مشاهده نسخه کامل
: تغییر نام دادن پروژه VB.Net
nn_shokry
07-12-2013, 18:58
سلام دوستان
من یک پروژه دارم که میخوام با یک نام دیگه ذخیره کنم . همانطور که دوستان میدانند VB.Net گزینه Save as را نداره، راهی هست که پروژمو با یک اسم دیگه دخیره و Publish کنم؟ چون میخوام همین پروژه را با اسم " شهری " و با ندکی تغییرات با اسم " روستایی " داشته باشم ولی الآن یکیشونو که نصب میکنم دیگه اجازه نصب دومی را نمیده ، به دلیل اینکه پروژه شون همنام بوده و با همون نام Publish شده اند.
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
nn_shokry
07-12-2013, 23:38
سلام دوستان
من یک پروژه دارم که میخوام با یک نام دیگه ذخیره کنم . همانطور که دوستان میدانند VB.Net گزینه Save as را نداره، راهی هست که پروژمو با یک اسم دیگه دخیره و Publish کنم؟ چون میخوام همین پروژه را با اسم " شهری " و با ندکی تغییرات با اسم " روستایی " داشته باشم ولی الآن یکیشونو که نصب میکنم دیگه اجازه نصب دومی را نمیده ، به دلیل اینکه پروژه شون همنام بوده و با همون نام Publish شده اند.
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
واقعا کسی نیست به این سوالم جواب بده ؟؟؟
حتی یک راهنمایی هم نشدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ناامید نمیشم فردا هم منتظرم
آرام جان گل
08-12-2013, 13:05
سلام با vB کار نکردم ولی قکر کنم مثل C# باشه برای تعببر نام احتیاجی به save as نیست اسم suloution غوض کنی حل
nn_shokry
08-12-2013, 20:44
ممنون از راهنماییتون
ولی من این کار رو کردم ولی بازهم مشکلم حل نشد میخوام کل پروژه اسمش عوض بشه و بتونم با یک اسم دیگه publish کنم و کنار همدیگه دوتا پروژه را نصب کنم ولی اینجوری نمیشه. درحقیقت اسم Assembly پروژه عوض نشده.
MERLIN_BOZORG
10-12-2013, 01:14
روی پروژه کیلیک راست کنید و پروپرتیز بزنید(در ویژوال استادیو) یا روی بخش propertis در سولوشن برنامه دابل کلیک کنید تا اسمبلی برنامه باز بشه اونجا اسم پروژه رو تغیر بدین
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
nn_shokry
11-12-2013, 00:02
خیلی ازتون ممنونم
درست شد . واقعا کمک بزرگی به من کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.