ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Z510یاe531 ؟

BlackSound
10-12-2013, 11:56
‎ ‎ (thinkpad e531 ‎یاlenovo ideapad z510)‏ ..دوستان به نظرتون کدوم از هر نظرخوبن دلایلتون رو هم بگید ممنون‎

blackkk
10-12-2013, 19:10
---- --‏--

afshin b
10-12-2013, 19:54
با کانفیگ کامل بگین شاید آدم بتونه نظری بده.

JU JU
10-12-2013, 21:02
من خودم بین Z500 و E531 ( البته با کانفیگ i7 )، لنوو E531 رو انتخاب کردم
ولی بعد از شنیدن خبر درباره Z510، منتظر Z510 موندم
و الان نمی‌دونم این مدل ( C i7 ) وارد بازار شده یا نه

اما بازم اگه زیاد حمل و نقل دارین و کارای سنگین زیاد باش انجام میدین و کلن رعایت نمی‌کنین، E531
من شرایط بالا رو دارم، ولی ریسک می‌کنم و Z510‌ رو می‌خرم، ولی باید خیلی مواظبش باشم

blackkk
11-12-2013, 08:17
منم میخوام یکی از این دوتارو بگیرم

blackkk
11-12-2013, 08:41
کسی میدونه زد 510 آیا قابلیت اضافه کردن اس اس دی رو داره یا نه ؟

yeketaz.taz1
11-12-2013, 10:43
@BlackSound ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مگه e531 تو بازار اومده؟

BlackSound
11-12-2013, 10:49
زد 510با کانفیگ 7 و 5 هاسول تو سایتای فروش موجوده با 6گیگ رم هارد 1ترا و گرافیک 740 اما فول اچ دی نیس..بازارو اطلاع ندارم..من دنبال فول اچدیش هستم با کانفیگ کرای سون 8گیگ رم 1ترا هارد گرافیک740کیبورد بکلایت البته کرای 5هم کیبورد بکلایت داره..منم کارام طوریه که لپ تاپ در طول روز تو خونه حداقل باید 10ساعت روشن باشه تو دانشگاه هم میبرمش ..هر چی نگاه میکنم نمیتونم با ظاهر تینکبد531 کنار بیام و گرنه 531 جزء لپ تاپ هایی بوده که تو ناسا استفاده شده تو خرکاریش شکی نیس..در ضمن اگر هم تینکپد531رو میخریدم با اون کانفیگ که واسه زد510گفتم میگرفتم البته پردازنده 531هاسول نیس در مقابل باتریش شش سلولی اما مال زد510چهار سلولیه تینکپد531 قابلیت فینگرپرینت داره اما زد 510این قابلیتو نداره سیستم کولینگ 531خوبه در عوض زد510از لحاظ زیبایی خوبه..در کل موندم کدومو بگیرم ای کاش ظاهر تینکپد531 کمی خوب بود.

yeketaz.taz1
11-12-2013, 10:53
این تاپیک رو بخون شاید تونستی به نتیجه‌ای برسی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان مدت‌هاس منتظرم e531 بیاد بازار
از لحاظ زیبایی خیلی بهتر از e530 شده
منم دانشجوام و زیاد میخوام با لپ‌تاپ کار کنم پس چون قبلاً تجربه سری‌های فانتزی و مشکلاتشون رو داشتم الان فقط دنبال تینک‌پد ام

BlackSound
11-12-2013, 11:21
این تاپیک رو بخون شاید تونستی به نتیجه‌ای برسی[/URL][URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من الان مدت‌هاس منتظرم e531 بیاد بازاراز لحاظ زیبایی خیلی بهتر از e530 شدهمنم دانشجوام و زیاد میخوام با لپ‌تاپ کار کنم پس چون قبلاً تجربه سری‌های فانتزی و مشکلاتشون رو داشتم الان فقط دنبال تینک‌پد امسلام دوست عزیز ...یعنی میگی بعدا زد510مشکل پیدا میکنه ‏؟ ‏ من قبلا تجربه کار کلا با لپ تاپ رو نداشم اما شما انگار با سری فانتزی کار کردید میشه مشکلاتش رو بگید در ضمن مال شما از مارک لنوو بود ‏؟

BlackSound
11-12-2013, 11:35
من خودم بین Z500 و E531 ( البته با کانفیگ i7 )، لنوو E531 رو انتخاب کردمولی بعد از شنیدن خبر درباره Z510، منتظر Z510 موندمو الان نمی‌دونم این مدل ( C i7 ) وارد بازار شده یا نهاما بازم اگه زیاد حمل و نقل دارین و کارای سنگین زیاد باش انجام میدین و کلن رعایت نمی‌کنین، E531من شرایط بالا رو دارم، ولی ریسک می‌کنم و Z510‌ رو می‌خرم، ولی باید خیلی مواظبش باشمدوست عزیز میشه بگید چه دلایلی باعث شد از خرید تینکپد531صرف نظر کنید ‏؟آیا نداشتن نسل جدید پردازنده هاسول.کیبورد بکلایت و زیبایی باعث شد سراغ زد510یا دلایل دیگه اگه دارید بگید ممنون میشم.

yeketaz.taz1
11-12-2013, 11:54
سلام دوست عزیز ...یعنی میگی بعدا زد510مشکل پیدا میکنه ‏؟ ‏ من قبلا تجربه کار کلا با لپ تاپ رو نداشم اما شما انگار با سری فانتزی کار کردید میشه مشکلاتش رو بگید در ضمن مال شما از مارک لنوو بود ‏؟
من یه وایو داشتم
لپ‌تاپهای فانتزی به درد کسهایی میخوره که زیاد باهاشون کار نمیکنن و زیاد حمل و نقل ندارن چون اگه بخواین از این سری‌ها بیش از این حد کار بکشید بعد از ۲ سال میبینید که تقریباً لپ‌تاپ نابود شده
من لپ‌تاپ رو ۲ سال پیش خریدم و همین امسال تو تیر فروختم و با کلی بالا و پایین تقریباً نصف قیمتی که خریده بودم نسبت به اوضاع دلار فروختم (من از لپ‌تاپ زیاد هم کار نمیکشیدم مثلاً هفته‌ای ۳ بار میبردم دانشگاه و به طور معمول روزی ۶ ساعت هم باهاش کار میکردم ولی موقوع فروش متوجه شدم به غیر از مشکلاتی که برای بدنه ایجاد شده بود (خش‌ها و ضربه‌هایی که تو راه خورده بود) سی‌پی‌یو به شدت نارسانایی پیدا کرده بود)
به هر حال این حرف منه تینک‌پد edge مناسب کسایی که میخوان کارای مهندسی کنن و یه خورده هم بازی
درباره z510 اصلاً‌نمیتونم نظر بدم چون فقط با z500 کار کردم ولی دربارش میتونم بگم که مشکلاتش یکی دوتا نیست بیشترین مشکلش که برای شما باید خیلی مهم باشه کیبردشه ( چون دانشجو با کیبرد زیاد سر و کار داره ) واقعاً برای تایپ طولانی ساخته نشده و تو مدلهایی که بک‌لایتن دارن هم بک‌لایت به خوبی جاسازی نشده و پس از مدتی کیبرده به اصطلاح از سطح وا میره (میاد بالا) (وایو من خودش بک‌لایتن داشت و اصلاً اینجوری نبود |البته بک‌لایت زیاد به درد هم نمیخوره(تجربه شخصی))
از دیگر مشکلاتش که خیلی تابلوه بدنه لپ‌تاپه (به شخصه یه هفته باهاش کار کردم و میتونم به جرات بگم این بدنه تو ۳ نیم‌سوت دست من خراب میشه)
در کل به نظرم z500 برای کسایی خوبه که اولاً پول زیاد بایت ایسوس نمیخوان بدن (که پیشنهاد میکنم بیشتر روش فکر کنن چون پشیمون میشن) ثانیاً یه لپ‌تاپ جایگزین دسکتاپ میخوان برای بازی و فضای بسته

بدنه کربن انتخاب اول من تو خرید لپ‌تاپه و بغیر از تینک‌پد و فوجیتسو تا حالا کسی بدنه کربن واقعی واقعاً‌ نزده
ظاهر e531 هم خیلی خوبه باور کن. کافیه با مدلهای سری t تینک‌پد بسنجی

yeketaz.taz1
11-12-2013, 22:09
این ریویوها رو هم بخون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BlackSound
12-12-2013, 11:52
ممنون دوست عزیز از ریویوهایی که قرار دادید‎ ‎البته این ریویو رو تو سایت نوت بوک چک خونده بودم این ترجمه شده اون سایت بود. در کل مال زد 510همه رو خوندم از لحاظ سحت افزاری و نرم افزاری در تست ها خوب عمل کرده بود اما چند تا مشکل داشت روشناییش خوبه ولی گفته میزان کنتراست زیاد جالب نیس یکی دیگه کیبوردش که در دراز مدت خراب میشه یکی هم گفته بود اگه خراب بشه سخت باز میشه..در مورد531نمیتونم نظری بدم چون این ریویو مدل قبلی 530هست مثلا کارت گرافیک و سخت افزارو اونو بررسی کرده ..در کل من رشتم ای تی هست اینترنت و شبکه های گسترده میخونم برنامه نویسی هم میکنم زیاد با کیبورد سر کار داریم با توجه به کیبوردz510دو دلم کرد..اگه لینکی از ریویو 531رو دارید ممنون میشم بزارید.فقط اینو مطمئنم کارت گرافیک531تو بازیها ضعیف عمل میکنه

Xerxes-I
12-12-2013, 13:00
تو تاپیک های دیگه هم گفتم مزیت زد۵۱۰ تقریبا زیبایش و پردازنده نسل جدیدش هست.پردازنده های نسل جدید تنها به میزان ۱۰ درصد بهتر شده اند و تفاوتشون زیاد معنادار نیست کمااینکه مدل corei7 پردازنده های قبلی به راحتی از تمام کارها پشتیبانی خواهند کرد.به نظرم حتی اگه هدف کسی استفاده و کارایی طولانی مدت لپ تاپ برای چهار یا پنج سال مهمه بازم e531 انتخاب بهتریه چون لپ تاپ باید سالم باشه تا کار کنه. در ضمن e531 تقریبا از مدل قبلیش زیباتر شده.من خودم هنوز هم منتظر وارد شدن مدل فول اچ دی هستم و امیدوارم نهایتا تا اوالیل بهمن وارد بشه.

BlackSound
12-12-2013, 15:23
با توجه به اینکه گرافیک هر دوتا مدل740هست و گرافیک 531 در بعصی جاها گفته شده 64بیتی با معماریgk208است یعنی عملا صدرصد تو بازی خیلی ضعیف عمل میکنه میخواستم بدونم مال z510با معماری gk107و 128بیتی هست ؟ یا مثل تینکپد 208و 64 هست ؟ یه سوال دیگه ایا e531قابلیت اضافه کردن ssdدر کنار هارد خودش رو داره یا نه ؟ یه نکته هم یادم رفت بگم صدای z510به مراتب قوی تر و با کیفیت تر از 531هست.

BlackSound
12-12-2013, 16:10
دوستان این ویدیو رو تماشا کنید بعد اینکه ‎ e531رو از جعبش باز میکنه‎ ‎‏ باتری و داخل لپ تاپو نشون میده و میره روشنش میکنه یه صدایی میده آیا این صدای فنشه ؟ اگه آره یعنی اینقدر صداش زیاده ؟ یاد صدای کیس کامپیوتر افتادم صدا تراکتور میداد..در ضمن ظاهرش اونقدرا هم که میگن بد نیسyoutube.com/watch?v=Fq5QolRU74s&gl

Xerxes-I
12-12-2013, 18:57
فکر نمیکنم صدای فنش باشه.خیلی زیاد بود.فکر کنم صدای یک عامل خارجی بود.اگرم بوده لپ تاپ مشکل داشته و باید فنش عوض بشه.مسلما نباید همچین صدایی بده. من شک دارم صدای فنش بوده باشه.

BlackSound
12-12-2013, 20:49
ولی من برعکس شما فکر میکنم...اگه دفت کنی قبل اینکه روشن کنه موقع نشان دادن باتری و اینا صدایی شنیده نمیشه به محض اینکه لپ تاپو روشن میکنه این صدا میاد!..یا مشکل از فنش هست یا خود لپ تاپ کلا اینقدر صدا داره..

BlackSound
12-12-2013, 20:53
کسی در مود گرافیک e531وz510اطلاعاتی نداره؟

mohsenfulloption
12-12-2013, 23:41
به نظر من فقط z510
هیچ کس توی خرید این لپ تاپ شک نکنه واقعا زیبا و قدرتمنده!!!
تمام نیاز های آدم رو بر طرف میکنه!!
:n02:

BlackSound
13-12-2013, 10:35
به نظر من فقط z510 هیچ کس توی خرید این لپ تاپ شک نکنه واقعا زیبا و قدرتمنده!!!تمام نیاز های آدم رو بر طرف میکنه!!:n02:دوست عزیز خود شما تو تایپکی که زدید بین ایسوس و لنو دو دل هستید بعد اومدید ‏.‏؟z510اینجا میگید

mohsenfulloption
13-12-2013, 10:39
دوست عزیز خود شما تو تایپکی که زدید بین ایسوس و لنو دو دل هستید بعد اومدید ‏.‏؟z510اینجا میگید

نه دادا من دودل نیستم !!! میخوام بدونم شما کدوم برند رو میپسندید!!! به نظر من Z510 لنوو از خیلی کانفیگ های ایسوس هم بهتره!!!

BlackSound
13-12-2013, 12:00
من اگه 3/5به بالا قصد داشتم بگیرم تو اون رنج قیمت صدرصد به جز برند ایسوس چیز دیگری نمیگرفتم مثلا n56vbیا n550jv‏ هم دیزاین خوب هم سخت افزار هم صفجه نمایش با روشنایی و راویه دید خوب و هم کیفیت ساخت خوبی ایسوس داره.اما 3 به پایین ایسوس کانفیک خوبی نداره بدردنمیخوره پردازندشون سری ضعیف یو هستن و واسه کسی که مثل خودم برنامه های سنگین اجرا میکنه مناسب نیس اما تو رنج قیمت 2/300تا 3تومن لنوو خوبه هم از لحاظ کانفیک هم دیزاین اما کیفیت مطمئن نیستم مثلا همین ‏z510کانفیک خوبی داره اما از لحاظ کیفیت بدنه و مقاوم بودن کیبوردش نمیشه روش زیاد حساب کرد..البته لنوو سری ایدیاپدها دیزاین خوب از نظر کیفیت و مقاومت پایین اما سری تینکپد کیفیت و مقاومت بالا اما از لحاظ زیبایی پایین به نوع تینکپدها به لپ تاپهای سحت جون معروف هستن.

yeketaz.taz1
13-12-2013, 14:21
من تا چند روز دیگه یه سری e531 دستم میاد برای کانفیگ‌های نرم‌افزاریش
اگه دوستان میخوان قبل از خرید چیزی رو تست کنن بگن دقیقاً با چه نرم‌افزارهایی تستش کنم تا نتیجه رو بذارم

yeketaz.taz1
13-12-2013, 14:48
دوستان این ویدیو رو تماشا کنید بعد اینکه ‎ e531رو از جعبش باز میکنه‎ ‎‏ باتری و داخل لپ تاپو نشون میده و میره روشنش میکنه یه صدایی میده آیا این صدای فنشه ؟ اگه آره یعنی اینقدر صداش زیاده ؟ یاد صدای کیس کامپیوتر افتادم صدا تراکتور میداد..در ضمن ظاهرش اونقدرا هم که میگن بد نیسyoutube.com/watch?v=Fq5QolRU74s&gl

صدای هاردشه |تو بعضی e530 ها هم اینجوری بود باید هارد عوض بشه

BlackSound
13-12-2013, 18:01
من تا چند روز دیگه یه سری e531 دستم میاد برای کانفیگ‌های نرم‌افزاریشاگه دوستان میخوان قبل از خرید چیزی رو تست کنن بگن دقیقاً با چه نرم‌افزارهایی تستش کنم تا نتیجه رو بذارممبارکه..با چه کانفیگی گرفتید کرای 7‏ فول اچدیش تو ایران اومده یا مال شما فول اچدی نیس؟.

yeketaz.taz1
13-12-2013, 21:28
مبارکه..با چه کانفیگی گرفتید کرای 7‏ فول اچدیش تو ایران اومده یا مال شما فول اچدی نیس؟.

ماله مشتریه :)
تو تهران فقط یه مدلش اومده که full hd نیست همون hd ه
CI7 هم هنوز نیومده فعلاً همون CI5 اش اومده که حول 2 - 250 تو بازار با بیمه و گارانتی فروش میره
من خودم منتظره مدل CI7 و full hd شم البته اگه نظرم بعد کار باهاش عوض نشه
سعی میکنم با چندتا نرم‌افزار بنچ‌مارکینگ کارت گرافیک و پردازنده رو چک کنم اگه تاپیک یا مطلبی درباره این کار و نوشتن ریویو لپ‌تاپ میشناسین معرفی کنید که بتونم تست‌های خوبی انجام بدم.

BlackSound
14-12-2013, 05:25
سایت پرشیا لپ تاپ مدل کرای 5با 1ترا هارد 8گیگ رم و گرافیک740زده 2/780هزارتومن که به نظرم با این قیمت اصلانمیارزه.. تازه فول اچ دی هم نیس.اگه کرای 7 با فول اچ با همین قیمت بود منطفی و قابل قبول بود اما کرای 5با این قیمت نه..الان z510کرای 5 جدودا2/200کرای سون 2/5

Xerxes-I
14-12-2013, 12:28
سایت پرشیا لپ تاپ مدل کرای 5با 1ترا هارد 8گیگ رم و گرافیک740زده 2/780هزارتومن که به نظرم با این قیمت اصلانمیارزه.. تازه فول اچ دی هم نیس.اگه کرای 7 با فول اچ با همین قیمت بود منطفی و قابل قبول بود اما کرای 5با این قیمت نه..الان z510کرای 5 جدودا2/200کرای سون 2/5
اولا این سایته های اینترنتی کلا بین ۵۰-۱۲۰ تومنی قیمتشون با قیمت تهران متفاوته.بستگی به سایت و نوع کالا داره.حتی با این وجود فکر میکنم مشخصات رو اشتباه زده و و باید مدل پردازنده آی سون باشه.قیمت معقول با توجه به قیمت دلار و قیمت سایت لنوو که براساس دلار هست بعلاوه تمام سود دلالها برای آی فایو همون ۲۲۰۰ برای آی سون اچ دی حدود ۲۵۰۰ و برای فول اچ دی باید نزدیک ۲۶۰۰ باشه

yeketaz.taz1
14-12-2013, 12:28

e531 تازه اومده و انتظار میره قیمتش تا مدتی بالا باشه
به تدریج که کانفیگ‌های دیگه‌ای هم ازش بیاد ارزونتر میشه (e530 هم اوایل که فقط مدل CI5 اش اومده بود 2700 بود ولی الان همون 1700 ه، CI7 اش هم نزدیکای 3 رفت ولی الان 2300 ه)

yeketaz.taz1
14-12-2013, 21:39
من امروز از چندتا از دوستام پرسیدم که کانفیگ CI7 کی میاد، گفتن اومده تو انباره ولی گارانتی‌ها معلوم نیست کی میخوان بدن تو بازار میگن میخوان اول CI5 به فروش اولیه برسه بعد بیارن پخش کنن.
درباره full hd‌هم پرسیدم گفتن همون hd اش با این وضعیت بی‌ثباتی اومده کلاه بنداز بالا
درباره قیمت هم گفتن کانفیگ CI7 -8g ram -hd حول 2700 میگرده

yeketaz.taz1
14-12-2013, 21:40
الان e531 ها دستمه اگه میخواین چیزی تست کنین بگید نصب کنم تست کنم
CI5 - 8g - 1T h.d.d- vga2
؛لطفاً از این پست نقل‌ و قول نکنین چون میخوام نکاتی رو بنویسم؛
-
1- بدنه‌اش نسبت به e530 اصلاً معلوم نیست کربنه (یه حسی دارم بیشتر به پلاستیک میخوره تا کربن)
۲- لولا ها خیلی محکم‌تر شده
۳- کیبرد فوق‌العاده برای تایپ بهینه و محکتر شده
۴- درایو نوریش باریکتر و ظریفتر شده کمی هم لق میزنه (ماله e530 خیلی محکمتر بود)
۵- اینجور که کعلومه پورت usb2 نداره و هر ۳ تاش usb3 هست (یا حداقل به هیچ طریقی فرقی بین رنگ usb‌ها نیست)
۶- سر اتصال شارژر از حالت سوزنی در اومده و سوکتی شده (آداپتور همخیلی کوچیکتر و سبکتر شده، از این تغییرات خوشمان آمد)

BlackSound
14-12-2013, 22:37
دوست عزیز بدنه ش با توجه به نظر خودتون که کربن نیس مقاوم و با کیفیته ؟ ینی واسه منی که برا دانشگاه و خونه حمل میکنم خوبه ؟ کیبوردش هم به قول شما خوبه میشه کیفیت و قوی بودن صداشو بگید و اینکه صدا فنش زیاد که نیس حداقل مثل صدا او لپ تاپ که تو ویدیو بود نیس ؟ قابلیت اضافه کردن ssdدر کنار هارد خودش رو داره ؟کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟ میشه یه فیلم پخش کنید کیفیتشو بسنجید ؟ زاویه دیدش چطوره؟ الان اینی که دست شماس براقه یا مات؟

yeketaz.taz1
14-12-2013, 23:17
دوست عزیز بدنه ش با توجه به نظر خودتون که کربن نیس مقاوم و با کیفیته ؟ ینی واسه منی که برا دانشگاه و خونه حمل میکنم خوبه ؟ کیبوردش هم به قول شما خوبه میشه کیفیت و قوی بودن صداشو بگید و اینکه صدا فنش زیاد که نیس حداقل مثل صدا او لپ تاپ که تو ویدیو بود نیس ؟ قابلیت اضافه کردن ssdدر کنار هارد خودش رو داره ؟کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟ میشه یه فیلم پخش کنید کیفیتشو بسنجید ؟ زاویه دیدش چطوره؟ الان اینی که دست شماس براقه یا مات؟

1- به نظرم مقاومتش خوبه ولی نیاز به توجه داره چون ظریف‌تر شده
2- چون سبکتر شده به نظرم خوبه
3- حتماً این نکته رو بعد نصب ویندوز و درایورها رو هر ۳تاشون چک میکنم
4- صدا فنش زیاد نیست(مثل اکثر لپ‌تاپ‌هاس)(اگه بخواین میتونم یه ویدیو بگیرم تا خیالتون راحت شه). اما یه ذره بیشتر میچرخه نسبت به e530 که دستم بوده و گرمای بیشتری میده که میشه گفت به خاطر همون ظریفتر شدنشه
5- تا جاییکه میدونم نداره ولی از بچه‌های تعمیرکار میپرسم
6- کیفیتش خوبه
7- حتماً این نکته رو بعد نصب ویندوز و درایورها رو هر ۳تاشون چک میکنم
8- حتماً این نکته رو بعد نصب ویندوز و درایورها رو هر ۳تاشون چک میکنم
9- مات (اصلاً ندیدم براقشو تو بازار) (همین یه مدل فقط هست)

BlackSound
14-12-2013, 23:26
ممنونم ازتون که مو به مو باسخ دادید در کل با توجه به کیبورد ضعیفz5‎10 و کیبورد قوی این شما کلا اینو توصیه میکنید یا z510

yeketaz.taz1
14-12-2013, 23:43
ممنونم ازتون که مو به مو باسخ دادید در کل با توجه به کیبورد ضعیفz5‎10 و کیبورد قوی این شما کلا اینو توصیه میکنید یا z510

مطمئن باش کیبورد برای یه دانشجوی مهندسی از نون شب هم واجبتره (تجربه کردم که میگم(لپ‌تاپ قبلیم کیبردش خیلی ضعیف بود و اصلا واسه برنامه نویسی راحت نبود ۲ تا کیبرد از سری‌های جدیدش که چیکلت طرح اپل شده بود عوض کردم بازم نشد آخر یه کیبرد وایرلس لاجیتک گرفتم ولی سنگینی حمل و استفاده ازش آنقدر سخت شده بود که لپ‌تاپ شده بود دسکتاپ (الان که با خودم فکر میکنم چه کاری بود :) ) ) )

من نمیتونم درباره z510 نظر بدم چون باهاش کار نکردم ولی نسبت به قیمت پایینش کانفیگ خیلی خوبی داره که منو به شک میندازه

BlackSound
14-12-2013, 23:55
داداش به احتمال زیاد همینو میگیرم یا بودجمو افزایش میدم بدون لمسیش ایسوسn550با قیمت 3/700میگیرم.ففط اون چند تا نکته ای که گفتم بعد اینکه درایورارو نصب کردی تست کردی منو در جریان بزار ..z510هم که با اون کیبوردش به کارم کلا نمیاد..بازم مرسی.

JU JU
15-12-2013, 12:32
ماله مشتریه :)
تو تهران فقط یه مدلش اومده که full hd نیست همون hd ه
CI7 هم هنوز نیومده فعلاً همون CI5 اش اومده که حول 2 - 250 تو بازار با بیمه و گارانتی فروش میره
من خودم منتظره مدل CI7 و full hd شم البته اگه نظرم بعد کار باهاش عوض نشه
سعی میکنم با چندتا نرم‌افزار بنچ‌مارکینگ کارت گرافیک و پردازنده رو چک کنم اگه تاپیک یا مطلبی درباره این کار و نوشتن ریویو لپ‌تاپ میشناسین معرفی کنید که بتونم تست‌های خوبی انجام بدم.

من یک ماه پیش، پایتخت، C i 7 رو دیدم
خیلی وقت هست این مدل وارد بازار شده دوست عزیز
ولی F HD رو ندیدم البته

خیلی هم تفاوت بین HD و F HD نیست، توی 15 اینچ، و همینطور، کارایی که می‌کنیم، زیاد مشهود نیست

JU JU
15-12-2013, 12:34

قیمت 2700 برای C i7، و 8 گیگ رم، و گرافیک 740، با صفحه نمایش HD

JU JU
15-12-2013, 12:41
الان e531 ها دستمه اگه میخواین چیزی تست کنین بگید نصب کنم تست کنم
CI5 - 8g - 1T h.d.d- vga2
؛لطفاً از این پست نقل‌ و قول نکنین چون میخوام نکاتی رو بنویسم؛
-
1- بدنه‌اش نسبت به e530 اصلاً معلوم نیست کربنه (یه حسی دارم بیشتر به پلاستیک میخوره تا کربن)
۲- لولا ها خیلی محکم‌تر شده
۳- کیبرد فوق‌العاده برای تایپ بهینه و محکتر شده
۴- درایو نوریش باریکتر و ظریفتر شده کمی هم لق میزنه (ماله e530 خیلی محکمتر بود)
۵- اینجور که کعلومه پورت usb2 نداره و هر ۳ تاش usb3 هست (یا حداقل به هیچ طریقی فرقی بین رنگ usb‌ها نیست)
۶- سر اتصال شارژر از حالت سوزنی در اومده و سوکتی شده (آداپتور همخیلی کوچیکتر و سبکتر شده، از این تغییرات خوشمان آمد)

سلام
میشه کلن نظرتون رو بیشتر بگین
من که خودم هم همین E531 رو بجای Z510 بخرم

دقیق نمی‌دونین C i7 کی وارد بازار میشه ؟ قبلن بوده و گویا الان توی بازار نیست
احتمالش هست اوایل بهمن ماه F Hd هم بیاد؟ من زیادی صبر کردم شدید هم لپ تاپ نیازم

yeketaz.taz1
15-12-2013, 12:52
من درباره پایتخت چیزی نمیدونم :) (ماله بچه پولداراس)
بازار برای من ایران‌ه

کیفیت صدا عالیه
کیفیت صفحه نمایش خوبه
زاویه دید تا ۳۰ درجه بدون مشکله از ۴۰ به بعد شکست داره
بعد از نصب درایورها و آپدیت بایوس و power optimize لنوو مصرف انرژی و چرخش فنش به کل خیلی کم شده (اصلاً حرارت خاصی نداره)

در کل به نظرم به غیر از کیفیت نه چندان جالب بدنه (قطعاً پلاستیکه| از نظر من e530 خیلی بهتر بود) لپ‌تاپ خوب و محکمیه و ارزش خرید داره
(البته باید به تاچ پدش هم عادت کنید چون دیگه مثل سری‌های thinkpad classic نیست و برای ویندوز 8 ساخته شده)

Highbury
15-12-2013, 16:23
سری Z خیلی کاربرپسند تر است و لبتاب مالتی مدیا است برخلاف سری E
531 فکر کنم سی پی یو َAMD داشته باشه، که مفتش گران میباشد. اما اگر اینتل بود تفاوت خاصی ندارد هرکدام که از لحاظ ظاهری پسند کردی همان را بگیر.

BlackSound
15-12-2013, 16:50
amd نیس اینتل هست دوست عزبز...z510 کیبورد و بدنه ضعیفی داره e531 هم هر چند به قول دوستمون بدنش زیاد تعزیفی ندازه اما کیبورد قوی داره من واسه خونه و واسه دانشگاه میخواستمش..با توجه به اینکه برنامه نویسی میکنم کیبورد z510 بکارم نمیاد. به نوعی یه لب تاب میخواستم هم کارای مالتی مدیامو راه بندازه هم کارای دانشگاه و فنی رو

yeketaz.taz1
15-12-2013, 16:55
amd نیس اینتل هست دوست عزبز...z510 کیبورد و بدنه ضعیفی داره e531 هم هر چند به قول دوستمون بدنش زیاد تعزیفی ندازه اما کیبورد قوی داره من واسه خونه و واسه دانشگاه میخواستمش..با توجه به اینکه برنامه نویسی میکنم کیبورد z510 بکارم نمیاد. به نوعی یه لب تاب میخواستم هم کارای مالتی مدیامو راه بندازه هم کارای دانشگاه و فنی رو

من خودم خیلی احتمال داره همون e530 بگیرم | اصلاً نتونستم با تاچ‌پد و ویندوز 8 ارتباط برقرار کنم| شایدم بعد یه مدت عادت بشه ولی خیلی سخته

JU JU
15-12-2013, 19:07
من درباره پایتخت چیزی نمیدونم :) (ماله بچه پولداراس)
بازار برای من ایران‌ه

کیفیت صدا عالیه
کیفیت صفحه نمایش خوبه
زاویه دید تا ۳۰ درجه بدون مشکله از ۴۰ به بعد شکست داره
بعد از نصب درایورها و آپدیت بایوس و power optimize لنوو مصرف انرژی و چرخش فنش به کل خیلی کم شده (اصلاً حرارت خاصی نداره)

در کل به نظرم به غیر از کیفیت نه چندان جالب بدنه (قطعاً پلاستیکه| از نظر من e530 خیلی بهتر بود) لپ‌تاپ خوب و محکمیه و ارزش خرید داره
(البته باید به تاچ پدش هم عادت کنید چون دیگه مثل سری‌های thinkpad classic نیست و برای ویندوز 8 ساخته شده)

چرا این حرف رو میزنین؟ کی گفته واسه بچه مایه داراس؟
منم همین پایین مایینام، همه پاساژا رو هم گشتم، ولی خوب، پایتخت، برای خرید کردن، مناسب‌تر هست، ارزونتر هم پیدا میکنین اونجا

لپ تاپا جدید همه دارن سمت ویندوز 8 میرن
جنس بدنه E531 پلاستیک نیست دوست عزیز

و همینطور، اطلاع ندارین Z510 کی وارد بازار میشه؟ ( C i7)

afshin b
15-12-2013, 20:06
ز

و همینطور، اطلاع ندارین Z510 کی وارد بازار میشه؟ ( C i7)
وارد شده دوست عزیز. ه سرچ تو گوگل بزن.

yeketaz.taz1
15-12-2013, 20:08
@JU JU
این نظر منه و من میگم| شما میتونید قبول نکنید
من جای ارزون تو پایتخت پیدا نکردم| البته قبول دارم پاساژ بزرگیه و ممکنه من مغازه‌های منصفش رو ندیده باشم | ولی به هر حال دوستای من تو ایران ان و انباراشون هم همونجاس اگه جنسی بخوام میتونم از انبار هم بگیرم
اگه شما پایتخت رو خوب گشتین و مغازه‌های منصف پیدا کردین آدرس چندتاشون رو برام pm‌کنید حتماً‌ مقایسه میکنم

قرار نیست چون نسخه جدیدی از سیستم‌عامل یه امپراطوری بیرون اومده همه با کله نصبش کنیم
ویندوز 8.1 با تمام پیشرفتهاش نسبت به 8 خیلی جا کار داره و اصلاً استیبل و برای dev مناسب نیست
(بازم دقت کنید اینا نظر منه، نظر هر شخص محترمه)

به نظر من پلاستیکه، چون e530 هم دستم بوده میگم خیلی فرق دارن با هم (اگه منبع معتبری پیدا کردین که بدنه این ۲ تا رو باهم مقایسه کرده و به وضوح گفته شده e531 هم کربنه لینک بدید)
ولی همونطور که گفتم لولاهای محکمتری داره

خودم اطلاعی ندارم

JU JU
15-12-2013, 20:27
@JU JU
این نظر منه و من میگم| شما میتونید قبول نکنید
من جای ارزون تو پایتخت پیدا نکردم| البته قبول دارم پاساژ بزرگیه و ممکنه من مغازه‌های منصفش رو ندیده باشم | ولی به هر حال دوستای من تو ایران ان و انباراشون هم همونجاس اگه جنسی بخوام میتونم از انبار هم بگیرم
اگه شما پایتخت رو خوب گشتین و مغازه‌های منصف پیدا کردین آدرس چندتاشون رو برام pm‌کنید حتماً‌ مقایسه میکنم

قرار نیست چون نسخه جدیدی از سیستم‌عامل یه امپراطوری بیرون اومده همه با کله نصبش کنیم
ویندوز 8.1 با تمام پیشرفتهاش نسبت به 8 خیلی جا کار داره و اصلاً استیبل و برای dev مناسب نیست
(بازم دقت کنید اینا نظر منه، نظر هر شخص محترمه)

به نظر من پلاستیکه، چون e530 هم دستم بوده میگم خیلی فرق دارن با هم (اگه منبع معتبری پیدا کردین که بدنه این ۲ تا رو باهم مقایسه کرده و به وضوح گفته شده e531 هم کربنه لینک بدید)
ولی همونطور که گفتم لولاهای محکمتری داره

خودم اطلاعی ندارم

در مورد حرفم در مورد طراحی برای ویندوز 8، منظورم این نبود که حتمن بریم سمتش
من اصلن از این ویندوز خوشم نمیاد، و هنوز طرفش نرفتم، اصلن هم برام ویندوز جالبی نیست

در مورد مغازه منصف، یه جا می‌شناسم، آمار دقیقش در میارم بهتون می‌گم
قبلن چند بازی ازش خرید و بازدید کردیم

فلن وقت نمی‌کنم برم بازار، امیدوارم روزی برم بازار و بتونم هر دو مدل رو پیدا کنم کنار هم و آخرش یکی رو بردارم و بیام خونه ( E531 و Z510 )
هر دو C i7، و برا صفحه نمایش HD و FHD‌ زیاد برام فرقی ندار البته

:n16:

JU JU
15-12-2013, 20:31
وارد شده دوست عزیز. ه سرچ تو گوگل بزن.

فقط یه سایت دیدم که C i7 زده تو انبار داره!
با این اوصاف، توی بازار میشه پیداش کرد!

فقط حیف که فول اچ دی نیستن

BlackSound
16-12-2013, 15:41
فقط یه سایت دیدم که C i7 زده تو انبار داره!
با این اوصاف، توی بازار میشه پیداش کرد!

فقط حیف که فول اچ دی نیستن

دوست عزیز فک کنم شما حتی نمیدونید با خودتون چند چندید !
نوشتید برا صفحه نمایش HD و FHD‌ زیاد برام فرقی نداره

بعد در ادامه نوشتید فقط یه سایت دیدم که C i7 زده تو انبار داره!

فقط حیف که فول اچ دی نیستن !

خوب اگه فول اچدی براتون اهمیت نداره چرا نمیرید همون کانفیگ کرای 7 که میگید هست رو بگیرید!

wildfire.m
16-12-2013, 20:13
e531 بهتره یا svf15 سونی؟؟

کیفیت صدا و کیفیت ساخت و کیبورد و کیفیت تصویر منظورم هست

JU JU
17-12-2013, 09:12
دوست عزیز فک کنم شما حتی نمیدونید با خودتون چند چندید !
نوشتید برا صفحه نمایش HD و FHD‌ زیاد برام فرقی نداره

بعد در ادامه نوشتید فقط یه سایت دیدم که C i7 زده تو انبار داره!

فقط حیف که فول اچ دی نیستن !

خوب اگه فول اچدی براتون اهمیت نداره چرا نمیرید همون کانفیگ کرای 7 که میگید هست رو بگیرید!

دوست عزیز، وقتی هم مدل FHD‌ باشه و هم HD، به حتم، سراغ FHD میرم، اگر مدل FHD نباشه، حاضر نیستم بخاطرش یکی دو ماه صبر کنم شاید وارد بشه شاید نشه ( منظور من این بود )

چیزی هم که مشخصه، مدل C i7 از Z510، گویا به تازگی وارد بازار شده ( البته با توجه به جستجوی مجازی، بازار نرفتم دنبالش )

در کل، ممنونم از پاسختون
چرا ناراحت میشین حالا

yeketaz.taz1
17-12-2013, 22:48
e531 بهتره یا svf15 سونی؟؟

کیفیت صدا و کیفیت ساخت و کیبورد و کیفیت تصویر منظورم هست

در مورد کیفیت صدا ایسوس سری n خیلی بهتره
کیبورد هر ۲ مدل خوبه
در مورد کیفیت ساخت سونی در کل بهتره
کیفیت تصویر هم که سونی همیشه حرف اول رو میزنه

wildfire.m
18-12-2013, 20:25
در مورد کیفیت صدا ایسوس سری n خیلی بهتره
کیبورد هر ۲ مدل خوبه
در مورد کیفیت ساخت سونی در کل بهتره
کیفیت تصویر هم که سونی همیشه حرف اول رو میزنه
دلم ی n56 میخواد چون فکر کنم از همه این لی تاپ های هم رده ی قسمتِ خودش بهتره اما تو بازار نیست!!

من کلا کاره سنگینی با لب تاپ ندارم فقط کیفیت ساخت خوب و کیبورد و نمایشگر و صدا برام مهم هست
موندم چی بگیرم!

mohsenfulloption
18-12-2013, 20:39
z510 Corei7 وارد بازار ایران شد!!!!
توی سایت دی جی کالا داره

Xerxes-I
19-12-2013, 15:14
z510 Corei7 وارد بازار ایران شد!!!!
توی سایت دی جی کالا داره
البته اینی که دیجی کالا آورده هم اچ دی هست نه فول اچ دی. اچ دی دو هفته پیش البته با قیمت بیشتر تو بعضی سایت ها بود

Xerxes-I
19-12-2013, 15:25
دلم ی n56 میخواد چون فکر کنم از همه این لی تاپ های هم رده ی قسمتِ خودش بهتره اما تو بازار نیست!!

من کلا کاره سنگینی با لب تاپ ندارم فقط کیفیت ساخت خوب و کیبورد و نمایشگر و صدا برام مهم هست
موندم چی بگیرم!
من هم اتاقیم ان 56 ایسوس داره.لپ تاپ خوبیه انصافا ولی سنگینه.خودش میگه از همه چیزش راضیم به جز سنگینیش. به نظرمن z510 لنوو رو امتحان کن(کار کن ولی نخر یا حداقل یه نگاهی بنداز) لنوو لپ تاپ های بدی نمیزنه انصافا.در ضمن ببین ایسوس مدل هایی که تو راه بازار باشه داره یا نه.

wildfire.m
19-12-2013, 17:37
کجا لب تاپ برای تست داره؟(تهران)
من فقط سونی رو دیده بودم برای تست!!

z510 که کلا حال نمیکنم باهاش با توجه به اینکه کیبوردشم زیاد خوب نیست

فکر کنم بهتریم مدل ها برای من svf15 سونی و e531 لنوو و اگه n56 بود خوب هست اما دقیقا خودمم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم:n03:

Xerxes-I
19-12-2013, 18:51
کجا لب تاپ برای تست داره؟(تهران)
من فقط سونی رو دیده بودم برای تست!!

z510 که کلا حال نمیکنم باهاش با توجه به اینکه کیبوردشم زیاد خوب نیست

فکر کنم بهتریم مدل ها برای من svf15 سونی و e531 لنوو و اگه n56 بود خوب هست اما دقیقا خودمم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم:n03:
اگه کارای سنگین نمیکنی e531 با اینکه لپ تاپ خوبیه ولی کاربردی واسه شما نخواهد داشت.(من خودم همین رو میخوام بگیرم احتمالا)سونی که انصافا الکی گرونه.اگر کیفیت تصویر خیلی علاقه دارید و لپ تاپ زیبا مد نظر دارید و کار سنگینی ندارید باهاش یه سری به اسپایر های ایسر بزنید.از کیفیت تصویرش خیلی تعریف شنیدم

Xerxes-I
19-12-2013, 18:58
بچه ها یه نکته دیگه الان یه مدل z510 با پردازنده i5 تو دیجی کالا هست که هاردش هیبریدی هست ولی مدلi7 هاردش معمولیه.کسی نمیدونه i7 با هارد هیبریدی هم داریم یا نه؟

Xerxes-I
19-12-2013, 22:42

موندم چی بگیرم!
یه مدل n56 اومده تو دیجی کالا با قیمت ۳۸۵۰.فکر کنم واسه شما مناسب باشه.ولی از هم رده لنوو ۱۳۰۰ گرون تره.البته پردازنده اش بهتره.کارت گرافیک بهتری هم داره مدل فول اچ دی هست و ۲ گیگ هم رم بیشتر داره.وزنش هم ۲.۷ کیلو گرمه.ولی به نظرت تمام این مزایا به کارت میاد؟ارزش داره ۱۳۰۰ بیشتر بدی؟
به هر حال هر چی میخری مبارک باشه

wildfire.m
20-12-2013, 12:30
e531 اونقدرهام ازش تعریف نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9B79B0FEC01C087/lenovo-thinkpad-edge-e531-reviews/reviews.htm
جالبه خیلی ها از کیبوردش تا راضی بودن!!

JU JU
20-12-2013, 13:43
e531 اونقدرهام ازش تعریف نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9B79B0FEC01C087/lenovo-thinkpad-edge-e531-reviews/reviews.htm
جالبه خیلی ها از کیبوردش تا راضی بودن!!

همین نظریه ها رو میتونین برای تمام لپ تاپ‌ها پیدا کنین

کافیه نظرات رو بخونین، متوجه مبتدیانه بودن نظریاه ها میشین

حتا توی همین فروم هم متوجه این موضوع خواهید شد، یه سری حتا اومدن و دیگران رو متهم به دیدن این لپ تاپ تنها در اینترنت کردن، و یا نظریات مشابه
یا یه عده، با اینکه مدل Z510 مدلی کاملا مشابه به با Z500 هست ولی با وجود تغییراتی اساسی جهت رفع اشکالات سری قبلی ( Z500 )، اومدن و Z510 رو ناکارآمد خوندن و Z500 رو بیشتر پسندیدن

همونطور هم که قبلن توی تاپیک دیگه بیان کردم
بهتر هستش شما چند مدل مورد نظر خودتون رو از نزدیک ببینید، مشخصات اونا رو مطالعه کنید، و سپس وابسته به نیاز خودتون، این تعداد مدل‌های انتخابی رو کاهش، و سپس بهترین مدل رو انتخاب کنید

من خودم شخصا، چندی دیگه میرم پایتخت، و بین Z510 و E531، یکی رو انتخاب میکنم و برمیدارم میارم خونه
هر دو گزینه، بهترین گزینه برای من هستن و هرکدوم رو انتخاب کنم، از اون راضی خواهم بود