PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالی در مورد USB وایرلس ها..

ali_agha1981
12-12-2013, 21:33
سلام
میخوام تبلت بگیرم ولی مودم وایرلس ندارم..
این USB وایرلس ها دقیقا چیکار میکنند و فرقشون با مودم وایرلس چیه ؟

یکی میشه بگه فرق این دو تا در چیه ؟؟ با توجه به قیمت (لینک به سایت دیجی کالا)
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آیا این usb ها به مودم کابلی وصل میشن یا باید به usb کامپیوتر وصلشون کنیم ؟
پس هر موقع بخوایم استفاده کنیم باید حتما کامپیوتر هم روشن باشه ؟
و بُردشون به اندازه همون مودم وایرلس هست ؟
تشکر اگه پاسخ بدید...

V i r u s e r
13-12-2013, 00:54
سلام
اگر منظورتون از مودم وایرلس همون مودم ADSL هست که قابلیت Wireless hotspot شدن داره اینایی که لینک دادید یه چیز دیگست
اینا درواقع کارت شبکه ی وایرلس اکسترنال هستند که اینارو به یک کامپیوتری که کارت شبکه ی وایرلس اینترنال نداره وصل می کنی (مثل دسکتاپ ها) و باهاشون به وایرلس وصل میشی
فرق اون 2 تا هم که لینک دادید اینه که یکی کوچیک تره و گارانتی طولانی تری داره.

اون چیزی که شما می خوای مودم ADSL هست که وایرلس هم داشته باشه. قیمتشون هم حدودا از 100 تومنه

ATRGT3
13-12-2013, 01:00
اینا هردوشون کارت شبکه یو اس بی هستن یعنی سخت افزاری که لازمه تا کامپیوتر به اینترنت وصل بشه
مودم وایرلس یه چیز دیگه هستش

ali_agha1981
13-12-2013, 11:30
مرسی
یه سوال دیگه
پس کسی که مودم وایرلس میخره برای PC..باید یه دونه کارت شبکه وایرلس usb بخره تا بتونه باهاش وصل بشه ؟؟
یا میشه مودم وایرلس رو هم از طریق کابل به PC وصل کرد...؟
من میخوام مودم ADSL وایرلس بخرم.. ولی زمانی که با PC به اینترنت وصل میشم امواج وایرلس رو قطع کنم و با کابل وصل بشم و فقط زمانی که مثلا با تبلت میرم اینترنت ، روشنش کنم ؟ میشه ؟

ATRGT3
13-12-2013, 11:52
دقیقا این شد یه سوال خوب
برای وصل شدن به اینترنت شما حتما باید کارت شبکه داشته باشین حالا یا usb یا کارت شبکه داخل کیس که البته کیس ها اکثرا کارت شبکه دارن(اگه پورت شبکه پشت کیس باشه یعنی کارت شبکه داره)
حالا مودم وایرلس: مودم وایرلس هم از کابل پشتیبانی میکنه و هم از وایرلس پس نگران اتصال به اینترنت نباشین(با 4 تا pc و بیش از 100 دستگه میتونین به اینترنت برین)
بله اینم میشه شما میتونین دکمه وایرلس مودم رو بزنین تا وایرلس قطع بشه و هر وقت که نیاز داشتین دوباره بزنین تا وصل بشه

مدل خوب برای مودم وایرلس TPLINK 8951ND