PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف همزمان فلوکستین 20 میلی با سیتالوپرام 20 میلی

روانپریش
08-12-2013, 12:55
سلام میخواستم بدونم مصرف این داروها باهم تداخل دارند و خطرناک هست؟

pooria_90
10-12-2013, 22:29
سلام میخواستم بدونم مصرف این داروها باهم تداخل دارند و خطرناک هست؟

سلام من یه مدت ونلافاکسین و فلوکستین رو با هم مصرف میکردم که اثر خوبی روم نداشت ، البته این وضعیت برای هر نفر تفاوت داره کلا برای افسردگیهای شدید اینجوری تجویز میکنن. بهترین راه حل مشورت با روانپزشکه

روانپریش
10-12-2013, 22:32
سلام من یه مدت ونلافاکسین و فلوکستین رو با هم مصرف میکردم که اثر خوبی روم نداشت ، البته این وضعیت برای هر نفر تفاوت داره کلا برای افسردگیهای شدید اینجوری تجویز میکنن. بهترین راه حل مشورت با روانپزشکه

ممنون دوست خوبم
اخه مادر یکی از دوستام این دوتا دارو رو باهم مصرف میکرد گفتم ببینم تداخل ندارن باهم

DrH.motasami
13-04-2014, 23:18
در صورتی که مقدار هر دو کم باشن خیر اما در دوزهای بالا نباید دو داروی هم خانواده مصرف کرد-خطر سندروم مهلک سروتونین

کمال فردینی
22-03-2017, 01:32
مصرف فلوکستین ۲۰باسیتالوپرام هم زمان خطرناک است یا نه؟

M.R.S.
22-03-2017, 06:52
مصرف فلوکستین ۲۰باسیتالوپرام هم زمان خطرناک است یا نه؟
بلی تداخل دارند و نباید استفاده بشه
و اصلا مصرف همزمانشون اقدام بیهوده هست چون هردو یک اثر دارند

روانپریش
24-03-2017, 13:51
بلی تداخل دارند و نباید استفاده بشه
و اصلا مصرف همزمانشون اقدام بیهوده هست چون هردو یک اثر دارند

ولي من چندبار ديدم روانپزشك همزمان دوتا يا حتي سه تا ضد افسردگي هم خانواده همزمان براي بيماري تجويز كرده

laxer
28-03-2017, 16:08
ولي من چندبار ديدم روانپزشك همزمان دوتا يا حتي سه تا ضد افسردگي هم خانواده همزمان براي بيماري تجويز كرده

citalopram و fluoxetine هردو رو یک سایت اثر میکنند و دلیلی ندارد هردو با هم تجویز شوند.
اگر نیاز به اثر دارویی بیشتر باشد دوز دارو رو بالا میبریم.

معمولا SSRI رو با TCA بصورت ترکیبی نجویز میکنند یا SNRI با SSRI.
زمانی دو هم خانواده با هم تجویز میشن که روی سایت های مختلف اثر داشته باشند که در مورد خانواده هایی که Selective هستند این کار انجام نمی شود.