مشاهده نسخه کامل
: مشکل تبدیل فایل srf
با سلام تو رو خدا ..........کمکم کنید :n28:من حدود یک ماه تلویزیون سامسونگ مدل ua40f6450 را خریداری کردم خدا فروشنده اش را لعنت کند به من گفت ضبط میکند و با فلش قابل حمل است حالا من درگیرم ضبط می کند ولی روی لب تاپ نشان نمیده یعنی usb هنگام اتصال پیغام فرمت میده چون یک بار تلویزیون آن را فرمت کرده با فرمت ext4 با یک برنامه توانستم داخل فلش را روی هارد کپی کنم ولی پسوند srfکه هر کاری میکنم به پسوندی دیگر تبدیل نمیشود تا فیلم را ببینم در انجمن خیلی گشتم و مثلا راه های گفته شده برای سری f برای من انجام نشد چون نتوانستم برنامه samygo را روی تلویزیون نصب کنم با شرکتش تماس گرفتم میگه امکان نصب برنامه روی تلویزیون نیست تلویزیون من 2013 است راهنمایی کنید
matinpour
07-12-2013, 00:03
با سلام تو رو خدا ..........کمکم کنید :n28:من حدود یک ماه تلویزیون سامسونگ مدل ua40f6450 را خریداری کردم خدا فروشنده اش را لعنت کند به من گفت ضبط میکند و با فلش قابل حمل است حالا من درگیرم ضبط می کند ولی روی لب تاپ نشان نمیده یعنی usb هنگام اتصال پیغام فرمت میده چون یک بار تلویزیون آن را فرمت کرده با فرمت ext4 با یک برنامه توانستم داخل فلش را روی هارد کپی کنم ولی پسوند srfکه هر کاری میکنم به پسوندی دیگر تبدیل نمیشود تا فیلم را ببینم در انجمن خیلی گشتم و مثلا راه های گفته شده برای سری f برای من انجام نشد چون نتوانستم برنامه samygo را روی تلویزیون نصب کنم با شرکتش تماس گرفتم میگه امکان نصب برنامه روی تلویزیون نیست تلویزیون من 2013 است راهنمایی کنید
دوست عزیز
اول اینکه فروشنده درست گفته قابلیت ضبط دارد و در خود تلویزیون قابل پخش است ودوم اینکه شما برای اینکه بتوانید در لپ تاپ تان فیلم را ببینید باید مطالب این تایپیک را بطور کامل و به دقت انجام دهید برنامه آن تست شده و قابل اجراست و شما حتما باید مراحل سری E را انجام دهید و فقط بجای فایلی که در سری E روی تلویزیون می ریزید باید فایل سری F تلویزیون را بریزید و مراحل را مو به مو انجام دهید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اصلی من این است که چطور:n13: samygo را روی تلویزیون ua40f6450 نصب کنم.چون وقتی فلش را به تلویزیون وصل می کنم و تلویزیون روشن میکنم در داخل app چیزی نشون نمیده که نصب کنم .اگر بتوانید آموزش دهید ممنون میشوم.:n28::n28::n03:
تو رو خدا کمکم کنید ......چون تعریف این سایت رو زیاد شنیدم .ارزویم فقط به شماست:n14:
matinpour
07-12-2013, 19:41
سوال اصلی من این است که چطور:n13: samygo را روی تلویزیون ua40f6450 نصب کنم.چون وقتی فلش را به تلویزیون وصل می کنم و تلویزیون روشن میکنم در داخل app چیزی نشون نمیده که نصب کنم .اگر بتوانید آموزش دهید ممنون میشوم.:n28::n28::n03:
دوست عزیز
سوالتان را در این تایپیک مطرح کنید تا در موقعی پاسخ دهی اگر دیگر دوستان هم مشگلی داشتن مشگل شان حل شود و من سوالتان را در آنجا جواب داده و منتظر شما هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.