مشاهده نسخه کامل
: نشان ندادن عکسها و ناپدید شدن پوشه
سلام دوستان وقتتون بخیر. چند روزی میشه که ویندوزم دچار مشکل شده. عکسها تا وقتی که روشون دابل کلیک نکنم نمی تونم ببینم یعنی با view نمیشه دید. یه مشکل دیگه هم اینکه فایلهایی که دانلود کردم و توی حافظه ی فایرفاکس هم روشون کلیک می کنم باز نمیشه و پوشه ای که این فایلها میره توش هم نیست. یعنی یه پوشه بود توی my document که الان نیست. آنتی ویروسم هم کسپر اسکای هست نسخه اصلی و همیشه هم آپدیته. ویروس کشی هم کردم چیزی نشون نداد. ممنون میشم راهنمایی کنین:n01:
فایل فشرده زیر دا دانلود کرده و به نت متصل باشد و فایل های عیب یابی و تعمیر مایکروسافت رو که در پوشه هستش رو اجرا کنید
دانلـــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل فشرده زیر دا دانلود کرده و به نت متصل باشد و فایل های عیب یابی و تعمیر مایکروسافت رو که در پوشه هستش رو اجرا کنید
دانلـــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی از راهنماییت. هر 3 تا فایلو؟
عکسها رو هنوز نشون نمیده با larg icon. باید دابل کلیک کنم تا نشون بده. راه دیگه ای نیست؟
مرسی از راهنماییت. هر 3 تا فایلو؟
یک پست کافی بود کاربر عزیز :n01:
بله هرسه تا فایل رو
برای تعمیر ویندوز بکار گرفته میشه
شما با برنامه زیر از سیستم خودتون یه گزارش کامل تهیه کنید و همینجا قرار بدین
دانلود برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام فکر کردم پستم نرفته دوبار زدم اشتباهی. شرمنده:n06: گزارش گرفتم از سیستمم اما نمیدونم چطوری براتون ضمیمه کنم. میشه راهنمایی کنین؟
سلام
اشکالی نداره
شما فایل رو در یک سرور آپلود کنید تا بتونم دانلود کنم
مثال سرور depositfiles.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی از راهنماییتون. اینم گزارش:n01:
شما فایل رو باز نکنید
همانطور که به حالت فشرده هستش آپلود کنید
:n16:
شما در مسیر زیر تمام فایل های موجود را Shift+Delete کنید
C:\Users\asd\AppData\Local\Temp
فایل زیر را در زیر شاخه قرار داده شده پاک کنید
C:\Windows\System32\EasyHook32.dll
با برنامه CCleaner سیستمتون رو پاکسازی کنید، همچنین Registry را هم پاکسیازی کنید با برنامه CCleaner
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو پوشه ی temp یه فایلو پاک نکرد و پیغام داد چون صفحه بازه. فایل EasyHook32.dll هم پاک نشد چون permission ندارم:n03:
silhouette
15-12-2013, 21:28
سلام داداش
منم سوالم پیرامون تعمیرات سون بود دیگخ گفتم همینجا مسرح کنم من میخوام از سلامت سونم مطمین بشم واینکه اگه کم و کاستی داشت برام برطرفش کنه یه برنامه میشه مغرفی کنیذ یعنی طوری باشه اگه فایلهای ویندذوزم پاک شده باشه برام ریستور کنه
ممنون
ضمنا دوست عزیز من نظرم اینه که فایلی که پاک نمیشه رو بزور پاک نکنید مخصوصا این دی ال ال های مزخرفو چون بعضی وقتا واقعا آدمو پشیکمون میکنه
برنامه ccleaner رو هم نصب کردم و کارهایی که گفتین رو انجام دادم اما بازم مشکل سرجاشه.:n14:
سلام
شما یه سری هم به تنظیمات زیر در سیستم خود بزنید ببینید مثل تنظیمات من هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه را دانلود کنید سپس run as admin سپس همه تیک های ان را بزنید سپس remove سپس رستارت سیستم !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
I King I عزیز مرسی:n16: تنظیماتمو مثل تنظیمات شما تغییر دادم درست شدو الان عکسها رو نشون میده. اما گاهی اوقات بعضی از برنامه ها رو که باز می کنم ارور میده مثل یاهو مسنجر و اینترنت اکسپلورر. همش میخواد بسته شه.
این برنامه را دانلود کنید سپس run as admin سپس همه تیک های ان را بزنید سپس remove سپس رستارت سیستم !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی. نصب کردم و run as admin هم اجراش کردم اما گزینه هاش غیرفعاله برام به جز system files / folders
کمک کنید تو رو خدا. درایورهای ویندوزم خود به خود داره از کار میفته:n14:
کسی نیست جواب بده؟؟ پس این انجمنو واسه چی گذاشتین وقتی جواب آدمو نمیدین؟؟ سیستمم دچار مشکل شده. هر روز یه چیزیش از کار میفته. :n03: چرا انقدر نامردین خوب جواب بدین
کسی نیست جواب بده؟؟ پس این انجمنو واسه چی گذاشتین وقتی جواب آدمو نمیدین؟؟ سیستمم دچار مشکل شده. هر روز یه چیزیش از کار میفته. :n03: چرا انقدر نامردین خوب جواب بدین
کمک کنید تو رو خدا. درایورهای ویندوزم خود به خود داره از کار میفته:n14:
سلام
چقد عصبی!!! :n24:
مشکل شما چی هستش؟
میشه دقیق تر بگید؟
درایوهاتون از کار میوفتن؟
چجوری؟!
سلام:n03:. درایور کارت صدام از کار افتاده. سرعت سیستمم افتضاح شده. بعضی از برنامه ها کار نمی کنن. برنامه ccleaner کاری نکرد برام. RRT هم که نصب کردم همه ی گزینه هاش غیر فعال بود جز یکی. سی دی مادربورد گذاشتم انقدر سرعت افتضاح بود که نتونستم نصب کنم. برنامه smart driver رو نصب کردم قبلا اسکن میکرد بعد درایورها رو دانلود میکرد اما الان این ارور رو میده و دانلود نمی کنه : Error
or Process interrupted by user. تنظمیات ویندوزم مثل قبل نیست مثلا قبلا برنامه ها بدون اجازه گرفتن باز می شدن الان یه کادر میاد می پرسه که برنامه باز بشه و باید اوکی کنم تا باز شه
FerineFast
20-12-2013, 07:44
دوست عزیز با این توضیحاتی که من خوندم سیستم شما آلوده شده و باید اول پاکسازی بشه بعد با دیسک ویندوز فایل های آسیب دیده ترمیم بشه پیشنهاد هم می کنم برای اسکن سیستم از یک Rescue Disk استفاده کنید :
دوست عزیز با این توضیحاتی که من خوندم سیستم شما آلوده شده و باید اول پاکسازی بشه بعد با دیسک ویندوز فایل های آسیب دیده ترمیم بشه پیشنهاد هم می کنم برای اسکن سیستم از یک Rescue Disk استفاده کنید :
سلام خیلی ممنون اما دیگه دیر شده ویندوزم دیگه بالا نیومد و مجبور شدم از اول نصب کنم:n03: هر چی ام اومدم کمک خواستم متاسفانه کسی کمک نکرد. اینجا هم مثل بقیه جاها فقط به دوست آشناهاشون توجه می کنن.
بعدشم توضیحاتتون خیلی مختصره. میشه بیشتر توضیح بدین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.