مشاهده نسخه کامل
: خواهشا راهنمایی کنید
سلام دوستان..من حدودا 2هفته پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم اما به دلیل لغو تحریم ها و احتمال کاهش قیمت ها.. هم اینکه مدل های جدید با پرازنده هاسول بیان خیلیا گفتن فعلا صبر کن. میخواستم بدونم تا کی صبر کنم و زمان مناسب برای خرید کی هست و اینکه مدلای جدید کی وارد بازار ایران میشه؟ بودجم در قیمت لپ تاپ 2/5تا 3/5 هست میخواستم ایسوس..n56vz. فول اچ دی رو بگیرم اما بدلیل کمیاب بودنش بیخیال شدم میخواستم بدونم با توجه به کارای نیمه سنگین و بازی با کارت متوسط رو به بالا و دیدن فیلم البته با کیفیت صفحه نمایش بالا فول اچ دی و پردازنده هاسول باتری 6 سلولی کیبورد بکلایت یه چیزی تو مایه های کانفیک ان 56 وی زد تو بازار هست ؟یا قراره بیاد ؟ مدل کرای 7 فول اچ دی ..z510.تو ایران اومده یا نه؟ چون من تو یه سایت کرای 5 این مدل رو دیدم ..در کل اگه میگید صبر کنم زمانشو هم بگید که تا چه حد صبر کنم. ممنون
Asus n550jv با حدود قیمت 3800 تو بازار موجوده .جدیدترین مدل عرضه شده سری n با پردازنده هسول.
Z510 هم تو بازار هست.
Asus n550jv با حدود قیمت 3800 تو بازار موجوده .جدیدترین مدل عرضه شده سری n با پردازنده هسول.Z510 هم تو بازار هست.خوب منم میدونم زد510تو بازا موجوده اون بالا هم نوشتم اما مدل کرای 5 اچ دی تو بازاره شما مدل کرای 7 فول اچ دی کیبورد بک لایت زد 510تو ایران سایتی جایی دیدی ?
mosicr77
07-12-2013, 11:23
سلام دوستان..من حدودا 2هفته پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم اما به دلیل لغو تحریم ها و احتمال کاهش قیمت ها.. هم اینکه مدل های جدید با پرازنده هاسول بیان خیلیا گفتن فعلا صبر کن. میخواستم بدونم تا کی صبر کنم و زمان مناسب برای خرید کی هست و اینکه مدلای جدید کی وارد بازار ایران میشه؟ بودجم در قیمت لپ تاپ 2/5تا 3/5 هست میخواستم ایسوس..n56vz. فول اچ دی رو بگیرم اما بدلیل کمیاب بودنش بیخیال شدم میخواستم بدونم با توجه به کارای نیمه سنگین و بازی با کارت متوسط رو به بالا و دیدن فیلم البته با کیفیت صفحه نمایش بالا فول اچ دی و پردازنده هاسول باتری 6 سلولی کیبورد بکلایت یه چیزی تو مایه های کانفیک ان 56 وی زد تو بازار هست ؟یا قراره بیاد ؟ مدل کرای 7 فول اچ دی ..z510.تو ایران اومده یا نه؟ چون من تو یه سایت کرای 5 این مدل رو دیدم ..در کل اگه میگید صبر کنم زمانشو هم بگید که تا چه حد صبر کنم. ممنون
MSI GE60 2OC
MSI GE60 2OCدوست عزیز این مدل کیبورد بکلایت نداره نه ؟ راجع به کیفیت ام اس ای دو دلم کلا دل خوشی از این برند ندارم 3تا کارت گرافیک ام اس ای داشتم همشون سوخت بعضیا هم مثل من از لحاظ کیفیت ام اس ای رو توصیه نمیکنن با کانفیک مشابه تو ایسوس که از نظر کیفیت بسیار خوبه مدل دیگه به جز ان 550جی وی هست یا نه یا قراره بیاد ؟
saeed_a_1369
13-12-2013, 00:53
کسی نبود؟....
اگه یه کم اخبار رو دنبال کنی می بینی که هیچی معلم نیست
من قیمت های این هفته رو که دنبال می کردم فقط تو یه مدل 40 تومن ارزون شده بود بقیه هم چنان ثابت بود (از سایت کیمیا آنلاین)
داداش من راهنماییت میکنم ولی مدل نمیگم
پس اول شما بگو لب تابو واسه چی میخوای دقیقا جواب خیلی مهمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.