مشاهده نسخه کامل
: انتخاب هارد برای نصب ویندوز
دروود... MAXTOR STM380211AS 7200 rpm speed و WDC WD10EARX-32N0YB0 که سرعتش 5400 rpm هست.. اولی قدیمی هست ولی سرعتش بیشتره...رو کدوم ویندوز نصب کنم بهتره؟ لطفا راهنمایی تخصصی بفرمایید..تشکر
ata.royalfalcon
06-12-2013, 11:00
دروود... MAXTOR STM380211AS 7200 rpm speed و WDC WD10EARX-32N0YB0 که سرعتش 5400 rpm هست.. اولی قدیمی هست ولی سرعتش بیشتره...رو کدوم ویندوز نصب کنم بهتره؟ لطفا راهنمایی تخصصی بفرمایید..تشکر
سلام .
یک تست از قسمت File benchmark (جهت مشخص کردن IOPS هر هارد) و همچنین از قسمت Benchmark (برای مشخص شدن Access time هر هارد) برنامه HDtune بگیرید (از جدیدترین ورژن که 5.50 هست استفاده کنید) . هر کدام که Access time پایینتر و IOPS بالاتری داشته باشند مناسب برای بازیها ، ویندوز و اجرای نرم افزارها هست . ولی کاملاً مشخص هست که STM380211AS مناسبتر هست .
دروود..تستشون کردم:
وسترن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکستور
.................................................. .....................................
وسترن.................. ........مکستور
نظرتون چیه با توجه به این مشخصات؟:n01:
ata.royalfalcon
07-12-2013, 16:08
بهتره كه روي هارد مكستور كه IOPS بيشتري دارد win نصب كنيد .
هارد مکستورم این اشکالات رو داره با این وجود اگه روش ویندوز نصب کنم مشکلاتی بوجود میاد.. راهی داره تا این بد سکتورای سخت افزاری رو تعمیر و یا رو پوشانی کرد؟ hdd regenerator رو امتحان کردم ولی جواب نداد.
ata.royalfalcon
09-12-2013, 08:00
مورد اول را خودتون با استفاده از روشهاي نرم افزاري رايج مثل hdd regenerator و يا low level format كردن نميتونيد برطرف كنيد .
در مورد آخر اگر با اين روشهاي ترم افزاري برطرف نشه يا حداقل كم نشه يا بايد هارد را بفرستيد كلينيكهاي تخصصي يا اينكه با يك هارد نو عوض كنيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.