مشاهده نسخه کامل
: کدامیک از این دوربینهای dslr رو پیشنهاد میدید.
با سلام .دوستان من میخوام دوربین بخرم و این دوربین های زیر مد نظر من هستند .شما با توجه به تجربه خودتون کدوم رو پیشنهاد میدید.بیشتر از 1600،000 هم نمیتونم هزینه کنم.
1.canon eos 1100d
2. canon eos 600 d
3. nikon d3100
4. nikon d5100
و همچنین لطف کنید اگه برندی بهتر سراق دارین معرفی کنید.و بین نیکون و کانن کدوم مارک بهنتره .
با تشکر
Переклад не
06-12-2013, 10:13
شما بین canon eos 600 d و nikon d5100 تصمیم بگیرید.چون از دو مدل دیگه بهتر هستن و تقریبا تو یه رنجن
اما از بین این دوتا مدل nikon d5100 عکاسیش کمی بهتر از canon eos 600 d هس اما در عوضش canon eos 600 d فیلمبرداری بسیار عالی در حد سینمایی رو به ارمغان میاره
فقط در نظر اشته باشید که نباید انتظار خیلی بالایی از اینها داشته باشید چون در رده ی حرفه ایه مبتدی هستن.
پیشنهاد میشه canon eos 600 d بخرید با یه لنز شارپ عالی با مورد کاربرد دلخواهتون
مرسی دوست عزیز .ولی توی اون دو مدل یعنی کنن600 و نیکون 5100 نمیتونم درست تصمیم بگیرم .چون کار اصلی که انجام بدم بیشتر عکس گرفتنه ولی نمیتونم از کیفت بهتر فیلم هم دست بکشم.تفاوت عکس و فیلم این دو مدل در چه حدیه ؟
Переклад не
06-12-2013, 12:28
تفاوت عکاسیشون زیاد نیست اما فیلمبرداریشون تفاوت داره اونم نه زیاد.مثلا اگه بخوایم به فیلمبرداری امتیاز بدیم ، 600d ده امتیاز از 5100 بالاتره.در ضمن 5100 خوش دست تره اما در کل 600 دی توصیه میشه
مرسی دوست عزیز بابت راهنماییت.
ببخشید راستی جایی سراغ ندارید بدون گارانتی بفروشی .یعنی ارزونتذر باشه
اصلا به نظر شما ارزش داره با 300 تومن زیر قیمت ولی بدون گارانتی خرید
amir200812
07-12-2013, 17:15
بنظر من 1100D بگیر!
چون بنظر میاد حرفه ای نیستید و بنظر هزینه اضافی ، لازم نیست!
و هم اینکه 1100D هم به قدر کافی کیفیتش بالا هست که شما رو راضی کنه!
قیمتشم فکر کنم حدود 1050 هست! ب مموری و کیفی و 3 پایه و ... 1200 برای تموم میشه!
400 تومن باقی مونده رو هم بدی یه لنز 50mm f1.8 بخری، باهاش میتونی بهترین عکی های پورتره رو بگیری! در نور کم هم این لنز عالی هست...
منم وقتی میخواستم دوربین بگیریم، تقریبا بین این مدل ها دودل بودم! که با راهنمایی چند تا از دوستان 1100D گرفتم و حالا هم کاملا راضی هستم!
*البته من کاملا آماتور نیستم و 2 3 ساله عکاسی میکنم!(ولی نه بصورت کاملا حرفه ای)
اختلاف بین این دو اینقدر کم هست که بهترین کار اینه که شما برید هر دو رو دست بگیرید و ببنید با کدوم بیشتر حال میکنید ، در این حد
امیر عزیز هم درست میگند، مثلا میتونید یه D3200 با یه لنز 105-18 بخرید
با تشکر از همه دوستان گرامی امروز دی 600 رو سفارش دادم .هنوز به دستم نرسیده. راستی دوستان من دو تا فلاش چتر میخوام .سافت باکس و بقیشه و نمیخوام 160 تا 200 ژول باشه کافیه برام.سایتی رو نمیشناسین که بتونم سفارش بدم .بازم ممنون
Переклад не
09-12-2013, 16:10
درمورد فیلمبرداری و تنظیمات نوردهی این دوربین حتما تاپیک زیر رو مطالعه کن.مبارکت باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزیز .سلامت باشید .من هنوز به دستم نرسیده احتمالا فردا میرسه فقط یه موضوعی . توی بعضی از سایت ها دیدم بعضی از کاربرا از بی کیفیت عکس این دوربین در شرایط نور کم گفته بودن . ایا صحت داره اگر داره مثل همون تنظیماتی که برای فیلم برداریش توی تاپیک معرفی شده توسط خودتون دادید تنظیماتی هم واسه عکاسیش هست.با تشکر
با تشکر از همه دوستان گرامی امروز دی 600 رو سفارش دادم .هنوز به دستم نرسیده. راستی دوستان من دو تا فلاش چتر میخوام .سافت باکس و بقیشه و نمیخوام 160 تا 200 ژول باشه کافیه برام.سایتی رو نمیشناسین که بتونم سفارش بدم .بازم ممنون
Переклад не
09-12-2013, 20:23
البته ضعف نوریش بهتر از همرده هاشه.
ما تو نور کم و یا بی نوری معمولا دوربین رو رو سه پایه میذاریم و با سرعت شاتر پایین عکس میگیریم و هیچگاه ایزو رو بالا نمیبریم
تو این دوربین و دوربین های همردش ایزو نباید بالا تر از ۸۰۰ بره وگرنه خروجیش نویزدار خواهد بود
وگرنه مشکل خاصی نداره.
من خودم این دوربین رو دارم و تو شرایط مختلف نوری ازش استفاده میکنم و راضی هستم
فقط باید یه لنز خوب براش بخرم مثله canon 15-85 که در اولین فرصت میخرمش
پس چون روش عکاسی در شب کم کردن سرعت شاتر و استفاده از سه پایس ویا استفاده از فلاشه دیگه لازم نیس
نگران کیفیت خروجی باشیم
مننون دوست عزیز بابت راهنماییتون.پس اگه مشکلی باهاش داشتم دوباره مزاحمتون میشم.بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.