مشاهده نسخه کامل
: نظر شما رو درمورد Xperia V میخواستم
Hosseinspell
10-12-2013, 00:37
سلام
من تصمیم خودم رو گرفته بودم و Xperia V رو انتخاب کرده بودم که ناگهان گروهی از دوستام مشکلاتی رو گفتند و من الان کاملا در شک هستم و میخواستم نظر شما رو هم بپرسم
اگه گوشی دیگه ای در نظر دارین قیمتش رو رنج 800 تومن باشه
I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
XPERIA™ T | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای ، صفحه نمایش اچ دی 4.6 اینچی و دوربین 13 مگاپیکسلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
XPERIA™ P | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xperia L | گوشی اندرویدی سونی با صفحه 4.3 پیکسل و دوربین 8 مگاپیکسل و پردازنده دو هسته ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SONY XPERIA SP >> گوشی اندرویدی سونی(ترکیبی از s,p,u) با دوربین 8 , صفحه 4.6 اینچی پردازنده دو هسته ای s pro گیگاهرتز 1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xperia™ V | گوشی اندرویدی ضد آب Sony با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش اچ دی 4.3 اینچی و پردازنده ی دو هسته ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Xperia acro S - صفحه نمایش 4.3 اینچی با کیفیت 720p همراه با آندروید 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.