ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیکی XFX -6790 HD-AMD و Display driver stopped responding and has recovered

crodmoral
13-12-2013, 14:43
منم همیچن مشکلی رو با کارت گرافیکی xfx 6790 HD -AMD دارم !
هنگام بازی و .... هیچ مشکلی ندارم فقط در خود محیط ویندوز گاهی اوقات همچین error رو میده و مخصوصاً وقتی که با نرم افزار های ویدویی کار میکنم ! بطور مثال وقتی من فیلمی رو خیلی سریع عقب جلو میکنم صحفه سیاه شده و پیغام Display driver stopped responding and has recovered میاد ! البته من با یه سری تنطیمات این ارور رو به حداقل روسوندم ولی باز هم گه گاهی همیچن مشکلی دارم !

در ضمن اخرین ورژن بایوس مادربرد ، درایور کارت گرافیکی رو نصب کردم و از پچ MicrosoftFixit50848 استفاده کردم و تغییرات ریجستر TdrDelay رو اعمال کردم

این مشکل ناشی از خود سخت افزار گرافیکی هستش ؟ یا نرم افزاری می باشد ؟؟؟؟
اگه دوستان روشی دارن که بشه بطور کل ایم مشکل حل بشه ممنون میشم

EXTREME
13-12-2013, 17:49
شما درایور رو از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژن درایور رو نصب کنید با ورژن های درایور دیگه هم تست کنید
در ویندوز قابلیت uac و aero peek رو غیر فعال کنید درست نشد یک دور به روش have disk درایور رو بشناسونید
درست نشد گرافیک باید روی یک سیستم دیگه تست بشه

absineh
13-12-2013, 18:26
این ارور بخاطر مشکل درایور کارت گرفیک میباشد شما آخرین درایورکارت خود را از سایت خود گرافیک بگیرید و هنکام نصب آنتی ویروس را غیرفعال کنید ونصب کنید.

crodmoral
13-12-2013, 18:35
در ضمن اخرین ورژن بایوس مادربرد ، درایور کارت گرافیکی رو نصب کردم ! قابلیت uac و aero peek رو از کجا میشه تغییر داد ؟؟

این تغییراتی که میگین چه ارتباطی به vidoe player داره ؟؟ چون بیشتر با اینها من مشکل دارم

EXTREME
13-12-2013, 18:40
در ضمن اخرین ورژن بایوس مادربرد ، درایور کارت گرافیکی رو نصب کردم ! قابلیت uac و aero peek رو از کجا میشه تغییر داد ؟؟

این تغییراتی که میگین چه ارتباطی به vidoe player داره ؟؟ چون بیشتر با اینها من مشکل دارم

uac از تو user account و aero peek رو تسک بار راست کلیک و peroperties یبعد غیرفعال میکنید

کارهای دیگرو که گفته شد تست کردید ؟

با چه پلیرهایی تست کردید؟ پلیرها رو آپدیت کنید و کدک سیستم رو هم آپدیت کنید

crodmoral
13-12-2013, 18:52
uac رو از user account رو چطوری تغییر بدم ؟ چی رو باید تغییر بدم ؟؟؟

با k-lite player و pot player , .... تست کردم مشکل داشتم و بایستی نوع video render رو به Direx3d9 تغییر بدم تا error نده !

EXTREME
13-12-2013, 18:57
برید تو user acount و گزینه user account controller رو بزنید و بزارید پایین تر و ریست کنید سیستم رو
با splash proex و vlc player هم تست کردین ؟

klite mega codec نصب شده روی سیستم ؟

crodmoral
13-12-2013, 19:08
مشکل با کدک ها دارم ! ولی چرا و چطوری حلش کنم نمیدونم !!!!

crodmoral
13-12-2013, 19:14
lite mega codec رو تست کردم ! با یه سری از تنظیمات و رندرش مشکل داره بایستی تنظیمات خاصی انجام بدم مثل این شکل تا ارورش کم بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza5921
26-12-2013, 02:26
سلام دوستان با عرض معذرت من هم مشکل مشابهی دارم که وقتی تو دسکتاب هستم دارم کار میکنم مثلا با مرورگر یهو مانیتور خاموش روشن میشه و ارور استاپ درایور میده گرافیک هم 6870 هست که روی چند سیستم هم امتحان شده
حس میکنم سخت افزاری باشه وگرنه چرا یه کارت لنگه همین این مشکل رو نداره با شرایط یکسان
حالا از چه قسمتی از کارت میتونه باشه؟

EXTREME
26-12-2013, 09:04
سلام دوستان با عرض معذرت من هم مشکل مشابهی دارم که وقتی تو دسکتاب هستم دارم کار میکنم مثلا با مرورگر یهو مانیتور خاموش روشن میشه و ارور استاپ درایور میده گرافیک هم 6870 هست که روی چند سیستم هم امتحان شده
حس میکنم سخت افزاری باشه وگرنه چرا یه کارت لنگه همین این مشکل رو نداره با شرایط یکسان
حالا از چه قسمتی از کارت میتونه باشه؟

سلام شما موارد ذکر شده بالا رو تست کنید اگه درست نشد میتونه مشکل سخت افزاری باشه

morteza5921
26-12-2013, 11:24
سلام شما موارد ذکر شده بالا رو تست کنید اگه درست نشد میتونه مشکل سخت افزاری باشه
سلام دوست عزیز
راستش همه راه هارو تست کردم و این ارور فقط با کم کردن 50 تا 100 مگاهرتز از فرکانس هسته و مموری رفع میشه به نظر شما از کدام قسمت کارت میتونه باشه راه حلش چیه ؟ با هیت هم رفع نشد

EXTREME
26-12-2013, 18:15
من تاجایی که با این ارور برحورد میکردم نرم افزاری قابل حل بود ولی سخت افزاری این ارور دقیق نمیدونم ولی به نظرم میتونه از بایوس کارت و چیپ های رمش هم باشه