مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید مادربرد سری Z87
سلام و درود به دوستان :n16:
میخواستم مادربرد و سی پی یو جدید بخرم و از راهنمایی شما بزرگوارا استفاده کنم..
چیزی که مد نظر خودم هستش سری Z87 گیگابایته.حالا سوال اینجاست که بین دو مدل یه جورایی موندم Z87X-HD3 , Z87X-D3H
داخل سایت گیگابایت مقایسه که کردم.تفاوت آنچنان زیادی مشاهده نکردم ( نه اینکه فرقی وجود نداشته باشه ) . نظر شما چیه ؟
سی پی یو هم I5 - 4670K رو در نظر گرفتم.
سیستم فعلیم هم AMD هستش.
میخوام گرافیک + هاردشو + رم هامو نگه دارم و بقیشو بفروشم
گرافیک 1G - 460GTX - 256bit
هارد 3TRA WD GREEN
رم CorsAir 4*2
animsprite
06-12-2013, 12:38
سلام و درود به دوستان :n16:
میخواستم مادربرد و سی پی یو جدید بخرم و از راهنمایی شما بزرگوارا استفاده کنم..
چیزی که مد نظر خودم هستش سری Z87 گیگابایته.حالا سوال اینجاست که بین دو مدل یه جورایی موندم Z87X-HD3 , Z87X-D3H
داخل سایت گیگابایت مقایسه که کردم.تفاوت آنچنان زیادی مشاهده نکردم ( نه اینکه فرقی وجود نداشته باشه ) . نظر شما چیه ؟
سی پی یو هم I5 - 4670K رو در نظر گرفتم.
سیستم فعلیم هم AMD هستش.
میخوام گرافیک + هاردشو + رم هامو نگه دارم و بقیشو بفروشم
گرافیک 1G - 460GTX - 256bit
هارد 3TRA WD GREEN
رم CorsAir 4*2
خوب تفاوت که داره اول در قیمت که مدل hd3چیزی حدود 600 و d3hهم حدود 800 تومن که تفاوت قیمت به 200 رسیده به جز اختلافات جزیی که باهم داشت چیز خاصی بینشون وجود نداره وبه هر صورت جوابگوی تمامیه کارایی شما خواهند بود
HD3 که فقط از کراس فایر پشتیبانی میکنه و لازمه بدونی که شکاف دوم برای گرافیک دوم در حالت کراس روی x4 کار میکنه و یه جورایی به شدت محدودیت برای حالت کراس ایجاد میکنه و از قدرت کراس دو کارت پایین میاد
D3H هم که کراس فایر و اسلای پشتیبانی میکنه و شکاف دوم برای گرافیک دوم در حالتهای کراس و اسلای روی x8 یعنی پهنای بیشتری برای فعالیت گرافیک دوم نسبت به مدل گفته شده در بالا ایجاد میکنه و کارایی بالاتر میره
کلا سیس رو برای چه کاری میخواین :n13:
متشکرم.حرف شما کاملا صحیح و درسته
مصرف خونگی و بازی
من از اس ال ای نمیخام استفاده کنم.به نظر شما همون HD3 رو بگیرم بهتر نیست؟
درضمن پاورم 385 GREEN LINE زده! این به نظر شما تفاوت داره با گرین معروف یا از یک خانواده هستند؟
البته دوست عزیز اشتباه نشه:n02:
X HD3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD3
animsprite
06-12-2013, 12:56
متشکرم.حرف شما کاملا صحیح و درسته
مصرف خونگی و بازی
من از اس ال ای نمیخام استفاده کنم.به نظر شما همون HD3 رو بگیرم بهتر نیست؟
درضمن پاورم 385 GREEN LINE زده! این به نظر شما تفاوت داره با گرین معروف یا از یک خانواده هستند؟
خوب حالا که گرافیکاتون رو بر پایه amd میخواین ببندین و sli نمیکنید همون HD3 خوبه البته مدل های اسوس هم با قیمت های پایینتر و یک چنین کارایی هم موجوده ...نهایت میتونید اصلا کراس هم نکنید و فقط به صورت تک کارت با یگ کرافیک رده متوسط به بالا کارتونو ادامه بدید همین مین خود من هم شرایط مشایه همین مین رو داره که از سریه z68 هست و مشکلی باهاش نداشتم
در مورد پاور با توجه به مین و پردازنده برای اورکلاک و در نظر گرفتن یه گرافیک در اینده خوب باید به فکر حداقل یه پاور با توان 600 700 باشی
animsprite
06-12-2013, 13:00
[QUOTE=mm222;8010139]البته دوست عزیز اشتباه نشه:n02:
X HD3
بله همون اول فهمیدم همین اختلافات گفته شده در بالا هست تفاوت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر شما گرافیک رو هم عوض کنم؟
animsprite
06-12-2013, 13:06
به نظر شما گرافیک رو هم عوض کنم؟
گرافیک که به صورت متوسط میتونه بازی های امروزی رو براتون اجرا کنه
به نظر من اگر فعلا در بستن سیس کنونی محدودیت بودجه دارین میتونید سیس رو ببندید وبعد ها به فکر یه گرافیک بهتر باشین ولی در حال حاظر میتونید از همین گرافیک استفاده کنید چون پاور هم لازم میشه به این هم فکر کنید...کلا کارت خوبیه
شما پیشنهاد بدین لطفا..
محدودیت بودجه درسته دارم ولی به اینصورت که نمیخام فعلا سی پی یو I7 بخرم و یا پول به مادربردی بدم که فراتر از اونیه که میخام
من یا نمیخرم یا بخرم چیز خوب و متناسب میخرم.
سیستم قبلیم جزو اخرین سیستم های زمان خودش بود وقتی که خریدم..
ولی شما لطفی که میکنی پیشنهاد خوب به من بده که من دو به شک نباشم و بدونم دقیقا چی بخرم بهتره
animsprite
06-12-2013, 13:14
شما پیشنهاد بدین لطفا..
محدودیت بودجه درسته دارم ولی به اینصورت که نمیخام فعلا سی پی یو I7 بخرم و یا پول به مادربردی بدم که فراتر از اونیه که میخام
من یا نمیخرم یا بخرم چیز خوب و متناسب میخرم.
سیستم قبلیم جزو اخرین سیستم های زمان خودش بود وقتی که خریدم..
ولی شما لطفی که میکنی پیشنهاد خوب به من بده که من دو به شک نباشم و بدونم دقیقا چی بخرم بهتره
خوب یه بودجه تعیین کن و سیس کنونی تونو برام لیست کنید ببینم رم و .... در چه وضعیتی هستن
سیستم الانم
System Model: GA-770T-USB3
Processor: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 8192MB RAM
VGA: GTX 460 1G - 256Bit
HDD:3TRA WD Green
Power:385 Green Line
بودجه زیر 3 تومنه :n28:
مانیتورم E2060 LG
eshraghi2010
06-12-2013, 13:22
بودجه زیر 3 تومنه :n28:
مانیتورم E2060 LG
دقیقاً چقدر ؟!
دقیقاً چقدر ؟!
سلام تا 3 تومن
animsprite
06-12-2013, 13:28
سیستم الانم
System Model: GA-770T-USB3
Processor: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 8192MB RAM
VGA: GTX 460 1G - 256Bit
HDD:3TRA WD Green
Power:385 Green Line
خوب این سیس که برای بازی و کارایی که گفتی خوبه چرا میخوای ارتقا بدی
در هر صورت کار اسونی پیش رو داری فقط یه مادربورد ویه پردازنده لازم داری بدون در نظر گرفتن اور و ....که در غیر این صورت یه پاور هم اضافه میشه راستی باس رم رو هم بگو
intel i5 4670k=700
main giga HD3 =590
power=green 650b=390
همین سه قطعه 1.600تا1.700 درمیاد
ولی
asus z87- k=490
asus h87 plus=390
راستش رو بخوای علت ارتقا سیستمم اینه که
1 - ای ام دی دیگه مثل قبل نیست و سی پی یو هاش خیلی کم شدن
2 - ساپورت مادربردم پایینه : مثلا ساتا 3 نداره - سوکت آخر سی پی یو AM3 هستش و یه جورایی محدودم کرده واسه ارتقا
باس رم هام خوبه 1600 هستش و متاسفانه دلیل اخرم همینه که باس رم با این سی پی یو مچ نیست
animsprite
06-12-2013, 13:39
راستش رو بخوای علت ارتقا سیستمم اینه که
1 - ای ام دی دیگه مثل قبل نیست و سی پی یو هاش خیلی کم شدن
2 - ساپورت مادربردم پایینه : مثلا ساتا 3 نداره - سوکت آخر سی پی یو AM3 هستش و یه جورایی محدودم کرده واسه ارتقا
باس رم هام خوبه 1600 هستش و متاسفانه دلیل اخرم همینه که باس رم با این سی پی یو مچ نیست
خوب با این اوصاف همین سه قطعه رو میتونی داشته باشی در ضمن یه cpu cooler در حد 100 تومن هم روی سیس اضافه کن
بقیه قطعاتت خوبه فقط میمونه گرافیک که به نظرم فعلا میتونی با همین گرافیک gtx460 به کارت ادامه بدی این گرافیک در حد 6870 از amd هست
eshraghi2010
06-12-2013, 13:41
هارد رو نمیخواین درسته ؟!!
کارتی که از AMD مدنظرم بود که پیشنهاد بدم ناموجود شده بود به جاش از انویدیا GTX 650Ti Boost پیشنهاد دادم !
برای فن کیس هم 2 تا فن رو ارفاقتون کردم چون بودجه کم بود !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیس و پاورم رو هم حتما عوض میکنم. به نظر شما Green X1 خوبه ؟
پاورم فکر میکنم یه 600 بگیرم کافی باشه! درست میگم؟
یک دنیا ازتون ممنونم ولی رم و هارد و دی وی دی رو لازم ندارم..
گرافیکی که نوشتید بیتش چنده ؟
animsprite
06-12-2013, 13:46
باید 128 بیت باشه
بخوایم یه مقایسه با گرافیک خودم بکنم.کدوم یکی قوی تره؟
animsprite
06-12-2013, 13:52
بخوایم یه مقایسه با گرافیک خودم بکنم.کدوم یکی قوی تره؟
خوب مدله 650 بهتر و روونتره
چون از نسل سوم pcie استفاده میکنه یعنی با سیس جدیدتون مچ تره و معماریه ساختش جدیدتره
eshraghi2010
06-12-2013, 13:53
کیس و پاورم رو هم حتما عوض میکنم. به نظر شما Green X1 خوبه ؟
پاورم فکر میکنم یه 600 بگیرم کافی باشه! درست میگم؟
پاور بهتره 650 وات باشه !
این کیس جدید و بسیار با کیفیت و خوش قیمت هست !
خواهش می کنم !
گرافیکی که پیشنهاد دادم رابط حافظه اش 192 بیت هست ! میخواستم R9 270X پیشنهاد بدم که موجود نبود ! اون 256 بیت بود !
به هر حال من رم رو پیشنهاد دادم چون این رم جدیدتر بود با باس بالاتر ! صلاح نیست بعضی از قطعات یک سیستم جدید باشند و بعضی قدیمی !
قیمت اون دی وی دی رایتر رو در نظر نگیرید خودتون !
به جاش + 10 تومن بودجه دو تا فن دیگه از همون مدلی که نوشتم بگیرید !
بعداً اگه پولی دستتون اومد یه کولر CPU خوب و خوش قیمت بگیرید ! مثل Tuinq Tower 120 Extreme
animsprite
06-12-2013, 14:00
ولی به نظر من همون 3 قطعه یعنی پردازنده و مین و پاور رو عوض کنید و در صورت نیاز گرافیک کفایت میکنه الان یه ماژول رم 4 با باس 1600 130 قیمت داره که 8 گیگ به 250-60 میرسه به اضافه اینکه رم های کنونی بلا استفاده میمونه
گرافیک رو با عرض پوزش از دوستان یه 7870 بردارین کارت واقعا نایسیه
بابت راهنمایی های مفیدتون یک دنیا ازتون ممنونم دوستان گل :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.