مشاهده نسخه کامل
: ارسال چند اس ام اس در قالب 1 اس ام اس
ارسال چند اس ام اس در قالب 1 اس ام اس ( زیپ كننده اس ام اس)
SmS Zipper
امروز می خوام یه برنامه ی جالب و كاربردی رو معرفی كنم.
با استفاده از این برنامه جالب می تونید اس ام اس های بیشتری رو در قالب ۱ اس ام اس به دیگران بفرستید!!
یعنی اگه در حالت عادی متن شما اونقدر طولانی باشه که حجمش مثلا به اندازه ۳ اس ام اس بشه٬ این برنامه می تونه طوری اون رو Compress کنه که در قالب ۱ اس ام اس ارسال شه!!
نکته ای که باید به اون توجه کنید اینه که گوشی گیرنده پیام هم باید این برنامه رو روی گوشیش نصب داشته باشه.(كه البته Java هست
لینك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amertad2000
22-08-2006, 01:56
سلام
میشه در موردش بیشتر توضیح بدی ؟
مرسی
مرسی M.b.m جان .
برنامه ی جالبیه .
اقا ایول حال کردم دستت درست
اين برنامرو قبلن يكي از دوستان گزاشته بود اگه ميشه نحوه كار با اين برنامرو توضيح بده
ممنون M.B.M جان
اين برنامه خيلی بدرد من ميخوره
دستت درد نکنه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
amertad2000 جان...
توضيح خاصی نياز نداره که...
بعضی از گوشيها برای ارسال SMS يه تعداد کمی حرف رو ميتونن بفرستن ( مثلاً N70 من فقط 150 تا حرف رو ميفرسته)
حالا مثلاً شما ميخوای يه SMS به يکی بزنی که 250 تا حرف هستش ؟چکار ميکنی؟...اگه اين برنامه رو نداشته باشی گوشی شما sms شما رو به دوقسمت تقسيم ميکنه و برای شخص مورد نظر در دو مرحله ميفرسته
حالا اگه اين برنامه رو داشته باشی Sms شما فقط يکبار فرستاده ميشه.
اين برنامرو قبلن يكي از دوستان گزاشته بود اگه ميشه نحوه كار با اين برنامرو توضيح بده
کار کردن باهاش که سخت نيست!
روی Option برويد و بعد New Sms.
در قسمت To شماره کسی رو که ميخواهيد براش SMS بفرستين رو بديد و در قسمت Enter Text متنی که ميخواهيد ارسال کنيد رو بنويسيد.
بعد روی Option برويد و Check رو بزنيد.
Ok را بزنيد.
روی Option رفته و Send را بزنيد.
تمام!
بايد به همه رفقا لينك بدم تا دانلود كنن
مرسي و ممنون
in file zip chejoori roo java kar mikone? mage nabyad faile jar bashe? sare karim/.??
in file zip chejoori roo java kar mikone? mage nabyad faile jar bashe? sare karim/.??
وقتی فایلهای جاوا رو دانلود میکنید توی کامپیوتر به صورت زیپ دیده میشوند....شما اون رو عینا کپی کن توی گوشی(بدون extract)
hamid_khan
23-08-2006, 13:02
بدي اين برنامه اينه كه طرف مقابل هم بايد اين برنامه رو داشته باشه.من كه از خيرش گذشتم
NINTENDO_DS
23-08-2006, 21:51
حالا يك سوال يعني مخابرات نميفهمه ما 3 تا اس ام اس فرستاديم در قالب يك اس ام اس؟ منظورم اينه كه همون قيمت يكدونه اس ام اس حساب ميشه يا قيمت 3 تا؟
zonealarm
23-08-2006, 23:45
يعني تعداد كاراكترهاي ارسالي كم مي شه
يه جورايي كد نويسي
نه؟
emperatoor1416
24-08-2006, 11:34
سلام دوستان
من فا يل هايي كي دانلوود ميكنم را نمي تونم باز كنم همونطورم كه روي گوشي مي ريزم جواب نمي ده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.