مشاهده نسخه کامل
: عمده فروشی سیگار
aryamehr1368
05-12-2013, 03:00
سلام به همگی من دنبال شغل میگشتم و خیلی چیزا رو تحقیق کردم خودمم چند ماه بنگاه داشتم ولی بازار ملک ب شدت داغون بود ول کردم از بین چیزایی که فهمیدم اینه باید سمت چیزی بری ک مردم طرفش زیاد میرن یکیش سیگاره چیزای دیگه هم هست ولی من شرایطشو ندارم خواستم عمده فروشی بزنم تو شهرمون اینم بگم اینجا ی شهرستانه کوچیکه داخل شهر عمده فروشی زیاده من میخوام بیرون شهر مغازه بخرم قیمتش با بودجم جوره تقریبا حالام نمیدونم بیرون شهر میگیره یا نه از دوستانی ک اطلاعات درست و واقعی دارن لطفا راهنمایی کنن ممنون
aryamehr1368
07-12-2013, 15:43
کسی نبود جواب ما رو بده:n28:
شما ميخواي عمده فروشي بزني تا كاسبهاي خرد مثل مغازه دارها بيان از شما بخرن.اونها هم واسه يك قلم جنس نميان خارج از شهر و ترجيح ميدن بيشتر خريدهاشونو از يك منطقه و باهم انجام بدن يا يكي براشون بياره مثل ويزيتورها
اگه مغازه داخل شهر و ترجيحا دركنار چندتا عمده فروش ديگه باشه بهتره وگرنه دور خارج از شهر مغازه گرفتن رو خط بكش
سيگارفروشي هم يك مقدار دردسر داره ولي بدك نيست :n06:
aryamehr1368
07-12-2013, 17:54
مرسی دوست من ک جواب دادید داخل شهر مغازه گرونه از 200 ملیون تا یک ملیارد که نداریم پولشو اجاره هم کنم ماهی یک تا 3 ملیون باید اجاره بدم واسه خودم چیزی نمیمونه خدایا شکرت تو این بازار داعون چیکار میشه کرد. دم شما گرم
سلام
شهرما کوچیکه حدود 100 هزار نفری هست ولی به نفر چندتا مغازه بالاتر از مغازه پدرم هست فقط سیگار و تنباکو قلیان همراه با مخلفاتش میفروشه خودش میبره واسه مشتریان یا گهگاهی هم خودشون میان از شهرهای اطراف هم میان ازش خرید میکنن
لامصب خودش کشتی گیره ولی ببین چی میفروشه :n02:
روانپریش
16-12-2013, 20:33
سیگار تم فروشیش بهتره واسه شما تا عمدش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.