مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید لپ تاپ تا حدود 2 میلیون تومان
سلام و درود
از اونجایی که من برای خودم چندین وقت پیش از همینجا برای خرید لپ تاپ کمک گرفتم و راهنمایی های خوبی گرفتم ، میخواستم ازتون دوباره راهنمایی بگیرم
انتظارات :
1-برای یه خانوم میخوام
2-بشه کارا و پروژه های دانشجویی رو راحت انجام داد (سخت افزار خوب)
3-بازیهای تقریبا با کیفیت هم بشه انجام داد ( گرافیک خوب و متوسط به بالا)
4-باتری خوب نگه داره
5-صفحه نمایش نه خیلی بزرگ و نه کوچک باشه
6-علاقه به برند Asus دارن (البته من خودم Sony ) حالا اگه میشه از نظر زیبایی هم خوب و جوری باشه که خانوما بپسندن ممنون میشم
قیمت هم میشه قدر بالاتر ازین باشه ...
پیشاپیش ممنون
Highbury
13-12-2013, 22:49
سلام
ایسوز که این وقتا گیرداده به پردازنده های کم مصرف اما کم توان. که چنگی به دل نمیزنه مثلا پردازنده ci5 کم مصرف که قیمتش معادل پردازده های معمولی است، قدرتش در حد ci3 میباشد :n21:
باتری لبتابها که همشن حدود 3 ساعت است. ایران که الحمدالله مشکل بی برقی نیست
پیشنهادم lenovo g580 است که تنوع رنگی هم دارد. رنگ سرخ و ابی هم دارد.
فقط دقت کن اگر گرفتی با گرافیک 635 بگیری.
سلام
ایسوز که این وقتا گیرداده به پردازنده های کم مصرف اما کم توان. که چنگی به دل نمیزنه مثلا پردازنده ci5 کم مصرف که قیمتش معادل پردازده های معمولی است، قدرتش در حد ci3 میباشد :n21:
باتری لبتابها که همشن حدود 3 ساعت است. ایران که الحمدالله مشکل بی برقی نیست
پیشنهادم lenovo g580 است که تنوع رنگی هم دارد. رنگ سرخ و ابی هم دارد.
فقط دقت کن اگر گرفتی با گرافیک 635 بگیری.
ممنون
من چندین سال پیش که میخواستم لپ تاپ بگیرم برند Lenovo تازه داشت مد میشد و تا جای که یادمه ماله شرکت IBM درسته ؟ آیا کیفیت ( چه سخت افزاری چه بدنه و صفحه و حتی صفحه کلید ) رو تایید میکنید شما ؟
حالا میشه با افزایش بوجه حتی تا 3 میلیون از برند Asus مورد خوب و قوی پیدا شه ؟؟؟؟
دوستان بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
1-Asus X550-D
2-Lenovo IdeaPad Z500-G
3-Lenovo IdeaPad Z500-H
از برند سونی میشه چیزی پیشنهاد بدین ؟ آخه من خودم واقعا از کیفیت و سخت افزار و صفحه نمایش و باتری و ... خوشم میاد !
آقا یه زمانی به ساعت نمیکشید چندینو چند تا نظر و پست واسه موضوغ میومد اما الان ....:n03:
از اساتید کسی نیست یه جواب و راهنمایی جامعه و درست کنه ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
1-Asus X550-D
2-Lenovo IdeaPad Z500-G
3-Lenovo IdeaPad Z500-H
از برند سونی میشه چیزی پیشنهاد بدین ؟ آخه من خودم واقعا از کیفیت و سخت افزار و صفحه نمایش و باتری و ... خوشم میاد !
تو این مدل ها Z500 i7 بهترینه اما اگه i5 بخواین z510 i5 اومده 2.150 با صفحه مات و پردازنده کمی قویتر . x550 پردازنده کم مصرف و گاریفیک ضعیفتری داره و تا وقتی z500 هست به خریدش نمی ارزه اما صفحه با کیفیت تری داره
سونی هم اکثرا تو مدل های سری F از پردازنده کم مصرف استفاده کرده
از سونی این مدل هارو پیشنهاد میکنم :
SVF 15 A15: FULLHD i5 1T HDD 8G ram vga 1G gt740m : 3.100.000
SVF 1521 DCXW
از 2 تا 3 تومان هم k56cb خوبه و هم n56vm i5
اما نظر خودم z500 i7 هست اما اگه بیشتر صبر کنین Z510 i7 هم میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.