مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ویندوز
با سلام.من ویندوز یه سیستم رو عوض کردم(ویندوز ایکس پی) درایو سی رو فرمت کردم الان وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم دو تا ویندوز میاد بالا در صورتی که بقیه درایو ها خالی هستند.ضمناً وقتی میخوام سیستم رو خاموش کنم ریست میشه! وقتی بالا اومدن هم بین دو ویندوز مشکل داره!!
ضمناً نمیتونم دوباره ویندوز رو نصب کنم(هر چی دکمه میزنم وارد نصب ویندوز نمیشه)
اگه ممکنه راهنمایی کنید.با تشکر.
سلام
الان چه ویندوزی و در چه درایویی نصب است؟
کیبورد شما اگر usb است وارد bios شوید و گزینه enabled usb legasy support یا مشابه این را فعال کنید . اگر xp نصب نموده اید هنگام بوت چک کنید ببینید دقیقا کدام منوی بوت کار می کند اولی یا دومی؟حالا وارد ویندوز شوید وبر my computer راست کلیک کنید سپس گزینه propertisسپس گزینه advannsd سپس گزینه start up and recovery سپس در منوی system start up ان ویندوزی که نصب شده و در هنگام بوت ان را انتخاب می کنید (اولی یا دومی ) را انتخاب کنید .(defoult oprerating system) اگر 7 نصب نموده اید با نرم افزار easy bcd edit می توانید منوی بوت را تغییر دهید .
الان xp نصبه.یکی از ویندوز ها رو غیرفعال کردم.الان تنها مشکل اینه که خاموش نمیشه.و ریست میشه.اگه ممکنه در این مورد هم راهنمایی کنید.
به صورت عادی رستارت میشه؟ یا ویندوز دچار مشکل میشه؟ دکمه shutdown روی کیس را بزنید ببینید خاموش نمیشه؟ در سیستم های جدید shutdown با دکمه کیس مشکلی ندارد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.