ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد محدودیت در شبکه

aaaammmm87
12-12-2013, 10:09
با سلام
سناریو راه اندازی شبکه کافی نت .
1- واسه کافی نت اگه از شبکه به صورت Workgroup استفاده کنم برای اینکه محدودیت هایی رو در شبکه ایجاد کنم توسط خود ویندوز (محدود کردن پهنای باند و سرعت دانلود و حجم دانلود و ...) به چه صورتی باید عمل کنم ؟ ایا با مودم میتونم این عمل رو انجام بدم ؟ بدون ویندوز چه نرم افزار هایی رو پیشنهاد میدین ؟
2- بصورت سرور اگه بخوام این کار رو انجام بددم حتما باید از ویندوز سرور استفاده کنم یا ویندوز معمولی مثلا Xp هم میتونه این کارو واسم انجام بده ؟

بانو . ./
12-12-2013, 12:27
( 1 ) تا اونجا که من میدونم شما میتونید با استفاده از میکروتیک این کار و انجام بدید البته نرم افزارهایی مثل BWMeter یا ccproxy برای این کار وجود داره.

( 2 ) اگه بخوایید از سرور اینکار و بکنید باید از ویندوز سرور استفاده کنید با استفاده از , isa . tmg میشه محدود کرد

hraeissi
18-12-2013, 08:59
با سلام
سناریو راه اندازی شبکه کافی نت .
1- واسه کافی نت اگه از شبکه به صورت Workgroup استفاده کنم برای اینکه محدودیت هایی رو در شبکه ایجاد کنم توسط خود ویندوز (محدود کردن پهنای باند و سرعت دانلود و حجم دانلود و ...) به چه صورتی باید عمل کنم ؟ ایا با مودم میتونم این عمل رو انجام بدم ؟ بدون ویندوز چه نرم افزار هایی رو پیشنهاد میدین ؟
2- بصورت سرور اگه بخوام این کار رو انجام بددم حتما باید از ویندوز سرور استفاده کنم یا ویندوز معمولی مثلا Xp هم میتونه این کارو واسم انجام بده ؟

دوست من برای راه اندازی کافی نت با توجه به اینکه برای شما هزینه خواهد داشت پیشنهاد می کنم تنها با استفاده از برنامه های مخصوص این موضوع این کار را انجام دهید و از برنامه های دیگر استفاده نکنید زیرا مدیریت برنامه های مختلف برای افراد مبتی بسیار دردسر ساز خواهد بود و ممکن است به ضرر مالی منجر شود

FerineFast
20-12-2013, 09:02
برای مدیریت پهنای باند و ترافیک و موارد دیگه به صورت حرفه ای یا باید از ویندوز سرور و برنامه هایی مثل ISA و tmg استفاده کنید یا از روتر های سیسکو و میکروتیک استفاده کنید.