مشاهده نسخه کامل
: p5kc
باسلام
به یه مشکل بزرگ وجالب برخورد کردم.
یه مادربورد p5kc از یکی خریدم صداش روی ویندوز 7نصب میشه ولی از باندا پخش نمیشه خیلی جالب ولی باxpمشکلی نداره دقیقا داره مدیا پلیر موسیقی رو پخش میکنه ولی هیچ صدایی نمیده هر کاری که فکرشو بکنی کردم.
جلب به نظر میاد مادربورد خوبی باشه ولی اصلا سایت ایسوز ساپورت خوبی واسش نذاشته نه آپدیت جدید بایوسی داره نه درایور دیگشو همه واسه 2007حتی یه ورژن بعداز ورژنی که رو خود مادربورد هست نیومده .
سی دی مادربوردش تو 7لود نمیشه ارور ویندوزNTمیده .جالب این قسمتو ببینید صداش از S/PDIFE خیلی ضعیف میاومد .هرکاری هم میکردم عوض نمیشد که از خروجی اصلی صدا بیاد.
آخه اگه قرار بود سون ساپورت نباشه که اصلا نباید کارت صداش نصب بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir200812
10-12-2013, 11:44
این مادربورد توسط win7 پشتیبانی نمیشه! در لیست درایور ها هم نگاه کنید، میبینید که تا Vista درایور هاش هست!
تا این حد هم کار کرده، کاربزرگی بوده!
البته میتونی با نصب نرم افزار هایی مثب "ایزی درایور" بگردی ببینی درایوری چیزی براش وجود داره یا نه!
ولی چیزی که مشخص هست، این برد مال زمان دایناسور هاست و طبیعیه که پشتیبانی نشه!:n02:
منم همین مورد مشابه شماداشتم ازسایت مادربورد درایور ویستا 32 بیتی را دانلود کنید ونصب کنید یا اینکه از درایور پک driver pack 2013 استفاده کنید ودرایورها را آپدیت کنید که مشکل شما حل بشه موفق باشید.
منم همین مورد مشابه شماداشتم ازسایت مادربورد درایور ویستا 32 بیتی را دانلود کنید ونصب کنید یا اینکه از درایور پک driver pack 2013 استفاده کنید ودرایورها را آپدیت کنید که مشکل شما حل بشه موفق باشید.
مرسی.
ولی یه مساله هست من مادربورد ازاین قدیم تر سون نصب کردم بدون کوچکترین مشکلی این که رم DDR3ساپورت میکنه من مادربوردهایی که DDR2ساپورت میکردن و سون نصب کردم بدون مشکل اجرامیشد.
جالب ایسوز ساپورت خوبی داره چرا هیچ آپدیتی از سال 2007تا کنون واسه این مدل نداشته .
گذشته از اون من هردرایورویستایی تا حالا استفاده کردم رو سون هم جواب میداده.
اگه یکم به این شاتی که براتون گذاشتم نگاه کنید متوجه میشید که صدا داره از S/PDIFEپخش میشه ووقتی رو اسپیکر کلیک راست میکنی که اونو انتخاب کنی اون گزینش غیر فعال .
یه چیز جالب ترکه با عقل جور درنمیاد اینکه که گه سون ساپورت نمیکنه چرا کارت صداش نصبه رو سون.فقط صدااز
خروجی صدا نمیاد اگه کارت صداش سون ساپورت نمیکرد اصلا نمیبایست نصب میشد.الان مدیا پلیر داره کار میکنه میخونه ولی صدااز ش در نمیاد
درست میفرمایید این دو حالت داره یا اینکه اسپیکر شما مشکل داره برای اینکه اطمینان پیدا کنی اسپیکررا با یک سیستم دیگه تست کنیدیا یااینکه همانطور که قبلا گفتم درایور صدا سازگاری نداره نرم افزار روی سیستم نصب میشه گاهی وقتا کارایی خوبی نداره مادربورد ایسوز p5p43pro داشتم که مشکل مشابه شماراداشت درایوراز سایت خودش اما ویستا را گرفتم نصب کردم مشکل حل شد.
درست میفرمایید این دو حالت داره یا اینکه اسپیکر شما مشکل داره برای اینکه اطمینان پیدا کنی اسپیکررا با یک سیستم دیگه تست کنیدیا یااینکه همانطور که قبلا گفتم درایور صدا سازگاری نداره نرم افزار روی سیستم نصب میشه گاهی وقتا کارایی خوبی نداره مادربورد ایسوز p5p43pro داشتم که مشکل مشابه شماراداشت درایوراز سایت خودش اما ویستا را گرفتم نصب کردم مشکل حل شد.
اسپیکرهام که مطمئنم مشکلی نداره .داریور ویستا فقط سایتش داره میگم اونم گرفتم اونم ریختم ولی فرقی نکرد خیلی جالب میگم من مادربورد از این قدیمیتر سون نصب کردم بدون مشکل این اولین مین که میبینم اینطوریه
درایورها را پاک کنید از نوع نصب کنید اگر نتیجه نگرفتید یکباردیگه ویندوز را با سی دی جدید نصب کنیدمیخواهید درایورها را پاک کنید ازطریق safe mode پاک کنید.
درایورها را پاک کنید از نوع نصب کنید اگر نتیجه نگرفتید یکباردیگه ویندوز را با سی دی جدید نصب کنیدمیخواهید درایورها را پاک کنید ازطریق safe mode پاک کنید.
20بار اینکارو کردم جواب نمیده ولی دروغ چرا تو حالت safe modeاینکارو نکردم ولی میدونم بازم جواب نمیده.جدید ترین ورژن7رو نصب کردم.
یک سی دی جدیدویندوز 7 تهیه کنید و یکباردیگه ویندوز عوض کنید و این بار تمام درایورها اعم از چیپست و صدا وگرفیک ،کلیه قطعات را نصب کنید و آپدیت کنید معمولا درایورپک 2013 را تهیه کنید ودرایورها را آپدیت کنید.
یک سی دی جدیدویندوز 7 تهیه کنید و یکباردیگه ویندوز عوض کنید و این بار تمام درایورها اعم از چیپست و صدا وگرفیک ،کلیه قطعات را نصب کنید و آپدیت کنید معمولا درایورپک 2013 را تهیه کنید ودرایورها را آپدیت کنید.
میدونم جواب نمیده. جالب من فکر میکردم تو xpمشکلی نداره ولی دیشب روشxpنصب کردم بازم جواب نگرفتم.
خیلی واسم جالب مثل این میمونه که پایه های فیش های صدااصلا به مادربورد وصل نشده چون کارت صدا رو نصب میشه کرد مدیا پلیر قشنگ کار میکنه فقط صدا ازش در نمیاد.واقعا خیلی برام جالب هیچگون آپدیت جدیدی
شرکت ایسوز واسه این مادربوردش نداره میگم من مادربورد ازاین قدیمی تر داشتم سون نصب کردم بدون مشکل بوده حتی یکی دوورژن هم واسه همه قطعاتش آپدیت اومده بوده.
من فکر میکنم این مادربورد از روز اول که خریداری شده بوده همیطوری بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.