مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم اختصاصی x100
arjmand200
05-12-2013, 20:38
با سلام دوستان من امروز تو سایت dfmrendering بودم یه سیستم خوب رو دیدم که لینکش رو اینجا میزارم واسم قیمت دادن 4 تومان میخواستم ببینم آیا واقعا قیمتش همینه یا نه روش کشیده شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این سیستم رو خودم جمع کنم چقد باید هزینه کنم/
Ali*Reza
05-12-2013, 20:42
سلام.
حداکثر بودجه ، کاربرد و قطعاتیکه میخواین رو مشخص کنین تا راحتتر بشه کمکتون کرد.
eshraghi2010
05-12-2013, 21:03
با سلام دوستان من امروز تو سایت dfmrendering بودم یه سیستم خوب رو دیدم که لینکش رو اینجا میزارم واسم قیمت دادن 4 تومان میخواستم ببینم آیا واقعا قیمتش همینه یا نه روش کشیده شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این سیستم رو خودم جمع کنم چقد باید هزینه کنم/
برادر شما اگه قسمت قیمت سیستم X100 رو از همون لینک شرکت مازستا که دادی بخونی نوشته پایین ترین کانفیگ این سیستم از 7 تومن شروع میشه !
عجیبه که گفتن 4 تومن !!
کلاً بخواین خودتون قطعاتش رو پیدا کنین فقط گروه صدف توی بازار رضا موجود داره این CPU و مادربردها رو !
بقیه قطعاتش چیز خاصی نیستند و راحت تر گیر میان !
مزیت های پردازنده های زئون سری E5 -26XX رو بخوام بگم اینها هستن :
-معمولاً تعداد هسته بیشتر ( معمولاً 6 تا 12 هسته فیزیکی )
-کش بالاتر
-پشتیبانی از حجم حافظه بسیار بسیار بیشتر ( که البته هزینه بالاتر برای نصب حافظه بیشتر درپی خواهد داشت )
-پشتیبانی از Dual-CPU
- پایداری بیشتر و تحمل دمای بیشتر
اما در مقابل پردازنده های جدید از سری Ivy-Bridge -E مزیتهاشون اینهاست :
-قدرت و کلاک بالاتر
- آنلاک بودن و قابلیت اورکلاک بسیار بیشتر
-کارایی بالاتر در برابر قیمت
arjmand200
06-12-2013, 01:22
سلام.
حداکثر بودجه ، کاربرد و قطعاتیکه میخواین رو مشخص کنین تا راحتتر بشه کمکتون کرد.
من در حدود 3 تومان میخوام یه کیس مناسب برای کارهای تدوین و تیزر میخوام، قطعات هم میخوام cpu از نوع ivy bridge باشه و رم هم 16GB حالا گرافیک بورد پاور کیسم مشخص کتید.
هارد و سی دی رام نمیخوام.
با تشکر
arjmand200
06-12-2013, 01:37
برادر شما اگه قسمت قیمت سیستم X100 رو از همون لینک شرکت مازستا که دادی بخونی نوشته پایین ترین کانفیگ این سیستم از 7 تومن شروع میشه !
عجیبه که گفتن 4 تومن !!
کلاً بخواین خودتون قطعاتش رو پیدا کنین فقط گروه صدف توی بازار رضا موجود داره این CPU و مادربردها رو !
بقیه قطعاتش چیز خاصی نیستند و راحت تر گیر میان !
مزیت های پردازنده های زئون سری E5 -26XX رو بخوام بگم اینها هستن :
-معمولاً تعداد هسته بیشتر ( معمولاً 6 تا 12 هسته فیزیکی )
-کش بالاتر
-پشتیبانی از حجم حافظه بسیار بسیار بیشتر ( که البته هزینه بالاتر برای نصب حافظه بیشتر درپی خواهد داشت )
-پشتیبانی از Dual-CPU
- پایداری بیشتر و تحمل دمای بیشتر
اما در مقابل پردازنده های جدید از سری Ivy-Bridge -E مزیتهاشون اینهاست :
-قدرت و کلاک بالاتر
- آنلاک بودن و قابلیت اورکلاک بسیار بیشتر
-کارایی بالاتر در برابر قیمت
مرسی از اطلاعات دقیق و کاملتون. من از اطلاعات تخصصی زیاد چیزی متوجه نمیشم میخوام بدونم این گروه این هزینه هارو طبق چه اصولی میدن؟ واقعا قیمت قطعات این قدر میشه ؟
من با بودجه 3،4 تومن میخوام یک کیس با پردازنده core i7 ivy bridge بخرم.(بقیه قطعاتش رو شما مشخص کنید)
با تشکر
eshraghi2010
06-12-2013, 10:35
مرسی از اطلاعات دقیق و کاملتون. من از اطلاعات تخصصی زیاد چیزی متوجه نمیشم میخوام بدونم این گروه این هزینه هارو طبق چه اصولی میدن؟ واقعا قیمت قطعات این قدر میشه ؟
من با بودجه 3،4 تومن میخوام یک کیس با پردازنده core i7 ivy bridge بخرم.(بقیه قطعاتش رو شما مشخص کنید)
با تشکر
این سیستم های شرکت مازستا شبه سروری محسوب میشن و برای کارهای پردازشی بسیار سنگین که نیاز هست سیستم مداوم روشن بمونه و کار کنه طراحی شدن !
CPU هاش بسیار گرون قیمت هستند و گرون ترین مدلش تقریباً 8 میلیون قیمتش هست !!!
توی بودجه کم اصلاً عاقلانه نیست که سمت CPU های سری Xeon رفت چون نسبت به قیمتشون خیلی کاراییشون تعریفی نیست !
اما برای بودجه های بسیار بالا و کارهای فوق سنگین میشه از دو عدد از این CPU ها استفاده کرد که سرعتی غیر قابل باور فراهم می کنند !
Ivy-Bridge میخواین یا Ivy-bridge-E ؟!!!
برای Ivy-bridge-E حداقل 6.5 تا 7 میلیون تومن بودجه لازمه و پردازنده های بسیار قدرتمندی هستند برای کاربرد رندرینگ و پردازشی !
توی این سری مجموع بودجه مادربرد و CPU حداقل 2 میلیون تومن هست و گرافیک مجتمع داخلی ندارند و نمیشه بدون گرافیک ازشون تصویر گرفت !
Ivy-bridge میشه از نسل سوم intel Core-i و دیگه غزل خداحافظیش خونده شده چون نسل چهارم یا همون Haswell اومده !
بودجتون بسیار کمه برای این کاربرد و برای اینکه بخواید سی پی یو Core i7 ( از سری Haswell ) و 16 گیگ رم ببندید ، نباید فعلاً گرافیک بخرید چون بودجه نمیرسه یا اینکه SSD نخرید و به جای واتر کولر یک کولر ایر معمولی ببندید و گرافیک GTX650Ti Boost رو بخرید و بعداً در صورت افزایش بودجه یک SSD اضافه می کنید !!
از هردو حالتی که گفتم بنده بهتون سیستم پیشنهاد دادم در زیر !
هرچند من فکر می کنم کاربرد شما بیشتر از CPU و رم برای پردازش استفاده می کنه تا گرافیک و شخصاً سیستم سیستم اول رو به لحاظ کارایی و کولینگ ترجیح میدم !
سیستم اول : بدون گرافیک و دارای SSD و واتر کولر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم دوم : همراه با گرافیک ، بدون SSD و فقط دارای ایر کولر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.