما چند وقت پیش خاموش شد ولی هر کاری کردم روشن نشد..با خیلیا مشورت کردم و تحقیق در اینترنت هم زیاد کردم فهمیدم مشکل پاور من قطعیه، رفتم یه پاور گرین 380 وات خریدم
سیستم روشن شد ولی ویندوز بالا نیومده خاموش میشد.هر کاری کردم همین بود.
با سی دی بوتیبیل ویندوزی اومدم بازم همین شد
با برنامه های تست از توی داس ، رم و هارد و سی پی یو و مادربورد رو چک کردم و همشون اوکی بودند و مشکلی نداشتند. فقط تو تست stress برای cpu کم میاورد و ارور میداد
خمیر سیلیکون گرفتم.. سیستم رو کامل تمیز کردم با اسپری، ولی نشد که نشد.
بایوس سیستم دیفالت اوردم نشد..اپدیت کردم مادربوردو نشد..یکسره کردم استارتشو بازم نشد
اخر یه فکری به سرم زد ، از توی بایوس سیستم ، ولتاژ cpu و عدد multiplier رو پایین اوردم و در کمال ناباوری سیتسم روشن شد و ویندوز بالا اومد
دو سه روز گذشت باز مثل قبل شد ..این بار multilplier رو باز پایین اوردم و دو سه روز اوکی شد
اخر به قدری این عدد رو اوردم پایین که سی پی یو 5000 من شده بود 2000
اما چیزی نگذشت که اونم دیگه خاموش شد و الان تا روشن میکنم خاموش میشه!
از چند نفر پرسیدم گفتند همگی از مادربورده ولی این مادربودر که به AMD بخوره دیگه گویا گیر نمیاد
دست و بالمم بستست برای خرید سیستم یا نوتبوک جدید
من و راهنمایی کنید که بدجوری مشکل خوردم.
راستی تو سایت tomshardware هم این . پرسیدم و فقط یه نفر بهم جواب داد که :
Sounds like your CPU or motherboard is going out. Not much you can do to replace them, and if you do, anything worth your money won't support that RAM.
مدل سیستمم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motherboard: Asus m2n-e
Ram ; 2 gig bus 800 ddr2