ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پس از نصب ویندوز اطلاعات هارد دیسک از روی درایوها جابجا شده

Gilopa
05-12-2013, 13:56
سلام
برای یکی از دوستان مشکلی پیش اومده و اون اینه که بعد از نصب ویندوز 8 متوجه شده که تمام اطلاعات درایو d پاک شده و همینطور اطلاعات درایوهای دیگه جابجا شده برای مثال اطلاعات درایو E به f منتقل شده .. یجورایی درایوها توهمدیگه رفتند ! هنوز این لپتاپ به دستم نرسیده تا مشکلاتش رو بررسی کنم ولی ازونجایی که اتفاق تازه ای هستش به نظرم رسید با شما درمیون بذارم و راهنمایی بخوام !
نظر خودم بر اینه که احتمالا ایشون هنگام نصب ویندوز 100 mb فضای reserved رو پاک کردند به این مشکل برخوردند !

آیا با acronis disk director manager میشه این مشکل رو حل کرد ؟
برای اینکه هارد به حالت اولیش برگرده و دوباره اطلاعات سرجای اصلیشون برگردند چه پیشنهادی دارید ؟
و سوال آخر درایو d به چه دلیل میتونه حذف شده باشه و چطور میشه اطلاعاتش رو که کاملا پاک شده برگردوند ؟(آیا ممکنه hide َشده باشه ؟)

.................................................

ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید تا امشب مشکل این بنده خدارو حل کنم

arashdehgan
05-12-2013, 14:38
من زیاد تو این چیزا زیاد وارد نیستم ولی فکر کنم ویندوز قبلن رو درایو c بوده و بعد دوستتون اومده رو d نصب کرده و ویندوزم یه صورت خودکار d رو c معرفی میکنه به همین خاطر اسم درایوا عوض شده
شاید این باشه چون واسه من اینجوری میشه

Gilopa
05-12-2013, 14:50
نه دوست عزیز مشکل این نیست.ممنون

vissoto
05-12-2013, 15:52
من زیاد تو این چیزا زیاد وارد نیستم ولی فکر کنم ویندوز قبلن رو درایو c بوده و بعد دوستتون اومده رو d نصب کرده و ویندوزم یه صورت خودکار d رو c معرفی میکنه به همین خاطر اسم درایوا عوض شده
شاید این باشه چون واسه من اینجوری میشه

درود بر شما دوست عزیز
تمام درایوها باید label داشته باشند و letter ها (همان C و D و....) در موقع نصب ویندوز ممکن است طور دیگری نمایش داده شوند.

vissoto
05-12-2013, 16:00
سلام
برای یکی از دوستان مشکلی پیش اومده و اون اینه که بعد از نصب ویندوز 8 متوجه شده که تمام اطلاعات درایو d پاک شده و همینطور اطلاعات درایوهای دیگه جابجا شده برای مثال اطلاعات درایو E به f منتقل شده .. یجورایی درایوها توهمدیگه رفتند ! هنوز این لپتاپ به دستم نرسیده تا مشکلاتش رو بررسی کنم ولی ازونجایی که اتفاق تازه ای هستش به نظرم رسید با شما درمیون بذارم و راهنمایی بخوام !
نظر خودم بر اینه که احتمالا ایشون هنگام نصب ویندوز 100 mb فضای reserved رو پاک کردند به این مشکل برخوردند !

آیا با acronis disk director manager میشه این مشکل رو حل کرد ؟
برای اینکه هارد به حالت اولیش برگرده و دوباره اطلاعات سرجای اصلیشون برگردند چه پیشنهادی دارید ؟
و سوال آخر درایو d به چه دلیل میتونه حذف شده باشه و چطور میشه اطلاعاتش رو که کاملا پاک شده برگردوند ؟(آیا ممکنه hide َشده باشه ؟)

.................................................

ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید تا امشب مشکل این بنده خدارو حل کنم
سلام
ابتدا وارد disk managment شوید سپس ببینید چه درایوهایی این جا هستند ولی در my computer نیستند !
در صورت وجود چنین درایوها یی بر روی ان راست کلیک کنید و change letter را بزنید و یک letter ویک label به ان اختصصاص دهید .
برای این که اساتید بخش سخت افزار بتوانند سریعتر شما را راهنمایی نمایند به موارد زیر نیاز است
یک عکس از disk managment فعلی
اطلاعات نسبی که درایو D چند گیگ بوده و الان چند گیگ است .
هنگام نصب ویندوز دقیقا کدام درایو را برای نصب انتخاب نموده بودند ؟ درایویی که قبلا بر روی ان ویندوز بوده یا خیر ؟

Gilopa
05-12-2013, 16:09
پس اجازه بدید لپتاپ تا یه ساعت دیگه به دستم میرسه بررسیش میکنم خبر میدم