مشاهده نسخه کامل
: نمایشگاه الکامپ و وسوسه خرید تبلت!
سلام دوستان یه مدتیه تصمیم گرفتم تبلت بگیرم و امروز که رفتم نمایشگاه الکامپ تصمیمم جدی تر شد.میخوام تا 1 تومن هزینه کنم تبلتو برای کارم که اینترنتی هست میخوام واسه همین مهمه که سیم کارت بخوره و 3g داشته باشه.برای مرور صفحات وب فکر کنم 10 اینچی باشه بهتره.اهل بازی هم هستم و دوربینش هم با کیفیت باشه.از ipad mini خوشم میاد ولی سیم کارت نمیخوره و یه عیب دیگه که اپل داره سیستم عاملشه که مثل اندروید همه گیر نیست.از سامسونگ هم نمیدونم چرا ولی خوشم نمیاد.امروز فهمیدم گرین هم تبلت داره و به نظر با کیفیت میومد.ایسوس و لنوو هم خوبن به نظرم.ایکس ویژن رو هم اطلاعاتی ندارم ازش.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم پیشاپیش.
solidworm
05-12-2013, 22:24
جدا از بحث مشخصات سخت افزاری مثل کلاک CPU و تعداد هسته و مقدار رم، من باشم تبلتی می گیرم که اولا مارک معتبری باشه مثل سامسونگ و ایسوس، چون سایر برند ها از چیپ های ارزون قیمت استفاده می کنن که کیفیت و دوام لازم رو نداره یا مثلا صفجه ضدخش Gorilla Glass روش نمی ذارن تا قیمت تموم شده پایین بیاد. دوما این که رام های کاستوم مثل CyanogenMod براش اومده باشه. چون شما اگه دستگاهی بگیرین که خیلی بین developer ها (برنامه نویس ها) مرسوم نباشه، بعد ار یک مدت دیگه سازنده براش آپدیت جدید نمی ده و شما گیر می کنین توی ورژن اندرویدی که دیگه قدیمی شده. ولی اگه دستگاه شناخته شده بگیرین تا چندین سال براش رام غیر رسمی میاد و خیال تون از این بابت راحته. من galaxy tab 7 که سال 2010 اومد رو دارم. اولین تبلت اندرویدی! خود سامسونگ آخرین رامی که براش داد 2.3.3 بود ولی الان براش رام 4.4 کیت کت هم براش اومده که خوب کار می کنه. برای بررسی تبلت ها از این نظر شما فروم های فارسی یا فروم XDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کنید ببنید برنامه نویس ها براش رام CyanogenMod رو بیرون دادن یا نه. اگه باشه، از این لحاظ بیمه هستین :)
ممنون از راهنماییت.نظرت راجع به آی پد مینی چیه؟دوستان کسی هست تبلت گرین داشته باشه یا اطلاعاتی راجع بهش بده؟
ایپد عالیه فقط حتماً بالای 32 گیگ بخر که به مشکل حافظه بر نخوری و اگه حافظه کمتر از 3 گیگ داشته باشی سرعت دستگاه به طور قابل توجهی میاد پایین علاوه بر این اپ ها بعد نصب حجمشون 2 برابر میشه همینطور توی بازی ها یا برنامه ها سیو یا کش خودش کلی حجم میگیره این وسط ممکنه چیز هایی هم یادت رفته باشه پاک کنی که این هم حجم میگیره
تازه فیلم و pdf های سنگین شاید بریزی
ای پد مینی سیم کارتخور نداره؟برنامه های اپل به فراوونی و دسترسی آسون اندروید هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.