مشاهده نسخه کامل
: سریال آوای باران
سریال 40 قسمتی آوای باران به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی محمد هاشمی اصل قرار است از این هفته هر شب به غیر از پنج شنبه و جمعه ها ساعت 20:45 از شبکه سوم سیما پخش شود و بازپخش آن ،روز بعد ساعت 14:30 خواهد بود.این سریال از اوایل شهریور ماه سال جاری در تهران کلید خورد و گروه پس از مدتی تصویربرداری بنا به موقعیت قصه عازم کشور ترکیه شدند و پس از عزیمت به تهران هم اکنون تا اواسط بهمن ماه مشغول تصویربرداری در لوکیشنهای متعددی هستند.
این سریال که به قلم علیرضا کاظمی پور و سعید جلالی به نگارش درآمده ؛ قصه زندگی کودکی به نام باران است. او دختری 7 ساله (با بازی هنرمند خردسال مبینا آتشی)است که به دلیل زمان طولانی این کاراکتر در قصه سریال، نقش بزرگسالیاش هم نشان داده میشود که آزاده سادات زارعی بزرگسالیاش را ایفا می کند.باران در خانواده کاملا مرفهی زندگی میکند که از نعمت داشتن مادر محروم است؛ مادر باران در پرواز هواپیمایی ایرباس مهماندار بوده که طی سانحه ای شهید می شود و او به همین دلیل تنها با پدر(طاها ریاحی) با بازی حمیدرضا پگاه، خواهرزاده پدر(نادر توتونچی) با بازی سام درخشانی، همسرش(زیور)با بازی الهام چرخنده و سیاوش خیرابی در نقش فرید پسر خانواده زندگی می کند.در ادامه قصه،پدر باران به خارج از کشور سفر می کند و بنا به دلایلی گرفتار میشود و باران به دلیل ناملایمات و مشکلاتی که در خانه دارد از خانه بیرون می زند و اتفاقاتی برایش میافتد که درگیر باندهای خلافکار که اغلب فعالیت های شان حول محور تکدی گرایی است، میشود. مهران احمدی در نقش شکیب سردسته باند خلافکاران و مهران رنجبر در نقش کیانوش، نوچه شکیب از دیگر بازیگران این سریال هستند. از دیگر بازیگران این مجموعه می توان به ثریا قاسمی در نقش مامان ریحان مادر طاها، امیر دژاکام در نقش مرتضی دوست طاها، سپیده خداوردی مرضیه خواهر مرتضی و ... اشاره کرد.
به گفته محمد هاشمی اصل، تاکنون حدود 20 قسمت از این سریال تولید شده است و گروه تا قسمت 25 را نیز به صورت خرده سکانس ضبط کرده اند.وی ادامه داد: لوکیشن اصلی این روزهای گروه حوالی فردیس، محل استقرار متکدیان است.از دیگر لوکیشن های این گروه می توان به شهرک راه آهن،جنت آباد،بلوار فردوس و... اشاره کرد. سایر عوامل گروه تصویربردای این مجموعه از این قرارند: مدیر تصویربرداری:مرتضی غفوری،مدیر صدابرداری: مهدی آزادی،طراح چهره پردازی: نوید فرح مرزی،طراح صحنه و لباس: آناهیتا جواهرچی، مدیرتولید: حمیدرضا وفایی،جانشین تولید: پوریا عطابخشی،دستیاران کارگردان: سید امین هاشمی اصل و امین محمدی،منشی صحنه: آتوسا شاه سیاه، عکاس: محمدرضا سلطانی،تدوینگر: امین عابدی، مدیر برنامه ریزی: امیر سلیمانی.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
========
تصاویر سریال آوای باران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجموعه عکسهای سریال تلویزیونی “آوای باران” [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجموعه عکسهای سریال تلویزیونی “آوای باران” [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:ariapix.net
سام درخشانی چرا اینجوری شده؟:n08:
فیلم خیلی قشنگی هست و داستان خوبی داره. بازیگراشم خوبن.
اما...
اما اشتباه کردم که خودم رو درگیرش کردم.
داستانش خیلی سوزناکه و معلومه بعدش همش میشه پدرسوخته بازی نادر و زنش.
اینا همش باران رو اذیت می کنن و اینطور با روح و روان ما بازی میشه. کم بدبختی و مشکل دارم حالا این فیلم هم شده قوز بالا قوز. دیگه حرص خوردن واسه باران و پدرش هم به مشکلاتم اضافه شد.:n03:
mohammad varaste
16-12-2013, 20:02
نقش اون زن نادر تو سریال واقعا خیلی با زیاده روی و مبالغه ساخته شده و شخصیت فقط رو اعصاب بیننده هاست .
بازی بقیه بازیگرا هم خوبه.
سریال در کل جز سریالای نسبتا خوبه
نمره من تا اینجا به سریال 5.5
تیزر تبلیغش رو دیروز دوباره پخش کرد. تیزر قسمتهای بعدی رو نشون میداد.
پدر باران آزاد شده بود اومد ایران یه چیزایی می گفت تو این مایه ها : اونا بازی رو شروع کردن، منم ادامش میدم.
باران و بچه های خیابونی بزرگ شده بودن و همشون با هم بودن.
اما باران که دیشب مرد! یا نمرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دژاکام از "آوای باران" میگوید
وقتی مرتضی نیست همه درباره او حرف میزنند/ "تشنج" در گروگانگیری
امیر دژاکام درباره تاثیرگذاری نقش خود در سریال در حال پخش "آوای باران" و همچنین تلهفیلم "تشنج" که به تازگی در آن بازی کرده است، صحبت کرد.
امیر دژاکام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش خود در سریال "آوای باران" بیان کرد: این چهارمین سریالی است که من با حسین سهیلیزاده کار میکنم. یک ماه بعد از اینکه از "معمای شاه" جدا شدم سه پیشنهاد داشتم که از این میان آنها همکاری با این سریال را ترجیح دادم.
وی ادامه داد: من نقش مرتضی ملکیان را در "آوای باران" بازی میکنم که یک جراح قلب است و سابقه خانوادگی ویژه ای دارد و سختی های زیادی در زندگی خود کشیده است. این سریال فضای آرامی دارد و من چون در کارهای قبلی با سهیلیزاده راحت بودم و مخاطب هم آن کارها را پذیرفته بود، طبیعتا وقتی فیلمنامه این کار را خواندم آن را قبول کردم.
این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با اشاره به عواملی که در بازی یک اثر برایش اهمیت دارد، خاطرنشان کرد: برای من اندازه نقش مهم نیست بلکه بیشتر مجموعه کار برایم مهم است؛ بازیگران دیگر، فیلمنامه کار و همچنین تاثیرگذار بودن نقشی که قرار است ایفا کنم.
دژاکام اضافه کرد: مرتضی شخصیت تاثیرگذاری است، وقتی که نیست مردم درباره او حرف می زنند، او تصمیم می گیرد و تصمیماتش را عملی میکند. من سعی کرده ام این کاراکتر را متفاوت تر از دیگر نقش هایم بازی کنم. تلاشم این بود که این نقش با دادستان در "هیس دخترها فریاد نمی زنند" و یا افسر پلیس در "رسوایی" تفاوت داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیگر سریال "سرگشته" با اشاره به بازیگرانی چون آنتونی کوئین و داستین هافمن و بازیهای متفاوت آنها در فیلمهای مختلف بیان کرد: اینها بهترین بازیگرانی هستند که متفاوت ترین نقش های خود را در هر فیلمی بازی کرده اند. به طور مثال آنتونی کوئین در "پیرمرد و دریا" در مقایسه با "زوربای یونانی" یا در "جاده" بسیار متفاوت است و یا اصلا نمی توان او را در "باراباس" با "عمر مختار" مقایسه کرد. همچنین داستین هافمن در "توتسی" بسیار متفاوت از "پاپیون" است.
این مدرس تئاتر ادامه داد: بازیگری یک علم و یک تکنیک است و نباید این عبارت خرافی را که بازیگری به استعداد نیاز دارد، دائما تکرار کرد. من به عنوان یک معلم می گویم که تکنیک های بازیگری قابل مشاهده و اندازه گیری است اما نحوه اجرای آن سبک است و وارد مقوله دیگری می شود.
این بازیگر همچنین با اشاره به مراحل باقی مانده از ساخت سریال "آوای باران" عنوان کرد: هم اکنون بخش زیادی از کار تمام شده است و ما در حال تصویربرداری قسمت های 30 به بعد هستیم. با توجه به مرحله ای که در آن هستیم فکر می کنم حدود یک و نیم تا دو ماه دیگر تصویربرداری این سریال تمام شود.
بازیگر فیلم "رسوایی" در پایان با اشاره به اینکه مدتی پیش تلهفیلم "تشنج" را به کارگردانی محمد خراط زاده بازی کرده است، گفت: زمان پخش این تلهفیلم هنوز معلوم نیست و من در آن نقش یک افسر پپلیس را دارم که بعد از 72 ساعت کار به خانه باز می گردد اما با یک گروگانگیری سخت مواجه می شود.
سریال "آوای باران" این شبها ساعت 20:45 از شبکه سه سیما روی آنتن میرود. ثریا قاسمی (مادربزرگ)، حمیدرضا پگاه (طاها)، سام درخشانی (نادر و خواهرزاده طاها)، الهام چرخنده (همسر نادر)، مهران احمدی (شکیب)، سپیده خداوردی (مرضیه خواهر مرتضی و همسر طاها)، امیر دژاکام (مرتضی)، سیاوش خیرابی (فرید) و مهران رنجبر (کیانوش) در این سریال بازی میکنند.
Golbarg01
24-12-2013, 19:11
اینطور که به نظر میرسه سینا خواهر فرید رو دوست نداره و هدفش اخاذی هست
خوشم نمیاد از این تیپ بازی های در سریال .. این پسره فرید درسته کارش اخاذی هست و اصلا از اول هم معلومه علاقه ای به بیتا نداره ولی این نوع رفتارش با پدر و مادر بیتا خیلی بد هستش .. من تا به حال ندیدم یکی با پدریه دختر اینطوری صحبت کنه و باباهه هم مثل ماست بمونه و چیزی نگه ...
یه جورایی یاد اون سریال مادرانه افتادم که پسره می خواست دختره رو معتاد کنه .. صاف می رفت تو چشم باباش نگاه می کرد و مواد رو می زاشت کف دستش...
نمی دونم ولی اینجور تابو شکنی داره توی سیمای ملی رواج پیدا می کنه و کم کم هم به جامعه سرایت می کنه .. خوب نیست اینجور چیزها !! دیگه خیلی دارن روابط دوست پسر دوست دختری رو "بد"رواج می دن ... درسته که این روابط توی جامعه هستش ولی نه به این سبک .. هنوز حرمت ها حفظ میشه .. پسره دیگه ته خلاف و زرنگی هم باشه نمیاد جلوی بابای دختره اینجوری حرف بزنه و باباش هم مثل ماست نگاش کنه ... یه جورایی از اون طرف پشت بوم افتادن دیگه اینها ...
من دیدک ازاین عاشق های کشته مرده یا طماع های پول دوست ولی کاراشون اینجوری تابلو نیست .. با بابای دختر هم حرف می زنن سعی در جلب توجه دارن نه تحدید و به زرنگ بازی و اینکه " ببین الان به دخترت زنگ می زنم ببین چه جوری دلش واسم تنگ میره !! والا باباه کمی بابا باشه می ره دختر رو از سقف دار می زنه و پسر رو با ماشین زیر می کنه .. حالا ته فرهنگ و شخصیت هم باشه !!!!!! ماشالله داداش دختره هم از بابای ماست تر ...
(( من خیلی مورد در زمینه خاستگاری های عاشق پیشه دیدم اما وقتی پسر بیاد جلو بابا دختر وایسته باباهه دختره یه خودی نشون داده یا حداقل زنگ زده کلانتری نه اینکه ول کنه بره .... ))
اینش خیلی رو مخ هستش ..
بقیه داستان رو باید دید .. فعلا که تازه گره اول رو زدن و تا اواسط داستان باید صبر کرد ..
امشب سیاوش خیرابی رو آورده بودن شبکه سه واسه برنامه سفر بخیر که درباره رانندگی هست.
اولش درباره آوای باران و نقشی که تو این سریال داشته صحبت کرد. گفت که سریال در ادامه خیلی قشنگ تر از این میشه.
بعدش هم درباره رانندگیش صحبت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود برنامه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گفت که ماشینش شاسی بلند قهوای هست که دم در پارک شده و پلیس تو برنامه خلافیش رو گرفت ، 180 تومن بود. .
منم یه سرچ کردم رسیدم به کیا سورنتو ایشون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jang Bogo
26-12-2013, 22:10
تنها سریالی که از بازی سیاوش خیرابی و سام درخشانی واقعا واقعا واقعا خوشم اومده.
خیلی وقت بود با تی.وی قهر کرده بودم ، ولی اینو میبینم. به دلم نشسته. خدا کنه آخرشو آب نبندن.
تنها سریالی که از بازی سیاوش خیرابی و سام درخشانی واقعا واقعا واقعا خوشم اومده.
خیلی وقت بود با تی.وی قهر کرده بودم ، ولی اینو میبینم. به دلم نشسته. خدا کنه آخرشو آب نبندن.
مسخره ترین فیلم هایی که دیدم تو تلوزیون ایران :
1- پنجمین خورشید . که اخرش همه رو به مسخره گرفته بود
2- و نابرده رنج ....با بدترین پایان ممکن ......
سریال فقط و فقط و فقط هوش سیاه یعنی از نماز شب واجب تر :n02: و همچنین سریال کلاه قرمزی ..... این دو مخصوصا اولی بهترین سریال عمرم .....
mohammad varaste
27-12-2013, 07:16
توی سریالای سهیلی زاده اتفاقا و برخورد آدم ها به هم طوری رقم میخوره که انگار جمعیت تهران 10 هزار نفره.
سریال کاملا به قصد آزار مخاطباش ساخته شده و از اونجایی که ما ایرانیا کلا یه جورایی شبیه مازوخیستت هاییم و از آزار خوشمون میاد قائدتا این سریال هم باید مورد استقبال قرار بگیره:n02: .
امیدوارم یه کم روند داستان سریعتر بشه
hamidchi
27-12-2013, 12:07
اینا بعد ببیست سال چه خوب موندن !! :n13: نه ؟؟
امشب یه سوتی بزرگ دادن متوجه شدید؟
اونجا که طاها داشت اون فیلم قدیمی مربوط سقوط هواپیمای ایرانی در سال 67 رو نگاه می کرد اون گزارشگری که رو تصاویر صحبت می کرد کامران نجف زاده بود!! در حالی که نجف زاده از سال 81 به صداو سیما وارد شده و در سال 72 هنوز به منصه ظهور نرسیده بود!
eman619rv
31-12-2013, 05:19
وقتی یه سریالی رو با یه هدف اجتماعی میسازی این نوع برخورد با موضوع اصلا درست نیس.
بچه های کار و تکدی گری هنوز توی جامعه ما اون واقعیت ماجرا و ماهیتش رو مردم عادی لمس نکردن ، برای همین باید توی دیالوگ ها و رفتار خیلی رئال تر کار کرد، تا بیننده اون حس به دور از جهان ما بودن رو بهش دست نده.این همه قافیه جور کردن و با ضرب المثل های متعدد حرف زدن اکثر کرکتر ها واقعا آسیب میرسونه .اون لیسانسه های ادبیات هم اینجور با وزن و شعر و قافیه همینجوری نمیتونن جور کنن تو حرفاشون چه برسه ، به پایین ترین رده سوادی جامعه!
بجز دو سه تا از شخصیت ها ، بقیه انقدر سیاه و سفید کار شدن که واقعا زننده میشه، یا خوبه خوبه یا بده بد! اونم خوبی و بدی بی منطق! نوع برخورد بیتا با پدر و مادرش و افراط بیش از حد در رفتارش واقعا زیر دل میزنه!
امشب یه سوتی بزرگ دادن متوجه شدید؟
اونجا که طاها داشت اون فیلم قدیمی مربوط سقوط هواپیمای ایرانی در سال 67 رو نگاه می کرد اون گزارشگری که رو تصاویر صحبت می کرد کامران نجف زاده بود!! در حالی که نجف زاده از سال 81 به صداو سیما وارد شده و در سال 72 هنوز به منصه ظهور نرسیده بود!
سوتی نبود ....
داشت اخبار رو نگاه می کرد که کامران نجف زاده توش گزارش کرده بود ....
در واقع "اخبار " داشت وقایع سال 67 رو باز سازی می کرد و گزارشگرش هم نجف زاده بود .. اصلا ربطی به سال 72 نداشت ..
نکنه فکر کردی چون سال 72 این رفت ترکیه و بازداشت شد داره فیلم پرواز اون موقع رو می بینه !! نه هنوز به فیلم پرواز و اینکه کی باهاش تو هوایپیما بودن نرسیده ...
فقط داشت اخبار نگاه می کردکه توش صدای نجف زاده هم بود ...
کلی سوتی داره !
الان اینا میخوان طاها رو گول بزنن که اموال رو بزنه با نام باران تقلبی ! با شناسنامه باران... بعد گفت دیگه وقتی زد کار تمومه !
حالا اینجا که خیلی مسخره میشه .. لو برن خوب این انتقالات و اینا هم که کنسل میشه ... اینا هر کاری کنن نمیتونن بکشن بالا اموال رو...
تو دیالوگها هم سوتی زیاده ...
این باران مثلا فقیزه واللا پوستش از ماها بهتره.... یکم به گریم و اینا توجه نمی کنن.... فقط حرف زدن فرق میکنه همین:n29:
M £ H D I
31-12-2013, 23:06
ســــــــوتی :n02:
ســــــــوتی :n02:
دقیقا ! دیشب داشتم دقت میردم دیدم !!! lol
سوتی نبود ....
داشت اخبار رو نگاه می کرد که کامران نجف زاده توش گزارش کرده بود ....
در واقع "اخبار " داشت وقایع سال 67 رو باز سازی می کرد و گزارشگرش هم نجف زاده بود .. اصلا ربطی به سال 72 نداشت ..
نکنه فکر کردی چون سال 72 این رفت ترکیه و بازداشت شد داره فیلم پرواز اون موقع رو می بینه !! نه هنوز به فیلم پرواز و اینکه کی باهاش تو هوایپیما بودن نرسیده ...
فقط داشت اخبار نگاه می کردکه توش صدای نجف زاده هم بود ...
من کی گفتم داره فیلم پرواز سال 72 رو می بینه!!؟ منظور منم وقایع سال 67 بود!
مگه ندیدید نادر یه کارتون برای طاها آورد که توش یادگارهای طاها بود و نادر گفت اینا رو زیور تو این 20 سال نگه داشته و ما این سال ها با این خاطرات شما خوش بودیم
بعد داخل کارتون یه نوار فیلم vhs هم بود که طاها دراورد و در سکانس بعدی نشون داد طاها داره فیلم سقوط هواپیمای ایرانی در سال 67 رو می بینه
خوب این یعنی داره همون نوار vhs رو می بینه
در فصل اول سریال که مربوط به سال 72 بود هم اگر دیده باشید تو یه سکانس نشون داد طاها یه بار دیگه داشت این نوار رو میدید
M o h a m m @ d
01-01-2014, 13:56
چندسکانس فیلم پرواز ام مال نشنالجئوگرافیک بود ارمش بالا صفحه نمایشش بود :n08:
من کی گفتم داره فیلم پرواز سال 72 رو می بینه!!؟ منظور منم وقایع سال 67 بود!
مگه ندیدید نادر یه کارتون برای طاها آورد که توش یادگارهای طاها بود و نادر گفت اینا رو زیور تو این 20 سال نگه داشته و ما این سال ها با این خاطرات شما خوش بودیم
بعد داخل کارتون یه نوار فیلم vhs هم بود که طاها دراورد و در سکانس بعدی نشون داد طاها داره فیلم سقوط هواپیمای ایرانی در سال 67 رو می بینه
خوب این یعنی داره همون نوار vhs رو می بینه
در فصل اول سریال که مربوط به سال 72 بود هم اگر دیده باشید تو یه سکانس نشون داد طاها یه بار دیگه داشت این نوار رو میدید
نه دوست عزیز این اون نوار VHS نیست ... اصلا نشون نداد که نوار رو گذاشته باشه توی دستگاه .. شاید یه نوار از دخترش بوده باشه یا زنش .. . گزارش اخبار بود که داشت نگاه می کرد..
اما چرا اون اخبار رو نگاه می کرد یا اینکه قبلا هم به این خبر منفجر شدن و شلیک به اون هواپیما علاقه مند بوده ؟؟
باید از خواهر این مرد که دکتر هستش پرسید ؟؟!! فکر کنم اسمش مرضیه هستش .. امشب هم نشونش داد ...
دقیق یادم نیست اما فکر کنم یکی از بستگان این مرضیه خانوم توی اون هواپیما منفجر شده بوده و یا اینکه قرار بوده خودش هم باشه یا شوهر یا فرزندش ؟!
به هر حال هر چی هستش رابطه بین دایی طاها و این خواهر آقا دکتر ( مرضیه یا راضیه دقیق یادم نیست ) یه ربطی به ماجرای انفجار اون هوایپما داره .. یه خاطره ای یا چیزی
این رو فیلم امشب کاملا نشون داد وقتی که خواهره از بندر عباس برگشته بود و گفت که همه توی بندر عباس در رابطه با اون هواپیمای منفجر شده متاثر هستند هنوز و خیلی ها هم هنوز داغدار اون هواپیما هستند ( بعد از دادن کادو ها این ها رو گفت ) ...
جایی نشون نداد که اون خبر همون VHS باشه و احتمالا تطابق زمانی ورود خواهر از بندرعباس و دیدن اون خبر از تلویزیون ربطی به هواپیمای 655 ایرباس و حادثه اش داشته باشه ....
این هواپیما روز 12 تیر سال 67 منهدم شد - طاها سال 72 رفت ترکیه یعنی فاصله زمانی 5 سال که با سن باران با اختلاف زمانی 2 سال ( یعنی باران زمان رفتن پدرش 7 ساله بوده ) تطبیق داره الان هم باران حدودا 27 ساله هستش .. با توجه به وضعیت شهر و لباس پوشیدن ها هم میشه گفت که الان یه جورایی تابستون هستش ..
حالا اینکه کی توی اون هواپیما بوده باید وقتی این دو نفر همدیگه رو دیدن فهمید .. ولی این رو میشه قطعا گفت که اون VHS اصلا هنوز نشون داده نشده و طاها داشت اخبار مربوط به اون واقعه رو نگاه می کرد ..
اوای باران فیلم قشنگی من ازاین زیور زیاد خوشم نمیاد خیرابی عالی بازی میکنه نقشش رودوست دارم
M o h a m m @ d
01-01-2014, 23:59
نه دوست عزیز این اون نوار VHS نیست ... اصلا نشون نداد که نوار رو گذاشته باشه توی دستگاه .. شاید یه نوار از دخترش بوده باشه یا زنش .. . گزارش اخبار بود که داشت نگاه می کرد..
اما چرا اون اخبار رو نگاه می کرد یا اینکه قبلا هم به این خبر منفجر شدن و شلیک به اون هواپیما علاقه مند بوده ؟؟
باید از خواهر این مرد که دکتر هستش پرسید ؟؟!! فکر کنم اسمش مرضیه هستش .. امشب هم نشونش داد ...
دقیق یادم نیست اما فکر کنم یکی از بستگان این مرضیه خانوم توی اون هواپیما منفجر شده بوده و یا اینکه قرار بوده خودش هم باشه یا شوهر یا فرزندش ؟!
به هر حال هر چی هستش رابطه بین دایی طاها و این خواهر آقا دکتر ( مرضیه یا راضیه دقیق یادم نیست ) یه ربطی به ماجرای انفجار اون هوایپما داره .. یه خاطره ای یا چیزی
این رو فیلم امشب کاملا نشون داد وقتی که خواهره از بندر عباس برگشته بود و گفت که همه توی بندر عباس در رابطه با اون هواپیمای منفجر شده متاثر هستند هنوز و خیلی ها هم هنوز داغدار اون هواپیما هستند ( بعد از دادن کادو ها این ها رو گفت ) ...
جایی نشون نداد که اون خبر همون VHS باشه و احتمالا تطابق زمانی ورود خواهر از بندرعباس و دیدن اون خبر از تلویزیون ربطی به هواپیمای 655 ایرباس و حادثه اش داشته باشه ....
این هواپیما روز 12 تیر سال 67 منهدم شد - طاها سال 72 رفت ترکیه یعنی فاصله زمانی 5 سال که با سن باران با اختلاف زمانی 2 سال ( یعنی باران زمان رفتن پدرش 7 ساله بوده ) تطبیق داره الان هم باران حدودا 27 ساله هستش .. با توجه به وضعیت شهر و لباس پوشیدن ها هم میشه گفت که الان یه جورایی تابستون هستش ..
حالا اینکه کی توی اون هواپیما بوده باید وقتی این دو نفر همدیگه رو دیدن فهمید .. ولی این رو میشه قطعا گفت که اون VHS اصلا هنوز نشون داده نشده و طاها داشت اخبار مربوط به اون واقعه رو نگاه می کرد ..
خوب احتمالا مادر باران تو اون ایرباس بوده .دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه که طاها همچین صحنه ای ببینه و گریه کنه.
سریال آوای باران یا آوای وقاحت؟!
سریال آوای باران یا آوای وقاحت؟!
سریال « آوای باران» که مدتی است پخش آن از شبکه سه تلویزیون آغاز شده است را می توان نمونه ای از آثاری دانست که در فرم و ساختار هندی تولید شده و به خورد مردم داده می شود.
البته حسین سهیلی زاده کارگردان این سریال چندین سال است که سریال هایی در همین فرم و محتوا می سازد و مردم را بیننده آثار خود می کند.
عموم مردم ایران تاکنون نشان داده اند که به ساختار و فرم هندی – ایرانی علاقمند هستند.نوعی فیلم سازی و سریال سازی که در قبل از انقلاب به فیلمفارسی شهرت داشت و هنوز هم بعد از گذشت سال ها نتوانسته سایه خود را از سر مردم کوتاه کند.
در این نوع فیلم سازی مردم درگیر ماجرایی عاشقانه می شوند که در این طرف دختر فقیر و در طرف دیگر پسر پولدار یا بالعکس قرار دارد.
این دو عاشق هم می شوند و تا انتهای فیلم که یا به هم میرسند یا نمی رسند برخی از مسائل اجتماعی و خانوادگی هم بازگو می شود اما آنچه بیننده را پای اثر نگه می دارد همان عشق دختر و پسر است که گاهی هم شکل مثلث و یا مربع عشقی را به خود می گیرد.
سهیلی زاده تاکنون با ساخت سریال هایی مانند ترانه مادری، دلنوازان و فاصله ها نشان داده که هندی ساز خوبی است و قواعد فیلمفارسی را خوب می شناسد.
این کارگردان تلویزیونی در جدیدترین سریال خود که آوای باران نام دارد هم یک مثلث عشقی شکل داده است؛ باران، فرید و کیانوش.
سهیلی زاده در این سریال خود انگار تصمیم داشته درباره کودکان کار و خیابانی داستانی تاثیرگذار را روایت کند.این کارگردان به سراغ این موضوع رفته چون این گروه از کودکان مسئله و دغدغه دولت و سازمان بهزیستی هستند و تلویزیون به احتمال زیاد از سازمان بهزیستی پول کلانی گرفته که این موضوع را برای مردم باز کند و چهره کریه دلالان کودک و مافیای تکدی گری را نشان دهد.
نویسندگان و کارگردان آوای باران برای برملا کردن چهره این گروه از شیادان به سراغ رمان معروف الیورتویست رفته اند.رمانی تاثیرگذار و بسیار موشکافانه که تاکنون بر اساس آن فیلم ها و سریال های معروفی ساخته شده است.
اما سهیلی زاده این رمان معروف را هم هندی کرده است و به جای پسربچه داستان که الیور نام دارد، دختری به نام باران را انتخاب کرده و چون تمایل دارد داستان سریال خود را در فضایی عاشقانه و رمانتیک تعریف کند خیلی زود باران را بزرگ کرده و فرید را در پی او به خانه و مقر مردی می فرستد که دلال کودک است و از آنها برای تکدی گری استفاده می کند.
این مرد که نقش او را مهران احمدی بازی می کند مثلا شبیه شخصیت فاگین در رمان بینوایان است.طراحی این شخصیت اولین و مهم ترین توهینی است که به مخاطبان باسواد تلویزیون و خوانندگان رمان الیورتویست می شود.
سهیلی زاده به جای پرداختن به کودکان کار و خیابانی و اصل قرار دادن آنها، دختری به نام بیتا و مادر و پدر او را اصل داستان قرار داده است.پدر و مادری وقیح و پول دوست و کلاهبردار که دخترشان بیتا را به جای باران به پدر باران قالب می کنند.
بیتا نمونه دختری بی تربیت و بسیار دریده است که هیچ احترامی به بزرگترهای خود نمی گذارد و برای رسیدن به پسر مورد علاقه خود، سینا مقابل همه می ایستد و به همه دختران جوان که به بزرگترهای خود احترام می گذارند یاد می دهد که چگونه حرمت ها را زیر پا بگذارند و برای رسیدن به خواسته های غیرمنطقی خود حتی با پدر و مادر هم بازی و معامله کنند.
سریال سازان ایرانی سریال هایی می سازند با قسمتهای زیاد؛ 13،26 و حتی 60 قسمت.در همه این قسمتها هر چه وقاحت و بی اخلاقی است را به نمایش می گذارند، حرمتها را می شکنند و آموزش های نادرست می دهند و در قسمت آخر و در یک نتیجه گیری کلی شخصیت های بد را تنبیه کرده، مجازات و یا متحول می کنند.
حالا هم بیتا وقاحت دخترانه را در حد عالی و پر و پیمان به نمایش می گذارد،غیر مستقیم و مستقم به جوانها آموزش می دهد تا شاید در قسمت آخر کارگردان او را تنبیه کند و نشان دهد که راه اشتباه رفتن چه نتیجه ای دارد.
با تماشای سریالی مانند آوای باران نه تنها موضوع مهمی مانند کودکان خیابانی و مافیای تکدی گری افشا و اطلاع رسانی نمی شود بلکه داستان های عاشقانه بین جوانان بیشتر از این که هست باب می شود.حالا هر جوانی را ببینی که در کنار پدر و مادرش سریال آوای باران را می بیند با خودش ترانه آخر این سریال را هم زمزمه می کند:«چه جای بدی عاشق هم شدیم»!
مردم به جای تماشای دغدغه سازمان بهزیستی و دیدن سریالی دراماتیک و در عین حال آموزشی و اجتماعی در آوای باران منتظر هستند تا ببننند نتیجه عشق بیتا و سینا و باران، فرید و کیانوش چه می شود.این هم از دست پخت جدید تلویزیون برای رفع یک معضل اجتماعی و البته مبارزه با ماهواره!
پارسینه
بیتا نمونه دختری بی تربیت و بسیار دریده است که هیچ احترامی به بزرگترهای خود نمی گذارد و برای رسیدن به پسر مورد علاقه خود، سینا مقابل همه می ایستد و به همه دختران جوان که به بزرگترهای خود احترام می گذارند یاد می دهد که چگونه حرمت ها را زیر پا بگذارند و برای رسیدن به خواسته های غیرمنطقی خود حتی با پدر و مادر هم بازی و معامله کنند.
دقیقا حرف دل من رو زد ...
عاقبت شگفتانگيز «زيور» سریال «آواي باران» + تصاویر متفاوت الهام چرخنده و همسرش بازیگر نقش زیور
چندي پيش که الهام چرخنده به خاطر حضور در سريال «پروانه» مهمان يك فنجان چاي ما شد، از آرزوهايش براي ايفاي نقشي متفاوت كه بتواند تمام تواناييهايش را در عرصه بازيگري به تصوير بكشد صحبت كرد.
«زيور» سريال «آواي باران» از آن دست نقشهايي است كه كمتر در دل قصههاي ما نوشته و در تلويزيون به آن پرداخته ميشود. اين بار شانس به بازيگر فيلم سينمايي «يلدا» رو كرد تا او نشان دهد ميتواند سكاندار يك شخصيت محوري در سريالي هر شبي باشد. در سريالهايي به كارگرداني (حسين سهيلي زاده) معمولاً بازيگران جوانش چهره و مدتها نقل محافل ميشوند اما اين بار الهام چرخنده بازيگر سريالهاي «من يك مستاجرم»، «پروانه» و... كه ساخته اخير محمدرضا آهنج (آسمان من) را در نوبت پخش دارد و فيلمهاي سينمايي «دامنههاي سپيد»، «اسبها همچنان ميتازند» و... را در نوبت اكران، به اعتقاد بسياري از بينندگان عام و خاص تلويزيون با «زيور» خوش درخشيده و يكي از مهرههاي موفقيت اين مجموعه تلويزيوني محسوب ميشود. چرخنده مهمان يك فنجان چاي ما شد تا از خلق «زيور» بگويد:
الهام چرخنده و همسرش فرشید نوابی
مدتها به دنبال يك نقش خاص بوديد كه جاي كار داشته باشد تا به «زيور» رسيديد؟
ـ بعد از كار آقاي جليل سامان عزيز، دوستان لطف داشتند و چند تلهفيلم و سريال پيشنهاد دادند ولي با تمام احترامي كه براي عزيزان قائل بودم عذرخواهي كردم تا يك نقش متفاوت اتفاق بيفتد. آقاي اميرسليماني دستيار آقاي سهيليزاده با من تماس گرفتند مثل روند هر كاري خواستم فيلمنامه را برايم ايميل كنند. خلاصه داستان و 5 قسمت از فيلمنامه را كه آماده بود مطالعه كردم. در همان وهله اول شخصيت «زيور» من را گرفت. احساس كردم اين شخصيت ميتواند براي من جاي كار داشته باشد.
از همان ابتدا مشخص شد كه قرار است در 2 دوره سني اين كاراكتر را اجرا كنيد؟
ـ بله در خلاصه داستان اين مسئله ذكر شده بود و همين مسئله يكي از فاكتورهاي اين نقش بود كه من را درگير خودش كرد. فيلمنامه به طور درست و منطقي به همه شخصيتها پرداخته بود و زيور هم در ميان كاراكترهاي اين سريال حضوري مؤثر و تعيين كننده را ايفا ميكرد. بنابراين با افتخار پذيرفتم. از سويي حضور آقاي حسين سهيلي زاده عزيز هم برگ برندهاي بود براي اين انتخاب. جالب اينكه آنجا با آقاي هاشمي اصل در مقام تهيهكننده آشنا شدم و به نظرم بسيار حرفهاي و كاربلد هستند. بدون شك حضور تهيهكنندهاي فهيم كه قدرت زحمات تيم همكارش را ميداند باعث دلگرمي و پشتكار گروه ميشود. تمام اعضايي كه در اين پروژه دور هم جمع شده بودند جدا از توان حرفهاي از اخلاقي انساني نيز برخوردار بودند كه شما حاصل آن را جلوي دوربين ملاحظه ميكنيد. بالاخره پس از چند تست گريم و طراحي آن توسط آقاي نويد فرح مرزي شخصيت زيور درآمد.
الهام چرخنده و فرزندش
بدون شك ناجي هر اثر دراماتيك، سياهيها و سفيدي هاي آن هستند. زيور شخصيت خاكستري متمايل به سياه سريال را چگونه براي اجرا، طراحي كرديد؟
ـ به اعتقاد من زيور اصلاً نقش منفي نيست بلكه عملكرد منفي دارد. شايد در فيلمنامه و خود سريال هم يک جاهايي ذكر شود كه او گذشته خوبي نداشته، در زيرزمين ناپدرياش زندگي مي كرده و اوضاع خوبي را در زندگي تجربه نكرده است. من تمام تلاشم را كردم اين نقش را شيرين از آب دربياورم تا كاراكتر سياه به نظر نرسد. به اعتقادم شخصيتهايي شبيه به زيور در اطراف ما كم نيستند و اصولاً ميشد با نقش همذاتپنداري كرد. من با مردم اطرافم نفس به نفس ارتباط دارم و ميشنوم كه ميگويند زيور شبيه خواهر شوهر من است يا شبيه خواهرزن من است يا من زيور را در ميان خانوادهام ديدهام. جا دارد اينجا بگويم «زيور» حاصل اعتماد حسين سهيلي زاده به من است. استدلالي كه من از شخصيت «زيور» داشتم برميگشت به تمركز و فكري كه روي اين نقش داشتم. آن را با آقاي سهيليزاده مدام مطرح ميكردم و با راهنماييهاي ايشان نقش را جلو ميبردم. واقعاً كارگردان در نزديك كردن بازيگر به نقش و هدايت او نقش اساسي دارد و من اينجا بيش از پيش به اين مسئله رسيدم.
از شكل و شمايل كار مشخص است كه «زيور» در طول كار شكل گرفته و تنها استارت آن در فيلمنامه خورده است؟ به نظرم اين نقش در دل قصه «آواي باران» ميتوانست در سايه بماند و اينگونه رنگ و لعاب محوري نگيرد.
- به هر حال خاصيت آثاري كه مونتاژ موازي هستند و همزمان با پخش، كار نگارش و توليد ميشود همين است كه بازخوردها در مسير قصه تأثيرگذار است. مطمئناً نظر منتقدان محترم و البته در طول كار خود آقاي سهيليزاده در شكلگيري شخصيت «زيور» روي كاغذ، توسط نويسندگان محترم مؤثر و دخيل بوده است.
مشخصا در پارت اول فاكتور استفاده از حركات دست، چشم و ميميكهاي درشت در شخصيت «زيور» نمايان بود و البته در با نمك از آب در آمدن اين كاراكتر خاكستري مؤثر...
ـ هر بازيگري تكنيك و روش خاص خودش را در خلق يك شخصيت دارد. من «زيور» را زندگي كردم. در صحبتهاي اوليهاي كه با آقاي سهيليزاده داشتم گفتم چشم، ميميك صورت و صداي زيور بازي دارد. در واقع چشمهاي زيور و البته لحن حرف زدن او در شكلگيري كاراكترش مؤثر است. من تمام تلاشم را كردم مثل فضاي موسيقي كه فوسه ميگيري تا به اوج برسي و برعكس، زيور را اينگونه نمايش بدهم و در پارت يك زيور را بالا گرفتم.
يعني بيرونيتر...
ـ بله دقيقاً، نميتوانم بگويم زيور را اغراقآميز كار كردم، چون بازي اگزجره آزار دهنده ميشود، اما از لطف دوستان منتقد و نقدهاي آنها ميشنوم كه زيور آزاردهنده از آب درنيامده است. من مدام از آقاي سهيليزاده ميخواستم كه مراقب باشند كه بازي من بيرون نزند. چون نوع بازي من براي شخصيت زيور طوري بود كه روي مرز خطرناك طنز حركت ميكردم و اين ريسك بزرگي بود چرا كه هر لحظه امکان داشت به بيراهه بروم. اگرچه از آن دست بازيگراني هستم كه به فيلمنامه بسيار اهميت ميدهم براي قلم نويسنده احترام خاصي قائل هستم و در اجرا بسيار به نوشته امانتدار. چند ديالوگ و صوت مثل اِ... وا؟! هم داشتم که به شخصيت زيور کمک مي کرد. استفاده از دست، نگاهها و صدايي كه گاه به سمت جيغ ماژور ميرفت را براي پارت يك در نظر گرفته بودم. ريتم و ضرباهنگ زيور در پارت يك طوري بود كه گاهي من در اداي ديالوگها نفس كم ميآوردم. (ميخندد) يا زمانهايي كه كار زيور با نادر به بحث و مرافعه ميكشيد باور كنيد دهانم خشك و از شدت عصبانيت نقش من بيروني ميشد.
در پارت دوم سريال زيور كمي عاقلتر، درونيتر و البته حالا با نگاهي نافذتر شد؟
ـ بله، وقتي دوستان به تركيه رفتند تا سكانسهاي آنجا را بگيرند من فرصت داشتم تا كمي بيشتر در مورد زيور و بخش دوم كار تأمل كنم. روي ميميك صورتم كار كردم، از آنجا كه در قصه داشتيم كه زيور در بخش دوم سريال وارد مسائل جراحيهاي صورت و... ميشود سعي كردم آن را در چهرهام ايجاد كنم، روي ميميك كار كردم بينيام را هنگام بازي و اداي ديالوگ به سمت پايين ميدادم و طوري حرف ميزدم كه گويا روي صورت و لبانش عمل زيبايي انجام شده است. با صحبتهايي كه در خدمت آقاي سهيليزاده و به طبع نويسندگان داشتيم مقدر شد كه او انستيتو زيبايي دارد و...
در واقع اين شغل را براي او به عنوان نماد يك آدم مرفه قلمداد كرديد؟
ـ يك جايي خودش ميگويد انستيتو زيبايي يعني پول!
اين يعني پس از 20 سال هنوز نگاه و تفكر او تغيير نكرده حتي اگر ويترين رفتارياش ظاهراً تغيير كرده باشد.
ـ به هر حال آدمي يعني همين، واقعيت انسانها هرگز تغيير نميكند. شايد به صورت اكتسابي شخصيت برخي انسانها تغيير كند اما واقعيت وجودي آدمها خيلي عوض نميشود. در پارت دوم لحن ديالوگگويي و ريتم اين آدم آرام تر، نگاههايش تنگتر ميشود واين يك نگاه نافذتري را به قول شما به صورت او ميدهد. از تمام دوستان عزيزم از جمله مدير تصوير برداري سريال (آقاي افسري عزيز) و حتي بچههاي پشت صحنه ميخواستم كه مراقب راكورد ميميك و نگاههاي من باشند تا خداي نكرده از دستم در نرود و انصافا آنان، به خصوص آقاي افسري به من محبت داشتند و در اين مسير ياري ام کردند. در نهايت اتفاق رخ داده چيزي است كه شما ميبينيد و من بايد از تک تک اين عزيزان کمال تشکر را داشته باشم. اميدوارم تا پايان بتوانيم نظر منتقدان عزيز و تماشاگران عام تلويزيونمان را جلب كنيم. واقعاً جاي شكر دارد كه مخاطبان تلويزيون با توجه به دسترسي به انواع و اقسام شبكهها و سريالهاي آن سوي آبي، سريال «آواي باران» را انتخاب و تماشا ميكنند.
نکته اي که در مورد زيور به چشم مي خورد باهوشي اوست در عين سادگي، مي توان امروز نادر را (پارت دوم) تاثير پذير از زيور بر شخصيت ساده لوح نادر در پارت اول قلمداد کرد.
ـ زيور باهوش است که هوش و ذکاوتش تنها در يک سو کار مي کند و گرنه شما در پارت اول ميبينيد که حتي او گول ميخورد. از جملاتي که نبايد به او بر بخورد ناراحت ميشود در واقع گاهي ساده است. ميتوان گفت زيور هوش منفي دارد اما نگاهش ريزبين است. شما مديريت او را پس از بازگشت دايي طاها ميبينيد. تمام اين نکات و ريزبينيهاي شخصيت زيور از دل فيلمنامه آمد و من هم سعي کردم با راهنماييهاي آقاي سهيليزاده آن را طوري منعکس کنم که هدف قصه از تعريف اين شخصيت براي مخاطب در آيد.
اگر چه شما معتقديد زيور يک کاراکتر منفي نيست بلکه عملکرد منفي دارد بايد گفت تماشاگر ايراني اين شخصيت و به خصوص رفتارش را در مقابل باران (به خصوص در زمان کودکي بر نمي تابد و نگاهي سياه به رفتار او دارد حالا چه کرديد تا اين شخصيت منفي، دوست داشتني هم از آب درآيد؟
ـ اين که ميگويم آقاي سهيلي زاده به من اعتماد کردند همين جاست، من خواستم با اضافه کردن فاکتورهايي به رفتار زيور او را از اين نگاه سياه نجات بدهم و ايشان در اين راستا مرا راهنمايي کردند. نمونهاش سکانسي که قاب عکس از دست او ميافتد، من به اين سمت رفتم که نشان بدهم زيور خودش از اين جريان نادم است، در بازي، ديالوگ من اين بود که (باران جان من از قصد اين کار را نکردم) بيننده اينجا به رفتار او حق ميدهد. ضمن اينکه مبيناي عزيزم (بازيگر نقش باران) که دختر بسيار با استعدادي است در آن سکانس بسيار خوب بازي کرد. آقاي سهيلي زاده بازي نقش يک دختر بچه گستاخ را بسيار خوب و ظريف از او گرفت، همان رفتار مبينا در نقش باران با زيور باعث ميشد تماشاگر او را نيز بعضي مواقع محق بداند. گاهي رفتارهاي نادم او و مهربانيهايش به باران مثل اينکه بارانم من امشب ميآيم و در اتاق تو ميخوابم باعث مي شد تا حدي شخصيت زيور تطهير شود. اين رفتار را ما در خيلي ها ميبينيم. من چندي پيش مادري را ديدم که ميگفت من هم وقتي فرزندم را تنبيه ميکنم بلافاصله پشيمان ميشوم ولي او نميداند من چقدر در زندگي مشکل دارم. زيور هم عصبي بود و گاهي فکورانه رفتار نميکرد اما گاهي از رفتارش پشيمان ميشد.
و رفتارش با مرضيه...
ـ او ميترسد که حضور مرضيه باعث شود، ثروت طاها به او و نادر نرسد. در واقع از آزار دادن همه تنها يک هدف را دنبال ميکند رسيدن به ثروت. يک جا به نادر ميگويد من بالاخره پوز اين دختر را زدم. شما ميبينيد که مثل خيلي از انسانها که پشت و جلوي ما رفتاري متفاوت دارند زيور پشت سر مرضيه با استفاده از ميميک صورت و... رفتارهايي ميکند و دوست دارد او را از سر راه بردارد. مردم به نظرم زيور را دوست دارند چرا که او را در اطرافشان ديدهاند و خوب ميشناسندش. بسيار زياد از اطرافيانم در مورد آن سکانس که زيور خيار را با سر و صدا و با دهان باز ميجود شنيدهام، آن سکانس يک جورهايي معرف کاراکتر است. حالا در پارت دوم شما مي بينيد که سبک و سياق غذاخوردنش تغيير کرده است. او حتي سالاد ميخورد، رژيم دارد، به پوستش فکر مي کند و جنس رفتارش کاملاً تغيير کرده و به سمت و سويي رفته که با زيور پارت اول بياندازه فاصله دارد.
مدل زيور سريال «آواي باران» را احياناً با برداشتي از ما به ازاي بيروني ساختيد؟ ميتوان گفت زيور حاصل خوب ديدن بازيگر اين شخصيت است؟
ـ من هميشه در زندگي ام خوب ديدم، نگاه نکردم. شما شک نکنيد زيور ديگر در هيچ کاري از من تکرار نخواهد شد، در جريان هستيد که چند نقش شبيه به زيور اما در ژانر طنز اخيراً پيشنهاد شده که نپذيرفتم چرا که نگاه اينگونه به زيور نداشته ام. مصداق بارزش پارت دوم کار است که آن لايه هاي نازک طنزي که شايد در پارت اول در بازي زيور وجود داشت ديگر حس نمي شود. (اگر چه رگه هايي در برخي لحظاتش ديده مي شود که جزو لاينفک شخصيت است و زمان نمي تواند روي آن تاثير بسياري بگذارد. من در طول اين کار با زيور زندگي کردم، در ميان مردم به دنبال او گشتم، اصطلاح «خاک هفت حموم خرابه رو» را من از يکي از اطرافيانم گرفتم. به دنبال لحن و کلام اين شخصيت ميرفتم تا او را بشناسم، بتوانم واقعي و قابل باور به تصويرش بکشم. باور کنيد آنقدر به زيور نزديک شده بودم و با او زندگي ميکردم که جملات او خودش ميآمد. مثل يک نت موسيقي که ميداني پس از اور تور بايد اوج بگيرد. در همين راستا آقاي سهيليزاده هم اعتماد ميکردند. در مورد اينکه سوال کرديد آيا زيور با ما به ازاي بيروني خلق شده بايد بگويم نه، شايد بخشي از اين شخصيت را از يکي گرفته باشم بخشي را از ديگري و بخشي را هم در خودم پيدا کرده باشم. من هميشه از خودم مي پرسم الهام چرخنده اگر قرار باشد در شرايط زيور قرار بگيرد چگونه رفتار ميکند و چه مي شود؟...
همان اگر طلايي يا اگر جادويي استانيسلاوسکي...
ـ بله دقيقاً... فکر مي کنم نبايد کل يک شخصيت را الگو بگيرم. تفکر خودم نيز در اين ماجرا دخيل بود.
طراحي لباس و گريم به شدت در نزديک شدن من به زيور موثر بود. من از آن دست بازيگراني هستم که طراحي لباس و گريم به شدت در کارم موثر است. تا به حال چند نقش خاکستري را تجربه کردم. سريال آقاي آهنج (در نقش يک تروريست) و سريال آقاي جليل سامان در نقش عاطفه که رئيس يک تيم منافق است، تمام تلاش من اين است که هيچکدام از اين نقش ها شباهتي با هم نداشته باشند چه به لحاظ اجرا و چه به لحاظ لحن و گويش، در واقع اين را اول به خودم و سپس به گروه سازنده قول ميدهم و مطمئناً پس از اين هم شما از من زيور نخواهيد ديد حتي اگر شخصيتي شبيه به او پيشنهاد شود من شخصيت متفاوت از آن بيرون خواهم كشيد.
20 سال ميگذرد و زيور ديگر عقده پولدار بودن را ندارد و...
ـ ولي ترسش را براي از دست دادن دارد.
به خصوص زمانيكه طاها برميگردد؟
ـ بله دقيقاً.
به لحاظ روانشناسي رفتاري و شخصيتي چه تفاوتهايي در اين كاراكتر ايجاد كرديد؟
ـ به جز لحن و بيان زيور شما متوجه برخوردهاي متفاوتش شدهايد. برخورد او با نادر تغيير كرده است. چند اصطلاح ياد گرفته است مثل Hello، نوع گويشش حتي برگرفته از تغيير رفتارش متفاوت شده، با بچهها طوري ديگر برخورد ميكند و...
به نظرم ارتباط شما با سام درخشاني نيز در شكل گيري دو كاراكتر نادر و زيور مؤثر بوده است، چقدر اين تعامل برقرار بود و چقدر در شكل گيري فضاهاي دو شخصيت ياريگر هم بوديد؟
ـ آقاي درخشاني از همكاران بسيار خوب من هستند. من توانستم به عنوان يك پارتنر خوب و كاربلد با ايشان همكاري داشته باشم. اگر سكانس جالبي شما در بازي من و ايشان ملاحظه ميكنيد برميگردد به رفتار حرفهاي ايشان، در مورد آقاي پگاه عزيز و سياوش خيرابي هم همين طور و سركار خانم خداوردي كه از دوستان عزيز من هستند. البته حضور آقاي دژاکام در اين کار به عنوان استاد تئاتر و بازيگري براي همه ما يک نعمت بود، از همکاري با ايشان بسيار خوشحال شدم.
در شكلگيري شخصيت زيور، كاراكتر پروتاگونيست «مرضيه» نيز مؤثر بوده است. از بازي مقابل سپيده خداوردي صحبت كنيد؟
ـ ايشان از دوستان هنرمند من هستند، ما بيرون از صحنه با هم قهوه ميخورديم، گپ ميزديم، راجع به نقشهايمان صحبت ميكرديم. من از فعاليتهاي موسيقي ايشان سؤال ميكردم، سپيده عزيز موزيسين بسيار خوبي هستند، گويا چندين ساز را هم مينوازند كه من تا به حال متأسفانه فرصت نشده بشنوم. ما پشت صحنه بسيار با هم خوب بوديم اما جلوي دوربين ميشويم زيور و مرضيه با ويژگيهاي متفاوت هر دو كاراكتر، نيش زبانهاي من به ايشان هم در غالب كاراكتر زيور بود.
خودتان زيور پارت اول را بيشتر ميپسنديد يا او را در پارت دوم بيشتر دوست داريد؟
ـ من او را در هر دو پارت دوست دارم. حتي احساس ميكنم دو نقش بازي كردم چون به دنبال اين بودم كه ويژگيهاي متفاوتي را براي هر دو پارت ايجاد كنم، حالا چقدر موفق بودم نميدانم. شايد اگر بيننده پارت اول را نديده باشد پارت دوم را با يك شكل خاص دنبال كند.
به نظرم ميشد پارت اول كمي ادامه پيدا كند و ما زندگي و رفتار جديد زيور را پس از رسيدن به خواسته هايش ببينيم؟
ـ بايد اعتراف كنم كه من هم دوست داشتم پارت اول يك مقدار بيشتر ادامه پيدا كند. خيلي از مردم سؤال ميكنند ما دلمان براي آن زيور تنگ شده، ديگر برنميگردد؟! البته اين در مورد خيلي از كاراكترها وجود دارد به هر حال صلاحديد كارگردان و نويسندهها اين بوده اما نظر شخصي من اين است كه اگر پارت اول 2 ـ 3 قسمت ادامه پيدا ميكرد ميشد او را پس از پولدار شدن هم ديد، اينكه او در ثروتمندي چگونه رفتار ميكند و...
به نظر ميآيد ميشد براي نمايش خصوصيات و ويژگيهاي واقعي زيور در يكي ـ دو سكانس در طول كار به خصوص در پارت يك، تنهاييهاي اين آدم با خودش را ببينيم، ديالوگهايي كه زيور با وجدانش، برگرفته از رفتارش ميگويد، اينكه از كجا به كجا رسيده و..
ـ شايد براي نويسندگان و كارگردان كليت كار مهمتر بوده و فرصت نبوده تا بيشتر از اين به صورت مشخص به يك شخصيت پرداخته شود.
عاقبت و فينال كاراكتر زيور خيلي مهم است. (اگرچه معمولاً در آثار تلويزيوني نه نويسندگان، فينال پر و پيمان و فكر شدهاي مينويسند و نه كارگردانان رغبتي براي جمع كردن كارشان با يك منطق جذاب دارند.)
ـ صحبتهايي با آقاي سهيليزاده داشتيم كه اگر اتفاق بيفتد پايان متفاوتي براي زيور رقم خواهد خورد. اگرچه من اخيراً از بسياري از مردم شنيدهام كه دوست دارند زيور به عقوبت رفتارهايش برسد. باور كنيد من روز اربعين يك اس ام اس داشتم كه نميدانستم از كيست و چرا؟ براي من نوشته بودند (البته براي زيور) حوالهات به همين شب عزيز... من يك كم آنجا قلبم لرزيد ولي مطمئن شدم كه نقش زيور را درست بازي کردهام. اگر من در بازيام طوري رفتار كرده باشم كه براي كساني كه مانند زيور زندگي ميكنند درس عبرتي بوده و آنها را به فكر فرو برده باشم به نظرم از پس رسالتم برآمدهام.
پايان اين فنجان چاي با صحبتهاي بازيگر شخصيت زيور...
ـ من از طريق «باني فيلم» به تمام اعضاي پروژه «آواي باران» خسته نباشيد ميگويم. به طور ويژه از سيد محمد هاشمي اصل تشكر ميكنم به خاطر فضاي خوبي كه در اين كار براي اعضاي گروه ايجاد كردند. از آقاي سهيلي زاده به خاطر اعتمادي كه كردند و دستم را براي خلق زيور بازگذاشتند قدرداني ميكنم از لطف بيشائبه منتقدان كه بازي من و دوستانم را خوب نگاه كردند و قلم زدند نيز كمال سپاس را دارم و در نهايت از مردم عزيزم كه واقعاً همچون يک متخصص سريال را ميبينند و نظر منتقدانه ميدهند سپاسگزاري ميكنم.
بانی فیلم
Shadow-Man
05-01-2014, 22:24
دقیقا حرف دل من رو زد ...
ولی من دقیقا خلاف این فکر میکنم.
لقمان را گفتند ادب از که اموختی گفت از بی ادبان.
به نظر من این سریال شخصیت بیتا رو خیلی منفی و بد جلوه میده طوری که هیچ کس نمی خواد مثل اون باشه.
نمی دونم چرا بعضی ها رسالت الهی خودشون می دونن که فقط مخالفت کنن. کار به هیچی ندارن هر چی بگی مخالفت میکنن فرداش خلاف حرف امروزت رو بزنی باز هم مخالفت میکنن.
شخصیت بیتا رو این طوری نشون میده حتما بعدش بد بخت بیچاره میشه که نشون بده بله نتیجه این مدلی بودن بدبختیه !
عکس های متفاوت مهران رنجبر ( کیانوش ) در سریال آوای باران
سریال آوای باران
سریال آوای باران
سریال آوای باران
سریال آوای باران
سریال آوای باران
به نظر من این سریال شخصیت بیتا رو خیلی منفی و بد جلوه میده طوری که هیچ کس نمی خواد مثل اون باشه.
درسته کسی نمی خواد جای بیتا باشه .... اما خیلی خیلی زیاد هم در مورد نقش دزد و معتاد و ادم کش توی تلویزیون دیدیم .. در مورد نقش کلاه بردار هم دیدیم آما ایا الان کسی جای اونها نیست ...
این جور چیز ها ممکنه اولش یه نوع تنوع باشه و اینکه عقب بخیری داخلش باشه اما تهش میشه همین چیزی که الان نشون میدن ..
چندین سال پیش هم که یه فیلم از ابولفضل پور عرب بود و داخلش یه خواهر داشت که معتاد بود .. چند سال قبلش هم در مورد دخترای و یا فرزندان دختر معتاد فیلم و سریال نشون داده بود .. همه هم دیدن اخرش چی شدن اون شخصیت ها ، اما آیا الان کسایی مثل اونها نیستند ؟
چرا به جای اینکه بشه فرهنگ سازی این روابط و رفتار ها رو نشون داد همش باید از واژه " عبرت " استفاده بشه برای جوون ها ....
چرا باید بگیم که اگه اینجوری باشی این میشی ؟ عاقبتت اینجوریه ؟
سریال سازان ایرانی سریال هایی می سازند با قسمتهای زیاد؛ 13،26 و حتی 60 قسمت.در همه این قسمتها هر چه وقاحت و بی اخلاقی است را به نمایش می گذارند، حرمتها را می شکنند و آموزش های نادرست می دهند و در قسمت آخر و در یک نتیجه گیری کلی شخصیت های بد را تنبیه کرده، مجازات و یا متحول می کنند.
حالا هم بیتا وقاحت دخترانه را در حد عالی و پر و پیمان به نمایش می گذارد،غیر مستقیم و مستقم به جوانها آموزش می دهد تا شاید در قسمت آخر کارگردان او را تنبیه کند و نشان دهد که راه اشتباه رفتن چه نتیجه ای دارد.
لقمان را گفتند ادب از که اموختی گفت از بی ادبان.
اون لقمان بوده ! سوال اینجاست آیا من و شما و دیگر جوون های این مملکت هم لقمان زمانه خودمون هستیم ؟
جناب kortol عزیز در مورد لقمان باید بگم که یکی از کارهای هنر اینه که نکات مبهم و نادانسته رو از طریق داستان,شعر,عکس و....روایت و روشن کنه مثلا شما میخوای بدونی اگه با چاقو بزنی تو شیکم کسی بعدش چی میشه و....
جناب kortol عزیز در مورد لقمان باید بگم که یکی از کارهای هنر اینه که نکات مبهم و نادانسته رو از طریق داستان,شعر,عکس و....روایت و روشن کنه مثلا شما میخوای بدونی اگه با چاقو بزنی تو شیکم کسی بعدش چی میشه و....
چه ربطی به پست های قبلی من داشت ! .. کار اشتباه اخرش معلومه چی میشه .. نیازی به هنر نداره ! استعاره و ایجور چیز ها هم نمیخواد ..
(( تمام حرف من این بوده و هستش که این شخصیت بیتا خیلی بد ساخته شده .. همچنین شخصیت منفی و بی پروایی در داستان نمی تونه اخر و عاقبت خوبی داشته باشه .. و اگه این شخصیت بیتا با یه شکست عشقی بخواد درست و سربه راه بشه که باید گفت اخر شخصیت پردازی رو شاهد بودیم .. ته آب بندی !.))
بعدش از این نوع شخصیت ها اینقدر بی پروا ما تو جامعه دخترانه خودمون نداریم ( نه که کلا نباشن ولی احتمالش 1 در میلیون هستش ) شاید تو جامعه پسر ها باشن ولی دخترا ، نه ... کاش سازنده ها یه کم ملائم تر این شخصیت رو ایجاد کرده بودند .. اصلا این شخصیت باور پذیر نیست ! من اکثر نقد ها رو هم خوندم همه از شخصیت پردازی این بیتا انتقاد کردند ... یه شخصیت اینقدر دور از جامعه دختران ایران .
منم میگم این شخصیت بیتا خیلی بد ساخته شده ..یه دختر سرکش که کوچکترین احترامی برای خانواده اش قائل نیست ! چنین افرادی توی جامعه ما کم پیدا میشن ..
اصلا نمیشه شخصیت منفی این دختر رو توجیه کرد .. اینکه بخواد اخر داستان هم سرش به سنگ بخوره و ادم بشه یا یه درس عبرت ازش درست بشه جالب نیست .. با اینکه نمونش خیلی زیاد بوده توی فیلم های ایرانی ولی چیزی که از الان مشخصه اینه که بیتا در اخر داستان قراره سرش به سنگ بخوره و مثلا درست و ادم بشه ....
خوب میشد شخصیتش رو کمی باور پزیر تر ساخت ! حد اقل اینقدر بی پروا تو روی خانواده نمی ایستاد یا رفتارش کمی باور پذیر تر باشه میشه درس عبرتش رو توجیه کرد .. ولی اینجوری که این داره تخته گاز میره هیچ جوره نمیشه با اخر پایان رمانتیک عاقبت این دختر درست بشه ..
اینجوری که این تند میره آخرش برای باور پذیر بودن شخصیتش دست کم باید بمیره یا خودکشی کنه یا برنه یکی رو بکشه وگرنه دلیل نمیشه که یه این چنین شخصیتی با یه شکست عشقی اونم چیزی که از اول همه بهش گفته بودند و با توجه به دو قسمت قبل خودش هم بهش باور داشت حالا بیاد با اون همه شخصیت بد یهو توی 2 قسمت خوب بشه ! این یعنی ته آب بندی !
.................................................. .................................................. .................................................. .
تنها چیزی که می تونه یه همچین شخصیت بی پروا و تند خویی رو در اخر درست کنه یه اقدام عجیب از طرفش هست .. یه کار عجیب .. یه چیزی که بشه حس خشم و تند خویی این دختر رو که شاید ریشه در وقایع دوران کودکیش داشته یا یه عقده یا چیزی مثل اون ( مثلا تربیت بد زیور یا توجه خیلی کمه خانواده . که همچین چیزی رو توی فیلم شاهد نبودیم ) کامل نشون داد .. مثلا بزنه طاها یا باران یا سینا رو بکشه .. اینجوری با تیمارستان یا زندان رفتنش میشه شخصیتش رو کامل کرد ...
اخه چه جوری میشه که یه شخصیت با این همه جنبه های منفی یهو بیاد و اخر داستان ادم بشه . .. کاش سازنده ها اگه می خوان اینجوری سریال رو تموم کنن یه کمی شخصیت این بیتا رو بهتر می ساختند . بد تر از همه شخصیت داداش این دختر هستش که به جای اینکه بخواد خواهرش رو سر به راه د درست کنه رفته افتاده دنبال دختر دایی باباش .. یه قسمت فقط نشون داد که مثلا رفته با سینا حرف بزنه و اونجا هم کلا گند زد با اون حرفاش ..
خداییش کی همچین داداش ماست و بی بخاری رو می شناسه که همش دم از حقو عدالت و درستی می زنه اما حرمش شعار هسش و اصلا نمی وته کمی از حرف های خودش رو حداقل در مورد خواهرش به کار ببره .. حالا پدر و مادرش و موضوع کارهای خلاف پدرش در شرکت بماند که میگیم دستش کوتاهه و نمی تونه ولی چه طور من مخاطب باید قبول کنم که همچین شخصیت فوق + نمی تونه کمی کنترل روی خواهرش داشته باشه .. این خواهر خلاف اصول شخصیتی و عقاید این برادر نیست ×!
ایراد از سر تا پای این فیلم می باره !
Milad4171
10-01-2014, 13:40
سریال خوبیه
اون نقش مادر خانواده و اون دروغ گویی و لج بازی و رفتاراش از اول فیلم تا آخر فیلم همچین هم دور از واقعیت نیست. خیلی ها بی دلیل این عادات رو دارن.
و این رفتار واسه چپاول کردن مال و اموال دایی هم یکم اغراقه ولی واقعیت داره بازم. هستن کسانی که تا یکی میمیره یا نیست میشه میرن و اموالش رو جم میکنن و ...
اتفاقات و کدورت های که تو زمان انحصار وراثت می افته و ممکنه یه سری ها سر ارثی که بهشون میرسه با هم درگیر بشن . اینم مثل اونه ولی بدون درگیری.
دختر کاملا به مادرش رفته ولی چون امروزی تر هست دستش بازتره و چیزهای جدیدی یاد گرفته و خواسته هاش متفاوت تره.
حالا چه بهتر که برای رسیدن به این خاسته هاش از همین شگرد استفاده کنه
یکم اغراقه ولی خیلی هم تخیلی نیست .
وین رونی
11-01-2014, 21:07
این سریال درد داره!!!!دردشم همون تیتراژ اولشه
سرکوچمون چهار راه محلمون پر هستن از این دردها و آقایون هم دردشون نمیگیره که همچین آدمایی تو مملکت وجود دارن...
M £ H D I
11-01-2014, 22:23
از یه جایی به بعد...
دیگه بزرگ نمیشیم
پیر میشیم
از یه جایی به بعد...
دیگه خسته نمیشیم
میبریم
از یه جایی به بعد...
دیگه تکراری نیستیم
زیادییم
farshidmm
11-01-2014, 22:24
چه ربطی به پست های قبلی من داشت ! .. کار اشتباه اخرش معلومه چی میشه .. نیازی به هنر نداره ! استعاره و ایجور چیز ها هم نمیخواد ..
(( تمام حرف من این بوده و هستش که این شخصیت بیتا خیلی بد ساخته شده .. همچنین شخصیت منفی و بی پروایی در داستان نمی تونه اخر و عاقبت خوبی داشته باشه .. و اگه این شخصیت بیتا با یه شکست عشقی بخواد درست و سربه راه بشه که باید گفت اخر شخصیت پردازی رو شاهد بودیم .. ته آب بندی !.))
بعدش از این نوع شخصیت ها اینقدر بی پروا ما تو جامعه دخترانه خودمون نداریم ( نه که کلا نباشن ولی احتمالش 1 در میلیون هستش ) شاید تو جامعه پسر ها باشن ولی دخترا ، نه ... کاش سازنده ها یه کم ملائم تر این شخصیت رو ایجاد کرده بودند .. اصلا این شخصیت باور پذیر نیست ! من اکثر نقد ها رو هم خوندم همه از شخصیت پردازی این بیتا انتقاد کردند ... یه شخصیت اینقدر دور از جامعه دختران ایران .
منم میگم این شخصیت بیتا خیلی بد ساخته شده ..یه دختر سرکش که کوچکترین احترامی برای خانواده اش قائل نیست ! چنین افرادی توی جامعه ما کم پیدا میشن ..
اصلا نمیشه شخصیت منفی این دختر رو توجیه کرد .. اینکه بخواد اخر داستان هم سرش به سنگ بخوره و ادم بشه یا یه درس عبرت ازش درست بشه جالب نیست .. با اینکه نمونش خیلی زیاد بوده توی فیلم های ایرانی ولی چیزی که از الان مشخصه اینه که بیتا در اخر داستان قراره سرش به سنگ بخوره و مثلا درست و ادم بشه ....
خوب میشد شخصیتش رو کمی باور پزیر تر ساخت ! حد اقل اینقدر بی پروا تو روی خانواده نمی ایستاد یا رفتارش کمی باور پذیر تر باشه میشه درس عبرتش رو توجیه کرد .. ولی اینجوری که این داره تخته گاز میره هیچ جوره نمیشه با اخر پایان رمانتیک عاقبت این دختر درست بشه ..
اینجوری که این تند میره آخرش برای باور پذیر بودن شخصیتش دست کم باید بمیره یا خودکشی کنه یا برنه یکی رو بکشه وگرنه دلیل نمیشه که یه این چنین شخصیتی با یه شکست عشقی اونم چیزی که از اول همه بهش گفته بودند و با توجه به دو قسمت قبل خودش هم بهش باور داشت حالا بیاد با اون همه شخصیت بد یهو توی 2 قسمت خوب بشه ! این یعنی ته آب بندی !
.................................................. .................................................. .................................................. .
تنها چیزی که می تونه یه همچین شخصیت بی پروا و تند خویی رو در اخر درست کنه یه اقدام عجیب از طرفش هست .. یه کار عجیب .. یه چیزی که بشه حس خشم و تند خویی این دختر رو که شاید ریشه در وقایع دوران کودکیش داشته یا یه عقده یا چیزی مثل اون ( مثلا تربیت بد زیور یا توجه خیلی کمه خانواده . که همچین چیزی رو توی فیلم شاهد نبودیم ) کامل نشون داد .. مثلا بزنه طاها یا باران یا سینا رو بکشه .. اینجوری با تیمارستان یا زندان رفتنش میشه شخصیتش رو کامل کرد ...
اخه چه جوری میشه که یه شخصیت با این همه جنبه های منفی یهو بیاد و اخر داستان ادم بشه . .. کاش سازنده ها اگه می خوان اینجوری سریال رو تموم کنن یه کمی شخصیت این بیتا رو بهتر می ساختند . بد تر از همه شخصیت داداش این دختر هستش که به جای اینکه بخواد خواهرش رو سر به راه د درست کنه رفته افتاده دنبال دختر دایی باباش .. یه قسمت فقط نشون داد که مثلا رفته با سینا حرف بزنه و اونجا هم کلا گند زد با اون حرفاش ..
خداییش کی همچین داداش ماست و بی بخاری رو می شناسه که همش دم از حقو عدالت و درستی می زنه اما حرمش شعار هسش و اصلا نمی وته کمی از حرف های خودش رو حداقل در مورد خواهرش به کار ببره .. حالا پدر و مادرش و موضوع کارهای خلاف پدرش در شرکت بماند که میگیم دستش کوتاهه و نمی تونه ولی چه طور من مخاطب باید قبول کنم که همچین شخصیت فوق + نمی تونه کمی کنترل روی خواهرش داشته باشه .. این خواهر خلاف اصول شخصیتی و عقاید این برادر نیست ×!
ایراد از سر تا پای این فیلم می باره !
بیتا که هنوز کار بدی نکرده که نتونه عاقبت به خیر بشه
اشکالش اینه که زیادی لوس و غد و بی ادب و بی شعوره که اونم برمیگرده به تربیت ناصحیح نادر و زیور
در واقع بیتا ثمره و جزای زندگی غلط نادر و زیوره
اگرم دراه نقش باران رو بازی می کنه طبق نقشه پدر و مادرش بوده و در این مورد هم نادر و زیور مسئول هستن
کسانی که نباید عاقبت به خیر بشن نادر و زیور هستن به خاطر ظلم و جنایاتی که در حق باران و پدرش کردن و بالاکشیدن خونه و شرکت، مخصوصا زیور به عنوان محور و مغز متفکر شرارت های داستان
دیدن قیافه مغموم و بهت زده زیور پشت پنجره اتاقش تو تیمارستان با لباس سفید در حالی که زل زده به افق دوردست خیلی دیدنیه :n02:
در مورد بیتا احتمال متحول شدنش هست ولی می تونه تا اخر سریال اصلا متحول هم نشه چون بیننده دوست داره آخر و عاقبت نادر و زیور رو ببینه و عاقبت بیتا به عنوان یک شخصیت فرعی که از وسط سریال وارد شده مهم نیست.
شکالش اینه که زیادی لوس و غد و بی ادب و بی شعوره که اونم برمیگرده به تربیت ناصحیح نادر و زیور
در واقع بیتا ثمره و جزای زندگی غلط نادر و زیوره
با این بخش از حرف هات کاملا موافق هستم .. ولی به نظر من یه کم زیاده روی شده تو شخصیت بیتا !
دیدن قیافه مغموم و بهت زده زیور پشت پنجره اتاقش تو تیمارستان با لباس سفید در حالی که زل زده به افق دوردست خیلی دیدنیه :n02: اینجوری که اینا پیش می رن می ترسم بره تو افق محو بشه !!:n08:
به نظرتون یکم کشش زیاد نیست ؟! آب بستن توی هر قسمت.یکمی که از قسمت قبل نشون میده.یکمی هم که در و دیوار و دیالوگ های اضافیه.وسطش هم که تبلیغ میره چه جورم... عجبا..
ghassam2
13-01-2014, 11:03
یه کلام و سلام آبکی آبکی ... قاعده و پیرنگ قوی این بود که بعد از لو دادن توسط فرید و اطلاع از موضوع توسط طاها ، اونا رو سریع افشا می کرد و قال قضیه رو می کند و انرژیشو می ذاشت برای پیدا کردن باران ... ایشون خیلی غیرمنطقی دارن نقشه می کشن برای زیور و نادر و اصلا تو فکر باران نیست آنچنان... در ضمن این مسئله خیلی لوس و شده چند قسمت تقریبا بدون اتفاق مهم
inceptro
13-01-2014, 11:32
من چن قسمت رو دیدم چن ایراد به ذهنم خطور کرد:n02:
اساس اینکار اینطور شکل گرفت که اینا گفتن ما که شناسنامه باران رو داریم پس دخترمون رو بجاش جا میزنیم،بعد با شناسنامه باران میریم همه چی رو بنام دخترمون میکنیم!
حالا زمانی که باران فرار کرد کوچیک بود بعد اینا شناسنامه دوران کودکی و بدون عکسش رو دارن،بدون کارت ملی،حالا اینا چطور با این اوضاع با اون شناسنامه رفتن تا بنام بزنن شرکت رو؟
در ضمن پدر باران گفت همه چیز رو زدم بنام بیتا و حق باران رو دادم بهشون،اگه با شناسنامه باران این ها رخ داده باشه که همه چیز رو داده به دختر خودش که!فقط باید بگرده پیداش کنه!
در ضمن خیلی آسون میتونه بره شکایت کنه بدلیل کلاه برداری ،راه اثباتشم به ازمایش DNA هست از دختره همین!
بعدش این شخصیت شکیب!من موندم نویسنده و کارگردان با چه هدفی اینو این شکلی در آوردن،مثلا چرا باید یه چشمش نیمه بسته باشه(بعضا یادش میره بازش میکنه:n09:)،چرا باید با دستمال هی چشمشو بصورت مسخره ای پاک کنه!
بنظرم تو اینتخاب بازیگر و طراحیش اشتباه کردن!
در مورد باران و بچه های دور و برش:
از کی تا حالا کسی که نصف عمرش رو تو خیابونا سپری کرده اینطوری وزین و سنگین صحبت میکنه؟
جملاتی که استفاده میکنن بعضا جوریه که شما از دکترای ادبیاتت هم تا این حد نمیشنویشون!
بنظرم تو انتخاب بازیگر نقش باران هم اشتباه کردن!
پدر باران هم که اعمالش تا اینجا بیشتر با عرض پوزش به احمق ها شبیه بود تا دکتر دارو ساز و صاحب شرکت!
بعد از فهمیدن ماجرا هم باز غیر منطقی عمل کرد بنظرم،انگار خودشم داره خوشش میاد از این قضیه بجای اینکه به فکر دخترش باشه!
در کل با دوستان موافقم که دارن آب میبندن به سریال !
بعدش این شخصیت شکیب!من موندم نویسنده و کارگردان با چه هدفی اینو این شکلی در آوردن،مثلا چرا باید یه چشمش نیمه بسته باشه(بعضا یادش میره بازش میکنه:n09:)،چرا باید با دستمال هی چشمشو بصورت مسخره ای پاک کنه!
به همه حرف هات موافقم .. فقط یه نکته ..یه جا شکیب تو کلانتری که رفته بود وانت رو بگیره و به افسره تقاضای رشوه داد ،گفت که چشم آب مروارید داره و این شکلی هستش .. البته من زیاد در مورد اب مروارید نمی دونم که چه جوری هستش چه بلایی سره چشم میاره ولی این بخش چشم هم خیلی تو ذوق می زنه .. !!!
آب بندی تو سیال ؟؟ نه بابا آب بندی کجا بود .. اینا دقیقا سریال رو توی استخر ساختن ! آب از اول داخلش بوده ! :n08:
inceptro
13-01-2014, 12:50
به همه حرف هات موافقم .. فقط یه نکته ..یه جا شکیب تو کلانتری که رفته بود وانت رو بگیره و به افسره تقاضای رشوه داد ،گفت که چشم آب مروارید داره و این شکلی هستش .. البته من زیاد در مورد اب مروارید نمی دونم که چه جوری هستش چه بلایی سره چشم میاره ولی این بخش چشم هم خیلی تو ذوق می زنه .. !!!
آب بندی تو سیال ؟؟ نه بابا آب بندی کجا بود .. اینا دقیقا سریال رو توی استخر ساختن ! آب از اول داخلش بوده ! :n08:
درسته ولی بنظرم این نقش یه فردی رو طلب میکرد که قیافش و خودش یه جورایی ذاتا به این شخصیت میخورد،اینا اومدن یکی رو که اصلا هیچ جوره نمیخوره به این نقش بزور با تغییر در نوع گویش،راه رفتن و بیماری چشمی قالب کنن!
کلا فیلمه بر پایه ی سوتی ساخته شده !
با همه حرفات موافقم.... یا شکایت و ادعای خیانت در امانت همه چی رو حل میکنه...
پشت صحنه سریال آوای باران
فارس
arash66_2m
16-01-2014, 23:24
سلام.
کسی آهنگ با متن رو واسه قسمت هایی که باران به قسمت باباش میرفت ( بابای واقعی ) این قسمت که امروز پخش شد رو داره ؟
و تیتراژ پایانی سریال رو
با تشکر...
inceptro
16-01-2014, 23:27
برای این که انصاف رو رعایت کرده باشم،باید بگم علی رغم تمام مشکلات و کاستی هایی که وجود داشته این قسمتی که پریشب و بخصوص امشب پخش شد فوق العاده بود:n12:
inceptro
16-01-2014, 23:30
سلام.
کسی آهنگ با متن رو واسه قسمت هایی که باران به قسمت باباش میرفت ( بابای واقعی ) این قسمت که امروز پخش شد رو داره ؟
و تیتراژ پایانی سریال رو
با تشکر...
تو گوگل بزنید: تاوان-احسان خواجه امیری
Demon King
16-01-2014, 23:44
امشب خیلی حساس بود اونجا که باران( واقعی) از ماشین پیاده شد عین فیلم هندی ها بود راستی مگه شنبه تا چهارشنبه نبود چرا امشبم نشون داد؟؟؟
یه سوال دیگه دیشب اوای باران پخش شد؟؟؟ اخه انگار همایش جام جم بود؟؟؟
M £ H D I
16-01-2014, 23:47
امشب خیلی حساس بود اونجا که باران( واقعی) از ماشین پیاده شد عین فیلم هندی ها بود راستی مگه شنبه تا چهارشنبه نبود چرا امشبم نشون داد؟؟؟
یه سوال دیگه دیشب اوای باران پخش شد؟؟؟ اخه انگار همایش جام جم بود؟؟؟
دیشب ( چهارشنبه ) به دلیل مراسم اختتامیه جام جم پخش نشد و به قول خودشون به دلیل درخواست زیاد بینندگان ، امشب پخش کردند.
من میگم سریال رو به این زودی ها با دیدن باران و پدرش تموم نمیکنن ...همیشه روال این بوده
من میگم باران پدرشو میبینه اما پدرش برمیگرده ببینه دخترش هست یا نه و نمیتونه دخترش رو ببینه و میره همراه خانواده و عروس و دوماد بالا و درم میبندن .
همون لحظه شکیب و کیانوش هم میاد و باران رو میدزدن و زندانی میکنن ...حالا ببنیید کی گفتم ...:n16:
نادر1368
17-01-2014, 01:42
من میگم سریال رو به این زودی ها با دیدن باران و پدرش تموم نمیکنن ...همیشه روال این بوده
من میگم باران پدرشو میبینه اما پدرش برمیگرده ببینه دخترش هست یا نه و نمیتونه دخترش رو ببینه و میره همراه خانواده و عروس و دوماد بالا و درم میبندن .
همون لحظه شکیب و کیانوش هم میاد و باران رو میدزدن و زندانی میکنن ...حالا ببنیید کی گفتم ...:n16:
ديگه فكر كنم شدت كليشه در اون حد باشه كه مخاطب با ديدن چند ثانيه از اين شاهكار(!) يا حتي تعريف مختصر داستان بتونه اول و اخرش رو حدس
بزنه!، بله درسته! عوامل استكبار باران رو قبل از ملاقات دراماتيك با بابايي! خواهند ربود:n02:
يعني واقعا چرا ماهواره؟!:n13:
اول و اخرش معلومه .........
ستایش 2 رو عشقه که فردا قراره اولین قسمتشو بده .
فردا اولین قسمت ستایش 2 هم منتظر سکته قلبی یکی از نقش اول ها در همون ثانیه اول فیلم باشید :n02:
Demon King
17-01-2014, 11:43
سریال باران 40 قسمته حالا تازه این قسمت سی امه منم میگم اونجا که طاها برگشت باران رو نمیبینه و شکیب و کیا باران رو میدوزن.
Milad4171
17-01-2014, 14:09
من فکر کردم تموم شد. میتونستم تا همینجا داستن رو تموم کنه. راضی کننده بود. ولی اگه بخواد هفته دیگه ینی به قول بچه ها ده قسمت بعدی آبگوشت و اینا قاطیش کنه ، آخرش رو خراب میکنه دوباره.
ولی خوب چون در یک جلسه همه چیز مشخص شد ، امکان اینکه همین منوال ادامه داشته باشه با توجه به آخرین سکانس خیلی کمه! امکان اینکه باز باران از باباش دور بشه زیاده چون بساط مشخص شدن اوضاع رو باید راه بندازن که همش میشه رو شدن دست نادر و زنش و دخترش و حرفای طاها و دختره . و دیگه چیز پنهانی این وسط نیست که بخواد ادامه پیدا کنه
به نظرم من که یه وسط یه اتفاقی می افته که داستان رو طبق معمول فیلم های ایرانی کش بدن !(زجر بدن ) :n02:
امیدوارم خوب تموم بشه بهرحال
Mohammad Yek110
17-01-2014, 14:16
اول و اخرش معلومه .........
ستایش 2 رو عشقه که فردا قراره اولین قسمتشو بده .
فردا اولین قسمت ستایش 2 هم منتظر سکته قلبی یکی از نقش اول ها در همون ثانیه اول فیلم باشید :n02:
ینی اینکه فردوس دنبال ستایش بگرده و ستایش همش در بره اول و آخرش معلوم نیس؟!!!!!!
17-01-2014, 15:44
میگم اینطوری بشه چی میــــــــــــــشه:n08::n02:
وقتی پدر بسوی باران می آید،ناگهان شکیب و بروبچ پدر را ربوده و از باران که حال صاحب ثروت پدر میباشد تقاضای پول درازای آزادی پدر میکنند!
واز این به بعد 40 قسمت دیگر شاهد ماجراهای باران برای آزادی پدرش میباشیم.
البته این امکان هم هست که وقتی باران پدرش رو دید و خواست بره آغوش پدر برای سانسور شدن و حذف اون صحنه یه تریلی از اونجا رد بشه و یکیشونو پهن کنه کف آسفالت و ببره به کما!!! :n08:
اینطوری فیلم ظرفیت اضافه شدن 10 قسمت دیگه رو پیدا میکنه و حقایق دیگه روشن نمیشه! :n02:
وقتی این سریال شروع کرد و من هم از همون اول این سریال رو نگاه می کنم فکر کردم که این سریال به همراه داستانی که داره می خواد اسیب های اجتماعی مثل همین بچه های خیابانی و این موارد رو بیان کنه و به جزییاتشون بپردازه ولی به جز اون تیتر اغازین سریال که واقعا هم عالی کار شده، خود سریال و کلا ماهیتش اصلا به این موضوع به جز چند سکانس ساده و به درد نخور نپرداخته و از اون مسیری که فکر میکردم خارج شد و بیشتر 95 درصد موضوع رو به کشمکش ها و دیالوگ های بین طاها و نادر و اینا کشونده.
الان دیگه من هرچقدر به تیتراز اغازین فیلم و محتوای فیلم نگاه می کنم ارتباطی نمیبینم.
قشنگ الان مشخصه که یا باران رو میدزدن ! یا باباش یا خودش رو با ماشین میزنن...
اگه ببینتش 10 قسمت دیگه رو میخوان چی کار کنن ؟!
کلا بازم سوتی ... باران احمق خو مرض داشتی زنگ میزنی کیانوش میگی عوضی چرا بهم نگفتی و من فهمیدم و از این چیزا ؟!
ghassam2
18-01-2014, 10:14
البته این امکان هم هست که وقتی باران پدرش رو دید و خواست بره آغوش پدر برای سانسور شدن و حذف اون صحنه یه تریلی از اونجا رد بشه و یکیشونو پهن کنه کف آسفالت و ببره به کما!!! :n08:
اینطوری فیلم ظرفیت اضافه شدن 10 قسمت دیگه رو پیدا میکنه و حقایق دیگه روشن نمیشه! :n02:
احتمال زیاد تریلیه و دچار فراموشی شدن مغزی
REZAHOSEYNGANI
18-01-2014, 21:20
ای بابا.تا این دختر و پدر بخوان به هم برسن ما پیر شدیم.
باران چطوری از تاکسی پیاده شد و کرایه تاکسی رو حساب نکرد؟:n02:
Demon King
18-01-2014, 21:21
تابلو بود قراره باران دزدیده شه
Maziar_69
18-01-2014, 21:22
اینا معنای عشق و دوست داشتن رو هم به گند کشیدن!
آخه چطوری میشه پسره تا دیروز یه دل نه صد دل عاشق دختره بوده حالا میاد با چوب میزنه تو سرش؟
آخه با کدوم مبنای عقلی جور در میاد؟
20 سال دوستش داشته. از بچگی. حالا تو یه شب میاد با شکیبی که میخواست بکشتش میشه رفیق :n02:
آقا ببخشید ولی ..دم تو هر چی فیلم و فیلمنامه و داستان ایرانیه....
من این فیلم رو نگاه نمیکنم. یعنی هیچ فیلم ایرانی رو نگاه نمیکنم. فقط صداش رو گاهی میشنوم چون صدا رو بلند میکنن من هم به ناچار میشنوم یا گاهی که مجبورا باید بشینم پای تی وی و پای سفره این سریال های کوفتی رو تماشا کنم (ما معمولا همون موقع ها سفره پهن میکنیم).
یعنی من میتونم تک تک جملات و حرکات و ادا و اصولی که این بازیگرا در میارن رو از چهل فرسخی پیش بینی کنم. هر از چند گاهی جای حساس فیلم که میشه میرم شخصا جلوی تی وی با خودم میگم, شاید این یکی مثل سریالهای دیگه ایرانی نباشه و یکم غافلگیر کننده باشه. اما هیچ وقت این اتفاق نیفتاد .....!
برای مثال من دیروز یا امروز تو کوچه و خیابون شنیدم که شخصیت باران به باباش رسید و باباش رو صدا کرد. با خودم گفتم, عجب! واقعا چه عجب یه فیلم ایرانی دیدیم که یه جور دیگه داره تموم میشه! با خودم گفتم طبق قواعد فیلمنامه های ایرانی در موقعی که باران میخواد به باباش برسه باید قاعدتا آدم بدا بیان بدزدنش, یا اینکه باران تصادف کنه و حافظش رو از دست بده یا سایر کلیشه های معمول که در همه فیلم های ایرانی دیده میشه. چطور میشه که باران به باباش رسیده باشه!
امشو که رفتم تو نخش دیدم زکی...! اینا عشق داستانهای کلیشه ای رو دارن. اسامی رو داشته باش جون من: طاها, مرتضی, مصطفی, سید و... گویا هر کی از این اسامی داشته باشه, 100% آدم خوبس...
از همون قسمت اول میشه آخر فیلم رو دید. اگه کسی آخر فیلم رو نمیدونه بهش بگم؟
میخواین برای اثبات حرفم آخر سریالهای ایرانی رو همینجا بگم؟
Maziar_69
18-01-2014, 21:58
آقا تورو خدا یکی منو روشن کنه.
مگه اینا به اسم باران نزدن همه چیو؟
پس چجوری الان این دختره میتونه بره باز بزنه به نام یکی دیگه؟
مگه فقط باران نمیتونه اینکارو کنه؟
توهین به شعور مخاطب تا این حد؟!!!
REZAHOSEYNGANI
18-01-2014, 22:21
من الان تو این فکرم میری محضر کارت ملی و شناسنامه عکس دار مگه نمیخوان؟:n04:
عجب فیلم آبکی....
میگم این سریال باشگاه مخاطبان نداره بریم بهشون بگیم ؟!
واقعا مردم رو چی فرض کردن ! :n29:
دیدن گفتم باران رو میدوزدن ....کارگردان و نویسنده اصلا و ابدا خلاقیت نداشتن .
میتونستن کاری کنن که هنگام نزدیک شدن باران به پدرش ماشین باران رو بزنه و باران بره تو کما ......
دیدن گفتم باران رو میدوزدن ....کارگردان و نویسنده اصلا و ابدا خلاقیت نداشتن .
میتونستن کاری کنن که هنگام نزدیک شدن باران به پدرش ماشین باران رو بزنه و باران بره تو کما ......
عزیز دلم, این هم که از اون کلیشه قبلی بدتره که...!
مثلا اینطوری میکردن که وقتی باران به باباش رسید, معلوم بشه این یارو باباش نیست, یکی شبیه اونه. یا اینکه دختره با باباش تو این 20 سال, همدیگه رو چندین بار ملاقات کردن و داشتن فیلم بازی میکردن تو این مدت و هزاران هزار..... البته این 2 مورد خیلی فوری به ذهنم اومد و اینا هم تکراری هستن, با یکم فکر کردن میشه همچین ملت رو قوزپیچ کرد که حال کنند.
عزیز دلم, این هم که از اون کلیشه قبلی بدتره که...!
مثلا اینطوری میکردن که وقتی باران به باباش رسید, معلوم بشه این یارو باباش نیست, یکی شبیه اونه. یا اینکه دختره با باباش تو این 20 سال, همدیگه رو چندین بار ملاقات کردن و داشتن فیلم بازی میکردن تو این مدت و هزاران هزار..... البته این 2 مورد خیلی فوری به ذهنم اومد و اینا هم تکراری هستن, با یکم فکر کردن میشه همچین ملت رو قوزپیچ کرد که حال کنند.
لپ کلام در 3 کلمه خلاصه میشه : کارگردان خلاقیت ندارد .
نادر1368
19-01-2014, 21:30
معلوم بود بايد باران رو بدزدن؟!:n04: بابا شما ديگه كي هستين؟:n23: من فكر كردم باران تبخير ميشه پدر تو آسمونا دنبالش ميگرده:n19: ولي انصافا عجب داستانهاي
مزخرف و بازيگراي حالت تهوع آوري انتخاب كردن!:n21: من اون زن، باباي فت نه گر رو اخرين بار تو فيلم من يك مستاجرم ديدم كه گند مي زدن زن و شوهر:n02: البته آلپاچينو و دنيرو هم قاطي كادر بشن نميشه جمع كرد:n13: سام نمي دونم چي چي! هم سريال پژمان هرچي كاشت تو اين سريال مبتلاي
آفتش كرد!
زورم میگیره صبح آورده بودشون میگفت خیلی مردم استقبال کردن که داستانی ساختیم که نمشه پیش بینیش کرد !! :n29:
اصن یه مشت .............. :n21:
hossein019940
20-01-2014, 00:13
زورم میگیره صبح آورده بودشون میگفت خیلی مردم استقبال کردن که داستانی ساختیم که نمشه پیش بینیش کرد !! :n29:
اصن یه مشت .............. :n21:
داستانش خوب هست ولی خوب پیش نمیرن فقط میخوان قسمت ها رو اضافه کنن وقتشم خیلی کم هست تو این مدت هم تا بیای ببینی چی به چی هست تموم میشه.یکم باید سرعتشون رو بیشتر کنن.نباید کشش بدن
اخر فکر کنم اون پسر سیبیلو کنا شکیب بدونه دوستش رو شکیب کشته و عذاب وجدان بگیره و باران رو ازاد کنه .
REZAHOSEYNGANI
20-01-2014, 12:45
جناب طاها بسیار بی بخار تشریف دارن:n02:
چرا نمیره شکایت کنه؟
Lord-Voldemort
20-01-2014, 14:51
جناب طاها بسیار بی بخار تشریف دارن:n02:
چرا نمیره شکایت کنه؟
اینجوری که فیلم تموم میشه :n09:
-
یکی از سوژه های خنده های ما اینروزا ، گریه بارانه ، باباییییییییییی:n09: انصافا بدک گریه نمیکنه ...
REZAHOSEYNGANI
20-01-2014, 15:20
اینجوری که فیلم تموم میشه :n09:
-
یکی از سوژه های خنده های ما اینروزا ، گریه بارانه ، باباییییییییییی:n09: انصافا بدک گریه نمیکنه ...
خب تا ابد که فیلم ادامه پیدا نمیکنه:n02:
دختره هم جذاب گریه میکنه:n01::n02:
M £ H D I
20-01-2014, 15:23
باران جیگره منه :n02::n08:
انگار تو تبلیغش نشون داد که باران فرار میکنه ! :n17:
farshidmm
21-01-2014, 12:45
کارگردان این سریال احتمالا سادیسمی مازوخیسمی چیزی داره
تا حالا دوبار سربزنگاه زده تو پر بیننده ها و برده لب چشمه تشنه برشون گردونده
یکی اونجا که دم خونه نادر شکیب و کیانوش مثل جن ظاهر شدن با چوب زدن تو سر باران دزدیدنش
یکی هم دیشب که اگه فقط 5 ثانیه کیانوش دیرتر رسیده بود باران آدرس اونجا رو میداد به باباش و همه می ریختن اونجا ازادش می کردن
رسیدن باران و باباش به هم رو هم احتمالا تا قسمت چهلم کشش میدن
به این میگن دق دادن بیننده از نوع سریال ایرانی!
REZAHOSEYNGANI
21-01-2014, 13:39
اقا نمیتونن شماره باران رو ردگیری کنن جاش رو پیدا کنن؟:n02:
مگه این فرید نمیدونه سیندرلا همون بارانه؟خب از شکیب بپرسه سیندرلا کجاست!
عجب....
ghassam2
21-01-2014, 15:20
کارگردان این سریال احتمالا سادیسمی مازوخیسمی چیزی داره
تا حالا دوبار سربزنگاه زده تو پر بیننده ها و برده لب چشمه تشنه برشون گردونده
یکی اونجا که دم خونه نادر شکیب و کیانوش مثل جن ظاهر شدن با چوب زدن تو سر باران دزدیدنش
یکی هم دیشب که اگه فقط 5 ثانیه کیانوش دیرتر رسیده بود باران آدرس اونجا رو میداد به باباش و همه می ریختن اونجا ازادش می کردن
رسیدن باران و باباش به هم رو هم احتمالا تا قسمت چهلم کشش میدن
به این میگن دق دادن بیننده از نوع سریال ایرانی!
نه وجدانا این باران زبون دراز اصلا نمی خواست ادرس بده ... فقط می گفت خونه شکیبه ... من هم قبلا گفتم اینجا یه مشت موجود مردم ازار می شه نویسنده و کارگردان.
دقیقا به همین خاطر از فیلمهای ایرانی متنفرم. چون بی خود و بی جهت کش دار میکنند در حالیکه اصلا فیلم محتوای خاصی نداره. 99% فیلم به تلفن زدن و پفک خوردن و سر سفره ناهار بودن بازیگرا میگذره, این یعنی کش دار کردن قضیه....
farshidmm
21-01-2014, 20:45
حالا به غیر از این ایرادات اساسی هم در داستان وجود داره
مثلا همین به نام زدن اموال طاها به اسم بیتا
الان مثلا اموال به اسم باران ریاحی زده شده با همون شناسنامه ای که از بچگیش داشتن
پس اموال به اسم باران ریاحی هست نه بیتا توتونچی!
بعدشم باران الان 26 سالشه ولی اینا که از بزرگسالیش عکسی نداشتن که بچسبونن به شناسنامش
شناسنامه که بدون عکس نمیشه
به غیر از این مگه بدون کارت ملی هم میشه سند به نام زد؟ دیگه فقط یه شناسنامه اونم بدون عکس فکر نکنم کفایت کنه!
دیگه ممکلت انقدرم بی در و پیکر نیست
اگر اینجوری باشه منم الان می تونم شناسنامه به نفرو بدزدم به اسم خودم قالب کنم اموال یه نفر دیگه رو بزنم به نام خودم!
REZAHOSEYNGANI
21-01-2014, 21:30
الان مثلا اموال به اسم باران ریاحی زده شده با همون شناسنامه ای که از بچگیش داشتن
بعدشم باران الان 26 سالشه ولی اینا که از بزرگسالیش عکسی نداشتن که بچسبونن به شناسنامش
به غیر از این مگه بدون کارت ملی هم میشه سند به نام زد؟ دیگه فقط یه شناسنامه اونم بدون عکس فکر نکنم کفایت کنه!
اگر اینجوری باشه منم الان می تونم شناسنامه به نفرو بدزدم به اسم خودم قالب کنم اموال یه نفر دیگه رو بزنم به نام خودم!
والا ما هم اینا رو تو پست های قبلی گفتیم:n02:
فیلمه دیگه!
بچه ها نویسنده فیلم پسرعمو عمه فامیل دور کلاه قرمزی هستش :n02:
پرسیدم ازش گفت :
باران بچه سر راهی بوده که اقای ریاحی پیداش کرده و بزرگش کرده و بعد مسائل و .... حالا بگین باران بچه سر راهی کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جناب شکیب .
یا بیایین اینجوری تمومش کنیم . کیانوش همون بارانه که خودشو شبیه مرد کرده و رو نمیکنه :n08:
............................
اخر داستان طبق حدسیات من :
1- ازدواج باران با فرید .
2- قال گزاشتن بیتا توسط اون پسره خوشگله فرصت طلب
3- ازدواج اقای ریاحی با مرضیه
4- دستگیری شکیب و دوستان
5- برگرداندن تمام ثروت به باران و اقای ریاحی
بعدشم میاد چند سال بعد رو نشون میده که باران بچه دار شده و اقای ریاحی هم نوه دار
جالب اینجاس اسم بچشون رو هم گزاشتن باران 2 :n08::n08::n08::n02::n09::n20:
ولی خوشم میاد سینا خوب سر بیتا کلاه میذاره وبا حرفاش خامش میکنه :n22:
farshidmm
22-01-2014, 01:59
پرسیدم ازش گفت :
باران بچه سر راهی بوده که اقای ریاحی پیداش کرده و بزرگش کرده و بعد مسائل و .... حالا بگین باران بچه سر راهی کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جناب شکیب .
یا بیایین اینجوری تمومش کنیم . کیانوش همون بارانه که خودشو شبیه مرد کرده و رو نمیکنه :n08:
4- دستگیری شکیب و دوستان
بعدشم میاد چند سال بعد رو نشون میده که باران بچه دار شده و اقای ریاحی هم نوه دار
سریال قبلی سهیلی زاده هم دختران حوا بود که آخرش معلوم شد کل سریال مردم سر کار بودن و هیچ کدوم بچه ها عوض نشده بودن
اینجا هم بعید نیست قسمت اخر بفهمیم سرکار بودیم :n08:
پرسیدم ازش گفت :
4- دستگیری شکیب و دوستان
چند مورد دیگه هم باید به این لیست اضافه کنی:
1: احتمال مرگ بابای واقعی باران خیلی زیاده. خیلی خیلی....!
befermatooo
22-01-2014, 11:54
نقد سریال آوای باران
اقتباس شده از فرار از زندان :n02:
نقطه قوت سریال آوای باران بازیگران خوب و نقطه ضعف این سریال ضعف شدید فیلم نامه است.
این جور فیلم نامه ها یه جورایی عشق هندسی رو ترسیم میکنه. عشق این داستان یه مثلثه.
فرید و کیانوش و باران. نویسنده ها توی این مواقع برای از بین بردن یه رقیب خلاقیت های جور و واجوری به خرج میدن. مثلا رقیب تو جریان داستان کشته میشه ، بیمار میشه ، وادار به مسافرت میشه یا حتی پیشنهادش رو پس میگیره. اما توی این قصه کیانوش یک شبه سیاه میشه. و این هم خلاقیت نویسنده این سریاله. یک شبه سیاه شدن کیانوش واقعا خنده دار بود. عاشقی مثل کیانوش که از بچگی دل به باران داده مگه میشه در عرض یک شب اینطور خبیث و پلید بشه که از پشت به باران ضربه بزنه و زندانی اش کنه.
اینطور که اول سریال از خباثت نادر و مراد مظلوم صحبت میشد مثلا این که باران میگفت : "مگه ندیدی نادر سر مراد چه بلایی آورد؟ حتما باید صابونش به تن تو هم بخوره تا بفهمی یارو گردن کلفته؟" بیننده خیال میکرد که نادر باران و مراد رو میشناخته و از روی قصد و غرض مراد رو انداخته زندان. در حالی که نادر اصلا مراد رو نمیشناخته و فکر میکرده اون ها زورگیرن.
به علاوه مدارک توی دفترخونه به اسم باران ریاحی سند خورده. حالا که همه چیز رو شده دیگه نیازی نیست دایی طاها چیزی رو از اونا پس بگیره. چون همه چیز قانونا به اسم بارانه نه بیتا.
آرایشگر روز اول خال بیتا رو با مداد روی گونه اش کشید. بعد چطور شد که دایی طاها تونست با خودکار اون خال رو بکنه؟
جاوید و مراد و حامد و کیانوش که اینقدر بزن بهادر بودن و تونستن اون طور نسخه نادر رو بپیچن چه طور نتونستن توی این همه سال از پس شکیب بربیان؟ یعنی توی این همه سال نتونستن ناغافل بریزن سرش اون هم با این همه کینه ای که نسبت بهش داشتن؟
فرید مثبت قصه چرا به جای انجام دادن وظیفه اش که پناه دادن به بچه های کاره با شکیب معامله میکنه؟ فرید واقعا چی کاره ست؟ این طور که توی این سریال نشون داده شده اختیارات این آقا از پلیس بیشتره.
آدم پول دوستی مثل شکیب چرا وارد معامله با طاها و باران نمیشه و پای قول و قرارش با نادر مونده؟ چرا فیلم نامه نویس های محترم اصرار دارن که همه شرایط رو به نفع شخصیت منفی قصه رقم بزنن؟
کیانوش با چوب از پشت به باران ضربه زد. اونم جلوی چشم مردم؟ کسی بهشون نگفت با دختر مردم چی کار دارید؟ فرید و دایی طاها که اینقدر منتظر باران بودن چطور ندیدنش؟
باید از طراح تیتراژ این سریال تشکر کنم. تیتراژ ابتدایی این سریال واقعا زیباست. اما مناسب این سریال نیست. چون این سریال اصلا درباره بچه های کار نیست. خط بیتا و سینا و مثلث باران و فرید و کیانوش اینقدر توی این داستان پررنگ شدن که تکدی گری و بچه های کار اصلا دیده نمیشن.
بیتا چرا پای سینا وایساده وقتی سینا از روز اول شروع به توهین و تحقیر بیتا کرد؟ چرا هنوز به خانواده اش پشت پا میزنه به خاطر سینا که از روز اول خودش رو خوب نشون داد؟ از آدم زرنگی مثل بیتا همچین کاری بعیده.
درسته که همه ی فیلم ها قرار نیست جایزه بگیره. ولی خوبه که آدم وقتی سریالی رو مینویسه یا میسازه تا حد امکان مشکلاتش رو رفع کنه که انتخابات بهترین سریال برای مسئولان سخت بشه. حسین سهیلی زاده که اینقدر کارگردان خوب و توانمندیه اینبار اسیر فیلم نامه پر از ایراد شده. هرچند تجربه این کارگردان موفق باعث شده این سریال هم یک سریال پر بیننده بشه.
منبع : rahairani1368.lxb.ir
farshidshd
22-01-2014, 18:37
شناسنامه رو با عکس بیتا جعل کردن
همون قسمت پدر بیتا گفت که من آدمشو دارم و میتونم عکس بیتا رو بندازم تو شناسنامه باران
به احتمال ٩٩٩٩٩٩٩.٩٩٩٩٩٩٩٩٩ درصد الان فريد ميره تو و ميكشنش.پايان متفاوت همينه
عکس های جدید ناهید محمودی
عکس های جدید ناهید محمودی بازیگر نقش گلپری در سریال آوای باران
Demon King
22-01-2014, 22:30
بچه ها به نظرتون حکمت ابراز محبت نادر به باران واقعی اخر سریال چی بود ؟؟ قسمتی که امشب بود رو میگم
inceptro
22-01-2014, 22:36
بچه به نظرتون حکمت ابراز محبت نادر به باران واقعی اخر سریال چی بود ؟؟ قسمتی که امشب بود رو میگم
این برداشت من بود:
نادر زنگ زد به شکیب که دختره اینجاست،بیا ببرش،بعد که پدر باران اومد دیدن شکیب، و برنامه اونا بهم خورد ،شکیب به کیانوش گفت که در جواب اس ام اس باران بهش بنویسه از طرف فرید که از اونجا بیاد یه جای دیگه.
بعد که باران ای اس ام اس رو دید خواست بره به آدرسی که مثلا فرید براش فرستاده،از اون طرف نادر و زنش که فک کردن باران داره میره،به امید اینکه شکیب داره میاد رفتن جلو که نذارن بره!
برگرفته از اینستاگرام سام درخشانی :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک = اندازه اصلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فرید چه خودشو گرفته ...انگار مایکل جکسونه !!!!! :n02:
ملا نصرالدین
23-01-2014, 02:11
خدا کنه فقط زودتر سر و ته این سریال رو هم بیارن.دیگه حالمون از این خلاقیت های زورکی به هم میخوره
فقط خداکنه یه اخر درست و درمون براش بذارن نه اینکه بعد از 40 قسمت بگن خب حالا بقیه اش رو خودتون حدس بزنید!
خوبه آخرش بنويسه ادامه در فصل بعد.
Sent from my iPad mini with Retina Display using Tapatalk
خوبه آخرش بنويسه ادامه در فصل بعد.
Sent from my iPad mini with Retina Display using Tapatalk
مثل ستایش که داره فصل سومش هم ساخته میشه .
Golbarg01
23-01-2014, 16:09
مثل ستایش که داره فصل سومش هم ساخته میشه .
واقعا فصل سومش هم داره ساخته میشه؟
befermatooo
23-01-2014, 19:10
البته فصل دومی در کار نیست .
چون تهیه کننده این سریال گفته بود که به ساخت فصل 2 این مجموعه اعتقادی ندارد .
فقط یک جمله از تهیه کننده که باعث شده تمام شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی صف بایستند تا این سریال رو بخرن این جمله هست :24: :
تهیه کننده سریال آوای باران می گوید : دست اندرکاران این اثر با هدف ایجاد جذابیت بیشتر برای مخاطبان پایان فیلمنامه این اثر تلویزیونی را تغییر دادند .
حالا این جذابیت چی هست خدا می دونه فقط یک چیزی مشخصه و اونم اینه دست میزنن تو علوم غریبه :n02:
البته فصل دومی در کار نیست .
چون تهیه کننده این سریال گفته بود که به ساخت فصل 2 این مجموعه اعتقادی ندارد .
فقط یک جمله از تهیه کننده که باعث شده تمام شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی صف بایستند تا این سریال رو بخرن این جمله هست :24: :
تهیه کننده سریال آوای باران می گوید : دست اندرکاران این اثر با هدف ایجاد جذابیت بیشتر برای مخاطبان پایان فیلمنامه این اثر تلویزیونی را تغییر دادند .
حالا این جذابیت چی هست خدا می دونه فقط یک چیزی مشخصه و اونم اینه دست میزنن تو علوم غریبه :n02:
شاید معلوم شه که اصلابارانی در کار نبوده :n08:
و شاید هم مثل سریال پنجمین خورشید نشون بدن که این داستان یه رمان نویسندهست .........
و شاید هم اخرش بنویسد : شما قضاوت کنید .........
نادر1368
24-01-2014, 02:02
فصل بعد؟! سريالي كه بايد يك فيلم تلوزيوني ميشد فصل بعد به چكارش مياد؟!:n13: كارگردان و تمام عوامل بايد اول طلب استغفار كنن و بعد هرخبطي
.. .!:n21:
Mehdi.M2
24-01-2014, 09:33
من نميدونم وقتي تمام اموال يه نفر با سندي به رسميت شناسنامه به نام ديگري زده ميشه در حقيقت تمام اموال به اسم شخص صاحب شناسنامه هست نه كسي كه الكي خودش رو به نام صاحب شناسنامه جا زده !! يعني تمام اموال رياحي مال شناسنامه ي شخص باران رياحي هست و ديگه وكيل و دادگاه و اينا لازم نيست !!!
نادر1368
24-01-2014, 12:59
من نميدونم وقتي تمام اموال يه نفر با سندي به رسميت شناسنامه به نام ديگري زده ميشه در حقيقت تمام اموال به اسم شخص صاحب شناسنامه هست نه كسي كه الكي خودش رو به نام صاحب شناسنامه جا زده !! يعني تمام اموال رياحي مال شناسنامه ي شخص باران رياحي هست و ديگه وكيل و دادگاه و اينا لازم نيست !!!
من متوجه نشدم! يعني پس باران اورجينال شناسنامه نداره؟!بعد بدلي با اورجينال شناسنامه مشترك داره؟! پس اون باران بدل شناسنامه نداره؟:n13:
با اين سطح اي كيو نويسنده مجبورن وكيل بگيرن:n02:
ایا سورپرایز فصل دوم باران خواهد بود ؟
شاید هم پدر باران کشته بشه ....
Mehdi.M2
24-01-2014, 14:29
من متوجه نشدم! يعني پس باران اورجينال شناسنامه نداره؟!بعد بدلي با اورجينال شناسنامه مشترك داره؟! پس اون باران بدل شناسنامه نداره؟:n13:
با اين سطح اي كيو نويسنده مجبورن وكيل بگيرن:n02:
نه نادر جان ... روزي كه ميخواستن اين دختره رو به جاي باران اصلي جاش بدن گفتن كه شناسنامه ي باران اصلي هنوز تو خونست ! يعني الان همه ي اموال رياحي پدر بر طبق شناسنامه به نام رياحي دختره !! ديگه اين وكيل گرفتن نداره كه !
farshidshd
24-01-2014, 14:39
نه نادر جان ... روزي كه ميخواستن اين دختره رو به جاي باران اصلي جاش بدن گفتن كه شناسنامه ي باران اصلي هنوز تو خونست ! يعني الان همه ي اموال رياحي پدر بر طبق شناسنامه به نام رياحي دختره !! ديگه اين وكيل گرفتن نداره كه !
شناسنامش با عکس بیتا هست
از لحاظ رعايت موارد حقوقي و ... مزخرف هست !
نحوه كلاه برداري ! پيچيده نبودن مسئله در حالي كه سريال ميخواد نشون بده خيلي مسئله پيچيده هست و روشن نميشه براي دادگاه ! وكيل بسيار بسيار مبتدي و احمق نشون داده شده !
در كل فيلم خوبي هست اما بايد نحوه كش دادن فيلم رو جوري پيش ببرند كه مردم خسته نشن
اخر اين فيلم يكي كشته ميشه از نظر من
يكي دو نفر كارشون به تيمارستان شايدم خودكشي برسه
يكي دو نفر هم كارشون به زندان ميكشه
يكي دو نفر هم كارشون به ازدواج و بالعكسش به طلاق كشيده ميشه
يكي هم اخرش ميميره
يك نفر هم به نون و نوايي ميرسه
اون بابايي هم كه باعث شد باباي باران بره زندان يه ارتباطي با اون قضيه كه يكي بچشو از دست داد در اوايل فيلم داره !
Mehdi.M2
24-01-2014, 19:29
شناسنامش با عکس بیتا هست
خوب بحث من عكس دار بودن يا بدون عكس بودن شناسنامه نيست ! بلكه شماره ي شناسنامه هست كه به اسم باران رياحي صادر شده .. همه ي اموال رياحي هم به نام باران رياحي ثبت شده !
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
REZAHOSEYNGANI
25-01-2014, 21:27
من جای طاها بودم نادر وزنش رو خفه میکردم:n02:
befermatooo
25-01-2014, 21:29
با دیدن این قسمت حرفی واسه گفتن موند ؟ :n02:
حد و مرز مضخرف بودن تو این سریال دیگه اسمون هارو رد کرده :دی
من که کلا نگاه نمی کنم صداش تو اتاق میومد، یعنی چی که نادر 500 میلیون دیگه می خواد به شکیب بده :دی
اصلا امکان نداره همچین چیزی، الان دیگه به نفر 200 هزار تومن میدی میره سر یک انسان رو میکنه تو اب بعد این 700 میلیون طلب کرده و نادر هم خیلی راحت میگه باشه. :دی
خلاصه دیگه شورشو در اومده
Lord-Voldemort
25-01-2014, 22:13
حد و مرز مضخرف بودن تو این سریال دیگه اسمون هارو رد کرده :دی
من که کلا نگاه نمی کنم صداش تو اتاق میومد، یعنی چی که نادر 500 میلیون دیگه می خواد به شکیب بده :دی
اصلا امکان نداره همچین چیزی، الان دیگه به نفر 200 هزار تومن میدی میره سر یک انسان رو میکنه تو اب بعد این 700 میلیون طلب کرده و نادر هم خیلی راحت میگه باشه. :دی
خلاصه دیگه شورشو در اومده
دقیقا
اصلا این دوتا رو ولش
فکر کن شما یا من شرکت داشته باشیم ، یکی بیاد بره روی صندلی ریاست بشینه بگه ماله منه بعد ما بریم با هم صحبت کنیم تا مصالحه کنیم ، بعد وکیلمون از خودمون منگل تر باشه بگه این قضیه خیلی پیچیدست ...
همه اینها به کنار هر شب می شینیم می بینم :n08:
ملا نصرالدین
26-01-2014, 01:35
یه نکته ی جالبش این بود که اول فیلم وقتی که باران رفت و نادر و زنش اومدند خونه نشان داد که زنش یه لیوان اب با قرص دستشه
اگر دقت کرده باشید توی اکثر فیلم ها و سریال های ایرانی شخص پولدار ناراحتی عصبی داره و قرص اعصاب مصرف میکنه!!!:n13:
نادر1368
26-01-2014, 01:43
اخرسر باران ميميره و اون پسر متعهد رو اسكن ميكنن با فتوشاپ جاي باران قالب ميكنن به بابايي! :n19:شدت مسخرگي فيلم بيش ترتره كه!:n22:
حالم از هرپی فیلم ایرانی اینجوری بهم میخوره
یا عشقی اند که بسختی بهم میرسند
یا بیمارستانی
فیلم هندیو ترجیح میدم
اینم شد توپ پینگ پونگ ! هی فرار میکنه هی شوتش میکنن توی اون اتاقه !
بابایی :n19:
hossein019940
26-01-2014, 11:19
داستانش جالبه دوستان ولی خوب خیلی زیاد دارن کشش میدن.هر قسمت رو 30 مین میدن که اونم نصفش آهنگه:n02:
به جای اینکه فیلمتون بی کیفیت باشه قستماش زیاد باشه قسمتش رو کم کنین و ساعتش بیشتر باشه انقدر هم هندی بازی در نیارن.
خوب این ریاحی میتونست همون لحظه شکایت کنه چرا نکرد بیخودی سه روز وقت داد خودشونم میدونستن که نادر پس نمیده.
نادر هم خیلی پرو هست کارخونه ما اون یارو میگه برای منه این موقع کفرمون بالا میاد.:n25:
mr_khodaei2008
26-01-2014, 19:29
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
مشکل اینجاس که باران اصلی شناسنامه نداره
باران جیگره منه :n02::n08:
باران قلوه شکیبه اشتباه گفتی ..........
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
عکس باران جیگر مهدی :
نادر1368
26-01-2014, 21:25
قيافشم شبيه بازيگريش ــه!!:n21: نابازيگر بي برو رو :n22:
aydin_eb7777
26-01-2014, 21:30
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من با دیدن این فیلم واقعا لازم دیدم در جایی حرفهای خودم رو به دیگران انتقال بدم و چه جایی بهتر از این انجمن بزرگ که شاید یکی از مسئولین هم بازدید کننده این انجمن باشه
خداوند وقتی انسان رو آفرید به خودش احسن الخالقین گفت و تمامی فرشتگان رو در برابر این آفریده اش به سجده وا داشت و فرقهای بزرگی بین تمامی موجودات خودش مثل انسان و حیوان قائل شد
آیا غیر از اینه که اگر کسی به کس دیگه ای اسم یک حیوان رو لقب بده گناه کرده؟
چه فرقی بین مثلا سگ و سوسک وجود داره؟
آیا به کسی بگیم سگ خیلی بده ولی بگیم سوسک خنده دار و خوبه؟
مثلا چه فرقی بین سگ توله و سوسک توله وجود داره که این روزها به لطف پخش این سریال که اینقدر طرفدار پیدا کرده تکیه کلام بعضیها شده؟
مثلا در صدا و سیمای ما میخوان بگن مودب هستن و به جای کلمه سگ از سوسک استفاده کردن؟
اگر کمی دقت کنید می بینید که واقعا کار ناپسندی بوده که از این کلمه در فیلم استفاده شده و اگر واقعا هدف بر این بوده که بگن فلان شخص بی ادبه و فحش میده پس میشد که از همون کلمه سگ توله هم استفاده کرد و نیازی نبود که بعضی دانشمندان ما که صدا و سیمایی که به گفته امام خمینی دانشگاه عمومی هستش در دستشونه تشخیص بدن که سوسک توله ایرادی نداره و می شه به جای فحش در فیلمهای ایرانی استفاده کرد!
امیدوارم من رو بابت ناراحت کردن احتمالی دوستان ببخشید
موفق و سربلند و پیروز باشید
ghassam2
26-01-2014, 23:13
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من با دیدن این فیلم واقعا لازم دیدم در جایی حرفهای خودم رو به دیگران انتقال بدم و چه جایی بهتر از این انجمن بزرگ که شاید یکی از مسئولین هم بازدید کننده این انجمن باشه
خداوند وقتی انسان رو آفرید به خودش احسن الخالقین گفت و تمامی فرشتگان رو در برابر این آفریده اش به سجده وا داشت و فرقهای بزرگی بین تمامی موجودات خودش مثل انسان و حیوان قائل شد
آیا غیر از اینه که اگر کسی به کس دیگه ای اسم یک حیوان رو لقب بده گناه کرده؟
چه فرقی بین مثلا سگ و سوسک وجود داره؟
آیا به کسی بگیم سگ خیلی بده ولی بگیم سوسک خنده دار و خوبه؟
مثلا چه فرقی بین سگ توله و سوسک توله وجود داره که این روزها به لطف پخش این سریال که اینقدر طرفدار پیدا کرده تکیه کلام بعضیها شده؟
مثلا در صدا و سیمای ما میخوان بگن مودب هستن و به جای کلمه سگ از سوسک استفاده کردن؟
اگر کمی دقت کنید می بینید که واقعا کار ناپسندی بوده که از این کلمه در فیلم استفاده شده و اگر واقعا هدف بر این بوده که بگن فلان شخص بی ادبه و فحش میده پس میشد که از همون کلمه سگ توله هم استفاده کرد و نیازی نبود که بعضی دانشمندان ما که صدا و سیمایی که به گفته امام خمینی دانشگاه عمومی هستش در دستشونه تشخیص بدن که سوسک توله ایرادی نداره و می شه به جای فحش در فیلمهای ایرانی استفاده کرد!
امیدوارم من رو بابت ناراحت کردن احتمالی دوستان ببخشید
موفق و سربلند و پیروز باشید
من که نفهمیدم! چی گفتی؟
M £ H D I
26-01-2014, 23:18
من که نفهمیدم! چی گفتی؟
متن رو با حوصله بخون واضح نوشته .... !
ghassam2
27-01-2014, 00:08
متن رو با حوصله بخون واضح نوشته .... !
دوست عزیز کجای کارو می خوای درست کنی ؟ منظورم با نویسنده اصلیه البته .... این کارا توی این مملکت که خیلی هم خوبه نقل و نباته ..
bijandarbari
27-01-2014, 00:12
کلا تو این سریال تیکه کلام ها و توهین هایی که به کار می برن خیلی هاشون جدید هستش.
از این نظر نویسنده خیلی عالی کار کرده.
نادر1368
27-01-2014, 02:27
كلا نبوغ بي بديلي در مشنگ فرض كردن مخاطب ديده ميشه! از اين حيث دست 5 كيلومتر تا به درك و ... :n13: بسته!
اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
befermatooo
27-01-2014, 10:12
برای تشخیص آزمایش ایدز باید حتما 6 هفته گذشته باشه تا انتی بادی ها قابل شناسایی باشه و الایزا نتیجش قابل قبول باشه البته بین 2 تا 4 هفته میتوان آزمایش آنتی ژن p24 رو انجام داد .
برای تشخیص زودتر باید بعد 1 هفته آزمایش PCR انجام بده .
بعد از 1 روز ، الایزا نتیجه 100 درصد قابل قبولی نداره .
آزمایش الایزا بعد از 8 هفته در 99 درصد قابل قبول هست .
اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
من با نظرت موافقم .
میدونی داستان چیه ، ماها جنبه نداریم . قبول کن از امروز یه عده سرنگ تو جیبشون میزارن برا همچین مواقعی !
بعضی چیزها را نباید نشان داد
من میدونم ایدز اخرش به طاها هم سرایت میکنه ......:n19::n19:
Mehdi.M2
27-01-2014, 20:10
مشکل اینجاس که باران اصلی شناسنامه نداره
داره داداش ! با شناسنامه ي اون بود كه دخترشون رو به جاي باران جا زدن ديگه !
در كل مشكل اصلي بيشتر سريال هاي ايراني هيجاني اينه كه نويسنده ها 40 قسمت مردم رو پي خودشون با كش دادن بيخود داستان ميكشونن كه در نهايت تو همون يه قسمت آخر حرفشون رو بزنن و كل 40 قسمت و هيجان رو تو همون قسمت آخر تموم كنن ! اونم نه توه 40 دقيقه بلكه تو 5 دقيقه ي آخر قسمت آخر !
خوب اين اشتباهه .. شما چرا هر قسمت با حل كردن يكي از معما ها و مشكلات داستان نميتوني بهش هيجان بدي ؟ چرا همه ي شوك سريال بايد بمونه براي قسمت آخر ؟
Maziar_69
27-01-2014, 21:40
گند بگیرن بابا این سریال مزخرفو.
آخه تا کی میخوان کش بدن...
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
چقد سریال های دو زاری باید ببینیم ازین تلویزیون...
یه داستان آبکی رو چند ماه دیگه میخوان کش بدن من نمیدونم والا...
befermatooo
27-01-2014, 21:42
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
آقا : اینقدر این موضوع رو کش ندید :n02:
مجبور كه نيستي عزيز نبين خوب
Demon King
27-01-2014, 21:46
خیلی دلم برای کیانوش سوخت حقش نبود بمیره :n30:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
Demon King
27-01-2014, 21:51
بازم صد رحمت به اینا شما فیلمای ترکیه ای رو ندیدی که اینجوری میگی کم کمش ۱۰۰ قسمتن این اوای باران که اصلا کشش ندادن
Demon King
27-01-2014, 21:52
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
این خنده خطاب به کیه ؟؟؟
inceptro
27-01-2014, 22:05
انصافا این قسمت از اون معدود قسمتهای خوب بود.
فقط این باران اون سکانس آخر که جیغ کشید یه جوره بدی شد:n02:
یه موضوع رو هم نمیتونم هضم کنم که چطور کیانوشی که از بچگی میون یه مشت دزد و کلاهبردار بزرگ شده اینقدر عقلش نمیرسه که با ماشین خود شکیب نره دنبال شکیب و از اون مهمتر تو جاده ماشین رو پارک نکنه:n13:
اون قسمتی هم که نادر با گیوه چی قرار داشت هم تحت تاثیر فیلمهای هالیوودی کار شده بود ولی خوب بود.
این خنده خطاب به کیه ؟؟؟
خطاب به خودم که این فیلم رو تا اینجا دیدم
befermatooo
27-01-2014, 22:58
انشالله اگه تو این سریال ، باران بچه دار شد بچش سقط بشه .
چون اگه بچه بزاد حتما فصل 2 سریال رو می سازن :n02:
من کلا سریالش رو ندیدم فقط هر شب سر شام ناچارا بقیه میبینن یه تیکه هاییش رو میبینم هر شب میبینیم اون دختره رو گرفتن بعد فردا دوباره میبینم فرار کرده فرداش دوباره میبینم گرفتنش باز فرداش فرار کرده :n08:
60 قسمت دارن دزد و پلیس بازی میکنن
REZAHOSEYNGANI
28-01-2014, 13:43
تو این سریال کلا یه عده خیلی زرنگن یه عده هم خیلی پخمه هستن:n02:
وای وای وای .... خدا .. خیلی مسخرست ! اگه میدونستم به اینجا کشیده میشه 100 سال یه قسمتش هم نمیدیدم.فقط میخوام ببینم تهش چی مشه :n29: خلاص شیم ..
ghassam2
28-01-2014, 19:02
شما گروگانگیری اینطوری دیدین؟ رسیدن هر چی بوده زدن به تنور...........
farshidmm
28-01-2014, 19:04
مگه شکیب به کیانوش نمی گفت تو مثل پسر منی من تو رو شونه های خودم بزرگ کردم؟
بعد زد پسرشو با تیر کشت؟
این سریال چقدر اخه با عواطف بیننده ها بازی می کنه؟
این سریال سطح اعتماد رو بین خانواده ها میاره پایین
اون از نادر که همه جور خیانت رو به دایی و دختر داییش می کنه و حالا اخر سریال هم می خواد نقشه قتل داییش رو بکشه!
به قول یکی از دوستان داستان شده داستان موش و گربه هی باران فرار می کنه بعد اینا گیرش میندازن
امیدوارم سهیلی زاده دیگه هیچ وقت سریال دیگه ای نسازه!
سریالاش همه چرت و نفرت انگیز ولی پربیننده بودن
Amir_oscar
28-01-2014, 19:32
مگه شکیب به کیانوش نمی گفت تو مثل پسر منی من تو رو شونه های خودم بزرگ کردم؟
بعد زد پسرشو با تیر کشت؟
این سریال چقدر اخه با عواطف بیننده ها بازی می کنه؟
این سریال سطح اعتماد رو بین خانواده ها میاره پایین
اون از نادر که همه جور خیانت رو به دایی و دختر داییش می کنه و حالا اخر سریال هم می خواد نقشه قتل داییش رو بکشه!
شما تا حالا دروغ نشنفتی تو زندگیت از هیچکس؟!
یه فیلم و سریال خوب اصلاً باید با عواطف بیننده بازی بکنه!
!!! :blink:
farshidmm
28-01-2014, 20:43
شما تا حالا دروغ نشنفتی تو زندگیت از هیچکس؟!
یه فیلم و سریال خوب اصلاً باید با عواطف بیننده بازی بکنه!
!!! :blink:
نه!
منظورم اینه که همه خط قرمزهای اخلاقی و انسانی رو در این سریال شکستن
همه به هم خیانت می کنن
خواهرزاده به دایی
شوهر به زن (سینا)
پدر خوانده به پسرش (شکیب به کیانوش)
عاشق به معشوقش (کیانوش به باران)
Mehdi.M2
28-01-2014, 21:04
هر موقع پسره ميخواست يه كاري بكنه شكيب ميومد باهاش حرف ميزد و منصرفش مي كرد يا با حرف زدن و يكم خشونت مجبورش مي كرد كه يه كار خاصي رو انجام بده ! حالا چه لزومي داشت براي فراري دادن 100 باره ي اين دختره حتما دست به اسلحه ببره ؟
اونوقت دفعه قبل كه زنش و خواهر كيانوش باران رو فراري دادن بايد اونارم مي كشت !
سريال اگه يه نفر توش نميره سريال نميشه ؟
تازه تو اين قسمتاي آخرم كه همشون شدن گنگستر ! اين نقشه ميكشه وانو بكشه اون نقشه ميكشه اينو ترور كنه ! عجب !
بابايــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــي !
اسم فيلم رو بايد ميزاشتن مستند زايمان و بارداري
نيروي انتظامي تشكر تشكر
شكيب هم كه رفت اون دنيا حالا معما اينه كه باران چجوري پيدا ميشه ! :)
Demon King
28-01-2014, 21:42
شکیب که یه بازیگر منفی و مهم این فیلم بود چرا باید اینقدر بی مزه و الکی میمرد؟؟؟
فیلمنامه این سریال زیر خط فقره اگر مدعی هستن که این سریال پرطرفدار هست باید قسمت اخر رو زنگ تموم بذارن ببینیم و تعریف کنیم ...
Maziar_69
28-01-2014, 21:44
مجبور كه نيستي عزيز نبين خوب
چشم بزرگوار. منتظر بودم امر بفرمایید.
بازم صد رحمت به اینا شما فیلمای ترکیه ای رو ندیدی که اینجوری میگی کم کمش ۱۰۰ قسمتن این اوای باران که اصلا کشش ندادن
دوست عزیز اینقدر هم دیگه سطحمون پایین نیومده که با سریال های ترکیه ای مقایسه بشیم.
تازه اگه هم بخوایم قیاس کنیم اون سریال ها فقط کش دار هستن ولی توی هر قسمت اعصاب مخاطب رو لای منگنه نمیذارن! یعنی در اصل موضوع خاصی جز خیانت ندارن که اعصاب بخواد. :n02:
واقعا داستان این سریال طوری هست که توی نهایت سه چهار قسمت میشد جمعش کرد!!!
اینقدر پیچیده کردن سریال رو حالا فردا شب میخوان تو یه ربع آخر سرو تهش رو هم بیارن.
و اینکه خیلی نکات توی این سریال به چشم خورد که کاملا با همه جنبه های فرهنگیمون در تضاد بود. چند موردش رو دوستان اشاره کردن. منم اشاره میکنم:
کیانوش که عاشق باران بود یهو یک شبه بر علیه اون شد و هرکاری خواست کرد.
باران بخاطر کیانوش داشت زن یکی دیگه میشد که پول عملش رو جور کنه ولی کیانوش باهاش اینکارو کرد با اینکه همه چیزم میدونست!!!
شکیب همه رو بچه های خودش میدونه ولی فقط پول رو میشناسه و منافع خودش که حاضره بچه خودش رو بکشه!
شکیب حتی به زن و بچه تو شکمش هم اهمیت نمیده میگه همینجا زایمان کن.
زیور و نادر هم زندگی بچشون رو با پول معامله کردن.
سینا عشق رو با 300 میلیون معامله کرد. (باز دم این عکس های فیسبوقی گرم که میگن حاضری عشقتو با هزار میلیارد عوض کنی؟ تازه همه هم میگن نه)
و هزار مورد دیگه که الان تو خاطرم نیست...
farshidmm
28-01-2014, 22:09
فردا شب کیانوش مثل فیلم بیل را بکش از زیر خاک میاد بیرون باران رو نجات میده دستشو میذاره تو دست باباش و با بغض و احساس گناه به فرید میگه من لیاقت بارانو نداشتم تو خوشبختش کن و بعد میره تو افق محو میشه :n14:
بیتا که شکست عشقی خورده میره یه گالن اسید میپاشه تو صورت سینا بعدم خودش رگشو میزنه و در اثر خون ریزی زیاد فوت می کنه :n02:
نادر و زیور هم با نقشه سازمان و گیوه چی اینا فرار می کنن ترکیه ولی از اونجا که دیگه نادر مهره سوخته شده تو خیابونای ترکیه یه نفر یه بسته هرویین میندازه تو جیب نادر و نادر به حبس ابد محکوم میشه و زیور که در اثر این اتفاق شوکه شده مشاعرش رو از دست میده و تا اخر عمر در یکی از خانه های سالمندان ترکیه تحت مراقبت و در گمنامی نگهداری میشه :n08:
مرضیه هم چون ادم خوبی بوده خدا بهش رحم میکنه و ازمایش ایدزش منفی از اب در میاد و یه عمر با طاها به خوبی و خوشی زندگی می کنن :n09:
نادر1368
28-01-2014, 23:15
من كه بيننده پروپاقرصم و سريال رو ضبط ميكنم و چندبار تماشا ميكنم! اسم طاها و مرضيه رو الان ميشنوم:n02: البته اسم هيچكدومشون رو نمي دونستم
بجز باران:n09: حالا به دور از اين حرفا پاي مافيا هم به فيلم باز شد:n05: كار به نبش قبر براندو نكشه يه موقع!:n19:
واقعيتش به نظر من قيافه بيتا از باران خيلي فوق عاليه! البته هر دو خوبن نه در حد خانوم اشتون:n19::n02:
فردا شب کیانوش مثل فیلم بیل را بکش از زیر خاک میاد بیرون باران رو نجات میده دستشو میذاره تو دست باباش و با بغض و احساس گناه به فرید میگه من لیاقت بارانو نداشتم تو خوشبختش کن و بعد میره تو افق محو میشه :n14:
بیتا که شکست عشقی خورده میره یه گالن اسید میپاشه تو صورت سینا بعدم خودش رگشو میزنه و در اثر خون ریزی زیاد فوت می کنه :n02:
نادر و زیور هم با نقشه سازمان و گیوه چی اینا فرار می کنن ترکیه ولی از اونجا که دیگه نادر مهره سوخته شده تو خیابونای ترکیه یه نفر یه بسته هرویین میندازه تو جیب نادر و نادر به حبس ابد محکوم میشه و زیور که در اثر این اتفاق شوکه شده مشاعرش رو از دست میده و تا اخر عمر در یکی از خانه های سالمندان ترکیه تحت مراقبت و در گمنامی نگهداری میشه :n08:
مرضیه هم چون ادم خوبی بوده خدا بهش رحم میکنه و ازمایش ایدزش منفی از اب در میاد و یه عمر با طاها به خوبی و خوشی زندگی می کنن :n09:
فرشید اومدم همینا رو بنویسم که دیدم نوشتی :n02: ایولا .......
طه اگه ميدونست دخترش كچل چه شكليه هيچ وقت دنبالش نمي گشت !
REZAHOSEYNGANI
29-01-2014, 13:53
نظر من راجع به امشب:
به نظرم جناب سهیلی زاده پس از پایان سریال کاملا از دنیای کارگردانی خداحافظی کنه.اینطوری واسه خودشم بهتره:n06:
امشب هم به نظرم باران رو پیدا میکنن ولی شاید زنده نباشه یا مثلا لال بشه یا بره تو کما:n02:
زیور هم یه ماشین بهش میزنه و فلج میشه تا اخر عمرش:n02:(برگرفته از سریال ستایش)
اگر باران زنده موند فرید باهاش ازدواج میکنه.مرضیه هم ازمایشش منفی میشه و ایدز نمیگیره:n05:
نادر هم فرار میکنه میره ترکیه و لب مرز توسط دلیرمردان مرزبان کشته میشه
یتا هم افسردگی میگیره یا دیوونه میشه و میره تیمارستان.پول سینا هم بهش وفا نمیکنه و فک کنم ورشکست میشه:n02:
mohammad varaste
29-01-2014, 14:34
یهو هم دیدی جو اصغر فرهادی کارگردانو گرفت آخرش هیچی معلوم نشد:n02:
ﺑﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ ﺁﻭﺍﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾد ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﺪ ﺩﺍﺳﺘﺎن
ﺍﺳﺎﻣﯽ ﻧﺎﺏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ هستند؟؟
ﺷﮑﯿﺐ
ﺁﻓﺮﯾﻦ
ﮐﯿﺎﻧﻮﺵ
ﮔﻠﭙﺮﯼ
ﺯﯾﻮﺭ
ﺑﯿﺘﺎ
ﺳﯿﻨﺎ
ﺁﺻﻒ
ﻧﺎﺩﺭ
اما ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ:
ﻃﺎﻫﺎ
ﻣﺮﺗﻀﯽ
ﺯﻫﺮﺍ
ﻣﺮﺿﯿﻪ!!
در اینکه سریال قابلیت طنز پردازی داره و ما ایرانی ها هم که ذوق و قریحه بالایی در این زمینه داریم شکی نیست. اما تاپیک مربوط به سریال هست. انتقادها رو مطرح کنید. اما پست های یک خطی مزه پرونی سودی نداره :)
hossein019940
29-01-2014, 20:52
دوستان هر کسی هر یزی درباره فیلم میخواد حدس بزنه که قسمت آخر شروع شده ببینیم کی درست میکگه:n02:
Mehdi.M2
29-01-2014, 21:11
ﺑﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ ﺁﻭﺍﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾد ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﺪ ﺩﺍﺳﺘﺎن
ﺍﺳﺎﻣﯽ ﻧﺎﺏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ هستند؟؟
ﺷﮑﯿﺐ
ﺁﻓﺮﯾﻦ
ﮐﯿﺎﻧﻮﺵ
ﮔﻠﭙﺮﯼ
ﺯﯾﻮﺭ
ﺑﯿﺘﺎ
ﺳﯿﻨﺎ
ﺁﺻﻒ
ﻧﺎﺩﺭ
اما ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ:
ﻃﺎﻫﺎ
ﻣﺮﺗﻀﯽ
ﺯﻫﺮﺍ
ﻣﺮﺿﯿﻪ!!
البته شكيب به احتمال 99 درصد اسم عربيه .. سينا و نادر و آصف هم يه نمه عربي مي زنن !
Mehdi.M2
29-01-2014, 21:13
جناب كارگردان داره همه رو قلع و قمع ميكنه :دي
hossein019940
29-01-2014, 21:18
آقا این آنبولانس رو دیدین؟:n02:
مزدا 2000 فکر کنم بود
حتی سفیدشم نکردن:n08:همون چادر معمولی بود
REZAHOSEYNGANI
29-01-2014, 21:22
ماشالا
همه تو این سریال کشته شدن
omid-p30
29-01-2014, 21:25
البته شكيب به احتمال 99 درصد اسم عربيه .. سينا و نادر و آصف هم يه نمه عربي مي زنن !
شکیب که قطعا فارسی هست چون در شاهنامه اومده :
ز لاله شکیب و ز نرگس فریب
ز سنبل نهیب و ز گلنار زیب
سینا و نادر هم ریشه فارسی ندارند ولی به هر حال جزو اسامی مذهبی نیستند.
سریال ماه رمضونشون هم همینطوری بود.
Maziar_69
29-01-2014, 21:27
اگه میشد تو همین دو دقیقه باران رو پیدا کرد پس چرا اینهمه ملت رو حرص دادن؟؟؟!!!
wrath of god
29-01-2014, 21:27
اخیییییش تموم شد زن شکیبو خوده ___________ تو اون دنیا هم دیگرو میبینن :n02:
افتضاح ...
تو فيلم هاي ايراني انگار مجبورن كه سرنوشت همه عناصر فيلم رو در يك جلسه معلوم كنند و همه چيز رو در اخرين قسمت نتيجه گيري كنند ...
befermatooo
29-01-2014, 21:45
بابایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو صحنه تصادف رفتن تو تونل زمان که مادر رفت تهران و بچه هم بیمارستان !
جم کنید کازه کوزه رو ، سینا بیا بنشون کن اِ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maziar_69
29-01-2014, 21:46
:n21::n21::n21:
نادر چی شد؟
گیوه چی چی شد؟
یعنی به همین راحتی 20 سال با زندگی یکی بازی کردن و الفرار؟
نباید سرنوشتشون نشون داده میشد؟
REZAHOSEYNGANI
29-01-2014, 21:46
زیور چطوری سالم شد؟:n13: سیب زیور:n08:
طاها هم بچه شکیب رو برده بزرگ کنه:n02:
زانتیا بود ماشینشون ایربگش باز شده و سالم موندن دیگه :n02:
اگر پراید بود زیور هم به درک واصل میشد!!
M £ H D I
29-01-2014, 21:54
نادر که به درک رفت
فرودگاه نرفتن و انگاری جایی خفتش کردن و کشتنش
Mohammad Yek110
29-01-2014, 21:56
خیلی جالبه !
الان همه ی تاپیکای این بخش رو ببینین آخرش همه گفتن به شعور بیننده توهین شد و این حرفا !!!
خب مجبور که نیستیم ببینیم
من که از همون اولش میدونستم این سریال کلید اسراره :دی
نقش قانون و پليس در اين فيلم چي بود ؟
سريال آواى باران همون كليد اسرار بود فقط وقت اضافه داشت !
وین رونی
29-01-2014, 23:10
عجب قتل و خون و خون ریزی راه انداخت کارگردان این دو قسمت آخر سریال!!فقط ای کاش اون زنه خواهر پسره که دیشب شکیب کشتش هم می رفت زیر قطار یا اون زنه که بابای بارانو می خواست به HIV آلوده میشد!!!
ولی خوب شد همه به سزای عملشون سریعاً رسیدن
Demon King
29-01-2014, 23:36
فیلم اخرش مثل کشتار گاه شد که کلا دوسه نفر بازمانده داشت نادر و شکیب و زیور و کیانوش همه بیچاره و نفله شدن افرینو یادم رفت. طاها و فرید و باران موندن خیلی جالبه ...:n08:
ميگه خونريزي كرده ، فشارش رفته بالا !!!( مگه نبايد بياد پايين ) بعد مرده .
بد تموم شد.بازم جاي شكرش باقيه اين باران و فريد با هم ازدواج نكردن.
اونجا كه كنار تخت توي بيمارستان گفت قصه بگو و اونم شروع كرد،حرصم گرفته بود بدجور.
اِ وا !!! همينش فقط خوب بود.
Sent from my iPad using Tapatalk
خوب شد خونه نبودم و این سریالو دنبال نکردم .
ولی خودمونیم با این که همه به سزای عملشون رسیدن ولی من موندم این وسط سینا هم به سزای عملش رسید ایا؟ :دی
اگه اون خانمی که کنار سینا نشسته بود نتیجه رفتارهای سینا بود و سینا داشت عذاب میکشید پس با اجازه دوستان من هم از فردا راه سینا را ادامه میدهم تا حاصلش همچین عذاب هایی باشه :n28:
درگذشت سلطان گدایان عالم (شکیب)را به همه سوسکتوله های شب نشین تسلیت باد روحش شاد و یادش گرامی باد.
مجلس ختم زنانه در اتوبوس و مردانه در گاوداری برگزار می شود..می تو
نادر1368
30-01-2014, 16:52
سينا ديگه كي بود!؟:n13::n02:
خيلي فيلم مضحكي بود! ما نسلي هستيم كه با پهلوانان نمي ميرند و خانه سبز و پدرسالار و درپناه تو و همسران و و . . بزرگ شديم اين خزعبلات رو نميشه كه به خورد
ما داد!
برين خودتون رو مسخره كنين! با اين سريال مضحك و كليشه اي و سطح پايينتون:n15:
صبح بازیگران آوای باران میهمان برنامه ویتامین ث بودن. می تونید برنامه رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید.
گریم متفاوت الهام چرخنده در سکانس پایانی سریال آوای باران
farshidmm
30-01-2014, 22:31
نمی دونم چند نفرتون متوجه شدین ولی دیشب کاشف به عمل اومد که اگر نگیم مهمترین یکی از مهمترین اهداف صدا و سیما در ساخت این سریال تبلیغ بچه دار شدن برای ایرانیها و در راستای شعار این روزها یعنی "فرزند بیشتر زندگی بهتر" بوده!
دیشب وقتی اون خبرنگارها اومدن خونه طاها تا با باران مصاحبه تلویزیونی بکنن باران بین صحبتهاش گفت شاید اگر خواهر و برادر داشتم به این سرنوشت دچار نمی شدم
در طول سریال حدس میزدم همچین فکری هم پشت این سریال بوده ولی دیشب با این دیالوگ شکم به یقین تبدیل شد.
واقعا این سریال ایران رو تکان داد و باید به آقای ضرغامی تبرییک گفت چون بعد از این میزان بچه دار شدن ایرانیها تا 700 درصد افزایش پیدا می کنه :n09:
ghassam2
31-01-2014, 08:16
می دونین چرا کشته شدن نادرو نشون نداد : چون دیگه خجالت می کشیدن و روشون نشد یه کشتار دیگه بعد از اون همه قتل عامو نشون بدن:n07::n07::n07:
عکس های جدید ناهید محمودی بازیگر نقش گلپری در سریال آوای باران
ناهید محمودی متولد ۳۰ بهمن ۱۳۶۹ در تهران است . در مقطع متوسطه دارای دیپلم نمایش و در دانشگاه ادبیات نمایشی خوانده است . وی هم اکنون در سریال آوای باران نقش گلپری را برعهده دارد .
گردآوری: مجله اینترنتی ناردونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr_khodaei2008
31-01-2014, 19:45
به نظر شما ایا واقعا شکیب باید با مردن جزای کاراش را میدید . به نظرم کشته شدن همه شخصیت های بد فیلم خوب نبود .
من از پایانش خوشم نیومد
کلاه گشاد «آوای باران» بر سر مردم !!
امیر علی رامه: سریال «آوای باران» که طرفداران زیادی بین مردم پیدا کرده بود به پایان رسید و در قسمت پایانی در بدترین شکل ممکن و در بدترین نوع دراماتیزه کرده یک اثر باران به پدرش رسید و تبدیل شد به ملکه نجات بچههای خیابانی.
سریال آوای باران در ده قسمت پایانی نشان داد که حتی از فرمول فیلم هندی هم تبعیت نمیکند چون حتی هندیسازها هم هرچند پایانهای سرخوشانه و تا حدودی احمقانه برای فیلمهای بازاری خود طراحی میکنند اما به مخاطب کمفروشی نمیکنند.
سهیلی زاده و گروه سازنده آوای باران عجیب به مردم کمفروشی کردند و به اصطلاح شلنگ آب را روی درام و داستان آوای باران گرفتند و آن را از سریالی که میتوانست در حد استاندارد سریال سازی ، تلویزیون ایران در 13قسمت داستان خود را به صورت کامل به مخاطب ارائه کند در بیش از 40 قسمت به صورت هر شب پخش شد و مدام حرفهایی را که در قسمتهای اول گفته بود و به تصویر کشیده بود، تکرار کرد.
در 20 قسمت دوم سریال آوای باران هیچ گرهای وجود نداشت، هیچ اتفاقی نمیافتاد و آدمها فقط دور هسته اصلی قصه میچرخیدند و حرفها و اتفاقات تکراری را برای مخاطب تعریف میکردند.
قسمتهای پایانی آوای باران میتوانست پرکششتر از قسمتهای اولیه باشد.باند کلاهبرداران که معرفی شده بودند، میتوانست کالبد شکافی شود و حتی مسئله مهم قاچاق دارو از حاشیه به اصل تبدیل شود و داستانی پرهیجان را برای مردم رقم بزند.اما نه گروه نویسندگان این سریال و نه کارگردان تصمیم نداشتند برای بیننده سریالی پر افت و خیز با داستانی به اصطلاح گرم و پخته به نمایش بگذارند.
آنها وقتی دیدند مردم به تماشای سریال آوای باران علاقمند شدهاند تمام تمرکز خود را روی دیدار پدر و دختر مترکز کردند.
آنها حتی از میتوانستند از کارتون هاچ زنبور عسل الگو بگیرند! هاچ هم میخواست مادر خود را پیدا کند. اما در هر قسمت از این کارتون این زنبور با مشکلاتی روبه رو میشد و از موانع زیادی عبور میکرد.باران و پدرش حتی به اندازه هاچ هم نبودند که بتوانند برای بیننده ماجراسازی کنند.
سهیلی زاده در دو قسمت آخر همه بَدمنهای سریال خود را کشت! شکیب، آفرین،کیانوش و... این یعنی بدترین طراحی برای یک سریال.هر کدام از این آدمها داستانی داشتند که باید به نتیجه میرسید اما مرگ برا ی یک شخصیت منفی بهترین علاج است.او بدون اینکه در این دنیا آسیبیببیند میمیرد و داستان زندگیاش ناتمام میماند.
سهیلی زاده در سریال آوای باران شخصیتهای منفی را که موتور قصهاش بودند را حذف کرد چون از ابتدا برای آنها طراحی درستی انجام نداده بود.وقتی فیلمنامه ساعت به ساعت نوشته شود، پایانی جز این را نباید انتظار داشت.
40 قسمت از سریال به زیادهگویی تباه شد و در دو قسمت آخر هم نویسنده و هم کارگردان مجبور هستند،کار را ختم به خیر کنند و به پایان برسانند.برای همین است که زیور که به همراه دخترش تصادف میکند، ناپدید میشود! و در پایان سریال به شکل گدایی ناقص العضو عاقبت تباه و سیاهی پیدا میکند.
آوای باران تمام شد و برای هزارمین بار مخاطب احساس کرد که کلاه گشادی بر سرش رفته است.
کلاهی که نه میتواند آن را دور بیندازند و نه میتواند به آن افتخار کند.تلویزیون ایران -به خاطر ماهیت انحصاری و رانتی خود- سالهاست که با قلاب «هیچ» مردم را به تور میاندازد،برای آثارش هزینههای سرسام آور میکند بدون اینکه نتیجه درستی از آنها بگیرد.
سهیلی زاده هم با تمام اسم و رسمی که این سالها برای خود گرد آورده بود با آوای باران نشان داد وقتی اوضاع مالی تلویزیون خوب نیست او قبل از این که به فکر اسم و امضای خود باشد باید به فکر جیب خود و تهیه کننده باشد.
پارسینه
این خانم "ثریا قاسمی " فقط 1 قسمت بازی کرد درسته ؟ اونم فکر کنم توش لال بود شخصیتش و حرفی نمی زد !!!
فکر کنم فهمید همون اولش که سریال چقدر درپیت و داغون هستش بی خیال شد و رفت بیرون از سریال ؟ اصلا چه کاره بود تو داستان ؟
«آوای باران»؛ سریالی متوسط از منظر شورای نظارت بر صداوسیما
شورای نظارت بر صداوسیما در گزارشی سریال «آوای باران» - تولید شبکه سه سیما - را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داد.
در تحلیل شورای نظارت آمده است: عوامل سازنده سریال «آوای باران» با مشاهده اقبال عمومی در نیمه اول سریال، داستان را در نیمه دوم سریال به شکلی سادهانگارانهای کش دادند و بسیاری از مخاطبان را دلزده کرد.
پخش سریال «آوای باران» در 40 قسمت تا اوایل بهمن ماه ادامه داشت.
داستان این سریال دربارهی جدایی دختری به نام «باران» از پدرش است که بعد از 20 سال یکدیگر را پیدا میکنند. در گزارش کارشناسان شورای نظارت درباره این سریال موارد زیر مورد اشاره بوده است.
شورای نظارت توفیق سریال در جذب گسترده مخاطبان و پرداختن به معضل اجتماعی تکدیگری را از جمله نکات مثبت «آوای باران» ارزیابی کرد.
شورای نظارت همچنین نکات منفی و نقاط ضعف این سریال را نیز بررسی کرد.
ضعف شدید سریال از نظر باورپذیری و ریتم، سوءاستفاده نویسنده و کارگردان سریال از اقبال مردم و احساسات آنها و کشدادن بیش از حد سریال و گرهافکنی و گرهگشاییهای بیمورد و آزاردهنده، پایانبندی اغراقشده، که سبب شده اثرگذاری سریال به شدت کاهش یابد از جمله نکات منفی این مجموعه عنوان شده است.
بسیاری از اتفاقات سریال برای مخاطبان قابل باور نیست. برای نمونه شخصیت فرید که در شهرداری کار میکند و با نیروی انتظامی نیز در ارتباط است، دو بار اشتباهات مضحکی میکند که سبب ربودهشدن «باران» میشود.
بر اساس تحلیل و ارزیابی انجامشده در مجموع سریال «آوای باران» اثری متوسط ارزیابی میشود. / ایسنا 29 بهمن 92
ghassam2
02-03-2014, 15:43
دوستان اين سريال سه پنج دو كه سهيلي ساخته بد نيست من چند قسمتو ديدم از يه شبكه اي تعجبم كردم چرا مورد توجه قرار نگرفته ... حداقل نسبت به آواي باران خيلي بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.